Michael Schumacher

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozač

Re: Michael Schumacher

Post Postao/la kowalski »

Sutra idemo po 6. startnu poziciju, pa 10 mjesta kazne i start sa 16 . pozicije. U nedjelju fenomenalan performans i još jedna brilijantna pobjeda.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
mislav 1984
Navijam za: Dobru utrku

Post Postao/la mislav 1984 »

Mercedes mi ne izgleda dobro.
Možda bi im bilo najbolje napravit skroz kišni setup, pa računat s kišom (ako se šumi navikao na kišne gume).
Ali nekako nisam optimističan. Nadam se da se varam i da nas čeka još jedan šumijev nastup na Spa koji će ući u legendu.
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Na svim treninzima je ispred rosberga al mala je to utjeha kad su oba izvan top 10. ocekujem taktiku skroz podređenu za utrku. mozda se cak odluce za start iz boxa da izbjegnu guzvu u 1.zavoju gdje ce sigurno bit neki sudar. osim ak nece ic na sve ili ništa pa se kockat i probat izbjeci guzvi i samim tim profitirat, mozda i logicnije jer za proboj na stazi ipak treba brz auto
Michael is faster than you!!
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Na kraju 11. nista od ponavljanja 1992.Ili ipak mozda bude nesto :)
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Potpuno suhi setup ili potpuno kišni za sutra. Između nikako. I nek se mole bogu da su pogodili. Bit će sutra svega.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
ivan599
Početnik
Početnik
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la ivan599 »

Sutra ako bude kiše možemo ocekivat koji bod, a ako sunce zasja onda ce bit racunica 0 bodiva. :D
slika
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Imam osjecaj da je mogao uci u 10 da nije rosberga bilo ispred. zanima me sad dal ce startat iz boksa buduci da je 21.
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Vjerojatno bi ušao u q3. Rekao je na team radio da nezna zbog čega je Rosberg išao toliko sporo. To je vrlo indikativno, budući da nije posebno rječit ni sklon kritiziranju. Mislim da bi dohvatio oba Williamsa.
pantera
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Schumacher Ferrari

Post Postao/la pantera »

vjerujem da može do bodova i po suncu i po kiši ipak je to spa. ima mjesta za preticanje, a mercedes ne izgleda toliko loše da se ne mogu borit za bodove. lijepo da je bio ispred rosberga cijeli vikend, još samo sutra.. a ako i ne bude neki super rezultat nadajmo se novoj odličnoj vožnji.. na kraju krajeva i neka slabija mjesta se duže pamte od nekih pobjeda :)
'cause everything is possible for those who believe..
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Pa njegov zaostatak za desetim je bio malen tako da bi Schumi sigurno bio među prvih deset.
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Igor18 je napisao/la:Imam osjecaj da je mogao uci u 10 da nije rosberga bilo ispred. zanima me sad dal ce startat iz boksa buduci da je 21.
više gubi ako starta iz boksa,ima brži bolid i na startu bi ih mogao nekoliko preći,ovako dolazi iza svih njih i šanse se smanjuju jer za svakog mora čekat priliku za obilazak,tako da mislim da je jako mala šansa za tako nekaj,al eto,Schumi starta posljednji,nikad nebih rekao :biggrin:
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Svaka cast za danasnju voznju. S 21-og mjesta do 7-og. =D>
slika
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

odlično sve osim onog kad ga je rosberg pretekao,ne znam šta se desilo,neka greška vjerojatno.uglavnom,neloše,ipak je izvukao nešto bodova
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Dobra vožnja danas. Al s jednom malo mrljom: opet ga je timski pobjedio, i to onako kako mu najteže pada, dvobojem na stazi.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Bravo majstore!! :thumbup:
ivan599
Početnik
Početnik
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la ivan599 »

Slušajuci ovog Jergovica dođe mi da si zvucnike iz tv izvadim.
Za bliski kontakt s Rosbergovim prednjim spojlerom je on kriv iako je bio za cijeli bolid ispred a Vettel za istu situacju nije kriv. A i komentatori su nam strava probušio je gumu bio je u boksu i vratio se na isto mjesto. Nekad mi je fakat drago ako HRT izgubi pravo prijenosa.

Utrku je odvezao cisto zadovoljavajuce samo je trebao ipak obranit poziciju od malog NIkice. :)
slika
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Čini mi se da je izgubio poziciju na dijelu staze gdje je jače kišilo. Rosberg je imao setup više prema mokrome.
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Danas dobra utrka oba Mercedes GP pilota i dobri međusobni dueli.
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Nevjerovatan je onaj Jergović sa svojim "stručnim" komentarima.
Čovjek kad sa 21. mjesta dođe do 7. ( u jednom trenutku i na 5.) u autu koji je prosječan je sve samo ne loš nastup.
1. dvoboj sa Rosbergom okaraktezira kao frustraciju i kao da je on njega pogodio, slušam i ne vjerujem.
Rosberg ode široko u dvoboju sa Petrovom i Schumi to iskoristi dođe ispred rosberga za skoro cijeli bolid i onda rosberg pogodi njega u stražnju desnu gumu. Ne vidim kako i na koji način je schumacher njega pogodio, osim ako nije ubacio u rikverc, dok na drugoj strani praktički brani Vettela koji se zabije u Buttona i onda se vade kišne kapi, pa frustracija jer se vozio iza njega, ovo ono... Nikad nisam govorio protiv gosp.Jergovića ali stvarno za stručnog komentatora na javnoj televiziji bilo bi vrijeme da za to kaj ga plaćaju počne objektivno komentirat.
PS. Prije utrke kaže "Ako schumacher dođe do kojeg boda bit će to fenomenalan rezultat"

On topic: Za mene ovaj nastup je vrlo dobar. Iskoristio je situacije u prvim krugovima, prestigao one koje je mogao, kad se došlo do Petrova vidjelo se da Merc nema snage da prođe bolide slične kvalitete.
Drugi duel sa rosbergom ne znam dal je bila kakva pogreška, rosberg je žestoko ušao (očito se htio revanširat) po meni jako riskantan potez pogotovo kad su u pitanju vozači iste momčadi lako su mogli obojca ispast, no bez obzira dobra utrka, sa 21. mjesta na 7. teško da se moglo bolje.
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

ivan599 je napisao/la:Slušajuci ovog Jergovica dođe mi da si zvucnike iz tv izvadim.
Za bliski kontakt s Rosbergovim prednjim spojlerom je on kriv iako je bio za cijeli bolid ispred a Vettel za istu situacju nije kriv. A i komentatori su nam strava probušio je gumu bio je u boksu i vratio se na isto mjesto. Nekad mi je fakat drago ako HRT izgubi pravo prijenosa.

Utrku je odvezao cisto zadovoljavajuce samo je trebao ipak obranit poziciju od malog NIkice. :)
,mislim wtf,pa kaj je onda trebalo
ma ovo kažnjavanje je idiotizam,rubens dobije kaznu (zasluženo), Vettel izgubi kontrolu i dobije kaznu u monacu raikkonena ubit kad je izgubio kontrolu pa se zabio u sutila čini mi se nakon izlaza iz tunela??? Liuzzi nije kriv za strganu gumu a Rubens za sudar je,koliko ja znam direktan utjecaj na rezultat je kažnjiv,poput stopiranja u kvalama itd. ma totalno sam razočaran sa time,na kraju čovjek koji je stvarno dao sve od sebe i odvezao po meni najbolje od kad znam za njega će najvjerovatnije dobiti kaznu od 5 ili 10 mjesta na domaćoj sada stazi jer je pogriješila momčad,ma stvarno razočaravajuće. Inače da budem i u topicu,nije mi jasno zakaj nije schumi koji može držat tempo na flat gumama pričekat tu jaču kišu i uzet full wet,pobio bi konkurenciju kao što je vettel zadnjih 4 kruga radio,ja sam bio uvjeren da će Brawn ići na kockanje,imali su bodove od rosbya i pustit schumija da proba čudo napravit,ne ziheraški vozit koda se odlučuje prvenstvo a ne ovak :roll:

ugl odlična trka,puno puno greški i mana statističkih pogotovo sa strane glavnih ljudi,inače u potpunosti se slažem sa tobom igor18 o Jergoviću,ono je sramotno
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
indy500
Navijam za: Kubica i Schumacher
Kontakt:

Post Postao/la indy500 »

jergović ne zna ni sam kaj misli....
njega već dugo ne doživljavam ozbiljno tako da mi je svejedno kakve gluposti mlati...

da je vettel došao sa 21 do 7 mjesta onda bi to bila odlična vožnja....
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Zato ga ja ni ne slušam/gledam. :biggrin:
Čovjek zna dosta toga dobroga o formuli i ja to cijenim, ali me ne zanimaju njegova subjektivna mišljenja o utrci. To može onda svaki čovjek koji gleda F1 biti gost u studiju bez problema.
jaki
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la jaki »

vidc je napisao/la:odlično sve osim onog kad ga je rosberg pretekao,ne znam šta se desilo,neka greška vjerojatno.uglavnom,neloše,ipak je izvukao nešto bodova
Schumacher se nakon restart-a mogao obraniti od Rosberga, ali na njegovu žalost u Eau Rougeu je "naletio" na za cijeli krug zaostalog Yamamota zbog čega mu je izlaz na dugi pravac uz brdo bio kompromitiran. Nico nije imao taj problem te je iskoristio puno veću brzinu i lakoćom pretekao dedu. Dakle Schumachera je obilazak Yamamota stajao 6. mjesta.
(nešto slično se događalo dvaput Alonsu u Kanadi)
http://www.fia.com/en-GB/mediacentre/f1 ... istory.pdf
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

jaki je napisao/la: Schumacher se nakon restart-a mogao obraniti od Rosberga, ali na njegovu žalost u Eau Rougeu je "naletio" na za cijeli krug zaostalog Yamamota zbog čega mu je izlaz na dugi pravac uz brdo bio kompromitiran. Nico nije imao taj problem te je iskoristio puno veću brzinu i lakoćom pretekao dedu. Dakle Schumachera je obilazak Yamamota stajao 6. mjesta.
(nešto slično se događalo dvaput Alonsu u Kanadi)
http://www.fia.com/en-GB/mediacentre/f1 ... istory.pdf
jebi ga,nezgodna situacija,mogao je bolje reagirati i zatvoriti rosberga bez obzira na to,al vjerojatno nije htio previše riskirati s timskim kolegom,
da je netko drugi u pitanju sumnjam da bi lako prošao.a ove jergovićeve GLUPOSTI su sramota za nekoga tko sebe naziva nekim insajderom u F1.mislim, nazvat ono preticanje rosberga od strane schumachera potezom frustriranog očajnika je sramota,kao da nikad nije gledao F1,a kamoli bio dio nje.nico izleti van staze, schumacher ga pretekne jer je nico vidi čuda izgubio vrijeme izletivši sa staze ,i to je potez očajnika,smiješno.
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

meni se čini da Schumaher vozi kao i Webber utrku protiv svog kolege umjesto zajednički protiv svih.
slika
Odgovori