Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Slash
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: utrkivanje

Re: LEWIS HAMILTON

Post Postao/la Slash »

adde je napisao/la:@Slash Prvi konstruktivan odgovor ovde. :)

Cinjenica je da je Hamilton imao vise gresaka i "pehova" od ostalih vozaca u zadnje 2 godine koliko vozi u F1. A i pehovi ne dolaze sami, Hamiltonov nacin voznje puno trosi gume i verovatno mu zbog toga pucaju. Koliko se secam prosle sezone je imao nekoliko pucanja.

Pobeda u Monaku ove godine je zasluzena jer je dobro vozio ali je i imao srece. Da nije morao rano u depo ne bi pobedio iako je bio najbrzi.

Hamilton ima problema sa egom i zbog toga gresi, a ovo sto je brukao konkurenciju uradio je to u nadmocnom bolidu po kisi i zahvaljujuci Ferrarijevim losim performansama po kisi.

Čekaj malo, Hamiltonov način troši gume toliko da je u OUT krugu uspio toliko potrošiti gumu do puknuća ?? :roll:
Drugo je ono što se događa u utrkama, ali to je njegov stil vožnje i on to priznaje.
Što se tiče ovog zadnjeg, zašto Kovalainen u ''superiornijem'' bolidu nije pomeo konkurenciju (uključujući i Lewisa) ??

Predbacuješ drugima da nemaju argumente, a i sam tako postaš, ukratko, po tebi su bolid i sreća zaslužni za ovo što je Hamilton napravio u ove dvije sezone. :roll:
Dakle, da skratim, očito si isfrustriran inercijom Ferrarijevim vozačima karakteristične egzistencije pa pokušavaš naći utjehu i relaksaciju u postovima bez argumenata koji ugrožavaju integritet, kako foruma u cjelini, tako i svih individua koji u njemu participiraju.
Stoga, s moje strane, EOD. 8)
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Vettel fan
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la Vettel fan »

Iz jednog Slovenskog portala što sam preveo:
Krug vozača, koji su protiv Hamiltonovog agresivnog stila vožnje, se širi. Na utrci u Fudjiju po govru Trulija, Hamilton ponio nesportski. Zbog različith scenarija prolaska drugih bolida kroz boks, Trulli se našao na kratko u vodstvu, ali tvrdi da ga je Hamilton zadržao pri pretjecanju za krug. Trulli najavljuje da će tu tematiku iznesti na sastanku vozača pred utrku u Šangaju.

Trulli je uvjeren, da se je Hamilton ponašao po pravilniku, kroz boks bi pretekao Piqueta. Kaže da bi iz izlaza iz boksa sigurno došao prije Piqueta.

Na tom sastanku vozača bit će prisutan i Charlie Whiting, tako da se Trulliju neće samo se opravdati Hamilton, nego će i Whiting se morati izjasniti zašto FIA nije reagirala na Hamiltonovo ometanje.
MONZA 14. RUJNA 2008. ZVIJEZDA JE ROĐENA.
Zvijezda je u mirovini.
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

MP4don je napisao/la:
Kenny je napisao/la:
Za Heikija bi ja rekao da mu nedaju priliku kao Hamiltonu da ipak je sve podređeno njemu, sjetimo se samo početka sezone obećavanje auta ako osvoji naslov, a za Heikija to nije rekao Ron, bio je bolji i u Mađarskoj Heiki od Hamiltona. Možda sovoji i ove sezone naslov ako bude skupljao bodove, a ne radio neke glupave pogreške i ako FIA još nešto ne namjesti.
Da Lewisu nije pukla guma Kova bi bio iza njega... ;)

Nadam se da pratiš utrke, a ne samo rezultate... ;)
Da pratim ih, ali sam bio na Hungaroringu sa onim najjeftinijim ulaznicama pa tako neznam skoro ništa o toj utrci, pa tako nisam ni znao da je Kovalainen prvi dok nisam došao na stazu i vidio na TV-u tko je sve na presici. Bio sam kod ona zadnja 3 zavoja gdje je Lewis bio izletio.

Ipak je to njegova pobjeda kakva god da bila. Znamo da je Heiki u Njemačkoj morao da propusti Lewisa bez ikako borbe, pa se pogotovo iz toga može zaključiti da je Lewis 1. vozač, a Heiki 2 vozač.
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

Ako se malo pogledaju vremena može se vidjeti da je Lewis u Njemačkoj bio svijet za sebe i mislim da mu Heikki nije mogao parirati, tamo je stvarno odvozio perfektno... ;)
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
adde
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la adde »

Heikkija pune do cepa i uvek je tezi u kvalifikacijama od Hamiltona. Drugo Heikki je sporiji od Hamiltona, sporiji je i od Kubice koji vozi bolid koji je sekundu sporiji od McLarena. Zato je Dennis i izabrao Heikkija jer mu je trebala druga violina za Hamiltona i zato njih dvojicu ne treba porediti.

Argument koji niko ne moze da obori je da je Hamilton napravio najvise greski u zadnje dve godine. Mislim na vozace koji su u vrhu tabele. Ako mislis da je moje pisanje bez argumenata procitaj moj prvi post u ovoj temi i video isecke (mogu da zakacim jos dosta ako zelis).

Sto se tice srece prvi si poceo da pises o sreci samo u drugom kontekstu i potvrdio sam da je Kimi imao srece lani, a po istoj logici i Hamilton ima ove godine srecu zbog Massinih tehnickih problema. Ako je ovogodisnja Hamiltonova prednost samo njegova zasluga onda je po istoj logici i Kimijiva titula samo Kimijeva zasluga. Pa izaberi sam. I molim te nemoj da izvrces moje reci.

I na kraju mogao bi da budes barem originalan i ne koristis moje reci protiv mene, stvarno deluje ofucano.
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

Heikki je odmah na početku u prilagodbi na novi bolid izgubio puno u odnosu na Lewisa i normalno je da su s njim pokušavali razradit neku drugu strategiju... nema smisla žrtvovat Lewisa kako bi Heikki koji je npr. na 5. mjestu u poretku osovjio par boda, a prvi se vozač bori za naslov s još dvojicom... Mislim da će biti zanimljivije sljedeće godine kad će Heikki već biti naviknut na MP4 bolid... ali mislim da ne treba dvojiti da je Lewis za klasu bolji vozač od njega... zašto? Pa vidi se po pretjecanjima i vožnju kroz utrku... Heikki se izgubi i jedva se čuje za njega, ako pak starta s visokog mjesta redovito odmah gubi par pozicija, nema lucidnosti i konstantnosti kod pretjecanja, jednom pokuša ako ide ide, ako ne ne...

2 adde: Drugi puta kvotaj ili napiši kome se obračaš, a ne ovako ko neki krčamar... ;)

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

MP4don je napisao/la:Ako se malo pogledaju vremena može se vidjeti da je Lewis u Njemačkoj bio svijet za sebe i mislim da mu Heikki nije mogao parirati, tamo je stvarno odvozio perfektno... ;)
Da slažem se da je Lewis bio najbrži na toj utrci, ja sam htjeo reći da Kovalainen vozi za nekog drugog da bi se ipak s njim borio. Vidi se da je odma otišao sa djela staze kojim se vozi i pustio Lewisa bez imalo borbe.
MP4don je napisao/la:Heikki je odmah na početku u prilagodbi na novi bolid izgubio puno u odnosu na Lewisa i normalno je da su s njim pokušavali razradit neku drugu strategiju... nema smisla žrtvovat Lewisa kako bi Heikki koji je npr. na 5. mjestu u poretku osovjio par boda, a prvi se vozač bori za naslov s još dvojicom... Mislim da će biti zanimljivije sljedeće godine kad će Heikki već biti naviknut na MP4 bolid... ali mislim da ne treba dvojiti da je Lewis za klasu bolji vozač od njega... zašto? Pa vidi se po pretjecanjima i vožnju kroz utrku... Heikki se izgubi i jedva se čuje za njega, ako pak starta s visokog mjesta redovito odmah gubi par pozicija, nema lucidnosti i konstantnosti kod pretjecanja, jednom pokuša ako ide ide, ako ne ne...
Normalno da nema smisla žrtvovati Lewisa kada je Kovalainen na 5 mjestu u poredku, a mislim koliko god da se on navikne na Mclaren da neće da dobije priliku da se bori za prvenstvo, samo se sjeti početka kome se je sve na početku obećavalo, a kome ništa.
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

2 Kenny: Pa neka krene iz početka kako spada i mislim da će u momčadi biti preveseli... dva vozača naprijed + bodovi za momčad... o nekoj nepravilnosti s današnje točke gledišta možemo samo nagađati, a ništa konkretno reći... najtočnije ćemo vidjeti i znati kad se Heikki ozbiljnije približi Lewisu... ;)

LOL
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

MP4don je napisao/la:2 Kenny: Pa neka krene iz početka kako spada i mislim da će u momčadi biti preveseli... dva vozača naprijed + bodovi za momčad... o nekoj nepravilnosti s današnje točke gledišta možemo samo nagađati, a ništa konkretno reći... najtočnije ćemo vidjeti i znati kad se Heikki ozbiljnije približi Lewisu... ;)
To je samo neko mije mišljenje da koliko on god bude brz da će morati Lewisu čuvati leđa. Nadam se da nije tako i da će i Kovalainenu dati priliku da se bori za pobjede.
slika
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

napraviti onaj belaj gdje pola grida mora na travu na startu,jer je genije izgubio poziziciju
na startu je kriminalana potez i zbog tog egoizma ga ne volim nikako,pa onda je i felipe
tebao u singapuru sa crijevom izaci na stazu i cekati konkurente da ih izbaci iz utrke...

P.S smatram da je i felipe zasluzeno kaznjen u Japanu....
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
Night Rider
Početnik
Početnik
Navijam za: Vodafone McLaren Mercedes

Post Postao/la Night Rider »

edo je napisao/la:napraviti onaj belaj gdje pola grida mora na travu na startu,jer je genije izgubio poziziciju
na startu je kriminalana potez i zbog tog egoizma ga ne volim nikako,pa onda je i felipe
tebao u singapuru sa crijevom izaci na stazu i cekati konkurente da ih izbaci iz utrke...

Čovjek je najveći trkač ovdje i vama to očito smeta. Šta je trebao se pomiriti sa 2. pozicijom i uopće ne pokušati napasti!? Stalno jaukate da hoćete preticanja, a kad bude neke akcije na stazi opet serete! Svaka čast! =D>
LEWIS HAMILTON - F1 CHAMPION 2008
Najmlađi svjetski prvak u povijesti! Go Lewis! Idemo po drugi naslov nagodinu!
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la -Briatore- »

Izjava da je on najveći trkač je uvreda za Alonsa, Raikkonena, Kubicu ili Massu npr.
Ali kad ljudi ne mogu biti objektivni.
Sve govore razmišljanja drugih vozača o Hamiltonu. Koliko vidim, nije da je obožavan.
#BigBalls
prljavi harry
Početnik
Početnik

Post Postao/la prljavi harry »

Niti ne treba biti obožavan. Nitko ti tamo neće priznati da je ljubomoran. Kao i uvijek, istina je negdje na pola. Hamilton je u biti možda gad, ali je IPAK jako zanimljiva ličnost koja je odmah počela stvarati "buku" gdje god se pojavi. Alonso ga sigurno neće nikad pohvaliti, ipak mu je uništio karijeru u McLarenu. Kimi ga neće pohvaliti, Kubica, Webber...sve su to konkurenti. On je veliki trkač i to je činjenica, da li je najveći to ćemo još vidjeti. (Veći od Masse svakako). Nažalost, previše griješi, ali valjda će se popraviti. Jasno mi je zašto ga ljudi ne vole, jer zaista djeluje kao umišljeni prepotentni lik, ali ja ne tražim prijatelja u njemu. Meni se jednostavno sviđa kako vozi.
Čovjek mora biti svjestan svojih ograničenja.
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

prljavi harry je napisao/la:Niti ne treba biti obožavan. Nitko ti tamo neće priznati da je ljubomoran. Kao i uvijek, istina je negdje na pola. Hamilton je u biti možda gad, ali je IPAK jako zanimljiva ličnost koja je odmah počela stvarati "buku" gdje god se pojavi. Alonso ga sigurno neće nikad pohvaliti, ipak mu je uništio karijeru u McLarenu. Kimi ga neće pohvaliti, Kubica, Webber...sve su to konkurenti. On je veliki trkač i to je činjenica, da li je najveći to ćemo još vidjeti. (Veći od Masse svakako). Nažalost, previše griješi, ali valjda će se popraviti. Jasno mi je zašto ga ljudi ne vole, jer zaista djeluje kao umišljeni prepotentni lik, ali ja ne tražim prijatelja u njemu. Meni se jednostavno sviđa kako vozi.
sve ok, ali čemu to omalovažavanje masse? "veći od masse svakako" massi treba odati priznanje da je strahovito napredovao, odvezao je jednako dobru ako ne i bolju sezonu od lewisa...

meni je massa oduvijek bio smiješan ali čovjek je zbilja prilično napredovao i treba mu odati priznanje? što je to napravio lewis da je "svakako veći vozač"? svima je jasno da je čovjek talentiraniji ali na takav isključivi način otpisati massu [-X
McLarem
Test vozač
Test vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la McLarem »

edo je napisao/la:napraviti onaj belaj gdje pola grida mora na travu na startu,jer je genije izgubio poziziciju

to je tako nisko i bezveze ako se vratimo unazad
i pogledamo koliko je masan napravio puta prave gluposti
(i puno vise nego hamilton) i na toj istoj trci masa je bourdais
pa je ruki i f1 dobio kaznu zato sto se nije "kralju" sklonio
a cim padne kisa Masa je najgori vozac na stazi
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Schumachera

Post Postao/la majstor iz maranella »

McLarem je napisao/la:

to je tako nisko i bezveze ako se vratimo unazad
i pogledamo koliko je masan napravio puta prave gluposti
(i puno vise nego hamilton) i na toj istoj trci masa je bourdais
pa je ruki i f1 dobio kaznu zato sto se nije "kralju" sklonio
a cim padne kisa Masa je najgori vozac na stazi
Ma bravo =D> =D> =D> . Naravno ironično sam to rekao.
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

pa hajd reci da nije tako, pa na kraju krajeva
samo najbolji vozaci prave velike greske
sta je radio u svoje vrijeme "tvoj " sumaher
prost, pike i sena. pa ce te vidjeti da hamilton ide njihovim stopama
za 10 godina vecina vas ce pricati sveeeeee najbolje i Hamiltona i cak i
navijati za njega
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

McLarem je napisao/la:pa hajd reci da nije tako, pa na kraju krajeva
samo najbolji vozaci prave velike greske
sta je radio u svoje vrijeme "tvoj " sumaher
prost, pike i sena. pa ce te vidjeti da hamilton ide njihovim stopama
za 10 godina vecina vas ce pricati sveeeeee najbolje i Hamiltona i cak i
navijati za njega
Nikad. Osim ako ne pređe u crvene redove, al to je nemoguće. ;)
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Molly je napisao/la:
majstor iz maranella je napisao/la:
Zašto je to toliko nemoguće? Znaš nešto što mi ne znamo? :roll:
Hamilton je malo predugo u mclarenovoj obitelji i tolko su ga dugo čekali da dođe u f1 tako da sumnjam da će ga igdje puštat. ;)
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

Lewis je do 2012. zabezicirani u McLarenu, a i kasnije će potpisati 100%... ;) Predugo je s McLarenom i uživa njihovu potporu da bi otišao talijanima...

LOL
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Molly je napisao/la:
Zašto je to toliko nemoguće? Znaš nešto što mi ne znamo? :roll:
Hamilton je malo predugo u mclarenovoj obitelji i tolko su ga dugo čekali da dođe u f1 tako da sumnjam da će ga igdje puštat. ;)
BRAVO MAJSTOREEEEEE
kad ulazes u nekog od karting vozaca
onda se tog tesko mozes odreci i kad
mu istekne ugovor nigdje mu nece biti kao u mclaren-u
a u ferari ce preci kao sto je presao (mika hakinen) NIKAD
slika
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

Lucky je napisao/la:
majstor iz maranella je napisao/la: Hamilton je malo predugo u mclarenovoj obitelji i tolko su ga dugo čekali da dođe u f1 tako da sumnjam da će ga igdje puštat. ;)
Slično je bilo s Kimijem pa gdje je na kraju završio ;)
Hamilton ima doduše potpisan ugovor do 2012,ali je li tako čvrst kao što neki misle pitanje je sad?
Kimi i Lewis su totalno drugačija priča... nema veze s vezom... ;)

LOL
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la SRV »

Dokle god je McLaren konkurentan i dokle god Hamilton ima No. 1 status (a ove godine je to sasvim jasno), on ce sigurno ostati u McLarenu.
prljavi harry
Početnik
Početnik

Post Postao/la prljavi harry »

Ja se nadam da neće nikad u Ferrari, jer ja ne mogu navijati za Ferrari, to mi organizam jednostavno ne podnosi. A da odgovorim sunseekeru, "veći od Masse" je jednostavno moje mišljenje koje ne zahtjeva neko dodatno objašnjenje.
Čovjek mora biti svjestan svojih ograničenja.
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

prljavi harry je napisao/la:Ja se nadam da neće nikad u Ferrari, jer ja ne mogu navijati za Ferrari, to mi organizam jednostavno ne podnosi. A da odgovorim sunseekeru, "veći od Masse" je jednostavno moje mišljenje koje ne zahtjeva neko dodatno objašnjenje.
ja sam htjeo prestati gledati F1 kad je Kimi preso voziti za ferari
(vec 10 god pratim formulu skoro sam svaku trku gledao u tih 10 god)
i kad je dosao Hamilton sve je to promjenuo JA NEMOGU navijati za ferari
(zbog Kimija),
slika
Odgovori