Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
opet mi djeluje da kad stisne popusti hahhahaha, puno srece sa zidom.....F1NAC je napisao/la:uh uhkoja sreća ga je pomazila kod zida prvaka
Da je to bi MSC polomio bi mu se ovjes
ma nije stvar na kojim gumama vozi, on kad ima praznu stazu vozi perfektno, a kad nije na celu vozi prosjecnoelder je napisao/la:Al zanimljivo je kud je sva ta brzina od jucer isparila, na supersoft gumama je bil nesto brzi i od alonsa i od hamiltona. Ali na soft je bil uvjerljivo sporiji
pa jučer nije baš odlijepio naprijed dok je vodio utrku do prvih odlazaka u boks...tako da ti ta teorija na startu pada u vodu.f430 je napisao/la:ma nije stvar na kojim gumama vozi, on kad ima praznu stazu vozi perfektno, a kad nije na celu vozi prosjecnoelder je napisao/la:Al zanimljivo je kud je sva ta brzina od jucer isparila, na supersoft gumama je bil nesto brzi i od alonsa i od hamiltona. Ali na soft je bil uvjerljivo sporiji
a jako teško mu je bilo preteć alonsa koji je bio po krugu 3 sekunde sporijividc je napisao/la:pa jučer nije baš odlijepio naprijed dok je vodio utrku do prvih odlazaka u boks...tako da ti ta teorija na startu pada u vodu.f430 je napisao/la:ma nije stvar na kojim gumama vozi, on kad ima praznu stazu vozi perfektno, a kad nije na celu vozi prosjecnoelder je napisao/la:Al zanimljivo je kud je sva ta brzina od jucer isparila, na supersoft gumama je bil nesto brzi i od alonsa i od hamiltona. Ali na soft je bil uvjerljivo sporiji
predkraj utrke je odvozio odlično s novim gumama i uspio preteći alonsa, a ostao bi iza njega da nije otišao u boks.
Nebi bas rekel da je bilo kakav majstor, da je bil majstor u q2 bi imal isto tako odlicno vreme. Kaj oni naprave s q2 na q3 neznam ali je jako sumljivo. Tak da nije on nikakav majstor nek je red bull muljatorska momcadDomi je napisao/la:Majstor, 4 desetinke u ovakvoj konkurenciji
Jep. Meni se čini isto da postoji neka kvaka. Nema ih nigdje i onda iz rukava vase novi bolid.elder je napisao/la:Nebi bas rekel da je bilo kakav majstor, da je bil majstor u q2 bi imal isto tako odlicno vreme. Kaj oni naprave s q2 na q3 neznam ali je jako sumljivo. Tak da nije on nikakav majstor nek je red bull muljatorska momcadDomi je napisao/la:Majstor, 4 desetinke u ovakvoj konkurenciji
I jel bil kaznjen, jel momcad priznala da su ...bali kaj nisu vise napunili goriva. Ali tu se je znalo u cemu je caka, i mozes reci zalosno ili da sam glup ili kaj oces ali tu nekaj smrdi i nije posteno. I to je moje misljenje, a vjerujem da ima puno ljudi koji slicno misle.Domi je napisao/la:Žalosno je ak tako misliš, neznam zašto nisi to govorio u Španjolskoj kad je tvoj pulen bio prvi za pola sekunde i varao suce.