Kimi Raikkonen [#7]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Legenda
- McLewis
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren i Mercedes
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
Re: Kimi Raikkonen
pa i nije baš...Schumacher nije imao 6. brzinu nego je šaltao direktno iz 5. u 7. te gubio na ubrzanju
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
- Cuky
- Moderator
je...odmah su na Sky-u komentirali da je možda promašio brzinu, na što je Brundle rekao da je to nemoguće jer su promjene automatske i ako se i dogodi greška ona se događa na mjenjanju na niže kad u brzini vozač jednom više pritisne polugu nego što bi trebao. Krug-dva nakon uključio se Kravitz koji je bio u boksu Mercedesa i rekao da Schumacher već par krugova vozi bez 6. brzine

- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Očekivao sam više od njega danas, ali prije da Lotus nije bio na visini zadatka nego Kimi.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

-
- Test vozač
- Navijam za: Nikoga
McLewis je napisao/la:![]()
![]()
![]()
pretjecanje sezone definitivno.....
Cuky je napisao/la:pa i nije baš...Schumacher nije imao 6. brzinu nego je šaltao direktno iz 5. u 7. te gubio na ubrzanju
može kompromis: najbolje pretjecanje trke

"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
- Cuky
- Moderator
pa gle, nisam rekao da je pretjecanje loše, jer treba se provuć dolje na dnu pored drugog bolida, Ali, da nije Schumacher imao taj problem teško da bi došlo do takvog pretjecanja...

- pinkdpanter
- Rezervni vozač
- Navijam za: kimi raikkonen
Jak je bio kad su mu ovi iz boksa rekli tipa da vozi brze, on njima "Give me the power"
Mislim da lotus lagano pada, a mcm izgleda zastrasujuce, a nadam se de ce lotusu napokon stavit fduct i da bu to funkcioniralo
Mislim da lotus lagano pada, a mcm izgleda zastrasujuce, a nadam se de ce lotusu napokon stavit fduct i da bu to funkcioniralo
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
- pinkdpanter
- Rezervni vozač
Nazalost pogvrduje se to da lotus nema snage kako prvenstvo odmice, ostali se ubrzavaju a oni stagniraju
Q: What’s still the best thing about being a Formula One driver?
KR: For sure not talking to the media. I am not a big fan of b*llsh*t questions.
Q: What’s still the best thing about being a Formula One driver?
KR: For sure not talking to the media. I am not a big fan of b*llsh*t questions.
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Bod po bod Kimi na 3.mjestu ukupnog poretka samo bod iza 2.Hamiltona.
...put u raj nije posut ružama...
- pinkdpanter
- Rezervni vozač
bod po bod, al sve slabije. Lotus se mora ubrzat, očekivo sam da bu brzi u spa i monzi, al ništa, istopila se njihova brzina
- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
jedino ostaje nada da im ova nova stvar što ju razvijaju donese nešto,ali svi rade update za singapur tako da bi lotus(ko i renoult u prošlosti) mogli propustit kraj sezone u ozbiljnijim ulogama...nažalost
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Singapur dolazi,a Kimi nema Piqueta u garaži.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
al ima grosjeana,kod njega neki takav manevar nebi bio čudan 

- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi

Inače, očekujem puno bolji Lotus u Singapuru i borbu za postolja/pobjedu.
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
dolaze staze koje bi trebale pasovati lotusu vise nego spa i monza
sve je jos uvek moguce
sve je jos uvek moguce
- pinkdpanter
- Rezervni vozač
A ja sam mislio da bi staze poput spa i monze trebale bit te koje bi im odgovarale ??
-
- Početnik
pa gle, so sada su najbrži bili u Mađarskoj koja je sve samo ne slična monzi i belgiji. mislim da njima najbolje leže "prosječne" staze, a naglašeno kad su visoke temperature
- zagor
- Početnik
- Navijam za: Iceman
Taj Lotus je na ravnicama spor ko puž, moraju povećati max brzinu podhitno...
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
nije problem ravnica,napr sad u monzi su kimi i jerome imali najbrzi auto na speed trap-u ali je setap bio los pa je problem bio u zavojima tj na izlascima iz istih
kao sto je u spa bio obrnut problem
previse je bilo losih strategija i setapa ove sezona a imaju auto medju prva 3 svake trke
dobro je kimi jos i 3. medju vozacima
kao sto je u spa bio obrnut problem
previse je bilo losih strategija i setapa ove sezona a imaju auto medju prva 3 svake trke
dobro je kimi jos i 3. medju vozacima
- zagor
- Početnik
- Navijam za: Iceman
Da samo kaj oni da postignu tu brzinu moraju se odreći downforcea, dok npr. Mclaren je 2-3km/h sporiji ali ima puno bolji downforce... Možda je problem i u motoru, možda su se previše bazirali na brzinu (problem u setupu) u svakom slučaju moraju to nadoknaditi ako se žele boriti za naslov prvaka.
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
da,ko sto rekoh,'opusten' setup im je dao veliku top brzinu ali su imali problem na izlascima iz zavoja pa je kimiju zato bolid stalno 'klizao' zbog cega je kasnio na dodavanju gasa pa mu je recimo sumi bio nedostizan
za razliku od spa gde su imali 'prestegnut' setup pa su, iako je kimi dobro prolazio zavoje, na pravcu bio laka meta za tog istog sumija i ostalu konkurenciju
na spa je lotus (uz rb) bio najsporiji od ozbiljnijih timova,svega 318kmh sa otvorenim drs-om
za razliku od spa gde su imali 'prestegnut' setup pa su, iako je kimi dobro prolazio zavoje, na pravcu bio laka meta za tog istog sumija i ostalu konkurenciju
na spa je lotus (uz rb) bio najsporiji od ozbiljnijih timova,svega 318kmh sa otvorenim drs-om
-
- Legenda
Članak tak tak, svakako subjektivan, ali komentari ispod članka zanimljivi: http://mladenjergovic.com/dont-follow-the-leaders" onclick="window.open(this.href);return false;
Uglavnom, nitko se ne pita da je možda baš tim pristupom gdje mu je falilal ona mrvica žara za pretjecanje Kimi skupio tako puno bodova. Jer je išao na sigurno i provjereno.
Uglavnom, nitko se ne pita da je možda baš tim pristupom gdje mu je falilal ona mrvica žara za pretjecanje Kimi skupio tako puno bodova. Jer je išao na sigurno i provjereno.
Samo neka se trkaju.