Kimi Raikkonen [#7]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- _dreamer_
- Rezervni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Alonso
Re: Kimi Raikkonen
Mislim da ce me Kimijevi fanovi lincovati radi ovoga, ali imam osjecaj da ce mu francuz zadavati teske probleme i da mislim da ce ga Kimi tesko "izdominirati"... No naravno, ovo je samo utisak nakon jedne utrke, i mislim da se ist da vrlo lako promijeniti vec nakon slijedece utrke.
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
- ivancina
- Početnik
- Navijam za: McLaren
veliki jean (kako ga zovu u top gearu)
bi mogao biti dobar, ali kimi je dokazano među najboljima, a ovaj tek treba pokazat se
ps. mijenjam hamiltona za kimija

ps. mijenjam hamiltona za kimija

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
"pijandura" vjeruje kako bi mogli do podija na slijedećoj utrci...smatra da imaju jako brz auto s kojim bi mogli učiniti velike stvari ako im se stvari malo poklope...svoj optimizam temelji na tome da je auto bio jako dobar na svim dosadašnjim stazama bez obzira na "konfiguraciju" pojedine...i kolega iz momčadi ima isto mišljenje...
KLIK NA ČLANAK
@ivancina - ma što Hamiltona, za Kimija dajemo dva Hamiltona, djevojku, sve celebove i jednog inžinjera...
KLIK NA ČLANAK
@ivancina - ma što Hamiltona, za Kimija dajemo dva Hamiltona, djevojku, sve celebove i jednog inžinjera...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
-
- Početnik
pa evo ja djelomično navijam za Kimija i slažem se s tobom, a to su i analitičari koji su podrobnije pratili testiranja prognozirali, a ja sam im sklon vjerovati. Dakle, očekujem da između njih dvojice Grosjean bude bolji, al o tom po tom._dreamer_ je napisao/la:Mislim da ce me Kimijevi fanovi lincovati radi ovoga, ali imam osjecaj da ce mu francuz zadavati teske probleme i da mislim da ce ga Kimi tesko "izdominirati"... No naravno, ovo je samo utisak nakon jedne utrke, i mislim da se ist da vrlo lako promijeniti vec nakon slijedece utrke.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Onakva greška u kvalama mu se nije smjela dogoditi. I ja sam mišljenja da će ga Jean dobiti ove godine.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- darky
- Profesionalni vozač
prvo ovo je njegova prva utrka nakon dvije sezone...Dani je napisao/la:Onakva greška u kvalama mu se nije smjela dogoditi. I ja sam mišljenja da će ga Jean dobiti ove godine.
trebaju se ponovo uigrati, osim toga nije samo njegova greška već i greška pitwalla...
nadalje bolje da ima žestokog kolegu koji će ga tjerati nego bledunjavoga koji ga ne motivira
osobno ja bi htio vidjeti lotus na sljedećoj utrci iza Mcl-a (naravno) a ispred RB-a
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- _dreamer_
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Imajuci u vidu kakva je vremena proteklog vikenda vozio Francuz, koji je ne tako davno izgledao jako lose u odnosu na momcadskog kolegu Alonsa, cini se da je ovaj Lotus zapravo pravi metak...
Ako Kimi vrati staru formu, mogao bi napraviti barem u pocetku sezone velike stvari...
Ako Kimi vrati staru formu, mogao bi napraviti barem u pocetku sezone velike stvari...
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Grosjan je puno napredovao, nije to onaj golobradi mladić. Ali kod Kimija nisam mislio na grešku kod kašnjenja na ulaz u leteći krug, već na odabir tvrđih guma i grešku kod izleta sa staze zbog koje nije ušao u q2.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Domi
- Profesionalni vozač
Pa nemože se odabir tvrđih guma u Q3 smatrat greškom baš jer bolid je višestruko brži od toga, jedina greška mu je zapravo taj izlet sa staze koji ga je i koštao prolaska dalje.Dani je napisao/la: već na odabir tvrđih guma i grešku kod izleta sa staze zbog koje nije ušao u q2.
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Jbg,nema srece...5 place penalty for Kimi Raikkonen because of a gearbox change
Alonsista hasta la muerte..
- Mika_bar
- Početnik
Šteta zbog kazne, odlične kvale. lotus jako brz (zanimljivo, ima identično vrijeme kao i weber!), očekujem da bar 3-4 pozicije u utrci napreduje, mislim da može protiv rbra i mercedesa!
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
-
- Početnik
Izvor: http://www.formula1.com" onclick="window.open(this.href);return false;“The car was working well today. Unfortunately, I made a couple of mistakes on my fastest lap which probably cost a couple of tenths. Without that, we were in with a shout for pole today. I got a little bit sideways at the exit of turn nine and we lost some time, but that’s how it goes sometimes. We had some issues with KERS yesterday, but there was no repeat today; the car worked exactly as it should and it felt good. It’s a shame we have a penalty on the grid but the car works well. Today was definitely a positive day. Tomorrow we start from tenth and will try to improve from there.”
to mi je i palo na pamet kad sam vidio razlike između q2 i q3. svi iz top 10 su poboljšali svoje vrijeme iz q2 za oko 0,6-0,7 sek, a Kimi samo 0,3 sek. Kontam da je mogo na pole ić (il barem na p2 obzirom da je i Ham pogriješio) da nije radio greške
- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
Kimi vozi kao da je juče otišao iz Formule 1, a i Lotus se pokazao mnogo konkurentniji nego što se očekivalo.
- Domi
- Profesionalni vozač
Dobra utrka, nakon 13. mjesta u jednom trenutku opet odličan oporavak 

- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
još jedan Fastest Lap za statistiku 

- darky
- Profesionalni vozač
opet... ???vidc je napisao/la:još jedan Fastest Lap za statistiku

on stvarno pati na tu statistiku

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
- sofer
- Navijam za: MERCEDES AMG PETRONAS
"Kimi, you finished the race where you started..."
"I started 10th"

-
- Početnik
jel se ovo on sprda sa medijima na račun malezije 2009 kad su ga prikazali kako jede sladoled dok su drugi svi nervozno iščekivali kaj će bit sa utrkom?

- zagor
- Početnik
- Navijam za: Iceman
Dobra utrka za Kimija, pogotovo ak je prvi put vozio na kišnim gumama. Šteta kaj nije odmah išao u boks kad i Alonso, možda bi bio na još boljem mjestu. Uglavnom vidi se da još ima brzinu tak da se nadam možda postolju u sljedećoj utrci ak bude "normalna". 

Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
- Dero
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
Yap, vratio se

- Lord of the Ring
- Rezervni vozač
- Navijam za: sebe_i_MS
kaj je je fakat je lik car, boli njega...jedino kaj mu zamjeram a na ovoj slici se dobro vidi je tattoo, ne u smislu da je ne bi trebao imat (nisam ja neki primitivac pa kao ljudi koji se tetoviraju sigurno puse drogu i te spike lol) nego si je fakat mogao napravit bolji tribal - ono nije da nema para pa da si nije nekog tattoo majstora mogao platit al morao je ili trebao sakrit ono sunceko kaj si je prvo tetovirao da spasi kaj se spasit da lol, inace ovo "iceman" na drugoj mu je cist ok... no dobro ovo su sad vec moja estetska baljezganja...inace sam nek nastavi skupljat fastest lapove i uveseljavat nas 

-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
- pinkdpanter
- Rezervni vozač
- Navijam za: kimi raikkonen
"World Champions Sebastian Vettel and Kimi Raikkonen are friends who are known to enjoy each others' company.
On Wednesday in Kuala Lumpur the F1 stars had their first badminton game in two years and Raikkonen once again kept his clean streak of wins over Vettel unbroken.
Vettel's new personal trainer though managed to beat Kimi 3-2 but the ex-hockey player apparently has a real badminton background as well.
On Saturday Vettel suffered an even more bitter defeat in qualifying when Raikkonen with his Lotus managed to beat his Red Bull by 0,173 seconds.
http://www.ts.fi/moottoriurheilu/kolumn" onclick="window.open(this.href);return false; ... ria+pataan"
On Wednesday in Kuala Lumpur the F1 stars had their first badminton game in two years and Raikkonen once again kept his clean streak of wins over Vettel unbroken.
Vettel's new personal trainer though managed to beat Kimi 3-2 but the ex-hockey player apparently has a real badminton background as well.
On Saturday Vettel suffered an even more bitter defeat in qualifying when Raikkonen with his Lotus managed to beat his Red Bull by 0,173 seconds.
http://www.ts.fi/moottoriurheilu/kolumn" onclick="window.open(this.href);return false; ... ria+pataan"
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's