Kako nema barcinih navijača, tu sam, sam pazi šta pišeš u vezi barce, lako dobiješ banToon je napisao/la:...kako ovdje nema navijača katalonskog kluba ja ću napomenuti da je Barca jučer poklonila svom treneru na odlasku 14-ti trofej pobjedom protiv Baska od 3-0. I naišao sam na postavu Reala jučer u isto vrijeme:[ http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 6953_n.jpg ]
Strani nogomet
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- f430
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: fernando alonso
Re: Strani nogomet
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
I Jelačić je dobio ban. Pa kaj?
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Real Madrid Castilla od iduće sezone igra u španjolskoj 2. ligi!! 
Bravo momci, lijepa godina za Real.

Bravo momci, lijepa godina za Real.
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Ipak nisu bila obicna novinarska laprdanja, moji zbilja pokazuju zanimanje za Martineza. 

- Schumy.d
- Legenda
Nije on loš igrač, dapače... jedan od nadolazećih igrača. I Barca i Real su s njim u kontaktu isto + neki klubovi iz Premiershipa.Scuderia je napisao/la:Ipak nisu bila obicna novinarska laprdanja, moji zbilja pokazuju zanimanje za Martineza.
- Scuderia
- Moderator
´Schumy.d je napisao/la: Nije on loš igrač, dapače... jedan od nadolazećih igrača. I Barca i Real su s njim u kontaktu isto + neki klubovi iz Premiershipa.
Da, nije los. Moze odigrat na 2-ci, 6-ici, 8-ici i nekad i na 10-tki.
4 pozicije, to je super.
Da, u kontaktu su Real, Barcelona, City ( a koga oni nemaju na popisu

Za 40 milijuna eura moze otici, ali to vrijedi samo unutar Spanjolske ( tako pise ) Van Spanjolske za nekih 20-25 milijuna. E sada ne znam,da li je Bilbao spreman pustiti svoje dijete rivalima iz Spanjolske ?.....

Navodno je Nerlinger stupio u kontakt sa njegovim agentom.
Ako bi dosao u Bayern, bio bi zbilja dobro pojacanje. Vjerovatno bi istjerao Gustava i Kroosa na klupu. Igrao bi u paru sa BS31, samo sto bi imao malo vise defenzivnijih zadaca, tj. rasteretio bi BS31 tog posla.
Ne bi bio los, dapace.
Ima jos kandidata koji se spominju, a to su Dzeko, Jeremy Mathieu ( iako ne znam sta ce im on, ali vjerovatno kao zamjena za Alabicu) , Matias Suarez.
Za sada je to to.
Otisli su : Usami, Pranjic, Olic, Satelmeier, Butt, Breno
Dosli ( trenutno ) : Starke, Shaqiri, Pizzaro, Dante, Can ( uzet iz mladog pogona )
Mozda odlaze : Contento, Petersen
Dakle, fali jos jedan napadac, to je jasno.... Jupp rekao da treba top igraca u vezi... ostaje za vidjeti hoce li ga dobiti.

- Schumy.d
- Legenda
Eto vidiš...Scuderia je napisao/la:Jupp rekao da treba top igraca u vezi...

- f430
- Navijam za: fernando alonso
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AiPlPp6S ... r_embedded[/youtube]
- Schumy.d
- Legenda
Čak ni ovo nije moglo proći bez simuliranja...f430 je napisao/la:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AiPlPp6S ... r_embedded[/youtube]

- Scuderia
- Moderator
... Da moze zamijeniti klasu.Schumy.d je napisao/la: Eto vidiš...

Njemačka podružnica evropske sportske mreže Sport1 prije nekoliko trenutaka je objavila kako je Manchester City postigao dogovor sa Bayernom oko prodaje Edina Džeke.
Naime, njemačka sportska televizija Sport1 javila je kako su čelnici Manchester Citya i minhenskog Bayerna večeras dogovorili sve uslove oko transfera reprezentativca Bosne i Hercegovine Edina Džeke na Allianz Arenu.
Ovu je vijest nedugo zatim prenijela i holandska Sport1, a tvrdi se kako su pregovori vođeni danas u Londonu, gdje je postignut dogovor oko transfera.
Iako za sada nema ništa službeno, pretpostavlja se da je Bayern Manchester Cityu za Džeku platio oko 25 miliona eura.

- Schumy.d
- Legenda
Kamo će Džeko s Gomezom... 
Po meni, bolje da se te novce uložilo u veznu liniju jer je Gomez bio fantastičan, a ionako su Pizzara doveli kao zamjenu. Sad još Džeko... gomilanje igrača. Iako, da je dobro pojačanje nema sumnje.

Po meni, bolje da se te novce uložilo u veznu liniju jer je Gomez bio fantastičan, a ionako su Pizzara doveli kao zamjenu. Sad još Džeko... gomilanje igrača. Iako, da je dobro pojačanje nema sumnje.
- Scuderia
- Moderator
Trebao je netko doci da pravi pritisak na Gomeza, Pizzaro je dosao istina, ali on ima vec 33 godine, te je potpisao samo na jednu godinu. 
Racunaj na to ako ( kada ) Dzeko dodje, Petersen ide na posudbu, i opet Bayern ostaje na tri igraca.

Racunaj na to ako ( kada ) Dzeko dodje, Petersen ide na posudbu, i opet Bayern ostaje na tri igraca.

- Schumy.d
- Legenda
Svejedno će Džeko grijati klupu jer nema potrebe mijenjati Gomeza.Scuderia je napisao/la:Trebao je netko doci da pravi pritisak na Gomeza, Pizzaro je dosao istina, ali on ima vec 33 godine, te je potpisao samo na jednu godinu.

Bolje bi im bilo da ostave Petersena kao trećeg, a 25 milijuna potroše na veznjaka ili stopera.

Imate 3 napadača (igra samo 1), a manjak stopera recimo.

- Scuderia
- Moderator
Mislis ?Schumy.d je napisao/la: Svejedno će Džeko grijati klupu jer nema potrebe mijenjati Gomeza.
Bolje bi im bilo da ostave Petersena kao trećeg, a 25 milijuna potroše na veznjaka ili stopera.
Imate 3 napadača (igra samo 1), a manjak stopera recimo.
Mozda se prebace na 4-4-2 system, tko ce ga znati. Vidjet cemo hoce li Jupp opravdati onu svoju recenicu da voli puno rotirati.

Manjak stopera ? Ha ne znam...
Badstuber,Boateng,van Buyten,Dante
Po potrebi mogu zaigrati : Tymoschuk, Can, Gustavo.

- Schumy.d
- Legenda
Ako se prebace na 4-4-2, onda se otvara mjesto za Džeku, ali onda netko od R&R mora ispasti (vjerojatno Robben ispada jer je preofanzivno krilo za 4-4-2). Jedino da možda na njegovo mjesto ubaci tog Shaqirija.Scuderia je napisao/la: Mislis ?
Mozda se prebace na 4-4-2 system, tko ce ga znati. Vidjet cemo hoce li Jupp opravdati onu svoju recenicu da voli puno rotirati.![]()
Manjak stopera ? Ha ne znam...
Badstuber,Boateng,van Buyten,Dante
Po potrebi mogu zaigrati : Tymoschuk, Can, Gustavo.
A stopera baš i nemate. Boateng i Badstuber još mogu proći, za Van Buytena si rekao sam da ne valja, a za tog Dantea baš nisam puno čuo.

Mogli ste Albiola dovesti za 15-ak milijuna i ostalo bi još 10-15 za dobrog veznog.

- Ferrari-BiH
- Veteran
Schumy.d
da ti ga je bilo utrpati
a Altintopa dobiju gratis 
Evo, nista od toga, Dzeko i agent demantuju transfer KLIK
da ti ga je bilo utrpati

Evo, nista od toga, Dzeko i agent demantuju transfer KLIK
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Schumy.d
- Legenda
Dobar igrač, na manageru je kod Hamita zelena točkica na svim pozicijamaFerrari-BiH je napisao/la:Schumy.d
da ti ga je bilo utrpatia Altintopa dobiju gratis
![]()

Albiol, cijena 15 milijuna... ali to nije sve, ako naručite odmah, dobijete set noževa i Altintopa gratis.

- Scuderia
- Moderator
Kamo srece da Robben otpadne. Uf...Schumy.d je napisao/la: Ako se prebace na 4-4-2, onda se otvara mjesto za Džeku, ali onda netko od R&R mora ispasti (vjerojatno Robben ispada jer je preofanzivno krilo za 4-4-2). Jedino da možda na njegovo mjesto ubaci tog Shaqirija.
A stopera baš i nemate. Boateng i Badstuber još mogu proći, za Van Buytena si rekao sam da ne valja, a za tog Dantea baš nisam puno čuo.![]()
Mogli ste Albiola dovesti za 15-ak milijuna i ostalo bi još 10-15 za dobrog veznog.
A ima i ona druga lijepa formacija 4-2-4. ne znam, na Juppu ce biti odluka.

Dante je bio abwerchef u Gladbachu,

@ Ferrari- BiH
Abwarten, kako bi Svabo rekao, tako je isto bilo i sa Boatengom, prvo demantirali svi, pa na kraju presao u Bayern.

Isto tako i sa Pizzarom. Zanimamo se, pa se ne zanimamo i hopla.

EDIT. `Oces navijati za Bayern, ako predje u Minken ?

- Ferrari-BiH
- Veteran
Ja znam za Halt!!! pa pucaj ako ne stane...a te moderne rijeci nemam pojma 
A sto se navijanja tice...hmmm pa recimo ovako, ne navijam ni za City, nisam navijao ni za Wolfsburg, ali navijam za Zelju i za Dzeku
Mada recimo City mi je bio drazi od ostalih, kao i Wolfsburg...a sad "Minken"...a joj...jos su svjezi oni penali na Santiagu

A sto se navijanja tice...hmmm pa recimo ovako, ne navijam ni za City, nisam navijao ni za Wolfsburg, ali navijam za Zelju i za Dzeku

Mada recimo City mi je bio drazi od ostalih, kao i Wolfsburg...a sad "Minken"...a joj...jos su svjezi oni penali na Santiagu

- Schumy.d
- Legenda
A i teško je s Borrusie preći na Bayern... 

- Ferrari-BiH
- Veteran
Aaaa ni njih ne volimSchumy.d je napisao/la:A i teško je s Borrusie preći na Bayern...

- Scuderia
- Moderator
Ma proci ce te. Mene je vec proslo od onog finala.Ferrari-BiH je napisao/la:Ja znam za Halt!!! pa pucaj ako ne stane...a te moderne rijeci nemam pojma
A sto se navijanja tice...hmmm pa recimo ovako, ne navijam ni za City, nisam navijao ni za Wolfsburg, ali navijam za Zelju i za Dzeku![]()

Uli najavio da ce netko doci, a sad tko... vidjet cemo.

- Schumy.d
- Legenda
Hamit...Scuderia je napisao/la: Uli najavio da ce netko doci, a sad tko... vidjet cemo.

Ferrari BiH, ovi naši su jako šutljivi za sada... Mislim da je neko *ebeno ime u igri.
EDIT:
Dresovi Reala za novu sezonu:
Domaći:

Gostujući:
Tako jednostavni, a lijepi.

- Ferrari-BiH
- Veteran
A cuj...mozda rade na kloniranju CR.a
A dresovi....hmmm ovi domaci izgledaju k'o oni od svaba (mislim na repku)...fali mi tu ona plava (ljubicasta) ćiza...

A dresovi....hmmm ovi domaci izgledaju k'o oni od svaba (mislim na repku)...fali mi tu ona plava (ljubicasta) ćiza...
- Schumy.d
- Legenda
A možda...Ferrari-BiH je napisao/la:A cuj...mozda rade na kloniranju CR.a![]()

A dresovi su meni ljepši nego ovogodišnji. Bolje da nema ovih zlatnih brojeva.
Jedino bih volio da vrate font kao prije 2 sezone na leđa.