Strani nogomet
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Re: Strani nogomet
Chelsea se izgleda vrlo dobro zagrijava za finalni okrsaj sa Bayernom.
Razvalili su QPR 6-1.
Torres je izgleda dobro "podmazan".
Razvalili su QPR 6-1.
Torres je izgleda dobro "podmazan".

- F1NAC
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Kompany je najbolji stoper na svijetu u ovom trenutku...uzitak ga je gledati,a i Lescott nije daleko tako da City ima sigurno najukomponirani par na svijetu
United nasamaran,nikad jadniju njihovu utakmicu nisam vidio u zivotu.Steta sto im je Mancini trener,da imaju nekog kvalitetnijeg vjerujem da bi se mogli suprotstavit Barceloni.
Nikad nisam mislio da cu ovo reci,ali go CITY

United nasamaran,nikad jadniju njihovu utakmicu nisam vidio u zivotu.Steta sto im je Mancini trener,da imaju nekog kvalitetnijeg vjerujem da bi se mogli suprotstavit Barceloni.

Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
City kad je igrao protiv dobro ukomponiranih momčadi (Bayern i Napoli) je gubio utakmice i to dosta glatko tako da teško da bi mogli izigrati uigranu Barcinu momčad.Bibi je napisao/la:Kompany je najbolji stoper na svijetu u ovom trenutku...uzitak ga je gledati,a i Lescott nije daleko tako da City ima sigurno najukomponirani par na svijetu![]()
Ja nikad nisam mislio da ću ovo reći, ali go ManU.

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...nafta je pobijedila američke dollare...meni ne valja ni jedno ni drugo...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Scuderia
- Moderator
odlicne vijesti za moje.... staklenko prekinuo pregovore oko novog ugovora.
prodat->zaradit neku kintu -> mir u svlacionici.
prodat->zaradit neku kintu -> mir u svlacionici.

- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Tvoje misljenje ok. Jucer su pokazali pravi moderan nogomet.Schumy.d je napisao/la:City kad je igrao protiv dobro ukomponiranih momčadi (Bayern i Napoli) je gubio utakmice i to dosta glatko tako da teško da bi mogli izigrati uigranu Barcinu momčad.Bibi je napisao/la:Kompany je najbolji stoper na svijetu u ovom trenutku...uzitak ga je gledati,a i Lescott nije daleko tako da City ima sigurno najukomponirani par na svijetu![]()
Ja nikad nisam mislio da ću ovo reći, ali go ManU.
Ja sam siguran da ce City harat premiershipom i europom sljedecih godina,a za to je potrebno novi trener i kosarica Balotelliju,a moze i Tevez (zbog mira u svlacionici).
Zivi bili i vidjeli

Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- F1NAC
- Moderator
Ma sad ce City naletit na tempiranu bombu zvanu Newcastle
. Toon koliko komada ćete primit 

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Toon
- Veteran
...ma mi samo od pikzibnera možemo dobiti puno golova...favorite pobjeđujemo...puno toga ovisi o sutrašnjoj utakmici protiv Abramovića...ako ostanemo u igri za LP sve je moguće...vidiš kako je to lijepo kad o nama ovisi prvenstvo engleske - krojimo sudbine! Ko više plati njegovo je prvenstvo!!!F1NAC je napisao/la:Ma sad ce City naletit na tempiranu bombu zvanu Newcastle. Toon koliko komada ćete primit
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
- Schumy.d
- Legenda
Ja se kladim da neće.Bibi je napisao/la:
Tvoje misljenje ok. Jucer su pokazali pravi moderan nogomet.
Ja sam siguran da ce City harat premiershipom i europom sljedecih godina,a za to je potrebno novi trener i kosarica Balotelliju,a moze i Tevez (zbog mira u svlacionici).
Zivi bili i vidjeli
Ove sezone će prodat 3,4 igrača i dovest 8 novih. I tako iz sezone u sezonu.
Poučen iskustvom gledajući Real prije par godina znam da to uspjehe ne donosi.

Imaju odlične igrače, ali upitno je kakva su ekipa. A dobra ekipa sa tek solidnim igračima pobjeđuje skupinu dobrih igrača.
Mislim da bi Chelsea mogao iduće godine ponovno prema vrhu. Torres je proradio, možda Pep dođe, kupuju mlade i talentirane igrače i za sada to dobro izgleda za iduću sezonu. A siguran sam da i ManU neće mirovati ovog ljeta. Sigurno dovode 2-3 pojačanja i oni, a ako dovedu Modrića, mislim da će im to biti pun pogodak.
Uz to, Liverpool i Tottenham se ne smije otpisati, Arsenal je uvijek pri vrhu, Newcastle se preporodio tako da će bit velika borba iduće sezone. Nije City toliko bolji od ovih navedenih.
- Toon
- Veteran
...nakon ovoga sam samo šutio i uživao...
- F1NAC
- Moderator
svaka čast svaka čast
drago mi je da ste ih srušili 

- Schumy.d
- Legenda
Ponovno tamo gdje im je mjesto!!
Novi španjolski prvak je:

REAL MADRID

Večeras se poigrali sa finalistom Europske lige...
Athletic - Real 0:3
Strijelci: Higuain, Ozil, Ronaldo

Novi španjolski prvak je:

Večeras se poigrali sa finalistom Europske lige...

Athletic - Real 0:3
Strijelci: Higuain, Ozil, Ronaldo
- Toon
- Veteran
...ma priznaj da ti nijeF1NAC je napisao/la:svaka čast svaka častdrago mi je da ste ih srušili

...u nedjelju nam dolaze bogati naftaši no bit će im teško jer smo opet u igri za LP - mogla bi biti to strašna utakmica...mislim da će se o naslovu engleske lige odlučivati za St.James' Parku...
A realovcima ću naslov čestitati ako slijedeće godine obrane naslov protiv motivirane Barcelone

- Scuderia
- Moderator
- Schumy.d
- Legenda
Zar tako? Napokon skinemo tu Barcelonu, klub skine gomilu rekorda u sezoni a ti tako...Toon je napisao/la: A realovcima ću naslov čestitati ako slijedeće godine obrane naslov protiv motivirane Barcelone- tek tada će to biti uspjeh...mada, hajde, i ovo zaslušuje neku majušnu čestitkicu...

Na kraju, jedna jako dobra sličica:

- Toon
- Veteran
Haaaahaaaa!Schumy.d je napisao/la: Zar tako? Napokon skinemo tu Barcelonu, klub skine gomilu rekorda u sezoni a ti tako...![]()
![]()
Na kraju, jedna jako dobra sličica:

P.S. - a sličica je fantastična...
@Scud: Jesi li vidio lijepši gol? A iz kasnijeg obračanja Cissea još je rekao nešto kao: Nisam imao snage više trčati pa sam opalio po golu

- Scuderia
- Moderator
U zadnje vrijeme, nisam. I prvi gol mu je odlican. Vidi se da dolazi iz najbolje lige na svijetu.Toon je napisao/la: .......
@Scud: Jesi li vidio lijepši gol? A iz kasnijeg obračanja Cissea još je rekao nešto kao: Nisam imao snage više trčati pa sam opalio po golu...on vrijedi svake lipe za koju je doveden...

Za koliko ste ga ono kupili ? 10-tak milja ili je bilo i vise ? ( i onda kada velis da vam gazda ne valja.... cccc

U svakom slucaju, navijam za vas da dodjete do tog 4-tog mjesta, te da udjete u Ligu Prvaka jer imate zanimljivu ekipicu.

- Schumy.d
- Legenda
A čuj, nisi u pravu. Statistika kaže da je u Barceloni Real imao 14 udaraca (6 u okvir) dok je Barca imala 14(3) tako da oprosti.Toon je napisao/la: Haaaahaaaa!Već sam ti prije napisao elaborat o ovogodišnjem prvenstvu...mislim da je ovo osvajanje bilo minimum minimuma...moj dojam je da je Barca sve svoje snage usmjerila k LP ove godine i da za tim stvarno žale te da im je sve ostalo bilo u drugom planu...no to nikako ne umanjuje uspjeh Reala - posebno jer su napoookooon uspijeli dobiti Barcu (jest da su dva put puknuli po golu ali su to i zabili
)...čestitke iskrene i definitivno ste to zaslužili ove godine no ja ću "priznati" Realu da je bolji od Barce ako ovo uspije obraniti....i zato se jako veselim slijedećoj sezoni španjolske lige...i još jedno pitanje za kraj: što veliš na bosanski grb šminkera?
P.S. - a sličica je fantastična....

Jedino šta mi ne cmarimo po toj lopti pa sa 28% posjeda to ne izgleda tako, ali broje se golovi.
Onda druga stvar je ta da je Real doživio 2 poraza u cijeloj sezoni (Levante i Barca), premašili su daleko više golova od onog famoznog trojca Messi-Eto'o-Henry, zabili preko 100 komada u prvenstvu, prva su momčad U POVIJESTI koja ima 3 igrača koja su zabila preko 20 golova u prvenstvu. A sad je još moguće da sruše još jedan rekord ako dođu do brojke 100 bodova u prvenstvu.
Moraš priznati da su odigrali impresivnu sezonu i u potpunosti zaslužili prvenstvo. U gostima imaju 15 pobjeda od 18 utakmica što nema niti jedna momčad u svim ligama. Ne bih se složio da se Barca fokusirala samo na LP jer su i oni odigrali fantatstičnu sezonu i sa samo 3 poraza u prvenstvu su ostali kratki. Tako je bilo i Realu prošlih sezona, uvijek su bili tu negdje, ali uvijek prekratki za par bodova. Ove godine su igrali fantastično i za mene apsolutno zasluženo uzimaju trofej. Na kraju krajeva su pobijedili Barcelonu u tom međusobnom susretu, iako je Messi odigrao fantastičnu sezonu, po meni je Ronaldo odigrao još bolju i doveo Real tu gdje jesu.
A između ostalog, pripomogli su ostavci Pepa.

A Ronalda su vrijeđali kad su stigli tako da je čovjek vjerojatno dočekao svoje.

Šta je najbolje, možda dogodine budu dijelili istu svlačionicu.

A i igrači Athletica su bili sinoć nešto tako nabrijani da skinu prvaka tako da su ostali sa nulom u protivničkoj mreži.
- Toon
- Veteran
Nemoj me krivo shvatiti...ne umanjujem uspjeh Reala...no ako obrane ovo bit će „veliki“...zvući lagano potcjenjivački no to mi nije nikako namjera...od samog početka se znalo da imamo samo dva kandidata za naslov i gomilu statista ta da se nitko od pretedenata na naslov neće „poskliznuti“ više od dva tri puta – prvenstvo su dobili u izravnom dvoboju i to im je svakako jako ohrabrujuće i veliki + no moj dojam ostaje da je Barceloni ove godine svakako primarni cilj bio uzeti LP i da joj je sve ostalo ove sezone bilo „minorno“...katalonci su doslovno bili „zasićeni“ trostrukim uspjehom i sigurno nisu toliko motiva imali u domaćem takmičenju kao u Europi i povijesnoj potencijalnoj obrani naslova – no misija im nije uspjela...
...i jedan i drugi klub su svoje protivnike ostavili sa preko 30-ak bodova što vjerojatno govori o ipak prevelikom nesrazmjeru između njih i ostatka lige – znam da i u drugim ligama imamo razlike od cca 20-ak bodova no to mi ipak nijansu lijepše zvući...a ima i jedan klub koji još nema izgubljene utakmice u svom prvenstvu (jest da imaju 382 nerješene)...
...a što se tiće jučer gledao sam samo dio drugog poluvremena pa ne bih sudio o tekmi no kod Baska nisu niti mogli drugo očekivati osim ljubavi i pažnje...
...i jedan i drugi klub su svoje protivnike ostavili sa preko 30-ak bodova što vjerojatno govori o ipak prevelikom nesrazmjeru između njih i ostatka lige – znam da i u drugim ligama imamo razlike od cca 20-ak bodova no to mi ipak nijansu lijepše zvući...a ima i jedan klub koji još nema izgubljene utakmice u svom prvenstvu (jest da imaju 382 nerješene)...
...a što se tiće jučer gledao sam samo dio drugog poluvremena pa ne bih sudio o tekmi no kod Baska nisu niti mogli drugo očekivati osim ljubavi i pažnje...
- Schumy.d
- Legenda
Toon je napisao/la:a ima i jedan klub koji još nema izgubljene utakmice u svom prvenstvu (jest da imaju 382 nerješene)...

Znam i sam koji...

A čuj, 2 kluba su u finalu Europske lige. Jbg, ne znam, onda nije toliko slaba Primera.

A sa jednim finalistom su se sinoć doslovno poigrali, a drugi ih već 15 godina ne može pobijediti.

- Scuderia
- Moderator
- Toon
- Veteran
...a nemaju kluba u finalu LP jer ih pobjeđuju "prosjećni" klubovi njemačke i engleskeSchumy.d je napisao/la: A čuj, 2 kluba su u finalu Europske lige. Jbg, ne znam, onda nije toliko slaba Primera.![]()
A sa jednim finalistom su se sinoć doslovno poigrali, a drugi ih već 15 godina ne može pobijediti.

Scuderia je napisao/la:lose vijesti-staklenko produzio do 15`-te.

- F1NAC
- Moderator
ma di bi tiToon je napisao/la:...ma priznaj da ti nijeF1NAC je napisao/la:svaka čast svaka častdrago mi je da ste ih srušili
sad smo na bod od vas a vi ćete sigurno još jednom pasti
...
...u nedjelju nam dolaze bogati naftaši no bit će im teško jer smo opet u igri za LP - mogla bi biti to strašna utakmica...mislim da će se o naslovu engleske lige odlučivati za St.James' Parku...
A realovcima ću naslov čestitati ako slijedeće godine obrane naslov protiv motivirane Barcelone- tek tada će to biti uspjeh...mada, hajde, i ovo zaslušuje neku majušnu čestitkicu...

- Schumy.d
- Legenda
Ma to su pustili... kad su vidjeli da Barce nema u finalu, odmah su volju izgubili.Toon je napisao/la: ...a nemaju kluba u finalu LP jer ih pobjeđuju "prosjećni" klubovi njemačke i engleske...ma sve su to podjednake lige - odlučuju nijanse i sreća najčešće...u drugom smjeru sam ciljao ne potcjenjujem nijednu ligu od onih "velikih"