Lose, jednostavno lose, to cu samo reci. Moram se suzdrzati komentara.
Plakati ce oni ( glavesine ) za Europom....
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Pa tak je i meni, nema se smisla s tim marketingom okolo staze i utrke zamarati jer realno nemamo pojma, tj. zna se da se radi love, kako odraditi dobar marketing na takvim razinama.zonelsk je napisao/la: 09 svi 2022, 13:14
Mene muci vise kaj staza ne valja. A ovo ostalo, bas me briga za to.
U kojem trenutku?tanabe-san je napisao/la: 19 svi 2022, 10:53 Measurements by Red Bull and Mercedes have shown that the Ferrari engine is currently four kilowatts (5.4 hp) ahead of the Honda engine and eight kilowatts (10.8 hp) ahead of the Mercedes.
https://www.auto-motor-und-sport.de/for ... chwaechen/
Pobogu pa celi PU. Ova druga pitanja su glupa, poenta je jasna. Ako se ne slazes samo tako reci.zonelsk je napisao/la: 19 svi 2022, 16:22U kojem trenutku?tanabe-san je napisao/la: 19 svi 2022, 10:53 Measurements by Red Bull and Mercedes have shown that the Ferrari engine is currently four kilowatts (5.4 hp) ahead of the Honda engine and eight kilowatts (10.8 hp) ahead of the Mercedes.
https://www.auto-motor-und-sport.de/for ... chwaechen/
Jel to sam ICE, ili cijeli PU u vršnoj snazi?
Koliko dugo tu snagu mogu drzati?
Koliko goriva tad trose?
Kakav je deployment i trakcija u tom tenutku?
Zato sto je autor predstavio redosled Ferari>Honda>Mercedes. I to je to. Ko se ne slaze nek sam vrsi analize ali ovo je AMuS znam jos od ranije da su uvek bili najtacniji (koriste instrumente za merenje decibela pored staze a ti zonelsk iz fotelje mozda i znas bolje).
Kao sto sam rekao - slobodno ignoriras ostatak posta. I u svojoj glavi svedi ovu PU na jednu brojkutanabe-san je napisao/la: 20 svi 2022, 12:56Zato sto je autor predstavio redosled Ferari>Honda>Mercedes. I to je to. Ko se ne slaze nek sam vrsi analize ali ovo je AMuS znam jos od ranije da su uvek bili najtacniji (koriste instrumente za merenje decibela pored staze a ti zonelsk iz fotelje mozda i znas bolje).
Ma daj lice ti opet masis poentu ne vredi sa tobom nista zapocinjati.zonelsk je napisao/la: 20 svi 2022, 13:52Kao sto sam rekao - slobodno ignoriras ostatak posta. I u svojoj glavi svedi ovu PU na jednu brojkutanabe-san je napisao/la: 20 svi 2022, 12:56Zato sto je autor predstavio redosled Ferari>Honda>Mercedes. I to je to. Ko se ne slaze nek sam vrsi analize ali ovo je AMuS znam jos od ranije da su uvek bili najtacniji (koriste instrumente za merenje decibela pored staze a ti zonelsk iz fotelje mozda i znas bolje)..
Ja nisam rekao da redosljed nije takav. Niti to sporim. Nego tvrdim da ove PU nisu samo jedna brojka koja o da oznacava koja je PU "najbolja".
Ponavljam, iz tvojih objava se jasno vidi da nemas pojma o cemu pricas i kako funkcionira ova generacija PU.
Nemoj mene prozivati za znanje iz fotelje bez argumenata. Zelis pricati o ovim motorima konkretno, o layoutu, snazi, skupljanju energije, deployemnet strategijama, o ICE u i ucinkovitosti, o gorivu itd, moze dapace pozivam te da mi se javis, moze i pp pa popricamo.
U suprotnom suti i ne peozivaj bez razloga i drzi se svojih novninskih članaka.
Ako nemas sto korisno za reci - over and out