To tebi samo zvuči kao neka cimzdrava tužibaba zato jer si ti naviknut na Kimija, pa ti je sve to skupa malo čudno.mislim da smo svi čuli da je rekao 2x, osim toga, pošto nas je dosta reagiralo na to, sumnjam da je uobičajeno. ajd si prevedi to na hrv npr "marko me udario, marko me udario", malo zvuči ko neka cmizdrava tužibaba normalno bi bilo, po meni, "ode prednje krilo, ode prednje krilo, il nešto tako" jer ovako je više zvučalo kao da traži kaznu za vettela ili opravdanje za pogrešku; ma ok velik je tu adrenalin, ne treba o tome puno trošiti riječi, a ove rasprave među navijačima me ne zanimaju.padobranac je napisao/la:Imaš na McLarenovoj služebnoj stranici transkript team radia i tamo piše da je to rekao jednom. A i da je rekao dva puta, pa što...
Čovjek se uspaničio jer je vidio da je oštećen bolid, pa to je normalna reakcija! A što se tiče Alonsa situacija je drugačija, ali ni to nije
cmizdrenje da se razumijemo. Normalno da je i on bio ljut jer je izgubio puno pozicija i na team radiu je "izliječio" svoje frustracije.
Onaj post prije napisao sam zbog stanovitog nadobudnog lika koji je srao po Hamiltonu i častio ga sa razno raznim epitetima.
2 stvar. vidim da se neki smiju navijačima FA što misle da je ham preblago kažnjen. meni je tu samo pitanje, postoji li definirana kazna za pretjecanje SC-a? ako postoji i ako je dodijeljena onda je sve ok (ustvari to što su čekali tako dugo sa kaznom i nije ok...), ako nije navedena u pravilima, jer valjda to ne pada nikom a pamet, onda je kazna svakako preblaga, iako nemam pojma o pravilima, čini mi se da je možda hamilton trebao biti i diskvalificiran zbog toga, jer ipak mi se pretjecanje sc-a čini kao malo žešće kršenje pravila

I koa da je sad to presudno, dali je rekao jednom ili dva puta. "Vettel hit me, Vettel hit me" to je rekao odmah zavoj poslije i vjerojatno
mu je to prvo palo na pamet...