Michael Schumacher

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
LEGENDAA
Ja sam: Vozač
Navijam za: Sumija naravno

Re: Michael Schumacher

Post Postao/la LEGENDAA »

sumi je najbolji i pokazat ce to on opet nebrinite se vi za to
FerrariF1
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - RAI - HAM

Post Postao/la FerrariF1 »

Felipe Massa je napisao/la:Ne razumijem zasto se u svaku pricu oko MS ubacuju njegove titulue.Ok ,svaka mu cast,vjerovatno ce proci jos puno vode dok mu se neko ne priblizi po broju titula,ali kakve to veze ima sa onim sto se desilo u Madjarskoj?
Sta mu se desilo ja neznam sem sto ga svi redom napadaju i ljepe mu na karijeru mrlje
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

FerrariF1 je napisao/la:
Felipe Massa je napisao/la:Ne razumijem zasto se u svaku pricu oko MS ubacuju njegove titulue.Ok ,svaka mu cast,vjerovatno ce proci jos puno vode dok mu se neko ne priblizi po broju titula,ali kakve to veze ima sa onim sto se desilo u Madjarskoj?
Sta mu se desilo ja neznam sem sto ga svi redom napadaju i ljepe mu na karijeru mrlje
On sam sebi lijepi te mrlje....
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

Izgleda da je i Warwick ostao dužan Schumacheru

http://bbs.hellof1.com/1465199.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
indy500
Navijam za: Kubica i Schumacher
Kontakt:

Post Postao/la indy500 »

http://www.youtube.com/watch?v=9GFZW7EtDZU" onclick="window.open(this.href);return false;
FerrariF1
Početnik
Početnik

Majstor nad majstorima !!!!!!! Zamislite da je njemu bolid kao u bikova on bi vec sad bio prvak i Kralj F1 kao sto jeste
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

FerrariF1 je napisao/la:Majstor nad majstorima !!!!!!! Zamislite da je njemu bolid kao u bikova on bi vec sad bio prvak i Kralj F1 kao sto jeste
Ma da...ne da bi već imao 8. titulu nego bi mu i 9. već bila sigurna... #-o
tvojnov2
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari i Gazdu

Post Postao/la tvojnov2 »

King iCool je napisao/la:
FerrariF1 je napisao/la:Majstor nad majstorima !!!!!!! Zamislite da je njemu bolid kao u bikova on bi vec sad bio prvak i Kralj F1 kao sto jeste
Ma da...ne da bi već imao 8. titulu nego bi mu i 9. već bila sigurna... #-o
Jel ima igdje na ovom forumu gdje se ti ne buniš oko bilo čega vezanog za schumachera :roll: .Inače onaj krug u valenciji je zbilja bio sjajan. Ima on još one svoje stare reflekse :biggrin: .
Go reds!!!!!! Go Schumi!!!
47
Moderator
Moderator
Navijam za: Crveno
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

Što ih deda šamara, hehe. Još kad bi svaka utrka bila takva, sa milijun preticanja!
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

King iCool je napisao/la: Ide mi na živce da ljudi misle da je vrijedan svih tih titula. Sad ga vidimo kako je dobar.
wtf? :shock:
Kakav komentar, ne mogu vjerovati. :? :roll:

Valjda ne misliš ozbiljno? :doubt:
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Lol kakvi komentari. nevjerovatno... pa zar mu je neko na ulici poklonio sve te naslove i rekorde? pa da bi se moro dokazivat kasnije da je vrijedan toga? kakve gluposti ljudi napišu bez da prije razmisle o tome šta žele napisat. dokazivat se moraju ovi mladi a ne čovjek koji je osvojio sve šta se moglo.
Michael is faster than you!!
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

FERRARI-MAN je napisao/la: #-o #-o je si ti normalan? Da tek sad vidimo koliko je dobar imas pravo odlican nakon 3 godine povratka i bolid kontra napravljen od njegovog stila voznje.
Sta je bolid za Rosberga napravljen :?
Zelio bi vidjeti konkurentan Merc sljedece sezone pa da vidimo sto Schumy moze pa tek onda mozemo realno komentirat.
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

Gerhard Berger brani Schumachera oko poteza sa Barichellom u Mađarskoj, iako mu u daljnjem tijeku intervjua i nije baš pristran:).

Uglavnom, izjavio je da se nekada, misli na svoje 80-e i 90-e, tako vozilo bez ikakvih žaljenja i kazni i da je bilo dio potpuno normalog utrkivanja. LINK

Mislim da je ovo potpuno normalan stav jednog F1 veterana. No, radi se o ne-Englezu. Ovakva se izjava ne može očekivati od Damona Hilla, koji je također tada vozio, i na taj način i u takvim situacijama. Na prethodnoj stranici u onom članku ima nešto napisano o engleskom autolobiju iliti kak već se zove. Oko pravila koja utječu na ishode utrke, a određuju se prema nacionalnosti vozača, teško se može prosuđivati. No, mržnja otočkih medija prema Schumacheru je preočita i naravno prejadna. Zbog čega? Meni samo ljubomora pada na pamet.
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

također mržnja ljigavih britanaca prema svem njemačkom
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
tazio nuvolari
Navijam za: kimi raikkonen

Post Postao/la tazio nuvolari »

schumacher je dobar koliko mu je i bolid dobar!
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

tazio nuvolari je napisao/la:schumacher je dobar koliko mu je i bolid dobar!
=D> =D> :zid:
Malo pogledaj koliko je on svojeg vremena proveo u garaži Ferrarija pa onda donosi neke zaključke. ;)
FerrariF1
Početnik
Početnik

Vuksa_KC je napisao/la:Gerhard Berger brani Schumachera oko poteza sa Barichellom u Mađarskoj, iako mu u daljnjem tijeku intervjua i nije baš pristran:).

Uglavnom, izjavio je da se nekada, misli na svoje 80-e i 90-e, tako vozilo bez ikakvih žaljenja i kazni i da je bilo dio potpuno normalog utrkivanja. LINK

Mislim da je ovo potpuno normalan stav jednog F1 veterana. No, radi se o ne-Englezu. Ovakva se izjava ne može očekivati od Damona Hilla, koji je također tada vozio, i na taj način i u takvim situacijama. Na prethodnoj stranici u onom članku ima nešto napisano o engleskom autolobiju iliti kak već se zove. Oko pravila koja utječu na ishode utrke, a određuju se prema nacionalnosti vozača, teško se može prosuđivati. No, mržnja otočkih medija prema Schumacheru je preočita i naravno prejadna. Zbog čega? Meni samo ljubomora pada na pamet.
Normalno da je ljubomora on je sve zaradio sam svojim trudom milione
zagor
Početnik
Početnik
Navijam za: Iceman

Post Postao/la zagor »

domenico je napisao/la:Ne znam zašto svi vi koji ste obožavatelji Schumija toliko pjenite zbog drugačijeg mišljenja. Imate li vi uopće tolerancije za drugačije mišljenje ?
1. Priznajem da je Michael bio i sad je jedan od 5 najvećih vozača u Formuli 1. Ovo nema veze sa navijanjem za nekog određenog vozača, već su to činjenice zasnovane na njegovoj cijeloj karijeri i raznih anketa koje su proveli svi relevantni i novinari i ljudi koji su usko vezani za F1.
Čak su i britanski novinari u F1 racingu prije nekoliko godina priznali (iako nevoljko) da je Schumi u zadnjih 20 godina među top 3 vozača (Senna i Prost su ostala dvojica). Ako govorimo čisto po statistici, onda je Schumi neprikosnoveni broj 1.
2. Moje mišljenje je i dalje da je njegov potez u Mađarskoj bio potez običnog bijednika. Prvo što sam pomislio kad je Barrichella stjerao u kut, s tim da
je to namjerno napravio jer mu je kaciga cijelo vrijeme okrenuta udesno a i bolidom je sve bliže išao zidu; bilo je "što mu to treba?"
3. Forumi i jesu mjesta na kojima svi registrirani fanovi iznose isključivo SVOJA MIŠLJENJA, a ne ono što je rekla moja baba ili neko drugi.
4. Nemam ništa protiv da bilo tko od vas dođe na topic od Alonsa i kaže sve što u određenom trenutku misli o njemu ili o nekim njegovim potezima, pa makar oni bili i nesportski. Možda se s time ne slažem ali moram poštovati vaše mišljenje.
5. Iz vaših postova vidim da ovdje (ne samo na topicu Schumija) već na cijelom siteu ima ogromna većina "FOTELJAŠA". Tako ja zovem one koji su Formulu 1 vidjeli isključivo iz fotelje u sobi bilo nedjeljom kada gledaju prijenose ili kada igraju F1 na PC-ju ili na PS3.
6. Momci skupite jednom nešto love i otiđite pogledati F1 utrku uživo. Otiđite u Monzu, stanite uz žičanu ogradu na startno-ciljnoj ravnini gdje bolidi dostižu 370 km/h, pa kad kraj vas prođe bilo koji bolid na udaljenosti od par metara onda ćete shvatiti kakav je to sport i koji je to osjećaj brzine.
Bit će vam jasno da je onaj potez Schumija u Mađarskoj nedopustiv i da je to potez očajnika i moralne nule.
7.Dosad sam bio na 28 utrka uživo, ove godine sam bio u Monacu a idem i 15-ti put u Monzu s prijateljem. To ne znači da sam najpametniji niti najupućeniji u zbivanja oko F1. Sve vam je isto, ako ste bili na utrci 1 put ili 50 puta, odmah shvaćate da neki potezi vozača nisu dopušteni, a pogotovo ovaj koji graniči s pokušajem ubojstva (po meni).
evo, ja bi dodao i 8. treba probati voziti bolid da dobite osjecaj te brzine, nije bitno 1 krug ili 50 krugova, onda odma shvacate koja je to brzina i da mozete poginuti svaki cas i da ste toga bili svijesni kada ste isli za vozaca! Pa ako ne zelite riskirati onda nemojte voziti....
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
mislav 1984
Navijam za: Dobru utrku

Post Postao/la mislav 1984 »

Ne shvaćam čemu strka, radi se o legitimnom obrambenom potezu protiv vozača s kojim se utrkuje za bodove. Možda danas takvi potezi nisu česti, jer se uglavnom vozači oslanjaju na brzinu bolida, i očekuju da će ili biti potpuno deklasirani ili pak biti nedodirljivi vozačima oko sebe, pa nema smisla braniti poziciju, jer će je ionako izgubiti ili neće uopće biti u opasnosti da ih netko prestigne. Prije 15-ak godina takvo što je bilo češće, a i očekivalo se od vozača da napadaju i brane se kad su napadnuti. Ako takvi potezi nisu bili nedopušteni tada, kad je i sigurnost bolida bili daleko manja nego danas, ne vidim zašto bi se danas nad time sablažnjivali. Treba se boriti za svaki bod. Kolko se sjećam Baricchelo je sličnim potezom stisnuo Sennu u Doningtonu (po kiši, i dok ga je Senna prelazio za krug!) pa ga je Senna samo zaobišao sa one strane koju nije zatvarao, i nije kukao nakon utrke...
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JX_tDppY ... re=related[/youtube]

Budući da ovako žestoko zatvara vlastitog brata, neznam čemu se Rubens nadao.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KmtfI1Pg ... re=related[/youtube]

Budući da je Spa pred nama, evo jedan MS-ov kvalifikacijski krug iz '97. Stara V10 pila.

Idemo po 92. pobjedu, svi ostali krug zaostatka.
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

kowalski je napisao/la:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KmtfI1Pg ... re=related[/youtube]

Budući da je Spa pred nama, evo jedan MS-ov kvalifikacijski krug iz '97. Stara V10 pila.

Idemo po 92. pobjedu, svi ostali krug zaostatka.

bogami tesko,ce se to desiti,zaboravio si da ima 10. mjesta kazni-znaci NEMOGUCE!!!!!
Alonsista hasta la muerte..
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Dodi_napalm »

u Spa je sve moguće.. ako je mogao doći sa 16. na prvo mjesto, nek se popne ovaj put na postolje i meni dosta ;)
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!
slika
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Koliko je sve to moguće neznam , ali dobro bi mu došlo za moral jer mislim da još ne vidi kraj mukama ...
... Forza Massa ...
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

meni ovo zvući kao zabava,kao da jedva čeka utrkivat se a ne vozit po stazi kao prvi :D

Q: Michael, you have the penalty coming up but your feelings about this circuit as this is an important circuit I think in the history of Michael Schumacher?
MS: Yes, indeed. I have often called it my living room and there are lots of fantastic memories from the past and even good ones to look forward to. We have a mixed weather condition predicted for this weekend. We have the 10 places which makes it extra special and exciting to try and move forward. With mixed conditions that could help. We have worked on the car, so altogether we will try to make it as good as possible but I certainly look forward very much as this is one of my most loved tracks and special excitement.
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Odgovori