Strani nogomet
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Armanini
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Strani nogomet
preloshe..
najmanje mogu shvatit ove koji su zadovoljni ishodom i koji cestitaju ... lol..
kao ljubitelji nogometa i sporta.. hh neznam dal da se smijem il placem..
uglavnom palac dole!!
a ne bih navijao za klub koji igra izricitu defenzivu nikad.. ispod casti..
najmanje mogu shvatit ove koji su zadovoljni ishodom i koji cestitaju ... lol..
kao ljubitelji nogometa i sporta.. hh neznam dal da se smijem il placem..
uglavnom palac dole!!
a ne bih navijao za klub koji igra izricitu defenzivu nikad.. ispod casti..
- Schumy.d
- Legenda
.Scuderia je napisao/la:Htio sam napisati poduzi post, ali kada sam vidio poruke tipa " Zasluzeno su pobjedili " i sl. odustao sam od bilo cega.
Pa normalno da je zasluženo. Iskoristili su svoje šanse, Bayern nije znao (k tome još su i penal imali). U čemu je problem?
Na penalima je pravo čudo da je Cech obranio samo 1 penal. A moram priznati da su igrači Chelsea odlično pucali penale, očito su se pripremili na tu opciju dok kod Bayerna je Neuer morao pucati penal jer nitko nije htio...
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
KOJE to sanse, KOJE ?Schumy.d je napisao/la: Pa normalno da je zasluženo. Iskoristili su svoje šanse, Bayern nije znao (k tome još su i penal imali). U čemu je problem?
Na penalima je pravo čudo da je Cech obranio samo 1 penal. A moram priznati da su igrači Chelsea odlično pucali penale, očito su se pripremili na tu opciju dok kod Bayerna je Neuer morao pucati penal jer nitko nije htio...
Da je tu Real bio umjesto Bayerna, sada bih slusao zalopojke, kako Chelsea igra tako... a kada je tu bio Bayern, pa sta sad, u cemu je problem ?

Jesi tako govorio i kada su Grci osvojili naslov eu prvaka ?
Antinogomet pobjedi, a ti kao ljubitelj nogometa velis : " Zasluzeno su pobjedili " , imali su svoje SANSE.

Objektivnosti moja....

- Schumy.d
- Legenda
Pa imali su korner i zabili su gol. Tko je kriv Bayernu šta oni ne mogu penal pogoditi? TKO?Scuderia je napisao/la:KOJE to sanse, KOJE ?Schumy.d je napisao/la: Pa normalno da je zasluženo. Iskoristili su svoje šanse, Bayern nije znao (k tome još su i penal imali). U čemu je problem?
Da je tu Real bio umjesto Bayerna, sada bih slusao zalopojke, kako Chelsea igra tako... a kada je tu bio Bayern, pa sta sad, u cemu je problem ?![]()
![]()
Jesi tako govorio i kada su Grci osvojili naslov eu prvaka ?
Antinogomet pobjedi, a ti kao ljubitelj nogometa velis : " Zasluzeno su pobjedili " , imali su svoje SANSE.![]()
Objektivnosti moja....
Neke momčadi iz 2 šanse zabiju jedan gol, a neke iz 15 šansi zabiju jedan gol.
I da je bio Real, ja bih čestitao protivniku kao i uvijek. Cijenim svaku momčad i njihove taktike. Svaki trener sam kroji sastav i taktiku svoje momčadi. Dok je trofej u vitrini Chelsea, onda se ne može reći da taktika trenera Chelsea nije valjala.
Mislim da u ovoj priči ti nisi objektivan, ali tko gubi, taj se ima pravo ljutiti.

Ionako ste svi već davno otpisali Chelsea, zar ne?

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Ovo nema veze s time za koga navijaš, nego s realnošću.
Ja ne navijam ni za Bayern ni za Chelsea, ali pobjeda Cheslea je sramota za nogomet.
Provukli su se na sreću kroz apsolutno sve knock-out faze, i onda još ovakav krumpir u finalu, baš strašno. Velim, na taj način bi i Dinamo mogao osvojit LP, da mu dolaze Barcelone, Reali, Bayerni i Kelava bude inspiriran + začarana vratnica i gol...baš glupost.
Osvajač Lige prvaka trebao bi biti najvalitetniji klub u Europi i najbolja momčad, a ne momčad s najboljim golmanom i najviše sreće -.-'.
Ja ne navijam ni za Bayern ni za Chelsea, ali pobjeda Cheslea je sramota za nogomet.
Provukli su se na sreću kroz apsolutno sve knock-out faze, i onda još ovakav krumpir u finalu, baš strašno. Velim, na taj način bi i Dinamo mogao osvojit LP, da mu dolaze Barcelone, Reali, Bayerni i Kelava bude inspiriran + začarana vratnica i gol...baš glupost.
Osvajač Lige prvaka trebao bi biti najvalitetniji klub u Europi i najbolja momčad, a ne momčad s najboljim golmanom i najviše sreće -.-'.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Schumy.d
- Legenda
Upravo u ovome je čar nogometa.Slash je napisao/la: Osvajač Lige prvaka trebao bi biti najvalitetniji klub u Europi i najbolja momčad, a ne momčad s najboljim golmanom i najviše sreće -.-'.
Da je i Bayern bio prvak, isto nije najkvalitetniji klub Europe niti najbolja momčad.

Ne vidim zašto jedna momčad koja je osvojila FA kup ove sezone i izbacila Barcelonu ne zaslužuje jednu ligu prvaka. Još kad se sjetimo njihovog početka sezone + njihovu povijest u LP + uloga autsajdera kojima nitko nije davao izgleda...
I kakvi su to onda klubovi koje pobjede Drogba i Cech? Ako ih ta 2 igrača sama pobjede (kako neki tvrde), onda te ekipe sigurno nisu najbolji klubovi Europe. Jel' tako?
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Razumijem ja šta ti hoćeš reć
.
Ali, svejedno mi je to debilno. To je npr. kao da Kartikenjan pobjedi (ne bi se ni čudio kak je krenulo ove sezone), i sad kažeš da onda nisu baš Hamilton, Alonso i ostali neki vozači kad ih je Kartikenjan pobjedio. A njima npr. 3 puta pukla guma u utrci, svi ostali odustali, sje*ali ih u boksu itd.

Ali, svejedno mi je to debilno. To je npr. kao da Kartikenjan pobjedi (ne bi se ni čudio kak je krenulo ove sezone), i sad kažeš da onda nisu baš Hamilton, Alonso i ostali neki vozači kad ih je Kartikenjan pobjedio. A njima npr. 3 puta pukla guma u utrci, svi ostali odustali, sje*ali ih u boksu itd.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Alonso-champ je napisao/la:ako je Bayern bio bolji protivnik,kako si onda napisao u postu gore"pobjeda pravde na kraju"Bibi je napisao/la: Mislio sam opcenito kod zadnjih 6-8 godina Celzija,naravno da je Bayern bio bolji protivnik

Daj citaj sa razumijevanjem.Pametnom dosta.
@slash
Mogu ti nabrojat barem 30 klubova koji su osvoji LP kroz povijest,a nisu bili najbolji te sezone

@armanini
Gle znaci ne bi ti bilo drago i ne bi navijao za Rijeku da osvoji LP ultra defenzivom?

Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Armanini
- Svjetski prvak
a cuj.. obzirom da rijeka ne zna zabit gol, drugo im ne bi ni preostalo 
i ne, ne bih navijao za rijeku kada bi igrala iskljucivo defenzivno, zapravo ovo nije nije ni defenzivna igra, ovo je opis bunkera kao izvucen iz enciklopedije..
al losa je paralela, jer chelsea nije neki b klub, vec itekako afirmirani i trebala bi bit medju nekoliko najboljih..
ocito je da je njihova igra upalila, al ne zbog super taktike, vec uz veliku, ogromnu dozu srece..
s jedne strane, mnogima tesko pada ovakav rasplet turnira zbog navijackih razloga, al mislim da u puno vecoj mjeri zbog toga sto je pobjedio antinogomet.. a vecina ljudi ne gleda sport kao mladi koji gaje emocije prema odredjenom klubu, vec gleda sport zbog sporta samog i navija za onog koji im se vise dopada.. bio to bolji, bio to ljepsi, bio to neki underdog klub koji pusta krv i suze na terenu..
i onda kada ispadne ovako nije nikome drago jer se ljudi osjecaju rekao bih skoro prevareno..
pa opet.. kako i sam kazes, i chelsea i pojedini igraci je zasluzio osvojiti taj naslov, ali ne ovako.. ovaj naslov ne znaci nis skoro pa nikome, osim naravno klubu.. svi oni koji su gledali i koji su popratili utakmice imaju manje vise isto misljenje i neznam kome ovaj naslov nosi tezinu..

i ne, ne bih navijao za rijeku kada bi igrala iskljucivo defenzivno, zapravo ovo nije nije ni defenzivna igra, ovo je opis bunkera kao izvucen iz enciklopedije..
al losa je paralela, jer chelsea nije neki b klub, vec itekako afirmirani i trebala bi bit medju nekoliko najboljih..
ocito je da je njihova igra upalila, al ne zbog super taktike, vec uz veliku, ogromnu dozu srece..
s jedne strane, mnogima tesko pada ovakav rasplet turnira zbog navijackih razloga, al mislim da u puno vecoj mjeri zbog toga sto je pobjedio antinogomet.. a vecina ljudi ne gleda sport kao mladi koji gaje emocije prema odredjenom klubu, vec gleda sport zbog sporta samog i navija za onog koji im se vise dopada.. bio to bolji, bio to ljepsi, bio to neki underdog klub koji pusta krv i suze na terenu..
i onda kada ispadne ovako nije nikome drago jer se ljudi osjecaju rekao bih skoro prevareno..
pa opet.. kako i sam kazes, i chelsea i pojedini igraci je zasluzio osvojiti taj naslov, ali ne ovako.. ovaj naslov ne znaci nis skoro pa nikome, osim naravno klubu.. svi oni koji su gledali i koji su popratili utakmice imaju manje vise isto misljenje i neznam kome ovaj naslov nosi tezinu..
- Schumy.d
- Legenda
A čuj... i okolnosti su dio sporta. Nije Chelsea najbolja momčad Europe, ali su to nadoknadili svojom borbenosti i trudom. Igrali su kako su mislili da je najbolje za njih - i ne mogu reć da su fulali.Slash je napisao/la:Razumijem ja šta ti hoćeš reć.
Istina da nije najljepše za gledanje, ali reći da je nezasluženo nema smisla.
EDIT:
Šta se Reala tiče, počeli su "transferi"...

Ibrahimović, Ivanović, Modrić, Yaya Toure, Aguero, Ramires, Van der Viel, Vermaelen... tko je sljedeći u nizu?

- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Sammir.Schumy.d je napisao/la:A čuj... i okolnosti su dio sporta. Nije Chelsea najbolja momčad Europe, ali su to nadoknadili svojom borbenosti i trudom. Igrali su kako su mislili da je najbolje za njih - i ne mogu reć da su fulali.Slash je napisao/la:Razumijem ja šta ti hoćeš reć.
Istina da nije najljepše za gledanje, ali reći da je nezasluženo nema smisla.
EDIT:
Šta se Reala tiče, počeli su "transferi"...![]()
Ibrahimović, Ivanović, Modrić, Yaya Toure, Aguero, Ramires, Van der Viel, Vermaelen... tko je sljedeći u nizu?

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Scuderia
- Moderator
I kod Bayerna je poceloSchumy.d je napisao/la: ....
EDIT:
Šta se Reala tiče, počeli su "transferi"...![]()
Javi Martinez se spominje

- Schumy.d
- Legenda
Real produžio ugovor sa Mourinhom do 2016. godine!! 
Odlična vijest (i za mene dosta iznenađujuća), ali to pokazuje koliko je Mou zadovoljan u Madridu.
EDIT:
Danas je već i Silva u Realu... NEXT!

Odlična vijest (i za mene dosta iznenađujuća), ali to pokazuje koliko je Mou zadovoljan u Madridu.
EDIT:
Danas je već i Silva u Realu... NEXT!

- Scuderia
- Moderator
ako osvoji ligu prvaka, mislim da ce traziti novi izazov, znas kakav je on, pustolov 

- Schumy.d
- Legenda
Pusti ti to.Scuderia je napisao/la:ako osvoji ligu prvaka, mislim da ce traziti novi izazov, znas kakav je on, pustolov
Sad je u Realovim rukama. Sigurno su mu poboljšali ugovor, a ako i bude odlazio, onda će novi klub morati platiti masnu odštetu za njega. Prije potpisivanja novog ugovora, odšteta Realu za Mourinha bila je 25 milijuna eura, a sada je vjerojatno i veća.
Pa tko voli, neka izvoli.

- Scuderia
- Moderator
Onda se cuvajte Citya PSG-a, jer imaju para na bacanje. 
--
Ne znam sta su pojedinci ocekivali ?
KLIK

--
Ne znam sta su pojedinci ocekivali ?
KLIK

- Schumy.d
- Legenda
Ma nema straha.Scuderia je napisao/la:Onda se cuvajte Citya PSG-a, jer imaju para na bacanje.
Mourinho je rekao:
Čovjek želi nastaviti u Realu i ne vidim te novce za koje bi otišao u City."Sretan sam što sam produžio ugovor s Realom. Da nije tako, ne bih ga produžio. Jako mi je važno osjetiti da povjerenje u moj rad ima klub koji me plaća i navijači. Počeo sam sve više učiti o ovome fantastičnom klubu i drago mi je da ću to moći nastaviti raditi. Rad u Real Madridu iduće 4 godine idealan je izazov za mene i trebaju mio takvi izazovi da dalje budem još bolji trener."

Mislim da mu novaca ne fali, a izazov treniranja Reala je ipak dan-noć u odnosu na City.
P.S. najavio je neka pojačanja... baš me zanima koga to namjerava dovesti. Nešto su tajnoviti, bit će sigurno jedno veliko ime.
- Scuderia
- Moderator
Napad - ne treba vam pojacanje, eventualno da negdje da uzmete nekog iz Brazila, nekog klinca, pa ga saljete na razvijanje i sl.
Vezni red - napad - isto, ne treba vam nitko, pokriveni ste
vezni red- obrana - tu bi moglo doci do nekog imena, ako Diarra i Sahin napuste klub, ostali bi na Alonsu i Khediri
obrana - Ako Carvalho ode, trebat ce vam i tu netko, mozda i lijevi bek nekog sa ne mesarskim apetitima.
golman - hah, tu vam ne treba sljedecih 6-7 godina pojacanje, eventualno back-up, ali nista strasno.
vezni red- obrana - tu bi moglo doci do nekog imena, ako Diarra i Sahin napuste klub, ostali bi na Alonsu i Khediri
obrana - Ako Carvalho ode, trebat ce vam i tu netko, mozda i lijevi bek nekog sa ne mesarskim apetitima.
golman - hah, tu vam ne treba sljedecih 6-7 godina pojacanje, eventualno back-up, ali nista strasno.

- Schumy.d
- Legenda
Nebi vjerovao, ali ajd da se ti i ja složimo jednom...Scuderia je napisao/la:Napad - ne treba vam pojacanje, eventualno da negdje da uzmete nekog iz Brazila, nekog klinca, pa ga saljete na razvijanje i sl.

Jedino u obrani lijevo nema potrebe za pojačanjem, ali stoper ili desni bočni sigurno dolaze novi.
Iako računaj da Altintop, Lass, Carvalho sigurno odlaze, Kaka, Higuain i Sahin upitni tako da dolasci isto puno ovise o tome tko ostaje. Ipak treba ih netko zamijeniti ako odu.
A za mladog Brazilca se spominjao ovaj dečko (19 god):
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dRuTap8M ... re=related[/youtube]
Problem? Šta misliš?

Mladi Brazilac = paprena cijena
- Ferrari-BiH
- Veteran
Ovaj klinjo gori od Robena, ima samo onaj potez petom i to je to...
Ja nekako mislim da ce se Calejon naigrati ove sezone
Ja nekako mislim da ce se Calejon naigrati ove sezone
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Scuderia
- Moderator
Schumy.d je napisao/la: Nebi vjerovao, ali ajd da se ti i ja složimo jednom...![]()
Jedino u obrani lijevo nema potrebe za pojačanjem, ali stoper ili desni bočni sigurno dolaze novi.
Iako računaj da Altintop, Lass, Carvalho sigurno odlaze, Kaka, Higuain i Sahin upitni tako da dolasci isto puno ovise o tome tko ostaje. Ipak treba ih netko zamijeniti ako odu.
A za mladog Brazilca se spominjao ovaj dečko (19 god):
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dRuTap8M ... re=related[/youtube]
Problem? Šta misliš?![]()
Mladi Brazilac = paprena cijena

Mislis ? - ne znam Marcelo mi ne ulijeva sigurnost, Coentrao takodjer, al` dobro, to je moje nekakvo misljenje.
Altintop- da li je on zaigrao uopce za Real u sluzbenoj utakmici ?

Lass- ja ga ne bi pustio-covjek igra dobro, po meni bolji od Khedire
Carvalho-pretpostavljam zbog godina odlazi ?
Kaka-steta sto odlazi, ali Ezil je ispred njega ( godine i ozljede )
Higuain-ako me sjecanje ne vara, Mou je rekao da ostaje, a valjda njegova rijec ima " nekakvu" tezinu
Sahin-spominje se u kontekstu Bayern, sam Jupp je izjavio da bi trebali jednoga takvog koji povezuje i napad i obranu, pogotovo nakon onog dugog izostanka BS31. Za cijenu bi se lako dogovorili. Ma da nisam bas za njegov dolazak,al` dobro, ako dodje okej, ako ne, nikom nista, jbg.
Hah, koliko traze za njega ?
Ne znam, si primjetio da Mou ne kupuje bas direktno ljude iz Juzne Amerike, vec one provjerene, koji su igrali u Europi, sto je jako dobro.

Navodno se moji zanimaju za Dzeku, Dzeko ne bi imao nista protiv, izgleda da fali samo dogovor izmedju Citya i Bayerna.

- Schumy.d
- Legenda
Ma Marcelo je najbolji lijevi bočni u Primeri, samo mu treba malo glavu srediti.Scuderia je napisao/la:![]()
Mislis ? - ne znam Marcelo mi ne ulijeva sigurnost, Coentrao takodjer, al` dobro, to je moje nekakvo misljenje.
Altintop- da li je on zaigrao uopce za Real u sluzbenoj utakmici ?![]()
Lass- ja ga ne bi pustio-covjek igra dobro, po meni bolji od Khedire
Carvalho-pretpostavljam zbog godina odlazi ?
Kaka-steta sto odlazi, ali Ezil je ispred njega ( godine i ozljede )
Higuain-ako me sjecanje ne vara, Mou je rekao da ostaje, a valjda njegova rijec ima " nekakvu" tezinu
Sahin-spominje se u kontekstu Bayern, sam Jupp je izjavio da bi trebali jednoga takvog koji povezuje i napad i obranu, pogotovo nakon onog dugog izostanka BS31. Za cijenu bi se lako dogovorili. Ma da nisam bas za njegov dolazak,al` dobro, ako dodje okej, ako ne, nikom nista, jbg.
Hah, koliko traze za njega ?
Ne znam, si primjetio da Mou ne kupuje bas direktno ljude iz Juzne Amerike, vec one provjerene, koji su igrali u Europi, sto je jako dobro.
Navodno se moji zanimaju za Dzeku, Dzeko ne bi imao nista protiv, izgleda da fali samo dogovor izmedju Citya i Bayerna.

Coentrao do sada nije pokazao zašto je doveden. Pao je u formi u usporedbi sa igrama u Benfici.
Altintop - neka ide, skupio sitnu minutažu i potpuno bespotrebno doveden.
Lass - ni ja ga ne bih prodao, ali očito ne paše Mourinhu jer je igrao vrlo malo, a ono šta je igrao, odigrao je odlično. Šteta.

Sahin - mislim da on ipak neće nikuda... mislim da Mou računa na njega i da će dobiti veću minutažu.
Carvalho - problem sa ozlijedama + godine
Kaka - još se ne zna da li ide ili ostaje, ali Ozil je definitivno ispred njega. Pitanje je koliko Kaka može... a ako ode, onda sigurno kupuju nekoga tko ga može zamijeniti.
Higuain - najveći upitnik... Mou bi htio da ostane, ali meni se čini da on ne želi biti zamjena Benzemi i da želi otići
I moji se navodno zanimaju za Džeku...

Od dolazaka, ja bih htio da dođu Vermaelen i Ivanović, a i Modrića bih volio vidjeti (ali ne za objavljenu cifru).
- Scuderia
- Moderator
A vidjet cemo sve, Higuaina ne bi pustio inace, kod mene bi bio prvi napadac a Benzema drugi, al° eto, ne odredjujem ja nista. 
Za Dzeku je stvorena Bundesliga, mislim da je i on svjestan da je napravio gresku potpisavsi sa Cityijem, te bi se mogao vratiti nazad.
Vermaelen nije los, ali meni je bolji Verthongen.

Za Dzeku je stvorena Bundesliga, mislim da je i on svjestan da je napravio gresku potpisavsi sa Cityijem, te bi se mogao vratiti nazad.
Vermaelen nije los, ali meni je bolji Verthongen.

- Schumy.d
- Legenda
A gle, teško je to kad imaš takva dva klasna napadača u momčadi. Mourinho je čak radio odlično sa obojicom. Svakome od njih je dao dosta minutaže, u prvenstvu su se često mijenjali na mjestu glavnog napadača.Scuderia je napisao/la:A vidjet cemo sve, Higuaina ne bi pustio inace, kod mene bi bio prvi napadac a Benzema drugi, al° eto, ne odredjujem ja nista.
Ali, ja koji gledam svaku utakmicu ne mogu se odlučiti koji mi je bolji... svaki od njih ima svoje mane i vrline. Higuain je odličan napadač, ali često nema tu hladnokrvnost koju Benzema ima u teškim utakmicama, a opet s druge strane mi se čini da Benzemi treba više vremena da uputi svoj udarac. Da tu loptu pukne iz prvog ili drugog dodira (kao Pipita), mislim da bi zabio još više golova.

Ja bih htio da ostanu obojica jer zaslužuju bijeli dres. A sa dvojicom u napadu Real neće igrati dok ima ovu dvojicu "luđaka" na krilima.

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...kako ovdje nema navijača katalonskog kluba ja ću napomenuti da je Barca jučer poklonila svom treneru na odlasku 14-ti trofej pobjedom protiv Baska od 3-0. I naišao sam na postavu Reala jučer u isto vrijeme
:

"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"