Vuksa_KC je napisao/la:Meni se pomalo sviđa ovo zaoštravanje situacije (Alonso - Hamilton, Ferrari - FIA), naravno radi gledanosti i neizvjesnosti oko poteza u budućnosti. Netko je pričal kak su danas ti 'klinci' svi uglavnom suzdržani, paze što govore i nema nekakvog posebnog rata, javno poznatog, između njih kao što je bilo među vozačima nekad. Hamilton, Kimi dok je još bio, a i ostala većina, po meni, spadaju u one koje izbjegavaju sukobe, dok Alonso i Schumacher predvode svadljivce, još fali Montoya:)
Većina žali za nekim prošlim vremenima Formule 1, mislim da su ovakve prepirke, svađe i optuživanja lagani dašak tih vremena:)
Pa, mislim da ovdje uopce ne postoji situacija Alonso - Hamilton, po meni da je bilo koji drugi, posebno konkurent za naslov prvaka, napravio ovako nesto, Alonso (ili netko drugi) bi jednako reagirao. Ferrari je po meni pritiskao suce da sto prije reagiraju, to smo vidjeli sa radiom Alonsa. Ne bih rekao da ima tu nesto osim sto mnogi to potenciraju.
Drugi par rukava je izlet Ferrarija na FIA-u. To ne smije proci samo ovako, mora se reagirati na neki nacin.