Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Lord of the Ring
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: sebe_i_MS

Post Postao/la Lord of the Ring »

MP4don je napisao/la:
Ja spominjem incident (šikana), a ne razbijanje za koje je sam kriv (Kimi)... A ovo "pao" mislim na pretjecanje... da Lewis nije prošao kroz šikanu Kimi bi ostao naprijed, ali sam siguran da bi ga prošao nakon O´Rugea... jer je Lewis bio dosta brži... ;)
LOOOOOOOL!!!! Ajde ako nista drugo nasmijao si me s tim O'...hahaha ko klingonski...paragon a da nezna francuski cccc :lol: :lol:
ps:al nije mi jasno zasto vise povlacite to sto se dogodilo u Spa...sta vi Mclarenovi navijaci mislite dokazati stalno reciklirajuci jedno te isto-sto ce te promijeniti-oni koji su relevantni su svoju odluku donijeli,ok vama se ne svidja i dobro-c'est la vie! Lewis ima kao prvo osvojiti naslov sto ce mu dati neku "tezinu" pa ce mu onda mozda moci ocekivati i da ce mu neko progledati kroz prste!
slika
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

K1M1 je napisao/la:Ma neznam, čudno mi je malo da se čovjek tako veseli isti dan kad je izgubio naslov i to na kakav način. Pa čovječe, da ja na taj način izgubim već skoro dobiveni naslov bio bi utučen najmanje 3 mjseca. :)
Ne znam, možda je snimka nastalu onu noć prije utrke.
Možda je to veče potrošio malo vutre da lakše prebrodi poraz. ;)
slika
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

Lord of the Ring je napisao/la:
LOOOOOOOL!!!! Ajde ako nista drugo nasmijao si me s tim O'...hahaha ko klingonski...paragon a da nezna francuski cccc :lol: :lol:
ps:al nije mi jasno zasto vise povlacite to sto se dogodilo u Spa...sta vi Mclarenovi navijaci mislite dokazati stalno reciklirajuci jedno te isto-sto ce te promijeniti-oni koji su relevantni su svoju odluku donijeli,ok vama se ne svidja i dobro-c'est la vie! Lewis ima kao prvo osvojiti naslov sto ce mu dati neku "tezinu" pa ce mu onda mozda moci ocekivati i da ce mu neko progledati kroz prste!
Pihhh... :p :p :p

BTW, pa nije to spominjanje Belgije palo iz vedra neba... Čitaj postove koji prethode tome... a i naravno da se trenutno najviše dizalo buke oko toga kad je bilo nedavno... :D
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
Vleki
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la Vleki »

Evo rečenice za nove rasprave :lol:

P.S. zadnja rečenica

LINK
schumifan

Post Postao/la schumifan »

Ma to njegovo hvaljenje i bahaćenje više nije vrijedno rasprave
War doesn't determine who's right - only who's left.
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

Vleki je napisao/la:Evo rečenice za nove rasprave :lol:

P.S. zadnja rečenica

LINK
to je takva glupost da ja ,koji ga ne podnosim, ne vjerujem da je to rekao...
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

citat je napisao/la:I know that I am as good as Ayrton Senna was
:lol: :lol:
Stvarno, ako je to rekao, onda je jaaako bahat, ali neka se zadovolji s tim kad mu je to gušt! :lol:
ALONSO RENAULT
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la ALONSO RENAULT »

Daj Bože da Massa osvoji naslov i da ovom krepa motor u zadnjem krugu na ciljnoj ravnini.

Šalim se ali ovo što je izjavio je prilično bahato.
zborzic@htnet-dsl-MAN UTD osvaja Premiership-DOBIVENO
zborzic@htnet-dsl-Chelsea u finalu-DOBIVENO
Dani- MAN UTD osvaja Ligu prvaka-DOBIVENO
gattuso87- MAN UTD osvaja premiership-DOBIVENO
Night Rider-MAN UTD prolazi u finale-DOBIVENO

Svaka oklada je 10 rep. bodova
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

ja uopće ne znam kaj on radi u f1, pa takav genijalac zaslužuje vlastito natjecanje gdje će se utrkivati sam protiv sebe, jer mu nitko drugi zapravo niti nije dostojan protivnik......

kaže poslovica: tko visoko leti nisko pada, e pa lewise prošle si godine prilično nisko pao, možeš li ove nadmašiti samog sebe?
ALONSO RENAULT
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la ALONSO RENAULT »

sunseeker je napisao/la:ja uopće ne znam kaj on radi u f1, pa takav genijalac zaslužuje vlastito natjecanje gdje će se utrkivati sam protiv sebe, jer mu nitko drugi zapravo niti nije dostojan protivnik......

kaže poslovica: tko visoko leti nisko pada, e pa lewise prošle si godine prilično nisko pao, možeš li ove nadmašiti samog sebe?
Imam osjećaj da može. :badgrin:
zborzic@htnet-dsl-MAN UTD osvaja Premiership-DOBIVENO
zborzic@htnet-dsl-Chelsea u finalu-DOBIVENO
Dani- MAN UTD osvaja Ligu prvaka-DOBIVENO
gattuso87- MAN UTD osvaja premiership-DOBIVENO
Night Rider-MAN UTD prolazi u finale-DOBIVENO

Svaka oklada je 10 rep. bodova
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

i ja opet ne vidim u čem je problem imat visoko mišljenje o sebi i bit pun samopouzdanja,odma pljuvanje da je bahat i ne znam kaj :roll:
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

schuey je napisao/la:i ja opet ne vidim u čem je problem imat visoko mišljenje o sebi i bit pun samopouzdanja,odma pljuvanje da je bahat i ne znam kaj :roll:
Dobro ja osobno volim bahate ljude al kad se imaš čime kurčit a ne na prazno 8)
prljavi harry
Početnik
Početnik

Post Postao/la prljavi harry »

Dosadni ste. Neka se frajer folira, u čemu je problem? (Sumnjam da je totalno neosnovano, Ante sexy). Njega se ili voli ili mrzi, takav je bio i Schumacher, a sumnjam da su i Sennu svi voljeli. Dajte hiži mira!
Čovjek mora biti svjestan svojih ograničenja.
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

schuey je napisao/la:i ja opet ne vidim u čem je problem imat visoko mišljenje o sebi i bit pun samopouzdanja,odma pljuvanje da je bahat i ne znam kaj :roll:
problem je u tome što je to mogao izjaviti nakon brazila, na presici kad će proslaviti naslov prvaka (ako hoće) i uopće ne bi ispao niti bahat, a bome niti smiješan - ovako ispada i jedno i drugo, s mogućnošću da stvari završe kao i prošle godine....on nije pokazao apsolutno ništa nego da posjeduje vanserijski talent, a ovako laprda.........eto to živcira jer potcjenjuje trud svih ostalih vozača, koji eto nažalosti, nisu poput senne, kao on..........
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

sunseeker je napisao/la:
problem je u tome što je to mogao izjaviti nakon brazila, na presici kad će proslaviti naslov prvaka (ako hoće) i uopće ne bi ispao niti bahat, a bome niti smiješan - ovako ispada i jedno i drugo, s mogućnošću da stvari završe kao i prošle godine....on nije pokazao apsolutno ništa nego da posjeduje vanserijski talent, a ovako laprda.........eto to živcira jer potcjenjuje trud svih ostalih vozača, koji eto nažalosti, nisu poput senne, kao on..........
Ali to laprdanje je dio cijelog ciklusa,dio zastrašivanja i ometanja protivnika,time su se služili mnogi,kako u svoju korist tako i da iz inata otpomognu nekom,recimo Schumi i zaista nevjerovatne izjave o Ferrariju i Irvineu koje su u u sličnom kontekstu kao ovo,samo je on podcjenjivao sam Ferrari i pljuvo po Eddieu a na sva usta hvalio Hakkinena kao iznimnog vozača koji je valjda skoro pa savršen,nije ga direktno spomenuo sa Sennom recimo ali govorio je da je jedan od najboljih,samo kako bi napravio pritisak na Eddia,a najteže je pod upravo pritiskom funkcionirat di je i Hami pao prošle godine a sad to radi kako bi omeo Massu i Ferrari,i bome mu dobro ide,jer Massa od savršenih vožnji je došao do toga da skuplja bodove samo uz greške u Ferrariju,Hami samo treba mirno pratit ;) iako se ponavljam ko papiga,moram,jer mišljenja sam da ne da nije jedini nego su rijetki koji se tako ne obraćaju spram ostalih....
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

schuey je napisao/la: Ali to laprdanje je dio cijelog ciklusa,dio zastrašivanja i ometanja protivnika,time su se služili mnogi,kako u svoju korist tako i da iz inata otpomognu nekom,recimo Schumi i zaista nevjerovatne izjave o Ferrariju i Irvineu koje su u u sličnom kontekstu kao ovo,samo je on podcjenjivao sam Ferrari i pljuvo po Eddieu a na sva usta hvalio Hakkinena kao iznimnog vozača koji je valjda skoro pa savršen,nije ga direktno spomenuo sa Sennom recimo ali govorio je da je jedan od najboljih,samo kako bi napravio pritisak na Eddia,a najteže je pod upravo pritiskom funkcionirat di je i Hami pao prošle godine a sad to radi kako bi omeo Massu i Ferrari,i bome mu dobro ide,jer Massa od savršenih vožnji je došao do toga da skuplja bodove samo uz greške u Ferrariju,Hami samo treba mirno pratit ;)
ne znam,ja mislim da je lakše dobro vozit kad ti neko govori da si loš nego kad ti govori da si najbolji,najjači,nepogrešiv,bog...primjer hamiltona prošle godine:vodstvo u prvenstvu,odlične vožnje,već proglašen novim prvakom i pod pritiskom sjebo stvar...osobno mislim da dizanje sebe u nebesa nikoga ne zastrašuje,nego samo na sebe stavlja dodatan pritisak...sve i jedan vozač sigurno se samo nasmijo kad je izjavio da je dobar ko senna...da je se držao one da je trenutno najbolji vozač,u najboljoj formi,s najboljim autom,ekipom bla bla...to i nekako može proć,al izvaljivt gluposti stvarno nema nikakve koristi...
sepulctor
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la sepulctor »

schuey je napisao/la: recimo Schumi i zaista nevjerovatne izjave o Ferrariju i Irvineu koje su u u sličnom kontekstu kao ovo,samo je on podcjenjivao sam Ferrari i pljuvo po Eddieu a na sva usta hvalio Hakkinena kao iznimnog vozača koji je valjda skoro pa savršen
Ja se toga ne sjećam. Daj neki link ili nešto...?

Popljuvao je samo Hilla u nekoliko navrata.
Posjedujem velik izbor F1, Moto GP, Le Mans, WSBK, INDY, WRC i ostalih utrka, te nogometnih i hokej utakmica.
Svi zainteresirani za razmjenu nek se jave na pp.
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

vidc je napisao/la:
ne znam,ja mislim da je lakše dobro vozit kad ti neko govori da si loš nego kad ti govori da si najbolji,najjači,nepogrešiv,bog...primjer hamiltona prošle godine:vodstvo u prvenstvu,odlične vožnje,već proglašen novim prvakom i pod pritiskom sjebo stvar...osobno mislim da dizanje sebe u nebesa nikoga ne zastrašuje,nego samo na sebe stavlja dodatan pritisak...sve i jedan vozač sigurno se samo nasmijo kad je izjavio da je dobar ko senna...da je se držao one da je trenutno najbolji vozač,u najboljoj formi,s najboljim autom,ekipom bla bla...to i nekako može proć,al izvaljivt gluposti stvarno nema nikakve koristi...
Schumi je bar 3 prvenstva izgubio zbog pritiska, Kad je trebalo nije mogao,a zakaj smatram da je kad te kude lošije,jer kad treba,onda je pritisak toliko velik i treba bit nevjerovatno dobar i snalažljiv da se to izdrži,velim Schumi to nije mogao,zbog toga je dolazilo do obračuna Senna-Prost,i jako su rijetki slučajevi uspješne i izvanredne vožnje pod pritiskom,nebi bezveze onda postojao,jer kad se nekaj mora savršeno odradit,nije ista moć koncentracije kao kad si slobodan,kad ti netko veli da je toliko bolji,ti pokušavaš dokazat da je u krivu,i samim time povećavaš drastično rizik greške,ito je to ;)
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

schuey je napisao/la: recimo Schumi i zaista nevjerovatne izjave o Ferrariju i Irvineu koje su u u sličnom kontekstu kao ovo,samo je on podcjenjivao sam Ferrari i pljuvo po Eddieu a na sva usta hvalio Hakkinena kao iznimnog vozača koji je valjda skoro pa savršen
Kad smo kod toga gledan iz današnje situacije kad je sve prošlo zar nije rekao istinu ?
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Ante sexy je napisao/la:
Kad smo kod toga gledan iz današnje situacije kad je sve prošlo zar nije rekao istinu ?
kad smo kod toga,zar Hami ne govori istinu?
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

schuey je napisao/la:
Ante sexy je napisao/la:
kad smo kod toga,zar Hami ne govori istinu?
Ne
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Ante sexy je napisao/la: Ne
onda je tvoj odgovor na pitanje netočan također :P za koju godinu sjetit ćete se svi ovoga,jer ovakav se rijetko rađa,i bit će barem toliko dobar kao i Senna,on si je zasementirao karijeru da može vozit u bilo kojoj momčadi kad poželi,tako je i Senna osvajao naslove,tako će i Hami. točka,od A do Ž(eljeza :D ) je jednak njemu i schumiju
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

schuey je napisao/la:
Ante sexy je napisao/la: Ne
onda je tvoj odgovor na pitanje netočan također :P za koju godinu sjetit ćete se svi ovoga,jer ovakav se rijetko rađa,i bit će barem toliko dobar kao i Senna,on si je zasementirao karijeru da može vozit u bilo kojoj momčadi kad poželi,tako je i Senna osvajao naslove,tako će i Hami. točka,od A do Ž(eljeza :D ) je jednak njemu i schumiju
Ne on je kao Bog kako on to sam kaže :smijeh:

"I am as good" :D:D:D:D:D

kad smo već kod toga Schumi i Senna nisu jednaki a kamoli da je jednak Lewis Hamilton čovjek koji nema niti jednog naslova njima dvojici koji zajedno imaju 10 komada od toga 7 Schumijevih, schumi ima više pobjeda nego Hamilton utrka ej on je sebe naša prozivat bogom i da je jednak sa Sennom ili sa Schumacherom :?
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Ante sexy je napisao/la:

as good,jednako dobar,pa i Alonso je jednako dobar,to je klasa vozača na samom vrhu i gotovo,rasprava završava s ovim,nema smisla dalje ić u prodike jer ćemo se samo u krug vrtit,nije reko da je bolji i mir,nego jednako dobar što i je,osim toga Senna je prvi naslov osvojio tek u najboljem bolidu na gridu i to samo zahvaljujući idiotskom pravilu,tako da možemo diskutirat o čem god hočeš,no ovo je završeno....
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

schuey je napisao/la:
Ante sexy je napisao/la:

as good,jednako dobar,pa i Alonso je jednako dobar,to je klasa vozača na samom vrhu i gotovo,rasprava završava s ovim,nema smisla dalje ić u prodike jer ćemo se samo u krug vrtit,nije reko da je bolji i mir,nego jednako dobar što i je,osim toga Senna je prvi naslov osvojio tek u najboljem bolidu na gridu i to samo zahvaljujući idiotskom pravilu,tako da možemo diskutirat o čem god hočeš,no ovo je završeno....
Evo možeš ti jos samo meni kao budali reći po čemu je to Lewis Hamilton jednak Schumacheru , Senni , Alonsu
Odgovori