schuey je napisao/la:
Pa dao si mi primjer Irvinea,za realnu brzinu koja se može postić treba pogledat Schumija,i kao što rekoh,nije sekunda,niti je približno,dapače u trkama je Schumi i brži bio,a uvijek je i išao Ferrari na više goriva jer je McLaren trošio manje goriva
Ti si osobno mjerio?
schuey je napisao/la:
i samim time bio lakši za isti broj krugova

a kaj se tiče izjava,ja znam kaj sam pročitao,i to nisu bile hvale nego podhebavanje kako nebi osvojio prvenstvo,nekaj za kaj je Schumi radio od početka i da mu uzme sasvim treći čovjek,.
a ako ti misliš da jeIrvine mogao se borit za naslov do zadnje trke sa sekundom sporijim bolidom e onda ne znam o čem pričamo uopće kolega
Nije to što ja mislim, nego je to činjenica. Pogledaj kvalifikacije, tu je ona sekunda, čak i više u Spa i Monzi.
Što se utrka tiče, evo najbolje će biti da ti Schumi sam to kaže:
"Mika has to be favourite to win the championship," Schumacher said. "McLaren should win it because they are stronger and their car ought to give them the advantage for the rest of the season.
They have made mistakes and I think the only way Ferrari can win the championship is if
McLaren go on making mistakes."
Konkretno on tu misli na:
Silverstone - nakon boksa, Hakkinena otpala zadnja guma u vodstvu
A1 Ring - Coulthard je puknuo na startu Hakkinena, koji se odličnom vožnjom probio do trećeg mjesta, a Coulthard je, ne sluteći taktiku s više goriva u Ferrariju, vozio presporo prvi stint.
Hockenheim - Hakkinenu pukla guma u vodstvu
Spa - Coulthard se na startu progurao pored Hakkinena
Monza - greška Mike, opet u vodstvu
Od Nürburgringa do Sepanga je prošlo 3 tjedna, u kojima je Ferrari drastično poboljšao bolid (možda čak i ilegalno, prvo i drugo mjesto im je bilo oduzeto zbog nepropisnih krilaca dok im nisu dokazali "nevinost"), što se vidi i po rezultatima samog Irvinea.
Posjedujem velik izbor F1, Moto GP, Le Mans, WSBK, INDY, WRC i ostalih utrka, te nogometnih i hokej utakmica.
Svi zainteresirani za razmjenu nek se jave na pp.