Kimi Raikkonen [#7]

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Vuksa_KC
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Kimi Raikkonen

Post Postao/la Vuksa_KC »

F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

nando fan je napisao/la:Kimi je mogo pobediti u Bahreinu, ko zna kad ce mu se takva prilika ukazati. Po meni je on sada prosecan vozac.
onda su Vettel i ekipa koji su bili iza ispodprosjecni ?? :D come on ovo je izjava godine
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Definitivno izjava godine. Kimi je trenutno uz Alonsa i Hamiltona uvjerljivo najbolji vozač na gridu. Čak i uz prednost svježijih guma i prednost oprezne vožnje od strane Alonsa i Maldonada, malo koji vozač bi bio u stanju skinuti 21 sekundu prednosti u 16 krugova, i to jednom Fernandu Alonsu. Očekujem da Kimi pobijedi untar maximalno tri utrke. Već sada se bori za naslov. Bit će svega ove godine :D
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

hm...njegov zadnji stint je bio odličan...ali mora se reći da je zadnji Grosjeanov stint s istom strategijom bio još bolji i brži od njegovog samo što nitko na to nije obraćao pažnju...

sve u svemu, Lotusu fali mrvica da pobjedi
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Vidc..to sam i ja primjetio da je zadnji Grosjeanov stint bio brzi al nisam htio nista reci,da me nebi razapeli Kimijevi navijaci.. :biggrin:
Alonsista hasta la muerte..
padobranac
Početnik
Početnik

Post Postao/la padobranac »

evo ja sam pomalo kimijev navijač, ali jest kimi je skinuo 18 sekundi, a grosjean 24 sekunde iako je gro imao 3 kruga još svježije gume. zapravo čini mi se da su gro i rai podjednako brzi, e sad koliko su brzi u apsolutnom smislu teško je reći... a ne treba zanemariti ni činjenicu da je tijekom utrke ipak rai napravio 16 sekundi prednosti grosjeanu. treba još par utrka da vidimo tko je brži ili bolji

a za bahrain... mislim iako je kimi imao bolje gume, ipak je startao sa 10. mjesta a vettel sa 1.
padobranac
Početnik
Početnik

e sad kad bi još mogao izračunat koliko je bolid brži sa 3 kruga manje goriva, jer je grosjean imao 3 kruga mlađe gume što automatski znači i 3 kruga manje goriva
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Mislim da Kimija zajebavaju gume(kao i ostale), da su gume ove sezone kao nekad bio bi još bolji.
slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Odlična opaska i naslov kolumne! :) Slažem se.
"Retrovizor: Dakle, sad je sasvim sigurno na redu Räikkönen" http://www.gp1.hr/retrovizor-dakle-sad- ... raikkonen/" onclick="window.open(this.href);return false;
Bojim se da, ako uskoro ne iskoriste priliku, može se dogoditi da ne uspiju pratiti razvoj najbogatijih momčadi i iskliznu po brzini.
Samo neka se trkaju.
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

I Kimi se osvrnuo na problem " gume "
"Es liegt an der Menge Sprit, die wir an Bord haben. Ich glaube nicht, dass wir mit den Reifen derartige Probleme hätten, wenn wir mit 50 oder 60 Kilogramm Sprit in die Rennen gehen würden", sagte der Lotus-Pilot der finnischen Zeitung 'Turun Sanomat'.

"Imamo previse goriva u bolidima. Ne vjerujem, da bi gume pravile tolike probleme, kada bi u utrku krenuli sa 50-60 kg goriva"
slika
pinkdpanter
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: kimi raikkonen

Post Postao/la pinkdpanter »

James Hunt

"Vozač playboy, ali i svjetski prvak 1976. godine. Regularno je duvao žižu, dolazio bos i u trapericama na službene partye, lovio komade i na kombinezonu nosio značku – „Sex – doručak prvaka“"

nije ni čudo da ga kimi voli, i da je jedini koga respektira od ex drivera
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Scuderia je napisao/la:I Kimi se osvrnuo na problem " gume "
"Es liegt an der Menge Sprit, die wir an Bord haben. Ich glaube nicht, dass wir mit den Reifen derartige Probleme hätten, wenn wir mit 50 oder 60 Kilogramm Sprit in die Rennen gehen würden", sagte der Lotus-Pilot der finnischen Zeitung 'Turun Sanomat'.

"Imamo previse goriva u bolidima. Ne vjerujem, da bi gume pravile tolike probleme, kada bi u utrku krenuli sa 50-60 kg goriva"
kimi je ocigledno zaboravio na 2010. kad je isto zabranjeno doljevat gorivo, gume su durale krugova i krugova...
McLaren u <3
padobranac
Početnik
Početnik

sve sam čekao kad će se netko sjetit toga. malo mi je čudna kimijeva izjava jer prije povratka, trubio je da je najveća razlika prije odlaska i sad u gumama, iako, istini za volju, u originalnom tekstu nije rekao da nije stvar u gumama već je rekao da gume nisu jedini krivac, ali 2010 bridgestone je bio u stanju sa 1 promjenom guma odvozit utrku, osim one Kanade kad su po 3 puta išli na promjenu i kao bila je super utrka. Osobno mislim da je ta super utrka u Kanadi sa teškim grainingom i pozitivnim reakcijama gledatelja "kriva" što danas imamo ovakve gume. uopće ne sumnjam da pirelli može napravit gume koje mogu cijelu trku držat. što smo tražili to smo i dobili... iako, nikad nemoš sve zadovoljit
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la darky »

padobranac je napisao/la:uopće ne sumnjam da pirelli može napravit gume koje mogu cijelu trku držat. što smo tražili to smo i dobili... iako, nikad nemoš sve zadovoljit
ako cestovne pireli mogi uzdržati 50K km zašto ne bi mogli imati u F1 gume koje izdrže 300 Km ????
gume za F1 se rade po specifikacijama koje od njih traži FIA i FOMA
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

luka_kimi je napisao/la:Definitivno izjava godine. Kimi je trenutno uz Alonsa i Hamiltona uvjerljivo najbolji vozač na gridu. Čak i uz prednost svježijih guma i prednost oprezne vožnje od strane Alonsa i Maldonada, malo koji vozač bi bio u stanju skinuti 21 sekundu prednosti u 16 krugova, i to jednom Fernandu Alonsu. Očekujem da Kimi pobijedi untar maximalno tri utrke. Već sada se bori za naslov. Bit će svega ove godine :D
zelio bi te samo ispravit kolega ! :D kimi je imao fiški set guma zadnji stint dok je Alonso imao vožen set u svim stintovima ;)
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

F1NAC je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la:Definitivno izjava godine. Kimi je trenutno uz Alonsa i Hamiltona uvjerljivo najbolji vozač na gridu. Čak i uz prednost svježijih guma i prednost oprezne vožnje od strane Alonsa i Maldonada, malo koji vozač bi bio u stanju skinuti 21 sekundu prednosti u 16 krugova, i to jednom Fernandu Alonsu. Očekujem da Kimi pobijedi untar maximalno tri utrke. Već sada se bori za naslov. Bit će svega ove godine :D
zelio bi te samo ispravit kolega ! :D kimi je imao fiški set guma zadnji stint dok je Alonso imao vožen set u svim stintovima ;)
Idući puta bolje pročitaš moj post i sve super. :biggrin:
Čak i uz prednost svježijih guma i prednost oprezne vožnje od strane Alonsa i Maldonada
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
dmarijon
Legenda
Legenda

ljudi... da netko aktivno prati formulu i pored živog vettela izjavi ovako nešto?? :): "Kimi je trenutno uz Alonsa i Hamiltona uvjerljivo najbolji vozač na gridu"
recimo to ovako: kimi je odličan vozač, no možda nije baš klasa alonso&vettel.

p.s. zanimljiva je opaska o gumama, ali opet - i pred kraj utrke gume se totalno (i nepredvidljivo) troše
Samo neka se trkaju.
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

dmarijon je napisao/la:ljudi... da netko aktivno prati formulu i pored živog vettela izjavi ovako nešto?? :): "Kimi je trenutno uz Alonsa i Hamiltona uvjerljivo najbolji vozač na gridu"

p.s. zanimljiva je opaska o gumama, ali opet - i pred kraj utrke gume se totalno (i nepredvidljivo) troše

Ja se npr. slažem sa njime..uzalud Vettelu super kvalifikacijski krugovi i bježanje sa polea...za mene su Alonso, Kimi i Hamilton trenutno najkompletniji vozači na gridu.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

yep, takodjer.. iako nije fer otpisati sa liste najboljih..
ove sezone mu je pravi test i za sada pokazuje dobre odlike.. proslu utrku je po meni bio odlican.. imao isti problem kao i webber i zavrsio solidno, za razliku od ovog koji je zavrsio van bodova..
rFactor F1 HR server Info
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Da se razumijemo, ja nisam rekao da je Vettel loš. Ali ova trojica imaju puno više iskustva i kroz iskustvo su stekli neke osobine/navike koje Vettel tek treba otkriti...i zbog toga su oni po mom mišljenju kompletniji.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
pinkdpanter
Rezervni vozač
Rezervni vozač

dmarijon je napisao/la:ljudi... da netko aktivno prati formulu i pored živog vettela izjavi ovako nešto?? :): "Kimi je trenutno uz Alonsa i Hamiltona uvjerljivo najbolji vozač na gridu"

striček, vettel (iamo ima po naslov više od kimia i hamiltona) nikak nemre u isti lonac sa kimijem alonsom i hamiltonom, bar ne još, a zašto ne, e pa to bi trebo znat, ako aktivno pratiš formulu, a pri tom ne mislim samo prijenos utrke na domaće kanalu nedjeljom.

vetel je još dečec, a vrijeme koje slijedi će pokazat kakav je vozač, odnsono očemo pričati o njemu kad pričamo o alonsu, senni, šumaheru pa i kimiu
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
dmarijon
Legenda
Legenda

e sad si ga ti malo previše skrenuo... ali nije bitno. "schumi i senna..."
vettel će trebati još vremena, ali ne toliko da vozački sazrije (jer više manje je), nego kao pojava. nije mu mjesto u loncima.
i da se razumijemo - da vettel nema nijedan osvojeni naslov, ja bi imao isto mišljenje o njemu.
da se sad ja vratim:
svaka čast kimiju, odlične vožnje i samo čekamo prvu pobjedu
Samo neka se trkaju.
mrd
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la mrd »

Kimi Raikkonen hopes to compete in Rally Finland
Odluka je na šefovima.Nakon Kubice, i onog pada sa sanjki, ne znam kako će ljudi iz renoa da reaguju na ovo.
slika
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Koliko je to prošlo? 3 mjeseca i vec mu je dosadno xD
pinkdpanter
Rezervni vozač
Rezervni vozač

propuštena prva runda treninga #-o

al nova kaciga je tu

slika
Odgovori