Simulacije vožnje
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Mercedes
Re: Simulacije vožnje
ja sam također skinuo novi TCL al nisam stigao probat ništa.
večeras ako želite oko 21h mogao bi otvorit da malo probamo
večeras ako želite oko 21h mogao bi otvorit da malo probamo

- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
weee he is alive 
zelimo kako ne..
taman se malo spustila temperatura, nece mi ni vent trebat

zelimo kako ne..
taman se malo spustila temperatura, nece mi ni vent trebat

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
- zvjerko
- Svjetski prvak
- Navijam za: Pirelli i DRS
Koje staze (kod mene je nova rf instalacija) i pls nemoj auto vs drugi auto već ostavi cijeli izbor ...
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
i kod mene je nova rf instalacija jer sam kupio novi komp. Napokon staze kao Ring 08 koji je jedva prije vrtio 25-30FPS sad i do 200 vrti a snima s FRAPS-om preko 50FPSzvjerko je napisao/la:Koje staze (kod mene je nova rf instalacija) i pls nemoj auto vs drugi auto već ostavi cijeli izbor ...

stavit ću Bathurst i Spa iz GTR2 trackpacka kojeg smo vozili (nać ćeš trackpack na f1 classic ili link samo za stazu ima negdje par stranica prije).
U 21:05 otvaram kad se prebacim s laptopa na komp ću stavit IP
IP: 31.147.67.55

- Zweki
- Gerijatrija foruma
Skužajte što upadam kao indijanac... . jel izašao novi rF 2? I ako je, gdje ima za skinuti?
(Pripreme za zimu u punom jeku
)

"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
- Cuky
- Moderator
Evo procurio je F1RFT2011 mod. Iako stoji da je beta verzija, prilikom ulaska u igru stoji v1.0.
Nekoliko SS-a

DOWNLOAD
Ovo je po meni najbolji RFT mod ikada, a i jedan od najboljih modernih F1 modova. Svi auti imaju jednaku fiziku zato jer je ovo mod napravljen za njihovu ligu koji onda oni podijele sa svima.
Nekoliko SS-a

DOWNLOAD
Ovo je po meni najbolji RFT mod ikada, a i jedan od najboljih modernih F1 modova. Svi auti imaju jednaku fiziku zato jer je ovo mod napravljen za njihovu ligu koji onda oni podijele sa svima.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- GERMAN
- Početnik
- Navijam za: Rosberg
evo skidam upravo...
dal ima mod KERS ili DRS?
dal ima mod KERS ili DRS?
- Cuky
- Moderator
nema KERS i DRS, ali zato sa kontrolom za svjetla na autu možeš otvarat/zatvarat DRS iako nema nikakvog utjecaja na vožnju. Alil tu dolazimo do sljedeće alatke:
rF_HighVoltage by I.P.M. (FSONE)
DRS & KERS for rFactor
Video Tutorial :
rF_HighVoltage is a software which simulates DRS and KERS in rFactor. It supports the current Formula 1 (™) rules concerning DRS and KERS, but also supports the possibility to configure it following own rules.
There are already a few solutions on the market, which are developed around the in-game possibilities. But most of them are strugling when it comes to the point to prevent the user from activating KERS when the batteries are empty, or activating DRS when the car isn't in the required distance to the competitor in front.
rF_HighVoltage is able to do all of this:
- Enable/Disable DRS globally
- DRS disabled within the first 2 laps in a race session
- Up to 2 detection points
- Up to 4 activation zones
- Free usage of DRS in practice, qualyfication and warm-up
- Usage of DRS only within the activation zones if the car was within 1 second to the competitor in front at the detection point
- Visually switch the rearwing when activating/deactivating DRS (Depending on the used mod)
- Enable/Disable KERS globally
- Control the strength of the KERS "effect"
- Control how long the much extra power is available per lap
- "Recharge" the battery when driving over the start/finish line
- When the battery is empty, KERS can't be activated for the rest of the lap
- All performance relevant settings are configured using the RFM-file of the mod. That ensures that somebody who accidently modified settings in that file will get a mismatch error when joining a gameserver.
- Other settings (like key assignments) are store in a simple configuration file along with the program.
- Forces the drivers to use only original ISI software. Patched or cracked rFactor installations will not work with rF_HighVoltage!
rF_HighVoltage was developed by Kikoni from International Pro Modding. and Achim Ennenbach From SimSyncPro.
Achim Ennenbach es el creador of the SimSyncPro, SimSync PRO (abbr. Sync) is a software, which syncronizes a local installation of rFactor®, GTR²®, GTL® and Race 07-Installation (incl. Add-Ons e.g. GTR-Evolution, STCC, etc.) with the game server.
Of cause, rF_HighVoltage has been tested together with the current version of this first class mod, but also with the next version FSOne (which will be released in a few weeks). rF_HighVoltage will be fully integrated in the next FSOne release, but it isn't limited to this specific modification. Within the last few month rF_HighVoltage has been tested together with different Formula 1 mods.
Attention:
Be aware that rF_HighVoltage is still in beta status. Even after extensive testing during the last weeks, this software may not work like expected.
We will be not responsible for any damage caused by using this software.
You use it at you own risk!
Requirements:
A legal copy of rFactor
Microsoft .NET Framework 3.5
IV. Changelog
---------------
v0.9.1
Fixed: Fixes the bug, where DRS doesn't work when the activation zone starts before start/finish end ends behind.
New: AutoUpdate function enabled
New: Disables DRS & KERS if the settings have been changed between rFactor start and rF_HighVoltage start (possible cheating)
New: Added setting to define the min. distance at the detection point (see Add2RFM.txt)
New: Added setting to define the min. number of laps to be driven in race sesseion before DRS will become available (see Add2RFM.txt)
Download: Click here V0.9.1
Supportforum: Click here
Bugtracker: Click Here
Ukoliko koristite ovaj alat i imate podešeno da svijetlo palite i gasite pomoću tipke H onda se u modovima koji imaju na taj način simulirano otvaranje DRS-a automatski otvara/zatvara kada ga aktivirate.
Također, ovaj alat je napravljen tako da se moraju njegove komande dodati u .rfm moda sa kojim ga želite koristiti tako da bi se izbjeglo varanje.
Još jedna napomena, DRS ne radi na testingu, samo race weekend, championship i online. Također, gore stoji da radi samo sa originalnim rFactorom, ali meni radi sa mojim...
rF_HighVoltage by I.P.M. (FSONE)
DRS & KERS for rFactor
Video Tutorial :
rF_HighVoltage is a software which simulates DRS and KERS in rFactor. It supports the current Formula 1 (™) rules concerning DRS and KERS, but also supports the possibility to configure it following own rules.
There are already a few solutions on the market, which are developed around the in-game possibilities. But most of them are strugling when it comes to the point to prevent the user from activating KERS when the batteries are empty, or activating DRS when the car isn't in the required distance to the competitor in front.
rF_HighVoltage is able to do all of this:
- Enable/Disable DRS globally
- DRS disabled within the first 2 laps in a race session
- Up to 2 detection points
- Up to 4 activation zones
- Free usage of DRS in practice, qualyfication and warm-up
- Usage of DRS only within the activation zones if the car was within 1 second to the competitor in front at the detection point
- Visually switch the rearwing when activating/deactivating DRS (Depending on the used mod)
- Enable/Disable KERS globally
- Control the strength of the KERS "effect"
- Control how long the much extra power is available per lap
- "Recharge" the battery when driving over the start/finish line
- When the battery is empty, KERS can't be activated for the rest of the lap
- All performance relevant settings are configured using the RFM-file of the mod. That ensures that somebody who accidently modified settings in that file will get a mismatch error when joining a gameserver.
- Other settings (like key assignments) are store in a simple configuration file along with the program.
- Forces the drivers to use only original ISI software. Patched or cracked rFactor installations will not work with rF_HighVoltage!
rF_HighVoltage was developed by Kikoni from International Pro Modding. and Achim Ennenbach From SimSyncPro.
Achim Ennenbach es el creador of the SimSyncPro, SimSync PRO (abbr. Sync) is a software, which syncronizes a local installation of rFactor®, GTR²®, GTL® and Race 07-Installation (incl. Add-Ons e.g. GTR-Evolution, STCC, etc.) with the game server.
Of cause, rF_HighVoltage has been tested together with the current version of this first class mod, but also with the next version FSOne (which will be released in a few weeks). rF_HighVoltage will be fully integrated in the next FSOne release, but it isn't limited to this specific modification. Within the last few month rF_HighVoltage has been tested together with different Formula 1 mods.
Attention:
Be aware that rF_HighVoltage is still in beta status. Even after extensive testing during the last weeks, this software may not work like expected.
We will be not responsible for any damage caused by using this software.
You use it at you own risk!
Requirements:
A legal copy of rFactor
Microsoft .NET Framework 3.5
IV. Changelog
---------------
v0.9.1
Fixed: Fixes the bug, where DRS doesn't work when the activation zone starts before start/finish end ends behind.
New: AutoUpdate function enabled
New: Disables DRS & KERS if the settings have been changed between rFactor start and rF_HighVoltage start (possible cheating)
New: Added setting to define the min. distance at the detection point (see Add2RFM.txt)
New: Added setting to define the min. number of laps to be driven in race sesseion before DRS will become available (see Add2RFM.txt)
Download: Click here V0.9.1
Supportforum: Click here
Bugtracker: Click Here
Ukoliko koristite ovaj alat i imate podešeno da svijetlo palite i gasite pomoću tipke H onda se u modovima koji imaju na taj način simulirano otvaranje DRS-a automatski otvara/zatvara kada ga aktivirate.
Također, ovaj alat je napravljen tako da se moraju njegove komande dodati u .rfm moda sa kojim ga želite koristiti tako da bi se izbjeglo varanje.
Još jedna napomena, DRS ne radi na testingu, samo race weekend, championship i online. Također, gore stoji da radi samo sa originalnim rFactorom, ali meni radi sa mojim...

- GERMAN
- Početnik
- Navijam za: Rosberg
Vjerovatno kak ce patchirati doci ce i njihov neki jednostavniji program
- Cuky
- Moderator
- Armanini
- Svjetski prvak
vjerojatno
zweki - za rf2 jos se nezna release date.. a ni kvartal.. ni godina.. nis
ja nekako mislim il sam kraj ove godine il pocetak sljedece..
zweki - za rf2 jos se nezna release date.. a ni kvartal.. ni godina.. nis

ja nekako mislim il sam kraj ove godine il pocetak sljedece..
- Cuky
- Moderator
godina se zna. Ove godine izlazi rFactor2, tako su bar rekli iz ISI-ja da im je to cilj.
e ljudi, znam da su touring modovi uglavnom 1. izbor ovdje za online, ali sad sam, gledajući malo Indy 500 temu na forumu došao na ideju da smo mogli jednom napraviti jednu indy utrku. Ne sad 500 milja, ali npr. 50-ak krugova na indiju...
Jednom sam vozao na nekom public serveru, pa sam se razbio nekoliko krugova prije kraja utrke duge 60 krugova :S
btw, ako budemo ikad vozili indy, predlažem ovaj mod
http://www.rfactorcentral.com/detail.cf ... ies%202009" onclick="window.open(this.href);return false;
i ovu stazu
http://www.rfactorcentral.com/detail.cf ... dianapolis" onclick="window.open(this.href);return false;
e ljudi, znam da su touring modovi uglavnom 1. izbor ovdje za online, ali sad sam, gledajući malo Indy 500 temu na forumu došao na ideju da smo mogli jednom napraviti jednu indy utrku. Ne sad 500 milja, ali npr. 50-ak krugova na indiju...

Jednom sam vozao na nekom public serveru, pa sam se razbio nekoliko krugova prije kraja utrke duge 60 krugova :S
btw, ako budemo ikad vozili indy, predlažem ovaj mod
http://www.rfactorcentral.com/detail.cf ... ies%202009" onclick="window.open(this.href);return false;
i ovu stazu
http://www.rfactorcentral.com/detail.cf ... dianapolis" onclick="window.open(this.href);return false;

- Haris KTM
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ma radi rf highvoltage sa krekovanim rf-om, evo ja sam probao sa fsone i sve mi radi...sad nisam fantazirao sa rft, ugl bi napravio efikasan kers ako se moze, drs je glup i u pravoj f1 a u ligi pogotovo!!!
- Cuky
- Moderator
Ma KERS je super, ne donosi preveliku prednost, ali ako se pametno koristi je super. DRS meni nema baš logike, ali je dobro jedino što onaj koji vodi brigu o ligi može sam odrediti DRS zone, pa ne moraju biti preduge.

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Zweki
- Gerijatrija foruma
Ćale lijepo si ti to ispeglao po nordu, ali da te pitam. Koji je to mod, GT? A vidim da staza nije ona koju smo vozili sa HGTC, imaš link? Jel bolja od one, makar je meni ona super?

"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
odlično ćale, i video i vožnja.
a vidi se da i novi komp odlično odrađuje svoje, detalji na full?
danas bi mogli nešto a? tamo nakon tekme, oko 9...

a vidi se da i novi komp odlično odrađuje svoje, detalji na full?

danas bi mogli nešto a? tamo nakon tekme, oko 9...

- Armanini
- Svjetski prvak
yep, gran turismo mod.. imas negdje u temi link.. obavezno skini, mod je odlican.. hrpa auta, ima i nekih ne bas sredjenih, al vecina je super za vozit..
a bas i ja gledam za nord.. vidim da je 2008, onaj je 2007 ako se ne varam..
a bas i ja gledam za nord.. vidim da je 2008, onaj je 2007 ako se ne varam..
- Zweki
- Gerijatrija foruma
Ma mod imam, ali staza me zanima. I brijem da bi ga poderao sa F430 Scud.
Idem baš probati na ovom nordu što imam (mislim da je 2007).
P.S. sada sam skužio foru na nordu (2007) na testiranjima kada se izlazi van iz boksa i prolazi pored onih rampi, ima tri izlaza, ako se izađe na skroz lijevi izlaz onda u prvom krugu ne mjeri vrijeme, ali ako se izađe na desni onda mjeri vrijeme u prvom krugu.

P.S. sada sam skužio foru na nordu (2007) na testiranjima kada se izlazi van iz boksa i prolazi pored onih rampi, ima tri izlaza, ako se izađe na skroz lijevi izlaz onda u prvom krugu ne mjeri vrijeme, ali ako se izađe na desni onda mjeri vrijeme u prvom krugu.

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
hvala na komentarima, auto ima skoro 2 tone i nije ga bilo lako ćerat po ringu, poslje 180kmh kočenje postaje umjetnost.
Nakon pravca onaj blagi ljevi grbavi zavoj na 280kmh proć se ukakiš kao da si zbilja na stazi.
ovaj ring je definitivno najbolja verzija. Baš sam danas gledao na Vuksinom kanalu YT-a kako su on i 47 snimali vožnju po ringu i razlike između virtualnog skoro da i nema, samo što u stvarnom je staza puno više pošarana.
ovaj ring bolje mjeri vrijeme, tamo gdje i treba a u trci ima semafor i normalne startne pozicije jer onaj turistički nema nikakvog signala za početak starta. Staza se nalazi u onom velikom trackpacku od 5 gb koji sam jednom postavio ali sama staza ima 130mb pa ću je uploadat danas.
Zweki vjerojatno ćeš s Scuderiom skinut vrijeme jer je više trkački nastrojena i lakša al ja sam namjerno uzeo ovaj jer je težak pa ga moraš kontrolirat u klizanju i malo zabacivat. Sljedeći time attack će bit s Porshom GT2, to bi već moglo bit zanimljivo.
Jednom sam vozio Hondu S2000 iz istog moda i ganjao, vjerovali ili ne do kočenja je jednaka brzina s vožnjom Kurosawe u istom autu na ringu pa i prolasci kroz zavoje. Ako me bude volja pa odvozim možda napravim usporedni snimak virtual vs real ...jedino što je njemu tu i tamo naletio neki sporić kojeg je morao zaobilazit al i to ćemo rješit, vi ćete ganjat one kante iz moda lagano turistički pa ću vas obilazit.
može večeras oko 9, opet TCL mod?
GT mod je odličan i po pitanju fizike je ravan stvarnim autima, jednostvano me ne može iznenadit nikakva reakcija auta koja mi je nepoznata kao kod nekih modova. Sve ide tečno i predvidivo (kontrolirano). Samo što ovaj mod i nije baš za online trkanje jer slip ne djeluje skoro ništa pošto auti nisu ovisni o downforceu u nekoj značajnoj mjeri. Ima svega par auta s kojima se može nabacit trka a ovi ostali serijski bi se mogli naganjavat laganini po ringu za gušt ne za pobjedu.
Nakon pravca onaj blagi ljevi grbavi zavoj na 280kmh proć se ukakiš kao da si zbilja na stazi.
ovaj ring je definitivno najbolja verzija. Baš sam danas gledao na Vuksinom kanalu YT-a kako su on i 47 snimali vožnju po ringu i razlike između virtualnog skoro da i nema, samo što u stvarnom je staza puno više pošarana.
ovaj ring bolje mjeri vrijeme, tamo gdje i treba a u trci ima semafor i normalne startne pozicije jer onaj turistički nema nikakvog signala za početak starta. Staza se nalazi u onom velikom trackpacku od 5 gb koji sam jednom postavio ali sama staza ima 130mb pa ću je uploadat danas.
Zweki vjerojatno ćeš s Scuderiom skinut vrijeme jer je više trkački nastrojena i lakša al ja sam namjerno uzeo ovaj jer je težak pa ga moraš kontrolirat u klizanju i malo zabacivat. Sljedeći time attack će bit s Porshom GT2, to bi već moglo bit zanimljivo.
Jednom sam vozio Hondu S2000 iz istog moda i ganjao, vjerovali ili ne do kočenja je jednaka brzina s vožnjom Kurosawe u istom autu na ringu pa i prolasci kroz zavoje. Ako me bude volja pa odvozim možda napravim usporedni snimak virtual vs real ...jedino što je njemu tu i tamo naletio neki sporić kojeg je morao zaobilazit al i to ćemo rješit, vi ćete ganjat one kante iz moda lagano turistički pa ću vas obilazit.

može večeras oko 9, opet TCL mod?
GT mod je odličan i po pitanju fizike je ravan stvarnim autima, jednostvano me ne može iznenadit nikakva reakcija auta koja mi je nepoznata kao kod nekih modova. Sve ide tečno i predvidivo (kontrolirano). Samo što ovaj mod i nije baš za online trkanje jer slip ne djeluje skoro ništa pošto auti nisu ovisni o downforceu u nekoj značajnoj mjeri. Ima svega par auta s kojima se može nabacit trka a ovi ostali serijski bi se mogli naganjavat laganini po ringu za gušt ne za pobjedu.

- Zweki
- Gerijatrija foruma
E ajd daj link od Vuksinog YT kanala tako da pogledam jer onaj brojčani krelac ne da je nepouzdan nego osloniti se na njega je gore nego da se držiš za slamku, jbt cijeli SF da se uploada krug po ringu.
Jedino ako je trebalo toliko vremena za krug da nije mogao uploadati jer vremenski toliko ne dopuštaju na YT. Ono, rascjepkano na 3-4 dijela, koja blamaža.
Onda kad uploadaš stazu budem probao sa Scuderiom.

Onda kad uploadaš stazu budem probao sa Scuderiom.

- Vuksa_KC
- Veteran
Evo filmić Zweki, ali to je samo highlight od 5 i pol minuta. Nema smisla uploadat cijeli jer je trajal 17 min kruzerske vožnje. Ako baš želiš cijeli...
- Zweki
- Gerijatrija foruma
E pa to! Hvala.Vuksa_KC je napisao/la:Evo filmić Zweki, ali to je samo highlight od 5 i pol minuta. Nema smisla uploadat cijeli jer je trajal 17 min kruzerske vožnje. Ako baš želiš cijeli...
VIDEO

- Armanini
- Svjetski prvak