Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- A.Senna
- Početnik
Re: Formula 1 team - Ferrari
Ferari je(kao sto je rekao V.Rossi)vise od legende, zahvaljujuci najvise Formuli 1i svom legendarnom F1 timu.F1 nebi bila ono sto je bez Ferarija.Niti ce Ferari odje.ati F1,niti ce F1 odje.ati Ferari jer u svakom slucaju oboje ce izgubiti jaako puno.Mislim da su ovo sve neke njihove igrarije,jer bi to za obe strane bilo ravno samoubojstvu.
Biti drugi znaci biti prvi medju gubitnicima....A.Senna
- ivan599
- Početnik
- Navijam za: Michaela Schumachera
Ferrari je dovoljno veliko i jako ime ( financiski također ) da si priušti dat šamar F1 i osnuje svoje prvenstvo. Jer imaju potporu u mnogim drugim organizacijama i nije im problem privuc momcadi da se složi novo natjecanje.
Ako je mogao Mosy izjavit može F1 bez Ferrarij, tako isto može i Ferrari rec da mogu i oni bez F1 i Moslya nije on bog i batina da se samo njega mora gledat i slušat i igrat kako on želi.
Ako je mogao Mosy izjavit može F1 bez Ferrarij, tako isto može i Ferrari rec da mogu i oni bez F1 i Moslya nije on bog i batina da se samo njega mora gledat i slušat i igrat kako on želi.

- 130R
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: sve i nikog
Ferrari je legenda najviše zahvaljujuči Formuli 1, ali u početku su im utrke automobila bile jednako važne i doprinijele su legendi isto koliko i F1, tek krajem 60-ih se Ferrari u potpunosti posvečuje F1, a utrke automobila su postale sporedne. Dokaz da su se u prošlosti možda i više cjenile pobjede na Le Mansu nego u F1 su cjene starih Ferrarija, 250 GTO je daleko skuplji na tržištu od bilo kojeg njihovog F1 bolida. Tako da Ferrari ima veliku tradiciju u Le Mans i ostalim utrkama da nebi bilo čudno da se u krajnjem slučaju preorijentiraju na njih.

"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
- Vuksa_KC
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Lagano bi se stvari promjenile.Dani je napisao/la:Lagano bi ih Audi rasturio.
- ivan599
- Početnik
130R je napisao/la:Ferrari je legenda najviše zahvaljujuči Formuli 1, ali u početku su im utrke automobila bile jednako važne i doprinijele su legendi isto koliko i F1, tek krajem 60-ih se Ferrari u potpunosti posvečuje F1, a utrke automobila su postale sporedne. Dokaz da su se u prošlosti možda i više cjenile pobjede na Le Mansu nego u F1 su cjene starih Ferrarija, 250 GTO je daleko skuplji na tržištu od bilo kojeg njihovog F1 bolida. Tako da Ferrari ima veliku tradiciju u Le Mans i ostalim utrkama da nebi bilo čudno da se u krajnjem slučaju preorijentiraju na njih.
Gdje god da otišli ta grana autosporta ce naglo dospijet na tv ekrane diljem svijeta

- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
Potpis na ovo,to su samo prijetnje da bi se crazy max pritisnuo!!!A.Senna je napisao/la:Ferari je(kao sto je rekao V.Rossi)vise od legende, zahvaljujuci najvise Formuli 1i svom legendarnom F1 timu.F1 nebi bila ono sto je bez Ferarija.Niti ce Ferari odje.ati F1,niti ce F1 odje.ati Ferari jer u svakom slucaju oboje ce izgubiti jaako puno.Mislim da su ovo sve neke njihove igrarije,jer bi to za obe strane bilo ravno samoubojstvu.

BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Vuksa vjeruj mi ne bi. Probali su i drugi.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- A.Senna
- Početnik
Ferarijeva F1 momcad je vec desetljecima najveca legenda auto-moto sporta,bez nje Ferari kao marka automobila bio bi daleko manje cijenjen i izreklamiran.Navijaci tog tima su kultniji nego navijaci nogometnih momcadi.F1 je takodjer najveca legenda auto-moto sporta sa najvecom gledanoscu i prilivom novca isto vec desetljecima.Gerneracije ljubitelja automobilizma,desetke milijuna po utrci su odrasle gledajuci je,dugo je prate,cekaju nedjelju,malo koji sport toliko njeguje svoju povijest kao Formula 1.Htio sam reci da ni Ferariju ni Formuli 1 sigurno nece biti lako a mozda i nikad vise tako dobro ako dodje do rastave braka.Ferari tim koji vise nije dio F1 nego nastupa u nekom novom prvenstvu,ili F1 bez Ferarija......nije da se nebi gledalo ali nije to to.
- Fiorano04
Ovi drugi koji su probali nemaju ni izdaleka infrastrukturu za razvoj bolida kao što to ima Ferrari.Dani je napisao/la:Vuksa vjeruj mi ne bi. Probali su i drugi.
Uvjeren sam da bi sve jače momčadi F1 u roku dvije godine postigle pobjedu u LeMansu jer je njihova mogućnost razvoja automobila nemjerljiva prema momčadima iz bilo koje druge kategorije automobilizma
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Slazem se.To su ogromni resursi i ogromne mogucnosti za razvoj automobila bilo koje kategorije.Pa i Le Mans.Mislim da bi Ferrari lagano napravio jako dobar auto jer imaju veliki broj strucnjaka za sve oblasti koji su iskusni i koji znaju koncipirati automobil(bolid) u najelitnijoj autosport kategoriji.Nije dzaba F1 najnaprednija grana autosporta.Fiorano04 je napisao/la:Ovi drugi koji su probali nemaju ni izdaleka infrastrukturu za razvoj bolida kao što to ima Ferrari.Dani je napisao/la:Vuksa vjeruj mi ne bi. Probali su i drugi.
Uvjeren sam da bi sve jače momčadi F1 u roku dvije godine postigle pobjedu u LeMansu jer je njihova mogućnost razvoja automobila nemjerljiva prema momčadima iz bilo koje druge kategorije automobilizma
FORZA FERRARI!!!
- A.Senna
- Početnik
Tocno.Audi jednostavno nema dostojnu konkurenciju sada na La Mansu.U svoj bolid ulazu 10 puta vise novca nego ostale ekipe a i u pravilima im se malo podilazi i gleda kroz prste a sve to da izreklamiraju svoje tdi motore i prodaja im je jako porasla ali za uspjeh R10ke najzasuzniji je superioran bolid u kojem se taj motor nalazi.Fiorano04 je napisao/la:Ovi drugi koji su probali nemaju ni izdaleka infrastrukturu za razvoj bolida kao što to ima Ferrari.Dani je napisao/la:Vuksa vjeruj mi ne bi. Probali su i drugi.
- Vuksa_KC
- Veteran
Pa ček, ali tu postoji već nekakva suradnja Peugeota koji je u LeMansu i Ferrarija, jelda?
- Schumy.d
- Legenda
Peugeot je razvijao KERS za Ferrari!Vuksa_KC je napisao/la:Pa ček, ali tu postoji već nekakva suradnja Peugeota koji je u LeMansu i Ferrarija, jelda?

- 130R
- Svjetski prvak
- Navijam za: sve i nikog
Marc Gene, testni vozač Ferrarija, vozi za Peugeot u LMS-u. Kad bi Ferrari odlučio napraviti LMS bolid imali bi jako puno informacija od njega i vjerujem da bi uspijeli napraviti kompetitivan bolid dosta brzo.Schumy.d je napisao/la:Peugeot je razvijao KERS za Ferrari!Vuksa_KC je napisao/la:Pa ček, ali tu postoji već nekakva suradnja Peugeota koji je u LeMansu i Ferrarija, jelda?

"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Da na primjeru KERS-a vidimo da to stvarno funkcionira odlično( suradnja Peugeota i Ferrarija ).
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Nikada nije sluzbeno potvrdjeno...Sto znaci da su samo nagadjanja i spekulacije...Schumy.d je napisao/la:Peugeot je razvijao KERS za Ferrari!Vuksa_KC je napisao/la:Pa ček, ali tu postoji već nekakva suradnja Peugeota koji je u LeMansu i Ferrarija, jelda?
FORZA FERRARI!!!
- ivan599
- Početnik
Gdje ima dima ima i vatre pa tako ocito i tu.nikolaa je napisao/la:Nikada nije sluzbeno potvrdjeno...Sto znaci da su samo nagadjanja i spekulacije...Schumy.d je napisao/la:Peugeot je razvijao KERS za Ferrari!Vuksa_KC je napisao/la:Pa ček, ali tu postoji već nekakva suradnja Peugeota koji je u LeMansu i Ferrarija, jelda?

- Ferrari-BiH
- Veteran
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- jaki
- Rezervni vozač
Novo prednje krilo za Ferrari u Monacu.

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
- Kontakt:

Kod: Označi sve
http://rapidshare.com/files/236257856/Ferrari_F1_Team_Hi-Res_Pictures_Spain2009_upload_by_FICHO.rar

Kod: Označi sve
F1-HR.FICHO

>>>>>>>>>>> Forza Ferrari! ~ Sempre Ferrari! <<<<<<<<<<
- Schumy.d
- Legenda
Ajde super!! Napokon oba Ferrarija u Q3. Ovo je lijepo za vidjeti, možda se bude... 

- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
2 ferrarija u top 5 , ovo se nije dugo vidjelo
bravo momci

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Ferraristica
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari-Massa

- Ferrari4ever
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa

... Forza Massa ...