Kimi Raikkonen [#7]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Početnik
Re: Kimi Raikkonen
previše je poluinformacija u tom članku
+ nisam znao da mladen briše komentare koji mu se ne sviđaju (moj je obrisao)
+ nisam znao da mladen briše komentare koji mu se ne sviđaju (moj je obrisao)
-
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
Kada se tek "pojavio" taj Jergović (i to baš pojavio, odjednom, niotkud) činilo mi se da je stvarno ok, znao je neke tehničke pizdarije oko bolida i nešto f1 povijesti ali s vremenom sve mi se više čini da samo pokušava skrenuti pozornost na sebe, iz nekih nepoznatih razloga. A i sve mu manje vjerujem da je ikada uopće poznavao Bernija ili radio za njega ili nešto slično...
Tako da Kimi vrhunski vozi ove godine, pogotovo za jednog povratnika, a da vozi Hamiltonov bolid, sada bi vodio u prvenstvu, a ne se svađao oko plaće za sljedeću godinu.
Tako da Kimi vrhunski vozi ove godine, pogotovo za jednog povratnika, a da vozi Hamiltonov bolid, sada bi vodio u prvenstvu, a ne se svađao oko plaće za sljedeću godinu.
-
- Početnik
ma nije uopće bitno što, kako i zašto radi, nek čovjeka veseli, samo, pratio sam tu kolumnu zadnjih mjesec dana, a naročito diskusiju ispod članaka i ono što sam primjetio da jergović polako otkriva sve više svojih osobina i karaktera. osim tih loših karakteristika (po ničemu se ne da naslutiti da je riječ o "dobroj" osobi) on još i vlastite stavove i mišljenja predstavlja kao činjenice, a brani ih nezrelom agresivnošću kakvog tinejdžera. time, nesvjesno, gubi jako puno kredibiliteta i postaje upitno koliko on uopće zna o tome o čemu priča, a koliko je sve zapravo dojam koji ostavlja njegovo omalovažavajuće zastupanje samoga sebe.
OT kako kažem puno u tom članku o kimiju poluistina koje su sve predstavljene kao bogom dane istine, baš u mladenovom štihu
OT kako kažem puno u tom članku o kimiju poluistina koje su sve predstavljene kao bogom dane istine, baš u mladenovom štihu
-
Da, da, slažem se s tobom, odgovorio mu je neki lik (Mirko) na njegov članak o Kimiju, baš onako kako i jest, 15 krugova iza Alonsa a nije ga pretekao. Pa nije ga pretekao kad ga je stizao 15 sekundi u 15 krugova i na kraju utrke mu došaso na rep. jao jao
- pinkdpanter
- Rezervni vozač
- Navijam za: kimi raikkonen
Ma Mladen, ko je ta lik, jel to onaj iz TBF-a
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
-
- Legenda
Nažalost, istina. Ako se netko ne slaže s njegovim mišljenjem, protuargument je: "da, tebi nije dobro to što sam napisao, a to moje mišljenje je bilo dobro Bernie-u punih 15 godina"padobranac je napisao/la:ma nije uopće bitno što, kako i zašto radi, nek čovjeka veseli, samo, pratio sam tu kolumnu zadnjih mjesec dana, a naročito diskusiju ispod članaka i ono što sam primjetio da jergović polako otkriva sve više svojih osobina i karaktera. osim tih loših karakteristika (po ničemu se ne da naslutiti da je riječ o "dobroj" osobi) on još i vlastite stavove i mišljenja predstavlja kao činjenice, a brani ih nezrelom agresivnošću kakvog tinejdžera. time, nesvjesno, gubi jako puno kredibiliteta i postaje upitno koliko on uopće zna o tome o čemu priča, a koliko je sve zapravo dojam koji ostavlja njegovo omalovažavajuće zastupanje samoga sebe.

Samo neka se trkaju.
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Malo se serucka...
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
- mrd
- Profesionalni vozač
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
A čuj treba nekako odjebat novinare, i sami vide da je izletio i onda pitaju šta je bilo

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

-
- Veteran
pa to oni ispituju da bi mi znali..Kenny je napisao/la:A čuj treba nekako odjebat novinare, i sami vide da je izletio i onda pitaju šta je bilo
Alonsista hasta la muerte..
- Kenny
- Legenda
Krivo, oni ispituju da bi mi gledali njihov program, a ako mi gledamo i dalje imaju posla, a dok imaju posla imaju i love, a za nas im se hebeAlonso-champ je napisao/la:pa to oni ispituju da bi mi znali..Kenny je napisao/la:A čuj treba nekako odjebat novinare, i sami vide da je izletio i onda pitaju šta je bilo

-
- Veteran
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
pa ovo je meni izjava cara i uvijek cu radije poslusati njega nego sva ona PR sranja i finese kako nije htio, kak ima izazov novi i taj shit....mrd je napisao/la:meni je ovo bezveze izjava, i inače taj njegov stav mi je uvijek bio shit.
McLaren u <3
- mrd
- Profesionalni vozač
to jeste, čim krene intervju možeš da znaš šta će ko da kaže. treba posebnih likova u svakom sportu, tako i u f1, mi možemo da ih volimo i ne moramo. ali ti ja kad ovo čujem, stičem ovakav utisak:
"dobro vratio sam se malo u f1, bilo mi dosadno, sad se malo vozam, izletio sam pa šta, izletiću i sutra u utrci, meni to ništa ne znači, uzeću pare, pa se vraćam u reli, a to što neki za raziku od mene žive ovaj sport i što ću njih da pokupim i da im upropastim sezonu/utrku/život to nije moja briga", da ne kažem da mi nekad djeluje kao da ne zna engleski i da mu baš ne ide kad traži riječi.
Ja kimija volim kao vozača i uvijek ću poštovati njegovu vještinu, samo mi se taj njegov odnos prema sportu i ostalom ne sviđa. hunt je bio na svoju ruku, ali je bio 100% racer i 100% u onome što radi.
"dobro vratio sam se malo u f1, bilo mi dosadno, sad se malo vozam, izletio sam pa šta, izletiću i sutra u utrci, meni to ništa ne znači, uzeću pare, pa se vraćam u reli, a to što neki za raziku od mene žive ovaj sport i što ću njih da pokupim i da im upropastim sezonu/utrku/život to nije moja briga", da ne kažem da mi nekad djeluje kao da ne zna engleski i da mu baš ne ide kad traži riječi.
Ja kimija volim kao vozača i uvijek ću poštovati njegovu vještinu, samo mi se taj njegov odnos prema sportu i ostalom ne sviđa. hunt je bio na svoju ruku, ali je bio 100% racer i 100% u onome što radi.

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
pa i kimi je, a ovo oko upropaštavanja utrka??? navedi sve kimijeve sudare ove godine, ili uopće.... čovjek je tu kad je u bolidu posvećen je njemu i vožnji i dobro se posveti i obavi zadatak, dok kad izadje iz njega ga boli k... i za f1 i novinare i sve...mrd je napisao/la:to jeste, čim krene intervju možeš da znaš šta će ko da kaže. treba posebnih likova u svakom sportu, tako i u f1, mi možemo da ih volimo i ne moramo. ali ti ja kad ovo čujem, stičem ovakav utisak:
McLaren u <3
- mrd
- Profesionalni vozač
jeste, ali će kimi otići prvom prilikom čim mu ne bude više zanimljivo, kako za reli tako i f1 i bilo što drugo.
dobro, to sa sudarima je slučaj ovaj vikend, inače mi se uvijek nazainteresiran čini. kao što sam rekao, to je moj dojam, i ne isključujem mogućnost da je to njegov način da otrese novinare. meni ne leži i to je to.
dobro, to sa sudarima je slučaj ovaj vikend, inače mi se uvijek nazainteresiran čini. kao što sam rekao, to je moj dojam, i ne isključujem mogućnost da je to njegov način da otrese novinare. meni ne leži i to je to.

- pinkdpanter
- Rezervni vozač
Ribice su krive..
http://whatwillkimidonext.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
bice da odlazi u rally, jer ovdje je sve sterilno u 3pm, covjek se voli utrkivat al ocito voli i zajebanciju a ne piarove i ostala preseravanja...
bice da odlazi u rally, jer ovdje je sve sterilno u 3pm, covjek se voli utrkivat al ocito voli i zajebanciju a ne piarove i ostala preseravanja...
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
Pa zar nije potpisao ugovor na dvije godine!?
Nema smisla da se vraća u WRC, tamo nije ostvario neke dobre rezultate osim što je polupao par Citroena.
Nema smisla da se vraća u WRC, tamo nije ostvario neke dobre rezultate osim što je polupao par Citroena.
- Kenny
- Legenda
Odakle sad to da ide u rally?

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Ma ljudi kaj vam je. Kupuje badel 1862 i baca se u proizvodnju.pinkdpanter je napisao/la:Ribice su krive..
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- pinkdpanter
- Rezervni vozač
Nazalost nis od naslova ove godine.
Jedino ak romain totalno ne poludi
Jedino ak romain totalno ne poludi

-
- Veteran
Ovaj Kimi mi je ove godine nekako bezveze,ovo kao da nije onaj Kimi od prije.Gotovo pretplaćen da vozi samostalne utrke na 5.mjestu cjele sezone
...put u raj nije posut ružama...
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
A šta da napravi kad bolid ne može brže. To je isto kao da ti ja kažem da je alonso danas bio bezveze jer nije napao red bullove i borio se za pobjedu...Chuck Norris je napisao/la:Ovaj Kimi mi je ove godine nekako bezveze,ovo kao da nije onaj Kimi od prije.Gotovo pretplaćen da vozi samostalne utrke na 5.mjestu cjele sezone