Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
schuey
Počasni član
Počasni član
Ja sam: Vozač
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

sepulctor je napisao/la: Ja se toga ne sjećam. Daj neki link ili nešto...?

Popljuvao je samo Hilla u nekoliko navrata.
sorry sad sam tek vidio ;)

one of many ;) "Mika has to be favourite to win the championship," Schumacher said. "McLaren should win it because they are stronger and their car ought to give them the advantage for the rest of the season. They have made mistakes and I think the only way Ferrari can win the championship is if McLaren go on making mistakes. I cannot see Jordan winning either. If circumstances are normal the only logical winner is Mika."
Ante sexy je napisao/la:
Evo možeš ti jos samo meni kao budali reći po čemu je to Lewis Hamilton jednak Schumacheru , Senni , Alonsu
nisi ti budala ;) jednak je po talentu,možda čak i veći od schumija recimo a po znanju i prikazanoj volji za fenomenalnom vožnjom je u potpunosti jednak,dominacija takva na utrci rijetko se događala i dok su se ova dvojica utrkivala,kao na Hamijeve 2 ovogodišnje fenomenalne utrke,a tako je mlad....
Zadnja izmjena: schuey, dana/u 02 lis 2008, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

ja od sada po pitanju hamiltona, njegovog karaktera i svega ostalog šutim do kraja sezone, šutim i gledam ga, a onda ću mu pošteno zapljeskati ili se grohotom nasmijati
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

schuey je napisao/la: prikazanoj volji za fenomenalnom vožnjom je u potpunosti jednak
Sumnjam od svega što si napisa da po volji može biti jednak Schumiu on je trajao 15 godina i nije izgubija volju za vožnjom dok vidimo sad kod Kimija vozika se bezveze po stazi Alonso je jos 2006 govorio da F1 više nije sport i da se neće još jako dugo utrkivat sa Hamiltonom jok sve štima al sumnjam da će zadržat motivaciju ko Schumacher 15 godina
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Fernando Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

Ante sexy je napisao/la:Sumnjam od svega što si napisa da po volji može biti jednak Schumiu on je trajao 15 godina i nije izgubija volju za vožnjom dok vidimo sad kod Kimija vozika se bezveze po stazi Alonso je jos 2006 govorio da F1 više nije sport i da se neće još jako dugo utrkivat sa Hamiltonom jok sve štima al sumnjam da će zadržat motivaciju ko Schumacher 15 godina

@Ante - Alonso je to rekao jer su ga u Monzi kaznili taj dan. Znaš i sam da je ono najbizarnija kazna u bližoj povijesti... I to ga je jako isfrustriralo. A šta Alonso govori ima dvije godine već??? Koliko misli još voziti??? Hoćeš li da ti nađem par intervjua gdje govori kako će voziti još min. 10 godina.

@Hrvoje - Sorry prijatelju ali pretjeruješ!!! Lewis je još uvijek mala maca za Michaela i Ayrtona!!! A Nelson stariji bi mu još batine dao u slučaju nekog konflikta s njim.
kakav potpis staviti???
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

sunseeker je napisao/la:ja od sada po pitanju hamiltona, njegovog karaktera i svega ostalog šutim do kraja sezone, šutim i gledam ga, a onda ću mu pošteno zapljeskati ili se grohotom nasmijati
Hvala Bogu :D .
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Re:

Post Postao/la schuey »

Maestro je napisao/la:
@Hrvoje - Sorry prijatelju ali pretjeruješ!!! Lewis je još uvijek mala maca za Michaela i Ayrtona!!! A Nelson stariji bi mu još batine dao u slučaju nekog konflikta s njim.
trenutno je,but not for long ;) jebga ja sam uvjeren da će bit jednako uspješan i spominjan,al reći ću ti ovako,da Alonso dođe u ferrari,i osvoji još 2 prvenstva,dal ga nebu uvrstio u tu grupu? isto tako,Hami će sigurno bit u prilici se do kraja karijere borit za brdo naslova,i mislim da ćemo na kraju jednako moć reč da je u tom rangu,cijela poanta je da ima predobar start u karijeru,odlično napreduje i ne vidim zašto on nebi bio pun samopouzdanja kad mogu bit neki drugi ;) Ne pretjerujem kad sam reko da je po talentu sigurno jednak njima,to budi uvjeren,a u ostalim stvarima možda malo,no kako sunseeker veli,najbolje sačekat ostatak sezone,ako ponovi gluposti iz prošle ja se povlačim ako ne,svaka mu čast i bit će to samo dio onoga što slijedi ;)

p.s.inače bi se okladio u repu al je više nema :P
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
prljavi harry
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga

Re:

Post Postao/la prljavi harry »

sunseeker je napisao/la:ja od sada po pitanju hamiltona, njegovog karaktera i svega ostalog šutim do kraja sezone, šutim i gledam ga, a onda ću mu pošteno zapljeskati ili se grohotom nasmijati
pošteno
Čovjek mora biti svjestan svojih ograničenja.
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Re:

Post Postao/la Schumy.d »

schuey je napisao/la:i ja opet ne vidim u čem je problem imat visoko mišljenje o sebi i bit pun samopouzdanja,odma pljuvanje da je bahat i ne znam kaj :roll:
Jedno je imati puno samopouzdanja i imati visoko mišljenje o sebi, a jedno je uspoređivanje sa Sennom!!
Halooo!! Tek mu je 2. sezona u f1, još nije osvojio niti jedan naslov, ali bitno da je on već kao Ayrtonn Senna! :roll:
Ne kažem da neće biti, ali to još itekako mora dokazati u sljedećim sezonama!;-)
sepulctor
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Re:

Post Postao/la sepulctor »

schuey je napisao/la:
sepulctor je napisao/la: Ja se toga ne sjećam. Daj neki link ili nešto...?

Popljuvao je samo Hilla u nekoliko navrata.
sorry sad sam tek vidio ;)

one of many ;) "Mika has to be favourite to win the championship," Schumacher said. "McLaren should win it because they are stronger and their car ought to give them the advantage for the rest of the season. They have made mistakes and I think the only way Ferrari can win the championship is if McLaren go on making mistakes. I cannot see Jordan winning either. If circumstances are normal the only logical winner is Mika."

Ja i dalje ne vidim gdje je on tu popljuvao Irvinea. Samo je naglasio da je McLaren jači bolid u tom trenutku, što nije pljuvanje niti po Ferrariju, a bogami niti po Eddiu, možda mu je to čak i kompliment.
Posjedujem velik izbor F1, Moto GP, Le Mans, WSBK, INDY, WRC i ostalih utrka, te nogometnih i hokej utakmica.
Svi zainteresirani za razmjenu nek se jave na pp.
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Re: Re:

Post Postao/la schuey »

sepulctor je napisao/la: Ja i dalje ne vidim gdje je on tu popljuvao Irvinea. Samo je naglasio da je McLaren jači bolid u tom trenutku, što nije pljuvanje niti po Ferrariju, a bogami niti po Eddiu, možda mu je to čak i kompliment.
kao što rekoh to je jedna u nizu i pljuvanje ili podcjenjivanje je bilo tako da mu je spuštao na samopuzdanju i tome kako Ferrari ne može bez njega u isto vrijeme dok je odvezao cijeli dan testove i dalje je tvrdio da ga noga boli iako je bio jednako konkurentan i nije želio pomoć Eddiu,zapravo do tada je njihov odnos još kako tako fukcionirao,a tu sve pada u vodu. Osim toga radio je na Ferrariju 3i pol godine i izjave kkao Eddie nemože osvojit naslov jer nije dovoljno dobar niti je Ferrari dovoljno konkurentan nije ni hvaljenje kad smo kod toga,tako da ne znam kako onda to nije postavljane pritiska ili pljuvanje il nazovi kak hoćeš
sepulctor
Rezervni vozač
Rezervni vozač

schuey je napisao/la: kao što rekoh to je jedna u nizu i pljuvanje ili podcjenjivanje je bilo tako da mu je spuštao na samopuzdanju i tome kako Ferrari ne može bez njega u isto vrijeme dok je odvezao cijeli dan testove i dalje je tvrdio da ga noga boli iako je bio jednako konkurentan i nije želio pomoć Eddiu,zapravo do tada je njihov odnos još kako tako fukcionirao,a tu sve pada u vodu. Osim toga radio je na Ferrariju 3i pol godine i izjave kkao Eddie nemože osvojit naslov jer nije dovoljno dobar niti je Ferrari dovoljno konkurentan nije ni hvaljenje kad smo kod toga,tako da ne znam kako onda to nije postavljane pritiska ili pljuvanje il nazovi kak hoćeš
Ja i dalje nisam vidio niti jednu izjavu ovog boldanog.
Posjedujem velik izbor F1, Moto GP, Le Mans, WSBK, INDY, WRC i ostalih utrka, te nogometnih i hokej utakmica.
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

sepulctor je napisao/la:
schuey je napisao/la: kao što rekoh to je jedna u nizu i pljuvanje ili podcjenjivanje je bilo tako da mu je spuštao na samopuzdanju i tome kako Ferrari ne može bez njega u isto vrijeme dok je odvezao cijeli dan testove i dalje je tvrdio da ga noga boli iako je bio jednako konkurentan i nije želio pomoć Eddiu,zapravo do tada je njihov odnos još kako tako fukcionirao,a tu sve pada u vodu. Osim toga radio je na Ferrariju 3i pol godine i izjave kkao Eddie nemože osvojit naslov jer nije dovoljno dobar niti je Ferrari dovoljno konkurentan nije ni hvaljenje kad smo kod toga,tako da ne znam kako onda to nije postavljane pritiska ili pljuvanje il nazovi kak hoćeš
Ja i dalje nisam vidio niti jednu izjavu ovog boldanog.
Nemogu nać na netu te izjave no nema veze,nego reci mi kak ovo nije podcjenjivanje Ferrarija i Irvinea,a o sebi do sudara je govorio kako može i mora osvojit prvenstvo?
sepulctor
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Re: LEWIS HAMILTON

schuey je napisao/la:Nemogu nać na netu te izjave no nema veze,nego reci mi kak ovo nije podcjenjivanje Ferrarija i Irvinea,a o sebi do sudara je govorio kako može i mora osvojit prvenstvo?
Već sam ti rekao - nigdje on ne potcjenjuje nikoga, nego vrlo REALNO govori o stanju u kakvom je bolid Ferrarija bio tada. Pretpostavljam da se radi o ljetu/jeseni 1999., kad je Ferrari zaostajao sekundu i više po krugu od McLarena.
A prije toga, negdje oko Imole/Monaca - Ferrari je bio u izvrsnoj formi, možda mrvicu sporiji od McLarena, no ništa što Schumi ne bi mogao nadoknaditi.

Evo, da utvrdimo gradivo: "McLaren should win it because they are stronger and their car ought to give them the advantage for the rest of the season."

Gdje ti tu vidiš Irvinea?
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

sepulctor je napisao/la:
Evo, da utvrdimo gradivo: "McLaren should win it because they are stronger and their car ought to give them the advantage for the rest of the season."

Gdje ti tu vidiš Irvinea?
U Ferrariju onom koji je sporiji,očito da ne želiš shvatit kaj ti pričam i gotovo a da je baš toliko zaostajao nebih se složio s tobom.... uglavnom već smo debelo OT i ako imaš odg,prbaci ga u neku temu o Ferrariju ili negdi a neko od modova će ovo prebacit.
sepulctor
Rezervni vozač
Rezervni vozač

schuey je napisao/la: U Ferrariju onom koji je sporiji,očito da ne želiš shvatit kaj ti pričam i gotovo a da je baš toliko zaostajao nebih se složio s tobom.... uglavnom već smo debelo OT i ako imaš odg,prbaci ga u neku temu o Ferrariju ili negdi a neko od modova će ovo prebacit.
Ne, ne. Ja shvaćam što ti želiš reći, samo se to razlikuje od onog što je Schumi rekao, a ti si taj koji ne želi prihvatiti.

http://f1-facts.com/results/race/1999/76/classification
http://f1-facts.com/results/race/1999/85/classification
http://f1-facts.com/results/race/1999/57/classification
http://f1-facts.com/results/race/1999/31/classification
http://f1-facts.com/results/race/1999/N ... sification

Evo ti, pa provjeri nije li to sekunda.
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

sepulctor je napisao/la:
schuey je napisao/la: U Ferrariju onom koji je sporiji,očito da ne želiš shvatit kaj ti pričam i gotovo a da je baš toliko zaostajao nebih se složio s tobom.... uglavnom već smo debelo OT i ako imaš odg,prbaci ga u neku temu o Ferrariju ili negdi a neko od modova će ovo prebacit.
Ne, ne. Ja shvaćam što ti želiš reći, samo se to razlikuje od onog što je Schumi rekao, a ti si taj koji ne želi prihvatiti.

Evo ti, pa provjeri nije li to sekunda.
Pa dao si mi primjer Irvinea,za realnu brzinu koja se može postić treba pogledat Schumija,i kao što rekoh,nije sekunda,niti je približno,dapače u trkama je Schumi i brži bio,a uvijek je i išao Ferrari na više goriva jer je McLaren trošio manje goriva i samim time bio lakši za isti broj krugova ;) a kaj se tiče izjava,ja znam kaj sam pročitao,i to nisu bile hvale nego podhebavanje kako nebi osvojio prvenstvo,nekaj za kaj je Schumi radio od početka i da mu uzme sasvim treći čovjek,.
a ako ti misliš da jeIrvine mogao se borit za naslov do zadnje trke sa sekundom sporijim bolidom e onda ne znam o čem pričamo uopće kolega
sepulctor
Rezervni vozač
Rezervni vozač

schuey je napisao/la: Pa dao si mi primjer Irvinea,za realnu brzinu koja se može postić treba pogledat Schumija,i kao što rekoh,nije sekunda,niti je približno,dapače u trkama je Schumi i brži bio,a uvijek je i išao Ferrari na više goriva jer je McLaren trošio manje goriva
Ti si osobno mjerio?
schuey je napisao/la: i samim time bio lakši za isti broj krugova ;) a kaj se tiče izjava,ja znam kaj sam pročitao,i to nisu bile hvale nego podhebavanje kako nebi osvojio prvenstvo,nekaj za kaj je Schumi radio od početka i da mu uzme sasvim treći čovjek,.
a ako ti misliš da jeIrvine mogao se borit za naslov do zadnje trke sa sekundom sporijim bolidom e onda ne znam o čem pričamo uopće kolega
Nije to što ja mislim, nego je to činjenica. Pogledaj kvalifikacije, tu je ona sekunda, čak i više u Spa i Monzi.
Što se utrka tiče, evo najbolje će biti da ti Schumi sam to kaže:
"Mika has to be favourite to win the championship," Schumacher said. "McLaren should win it because they are stronger and their car ought to give them the advantage for the rest of the season. They have made mistakes and I think the only way Ferrari can win the championship is if McLaren go on making mistakes."

Konkretno on tu misli na:
Silverstone - nakon boksa, Hakkinena otpala zadnja guma u vodstvu
A1 Ring - Coulthard je puknuo na startu Hakkinena, koji se odličnom vožnjom probio do trećeg mjesta, a Coulthard je, ne sluteći taktiku s više goriva u Ferrariju, vozio presporo prvi stint.
Hockenheim - Hakkinenu pukla guma u vodstvu
Spa - Coulthard se na startu progurao pored Hakkinena
Monza - greška Mike, opet u vodstvu

Od Nürburgringa do Sepanga je prošlo 3 tjedna, u kojima je Ferrari drastično poboljšao bolid (možda čak i ilegalno, prvo i drugo mjesto im je bilo oduzeto zbog nepropisnih krilaca dok im nisu dokazali "nevinost"), što se vidi i po rezultatima samog Irvinea.
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

sepulctor je napisao/la:
Ti si osobno mjerio?
to je opće poznata stvar,a za ovo mi se fakat neda više raspravljat,jer podcjenio sve svoje kaj je radio u ferrariju,jesu to prve riječi kude prema timu i svima u njemu,jel do ozljede hvaliso sebe i tim,jel to sve onda podcjenjivanje-je. end of discussion
sepulctor
Rezervni vozač
Rezervni vozač

schuey je napisao/la:
sepulctor je napisao/la:
Ti si osobno mjerio?
to je opće poznata stvar
Meni nije. Odličan argument, inače. Tako bi svi odsada trebali razgovarati čim nemaju drugih dokaza. "Pa to ti je opće poznata stvar."
The truth is out there. =D>
schuey je napisao/la: ,a za ovo mi se fakat neda više raspravljat,jer podcjenio sve svoje kaj je radio u ferrariju,jesu to prve riječi kude prema timu i svima u njemu,jel do ozljede hvaliso sebe i tim,jel to sve onda podcjenjivanje-je. end of discussion
KAKVE POKUDE ČOVJEČE?
Vleki
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la Vleki »

Ha, ha, ha! To si sam napisal? Jer nebrem najti na itv-ovom sajtu, pa zato pitam. Mislim da su se oni isto jednom našalili na hamiltonov ili bolje reći na maFIA-jin raćun. :D
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

LOL, legendarno... :lol: :lol: :lol:
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Lucky naj to delati, kad sam vidio naslov preseklo me :D.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

vidi se da je lucky zapravo podsvjesno pravi alonsovac :D
mkomlj38
Početnik
Početnik
Navijam za: Mclaren i Lewis Hamilton
Kontakt:

Post Postao/la mkomlj38 »

Lucky je napisao/la:EKSKLUZIVNO

Lewis Hamilton ponovno kažnjen!!!!

Max Mosley was unavailable to comment on events, with his agent, Otto Himler, saying he was otherwise engaged.
i mene je preseklo.ovo je najbolji dio hahaha
slika

slika
Toyota fan-girl
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Toyotu

Post Postao/la Toyota fan-girl »

hehe , lucky se baš fino našalio. ali nažalost kako su ovi iz FIA -e naporni i uporni s tim kažnjavanjem nebi bilo više ništa čudno .
Timo Glock
ten o clock! :-)

"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
Odgovori