Juce me vas dvojica napraviste neznalicom

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Juce me vas dvojica napraviste neznalicom
Hartley mi se cini da je mogao biti isto u q3, malo falilo a u zadnjem zavoju / sektoru je napravio gresku.
Jok buraz. Samo trollom jer je bio trening. Ali ako te tjesi, sad mozes uzivati.
Ne, samo se nisam htio ponadati pa razočarati. Sad još da sutra izdrže cijelu utrku...
Ne pokusavaj biti zabavan,nije trening za sprdanje..po meni..zonelsk je napisao/la: 07 tra 2018, 17:55
Jok buraz. Samo trollom jer je bio trening. Ali ako te tjesi, sad mozes uzivati.
Ne pokusavam.Alonso-champ je napisao/la: 07 tra 2018, 18:00Ne pokusavaj biti zabavan,nije trening za sprdanje..po meni..zonelsk je napisao/la: 07 tra 2018, 17:55
Što se tocno vidi?
Pa ono sto je trening pokazao
Cuky slab siCuky je napisao/la: 07 tra 2018, 18:05 I sad će vjerojatno "party mode" i Mercedes 1-2 pa sutra Bottas na P1, a Hamilton na P5
Što je treninig pokazao?Alonso-champ je napisao/la: 07 tra 2018, 18:09Pa ono sto je trening pokazao
Ko i prosle godine, dosta lošiji tu. Pribojao sam se da ce biti bolji. Ovak jos nije mrtva seziona i Hamo je na p9 ali vjerojatni i na softicama.
Prijatelju mnogo kompliciras,oba TR su ispred MCL..jel tako?tako jezonelsk je napisao/la: 07 tra 2018, 18:13Što je treninig pokazao?
Mozes plz izvuci long runove i napraiti usporedbu?
Mozes reci kolko je ko gorva imao?
Mozes pritom navesti koji djelovi su koristeni? (buduci da je TR imao split strategiju na treningu bilo bi dobro da za njih navedes oboje)
Tocno je, i vjerojvao ili ne drago mi je zbog njih.Alonso-champ je napisao/la: 07 tra 2018, 18:18Prijatelju mnogo kompliciras,oba TR su ispred MCL..jel tako?tako jezonelsk je napisao/la: 07 tra 2018, 18:13Što je treninig pokazao?
Mozes plz izvuci long runove i napraiti usporedbu?
Mozes reci kolko je ko gorva imao?
Mozes pritom navesti koji djelovi su koristeni? (buduci da je TR imao split strategiju na treningu bilo bi dobro da za njih navedes oboje)
Na Sky-u kad su Mercedesi prosli cilj Crofty je ušutio a jos Kimi i Vett bili na stazi. Nakon odlicno q2 na softicama msilili da ce Hamo ih pomesti u q1.Dani je napisao/la: 07 tra 2018, 18:13 Ovaj Ante na areni svršava na to kaj je Hamilton četvrti. Koliko je taj kompleksa nabio njemu i takvima. Pravi neutralni komentator.
Čestitke Vettelu. Odličan krug. Ali sutra će ipak biti malo drugačije.
Slozio bi se sa svime osim za Bottasa. Hamo je cini se isao na race setup cijeli vikend.Cuky je napisao/la: 07 tra 2018, 18:47 Vremena kvalifikacija
Vettelovo vrijeme je ujedno i novi rekord kruga na stazi u Bahrainu.
Od zanimljivosti ja bih izdvojio:
- Toro Rosso ispred oba Renaulta i oba McLarena
- Force India se popravila u odnosu na Australiju
- Ovog vikenda slavni Williams je najslabija momčad na gridu
- Bottas neočekivano brži od Hamiltona
- Kimi je razočarao, s obzirom na vožnje jučer i ranije danas očekivao sam ga ispred Vettela