jos vi s prednjim mozete vozit svuda, po stazi, van staze, tako da se vozi preko granica staze tako da se ne postuju ni neka osnovna pravila utrkivanja..
al posto se trkamo for fun sve je to oke, al bi ja bio zadovoljniji kada se ne bi vozilo kao da nema sutra..
kazem da se svi ugledamo na kimija jer koliko on moze vozit iza nekog, a da ne napravi sranje to je milina

primjer jucer na barthurtsu nakon starta i prvog zavoja na ravnicu - netko ispred je imao spor izlaz, drzi se lijevo i nas par sa dosta vecom brzinom se brzo priblizavamo.. ja dodjem iza njega, netko juri pored, ja nemam kamo, pustam gas, lagano i kocnicu, i netko treci dolazi as 20-ak kmh vise i pokusava se gurat negdje izmedju nas trojice.. tako je nekako bilo, ne sjecam se bas tocno.. al poanta je da se mora gledat na situaciju ispred i ne se zabijat bez glave..
dok sam pratio utrku jucer na panorami meni doslo zao auta

al slazem se.. treba neku otvoreniju stazu..
ja i dalje trubim da probamo circuito de navarro.. mislim da bi bila oke za ove aute..
a i Potrero de los funes je zanimljiva staza koja takodjer ima svega.. dvije verzije su, jedna koja ima one kao lezece policajce da se ne krati sikana, druga ima opasne pasice..
http://www.rfactorcentral.com/detail.cf ... os%20Funes" onclick="window.open(this.href);return false;
pod obavezno! staza je siroka, brzi zavoji, spori hairpinovi, super izgleda..