Koliko sam ja vidio nije nitko nikoga pobrao tako da to ne stoji.Dobro,mozda se ne utrkuju sa onim najboljima,ali se utrkuju medusobno.ZEN je napisao/la:bibi_Alonso 4ever je napisao/la:Ne znam koja je to logika da je bolje biti test vozac,nego pravi vozac koji se utrkuje u natjecanju?Bez obzira na to kakav imaju bolid.
To nije utrkivanje nego micanje sa staze , da te nebi oni najbolji pobrali ....
Nick Heidfeld
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Re: Nick Heidfeld
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: BMW - Heidfeld
Danas Nick slavi 33-ći rođendan. E neka mu bude sretan i nadam se da ćemo uskoro dobiti neke radosne vijesti od njega. 

-
- Navijam za: Nikoga
Kaj se Heidfeld vrača u Sauber ????
Vidim neke članke na netu..
Vidim neke članke na netu..
-
- Profesionalni vozač
Stvarno? De linkove da vidim.
- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

-
- Profesionalni vozač
Hvala. A neznam dali bi bio to bas najbolji potez. Sauber je loš ove sezone, zabljesnu malo u kvalama ali utrke su uvijek iza 10, kada ih zavrse. Volio bih ga vidjeti natrag, ali ...
- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
U utrkama su uvijek iza 10., zato što je jedan vozač spor, drugi neiskusan. Nick je i brz i iskusan i siguran sam da bi Sauber imao više od jednog boda da je Nick vozio otpočetka.bmw_sauber_f1 je napisao/la:Hvala. A neznam dali bi bio to bas najbolji potez. Sauber je loš ove sezone, zabljesnu malo u kvalama ali utrke su uvijek iza 10, kada ih zavrse. Volio bih ga vidjeti natrag, ali ...

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- kimi#1
- Početnik
- Navijam za: Kimi MS
Ma ne Nick!Ja bi Sata,japanska 1-2 postava,pa ta dvojica bi jedan drugog gurali i preko limita...
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Mislim da gospodin Sauber ne zeli dvojicu vozaca koji ce se medjusobno " poubijati ", on zeli vozace koji ce zavrsavati utrke u bodovima.Nick je iskusan, dobar vozac, koji moze puno pridonijeti momcadi. Da stvar bude bolja, znaju se dobro, suradjivali su zajedno.kimi#1 je napisao/la:Ma ne Nick!Ja bi Sata,japanska 1-2 postava,pa ta dvojica bi jedan drugog gurali i preko limita...

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
vidjet cemo dogodine gdje će i šta će..
ovu sezonu ce provest u boxu mercedesa
Michael is faster than you!!
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Bolje u boksu Mercedesa ,nego u kokpitu HRT-aIgor18 je napisao/la:vidjet cemo dogodine gdje će i šta će..

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Ferrari-BiH
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Felipe Massa je napisao/la:Bolje u boksu Mercedesa ,nego u kokpitu HRT-aIgor18 je napisao/la:vidjet cemo dogodine gdje će i šta će..

¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
-
Sorry dečki nisam baš bil u toku ovih 2 tjedna pa me to iznenadilo
jel ima ko kakve bolje informacije Heidfeld - Sauber ????
Od kud sad to???
Na netu baš nemogu nač opširnije informacije
p. s. sorry kaj se ponavljam..
jel ima ko kakve bolje informacije Heidfeld - Sauber ????
Od kud sad to???
Na netu baš nemogu nač opširnije informacije
p. s. sorry kaj se ponavljam..
-
- Profesionalni vozač
Nick odlazi iz Mercedesa 2011, kaze da je razgovorao vec s nekim momčadima za 2011...
Cijeli text, na njemačkom, ako zna tko prevesti full i točno, bio bih zahvalan...
http://www.motorsport-total.com/f1/news ... 72709.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Cijeli text, na njemačkom, ako zna tko prevesti full i točno, bio bih zahvalan...
http://www.motorsport-total.com/f1/news ... 72709.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
u načelu ne piše ništa konkretno, već samo okolnosti u kojima se na kraju prošle sezone našao da nije imao otvoreno kvalitetno vozačko mjesto i da je morao prihvatiti ulogu test vozača mercedesa i da će napraviti sve da se to isto ne ponovi i sljedeće sezonebmw_sauber_f1 je napisao/la:Nick odlazi iz Mercedesa 2011, kaze da je razgovorao vec s nekim momčadima za 2011...
uglavnom, teško mu pada gledanje utrka iz boksa i ponovo želi pravu akciju
- darky
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
a može kamo?
u renault ili williams?
sve ostalo je treća liga
možda eventualno Force India, oni imaju merca, pa bi on mogao nešto napraviti sa tim autom
sve ostalo?
pa bolje mu je onda dtm ili tet vozać u mercu....
u renault ili williams?
sve ostalo je treća liga
možda eventualno Force India, oni imaju merca, pa bi on mogao nešto napraviti sa tim autom
sve ostalo?
-
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Najbolje u Reno sa svojim starim kolegom!darky je napisao/la:a može kamo?
u renault ili williams?
sve ostalo je treća liga
sve ostalo?
- FerrariF1
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
Dobro si napisao najbolja opcijadeda je napisao/la:Najbolje u Reno sa svojim starim kolegom!darky je napisao/la:a može kamo?
u renault ili williams?
sve ostalo je treća liga
sve ostalo?
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
-
- Profesionalni vozač
Heidfeld tipped as Pirelli tyre tester
It has emerged that Pirelli, which joins Formula 1 as the sport’s sole tyre supplier from 2011 onwards, is considering an imminent testing role for Nick Heidfeld which would involve taking to the track in a 2009 car.
Heidfeld moved to Mercedes as test and reserve driver for this season, having lost a chance for a race seat when Michael Schumacher made his return to the sport.
However, it is now being reported by Germany’s Auto Bild that the former BMW man could run several tests for tyres – should it be permitted – this year.
“Before the last race in Abu Dhabi, we will complete six tests with a 2009 Formula 1 car,” explained Pirelli Motorsport Director Paul Hembury.
“This would require an extremely experienced, but also fit driver, who after 500 kilometres of testing can continue to be consistent; Nick Heidfeld meets these criteria very closely and would therefore be the ideal candidate.”
http://www.gpupdate.net/en/f1-news/2399 ... re-tester/" onclick="window.open(this.href);return false;
It has emerged that Pirelli, which joins Formula 1 as the sport’s sole tyre supplier from 2011 onwards, is considering an imminent testing role for Nick Heidfeld which would involve taking to the track in a 2009 car.
Heidfeld moved to Mercedes as test and reserve driver for this season, having lost a chance for a race seat when Michael Schumacher made his return to the sport.
However, it is now being reported by Germany’s Auto Bild that the former BMW man could run several tests for tyres – should it be permitted – this year.
“Before the last race in Abu Dhabi, we will complete six tests with a 2009 Formula 1 car,” explained Pirelli Motorsport Director Paul Hembury.
“This would require an extremely experienced, but also fit driver, who after 500 kilometres of testing can continue to be consistent; Nick Heidfeld meets these criteria very closely and would therefore be the ideal candidate.”
http://www.gpupdate.net/en/f1-news/2399 ... re-tester/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
HEIDFELD IS BACK !!!
Nick je počeo testirat gume !!
Nick je počeo testirat gume !!
-
- Profesionalni vozač
op op, nadam se uskoro nekim boljim vijestima 

-
Ja se nadam da če mo ga vidjet na gridu 2011.........
- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Evo dobre vijesti za Nick Heidfielda ( i njegove fanove ), a loša vijest za Pedra de la Rosu:
http://www.autosport.com/news/report.php/id/86674" onclick="window.open(this.href);return false;
Jbg;.... što je,.... tu je..... ovaj svijet F1 nema pardona ni srca..... Španjolac bi mogao "vrisnuti".....
http://www.autosport.com/news/report.php/id/86674" onclick="window.open(this.href);return false;
Jbg;.... što je,.... tu je..... ovaj svijet F1 nema pardona ni srca..... Španjolac bi mogao "vrisnuti".....
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

-
- Profesionalni vozač
uh da bar!