Bruno Senna
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Igor18
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Schumachera
Re: Bruno Senna
Bruno sutra vozi cijeli dan. Tak veli Nick.
Will you drive at all tomorrow?
NH: No, Bruno [Senna] will drive the whole day tomorrow
Vidjet ćemo "od čega je dečko napravljen".
Will you drive at all tomorrow?
NH: No, Bruno [Senna] will drive the whole day tomorrow
Vidjet ćemo "od čega je dečko napravljen".
Michael is faster than you!!
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
bilo bi uredu daj je blize nicku po vremenima i da je brzi od petrova i to podosta onda bi me zanimalo sta bi odigrali u LRGP-u

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
stvarno mi nije jasno zasto i dokle cete vise da spekulisete sa tim ko ce voziti za reno?
lepo je receno da ce postava biti haidfeld i petrov pa sve da i sena ima na testovima vreme 5 sekundi bolje od njih!!!
lepo je receno da ce postava biti haidfeld i petrov pa sve da i sena ima na testovima vreme 5 sekundi bolje od njih!!!
-
- Navijam za: Mika Hakkinen
Idemo Bruno!!!
Trenutno stanje:
1 Barrichello Williams 1m20.677s
2 Alonso Ferrari 1m21.074s +0.397
3 Kobayashi Sauber 1m22.244s +1.567
4 Rosberg Mercedes 1m22.773s +2.096
5 Vettel Red Bull 1m22.994s +2.317
6 Senna Renault 1m23.437s +2.760
7 Button McLaren 1m23.602s +2.925
8 Di Resta Force India 1m23.651s +2.974
9 Kovalainen Lotus 1m24.023s +3.346
10 D'Ambrosio Virgin 1m24.706s +4.029
Trenutno stanje:
1 Barrichello Williams 1m20.677s
2 Alonso Ferrari 1m21.074s +0.397
3 Kobayashi Sauber 1m22.244s +1.567
4 Rosberg Mercedes 1m22.773s +2.096
5 Vettel Red Bull 1m22.994s +2.317
6 Senna Renault 1m23.437s +2.760
7 Button McLaren 1m23.602s +2.925
8 Di Resta Force India 1m23.651s +2.974
9 Kovalainen Lotus 1m24.023s +3.346
10 D'Ambrosio Virgin 1m24.706s +4.029
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Ma kaj ti je. Natovarit će ga gorivom i dati mu tvrde gume . NE smije biti brži od Nicka.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
tu je sve rečeno:
AUTOSPORT news editor @glenn_autosport says: "There seems to be some confusion out there surrounding Senna's test today - remember that he's not here to be compared to Heidfeld.
"Renault team boss Eric Boullier has already ruled Bruno out of being in contention for the drive, because he doesn't meet the team's requirement of being an experienced driver. He's giving the Brazilian some time in the car to help him build his experience, but any cockpit time Senna gets is Renault keeping one eye on the long-term future.
"Heidfeld's test yesterday was very much all about the short term. Renault's programme is likely to be different to yesterday - it's worth pointing out that the team has planned to do some very long runs for the past two days and has ended up running out of time, so that could be on the agenda."

AUTOSPORT news editor @glenn_autosport says: "There seems to be some confusion out there surrounding Senna's test today - remember that he's not here to be compared to Heidfeld.
"Renault team boss Eric Boullier has already ruled Bruno out of being in contention for the drive, because he doesn't meet the team's requirement of being an experienced driver. He's giving the Brazilian some time in the car to help him build his experience, but any cockpit time Senna gets is Renault keeping one eye on the long-term future.
"Heidfeld's test yesterday was very much all about the short term. Renault's programme is likely to be different to yesterday - it's worth pointing out that the team has planned to do some very long runs for the past two days and has ended up running out of time, so that could be on the agenda."

-
Sve to znam, samo, veliki užitak bi mi bio vidjeti ga kao najbržeg danas. to je to. 

- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
mislim da bi nam to pre reklo kakav auto je reno spremio za ovu sezonu nego o seninom vozackom umecu
- Dani
- Legenda
Senna is back in the Renault pits. He did an 11-lap stint, averaging 1m23.6s.
By the standards of this week, Senna was on a relatively big fuel load.
By the standards of this week, Senna was on a relatively big fuel load.

-
"So although Renault said that was a new-tyre run, it certainly wasn't a qualifying simulation. By the standards of this week, Senna was on a relatively big fuel load." -ova informacija dosta govori.
- Dani
- Legenda
Nekima ne, nekima da. Tako je to kad dođe Rus sa lovom.

- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
Renault is giving Senna the chance for some development mileage, but if for any reason it chooses not to sign Heidfeld, it will be phoning the likes of Pedro de la Rosa and Tonio Liuzzi rather than handing the car to Senna, as the team wants experience.

- Igor18
- Veteran
Evo kaj Bruno radi u "slobodno" vrijeme..
http://www.gpupdate.net/en/videos/973/r ... evolution/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.gpupdate.net/en/videos/973/r ... evolution/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Centurion
- Test vozač
voziti sa jednom rukom, zašto da ne xDIgor18 je napisao/la:Evo kaj Bruno radi u "slobodno" vrijeme..
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
http://www.yallaf1.com/2011/06/16/senna ... t-renault/" onclick="window.open(this.href);return false;
Alonsista hasta la muerte..
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Da bar, baš bih htio vidjet što mali može u kolko-tolko dobrom autu!Alonso-champ je napisao/la:http://www.yallaf1.com/2011/06/16/senna ... t-renault/
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Igor18
- Veteran
bilo bi lijepo da dobije par utrka pa da se vidi jel vrijedi kaj
-
Re: Fernando Alonso
Izgleda da postoji velika šansa da Bruno zamjeni Nicka!!!!
"Senna is set to replace Nick, according to "Auto Motor und Sport." Gerard Lopez went to Brazil, just before the Canadian Grand Prix to finalize a deal with a Brazilian sponsor."
http://www.auto-motor-und-sport.de/form ... 44907.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jako se nadam da je istina i da napokon vidimo što Bruno može napravit u boljem bolidu.
"Senna is set to replace Nick, according to "Auto Motor und Sport." Gerard Lopez went to Brazil, just before the Canadian Grand Prix to finalize a deal with a Brazilian sponsor."
http://www.auto-motor-und-sport.de/form ... 44907.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jako se nadam da je istina i da napokon vidimo što Bruno može napravit u boljem bolidu.
-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
bas je Half (pola) schumacherspacedoc je napisao/la:pa da prođe ko Half Schumacher

McLaren u <3
-
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Kimi Raikkonena
bilo bi ga ljepo opet vidjet na stazi...

- Piquet20
- Svjetski prvak
A Ralf je jako lose prosao.spacedoc je napisao/la:pa da prođe ko Half Schumacher

Ja se isto nadam da ce Bruno dobiti priliku u konkurentnom bolidu pa da napokon saznamo da li je stvarno veliki talent (kao sto je i sam Ayrton govorio) ili nije.

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Reko bi da je teško taki kako je Ayrton rekao jer jako dugo nije vozio dok su ostali voziliJames Hunt je napisao/la:A Ralf je jako lose prosao.spacedoc je napisao/la:pa da prođe ko Half Schumacher![]()
Ja se isto nadam da ce Bruno dobiti priliku u konkurentnom bolidu pa da napokon saznamo da li je stvarno veliki talent (kao sto je i sam Ayrton govorio) ili nije.

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Piquet20
- Svjetski prvak
Naravno, ali ako je zbilja veci talent od Ayrtona, onda bi trebao nadoknaditi i taj hendikep.Kenny je napisao/la:Reko bi da je teško taki kako je Ayrton rekao jer jako dugo nije vozio dok su ostali vozili

- mr no recall
- Navijam za: M Schumacher
A ma kakav hendikep jeben ga auto i dalje ima volan i papučice što triba naučit kako stisnut onih par tipki po volanu što bi prosječan majmun naučija. Više manje sve je u tome kakav on ima osjećaj za vožnju i kolko je fizički i mentalno sposoban a to što nije vozia i nije neki hendikepJames Hunt je napisao/la:Naravno, ali ako je zbilja veci talent od Ayrtona, onda bi trebao nadoknaditi i taj hendikep.Kenny je napisao/la:Reko bi da je teško taki kako je Ayrton rekao jer jako dugo nije vozio dok su ostali vozili
cuore sportivo