Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Krscho
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: F1HR TMNF Team
Re: Felipe Massa, KOLIKO JE STVARNO DOBAR?
Lol samo pogledaj pozadinu, indianapolis 2002 xD
- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Schumachera
Piše Indianapolis 2007. 

- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Mislim da za to on nije toliko kriv, koliko mu je Ferrari to izrežirao.King iCool je napisao/la: Šta mu to znači kad je u bodovima kratat za 1,a samo to se gleda.

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Nema veze sto pise, mislite li stvarno da bi nakon toga Hamilton pricao s Massom? Ja mislim da ne bi. Tako da mislim da je ono obicna glupost.

- super_didi
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Lewisa Hamiltona
Krscho je napisao/la:Lol samo pogledaj pozadinu, indianapolis 2002 xD

Slažem se, Massa to nikad ne bi napravio... Svejedno, dobar photo shop, a bome i smiješan...Scuderia je napisao/la:Nema veze sto pise, mislite li stvarno da bi nakon toga Hamilton pricao s Massom? Ja mislim da ne bi. Tako da mislim da je ono obicna glupost.
˝Demokracija je stalna sumnja da je više od polovice ljudi u pravu više od polovice vremena!˝
- E. B. WHITE
- E. B. WHITE
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
Da, propisno su ga zaj****i u Singapuru, da nije bilo toga, bio bi prvak...Schumy.d je napisao/la:Mislim da za to on nije toliko kriv, koliko mu je Ferrari to izrežirao.
Ali ima i jedna pozitivna strana, Ferrari mu je ipak i poklonio 2 boda...

A ovo šbbkbb, Massa je još dobro prošao...da Lewisu nije pukla guma u Mađarskoj, on bi pobjedio i evo 10 bodova viška...
Ili, da su suci bili dosljedni i kaznili Massu u Valencii za onaj izlazak iz boxa ko šta su ga kaznili u Singapuru (da podsjetim, radi se o istoj situaciji, čak je u oba slučaja bolid kojeg je skoro pogodio bio Sutilov...) opet bi Hamilton pobjedio, i evo još 2 boda više za Hamiltona...
Nije mi namjera neke svađa izazivat ili umanjivat nečiji uspjeh, samo sam htio pokazat da postoji i druga strana medalje...

I za kraj, stvarno me Massa oduševio svojim napretkom, do polovice sezone uopće ga nisam smatrao konkurentom za titulu, ali pokazao je da zna i može i na tome mu svaka čast...

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Ova slika mi je najdojmljivije očaravala stanje nakon trke...i vidi se kako mu je bilo.

A ovaj dio s jučerašnje konferencije pokazauje kakva je komunikacija bila nakon prolaska kroz cilj, mogu mislit kako je njemu bilo to isčekivanje:
Q. (Rodrigo Franca – VIP Magazine) Felipe, talking about the information on the radio, when was the first time your engineer said you would be champion if the race…
FM: He never said that, he never said that because I think Hamilton was not far away from Glock, so when I crossed the line, Rob (Smedley – race engineer) was telling me 'calm down, calm down because now I need to check Lewis.' And then I was going into turn one, it was taking forever to know the result and then when I got to turn two, it was still ‘wait a second because he's fighting with Glock.' And then when I was getting to turn three, he said ‘OK, he passed Glock, so… well done anyway, you did a good job' and so on and so on…

A ovaj dio s jučerašnje konferencije pokazauje kakva je komunikacija bila nakon prolaska kroz cilj, mogu mislit kako je njemu bilo to isčekivanje:
Q. (Rodrigo Franca – VIP Magazine) Felipe, talking about the information on the radio, when was the first time your engineer said you would be champion if the race…
FM: He never said that, he never said that because I think Hamilton was not far away from Glock, so when I crossed the line, Rob (Smedley – race engineer) was telling me 'calm down, calm down because now I need to check Lewis.' And then I was going into turn one, it was taking forever to know the result and then when I got to turn two, it was still ‘wait a second because he's fighting with Glock.' And then when I was getting to turn three, he said ‘OK, he passed Glock, so… well done anyway, you did a good job' and so on and so on…

- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
Mislim da bi svako plako na Massinom mjestu. Jučer je dečko stvarno odlično odvezo utrku. Je li itko primjetio njegov krug po kiši na gumama za suho kako je brz bio? Mislim da je Massa i po mokrom dobar, makar i nije bilo tako mokro, ali opet. Massa je jučer jednostavno odvezao savršenu utrku.
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Walter je napisao/la:
BRAVO MAESTRO!!!
Hvala, hvala

kakav potpis staviti???
- Schumy.d
- Legenda
A dobro, ali dodaj još 10 bodova s Mađarske...keexx je napisao/la:Da, propisno su ga zaj****i u Singapuru, da nije bilo toga, bio bi prvak...Schumy.d je napisao/la:Mislim da za to on nije toliko kriv, koliko mu je Ferrari to izrežirao.
Ali ima i jedna pozitivna strana, Ferrari mu je ipak i poklonio 2 boda...Da podsjetim, Francuska, Kimi u vodstvu i pobjeda u džepu, i onda mu otpada auspuh i Massa pobjeđuje... Mislim, može se i tako gledat, zar ne?
![]()
A ovo šbbkbb, Massa je još dobro prošao...da Lewisu nije pukla guma u Mađarskoj, on bi pobjedio i evo 10 bodova viška...
Ili, da su suci bili dosljedni i kaznili Massu u Valencii za onaj izlazak iz boxa ko šta su ga kaznili u Singapuru (da podsjetim, radi se o istoj situaciji, čak je u oba slučaja bolid kojeg je skoro pogodio bio Sutilov...) opet bi Hamilton pobjedio, i evo još 2 boda više za Hamiltona...
Možemo tako u nedogled.

Ali mislim da je glavni krivac za Massin neuspjeh Ferrari... prosuli su mu previše bodova.

- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
OTIDJITE NA FERRARIJEV SAJT I SKINITE BESPLATNE NALJEPNICE GDJE PISE FERRARI 2008 KON.PRVAK
SA POBIJEDOM FELIPEA U BRAZILU,IMA I FELIPEOVA SLIKA,FINA NALJEPNICA...
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
daj molim te link nabaciedo je napisao/la:OTIDJITE NA FERRARIJEV SAJT I SKINITE BESPLATNE NALJEPNICE GDJE PISE FERRARI 2008 KON.PRVAK

- edo
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Drug mi dao naljepnicu,ali evo cim isceprkam link postavit cu na forum...
- Vule
- Navijam za: Nikoga
Probajte na ovaj link za besplatne naljepnicehttp://www.shell.com/home/ferrari-en/ht ... ckers.html
- edo
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Evo massa u ferrari,motiv je Brazil 2008...http://www.theprancinghorse.co.uk/edo je napisao/la:Drug mi dao naljepnicu,ali evo cim isceprkam link postavit cu na forum...
- MP4don
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren - Mercedes
Odlično je odvozio, može biti ponosan kao što je pokazivao, ali teško će sljedeće sezone ako se Kimi probudi... A Kimi bi mogao biti motiviran... jaaako... 

...::: // Hamilton United \\ :::...
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
- Ferrari4ever
- Test vozač
- Navijam za: Ferrari - Massa
OK svima je vožnjom zatvorio usta , svima koji kažu da je nikakav vozač , kvalificirao se po suhom , letio i po mokrom i po lokvama i po suhom , tako da je stvarno dosta gluposti kako nezna vozit . Mislim da njegovo vrijeme dolazi , svaki bod je zaslužio i srce mi je prepuklo skoro kad sam ga vidjela na podiju . upravo to što je čovjek , emotivac i faca sa dušom čini od njega velikog vozača . Te priče sa bodovima su bez veze , bodovi su takvi kakvi jesu i gotovo .
Činjenica Massa je ; u dvije sezone od vodonoše postao prvoklasni vozač i to mu se nemože osporit , tako da ... 2009. je njegova godina mislim da je on najbliže da ponovo donese Brazilu prvaka f1 bez da se uspoređuje s bilo kojim velikim šampionom ( senna , Ms i sl. )
Bravo Felipe
ovu godinu si napravio f1 gušt gledat 
Činjenica Massa je ; u dvije sezone od vodonoše postao prvoklasni vozač i to mu se nemože osporit , tako da ... 2009. je njegova godina mislim da je on najbliže da ponovo donese Brazilu prvaka f1 bez da se uspoređuje s bilo kojim velikim šampionom ( senna , Ms i sl. )
Bravo Felipe

... Forza Massa ...
- edo
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Najopasniji lavovi su kad su zeljni necega i kad grizu,a nema sumnje da ce felipe gristi,jer zeli slijedeceFerrari4ever je napisao/la:OK svima je vožnjom zatvorio usta , svima koji kažu da je nikakav vozač , kvalificirao se po suhom , letio i po mokrom i po lokvama i po suhom , tako da je stvarno dosta gluposti kako nezna vozit . Mislim da njegovo vrijeme dolazi , svaki bod je zaslužio i srce mi je prepuklo skoro kad sam ga vidjela na podiju . upravo to što je čovjek , emotivac i faca sa dušom čini od njega velikog vozača . Te priče sa bodovima su bez veze , bodovi su takvi kakvi jesu i gotovo .
Bravo Felipeovu godinu si napravio f1 gušt gledat
godine slaviti titulu u Brazilu...
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
- Kontakt:
Evo, nakon 24h kada su se smirile strasti da i ja kažem pokoju riječ kao Massin navijač...
Mislim da ni jedan vozač nije zaslužio ovo što mu se jučerdogodilo i to pred domaćom publikom...tako blizu, a tako (300m) daleko.
Međutim, kad se pogleda cijela sezona vidi se da nema mjesta tuzi i veliki njegov napredak. Nakon prve dvije utrke možda su ga 3 (slovima: tri) forumaša vidjelo u borbi za naslov svjetskog prvaka i vjerovala u njega...jučerašnjom vožnjom je pokazao svima da je itekako materijal za prvaka, a ne predmet sprdnje u kojem ga se kontekstu najčešće spominje na ovom forumu. Pobijedio je svog momčadskog kolegu, donedavno aktualnog svjetskog prvaka u identičnom bolidu što nije nimalo mala stvar. Sad će se naći neki koji će reći da je Kimi više ove sezone pobijedio sam sebe, nego što ga je pobijedio Massa, ali naravno za njega se uvijek nađe neko opravdanje kada nije u formi...
Također se nadam da je maknuo epitet "onoga u dobrom autu" i "onog koji ne zna vozit po kiši i stalno puca pod pritiskom". Ovdje prvenstveno mislim na Hamiltonove navijače (ne sve, čast iznimkama) ali prepoznat će se oni koji to jesu i zapitat tko zapravo pukne i napravi pogrešku kad mu je najpotrebnija hladna glava. Massa je ovu utrku odvozio maestralno, u najvećem stilu, na svojem Interlagosu gdje je i započela njegova priča u F1. Na kraju krajeva, bio je svjetski prvak nekih 30ak sekundi. Mislim da izjave i reakcije nakon utrke dovoljno govore same za sebe...
Stay strong Felipe...

Mislim da ni jedan vozač nije zaslužio ovo što mu se jučerdogodilo i to pred domaćom publikom...tako blizu, a tako (300m) daleko.
Međutim, kad se pogleda cijela sezona vidi se da nema mjesta tuzi i veliki njegov napredak. Nakon prve dvije utrke možda su ga 3 (slovima: tri) forumaša vidjelo u borbi za naslov svjetskog prvaka i vjerovala u njega...jučerašnjom vožnjom je pokazao svima da je itekako materijal za prvaka, a ne predmet sprdnje u kojem ga se kontekstu najčešće spominje na ovom forumu. Pobijedio je svog momčadskog kolegu, donedavno aktualnog svjetskog prvaka u identičnom bolidu što nije nimalo mala stvar. Sad će se naći neki koji će reći da je Kimi više ove sezone pobijedio sam sebe, nego što ga je pobijedio Massa, ali naravno za njega se uvijek nađe neko opravdanje kada nije u formi...
Također se nadam da je maknuo epitet "onoga u dobrom autu" i "onog koji ne zna vozit po kiši i stalno puca pod pritiskom". Ovdje prvenstveno mislim na Hamiltonove navijače (ne sve, čast iznimkama) ali prepoznat će se oni koji to jesu i zapitat tko zapravo pukne i napravi pogrešku kad mu je najpotrebnija hladna glava. Massa je ovu utrku odvozio maestralno, u najvećem stilu, na svojem Interlagosu gdje je i započela njegova priča u F1. Na kraju krajeva, bio je svjetski prvak nekih 30ak sekundi. Mislim da izjave i reakcije nakon utrke dovoljno govore same za sebe...
Stay strong Felipe...

>>>>>>>>>>> Forza Ferrari! ~ Sempre Ferrari! <<<<<<<<<<
- edo
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Ficho,Ivana,Krscho i ja...vjerujemo u Felipea...a znam da on vjeruje u sebe i da gori od
zelje da slavi titulu pred svojom publikom i jedva cekam ako Bog da,da se to dogodi...
niko od nas i Felipea sretniji...zivim za taj trenutak...i da fax vise zavrsim...
Ako sam zaboravio nekoga od Massa fanova,sorry...
zelje da slavi titulu pred svojom publikom i jedva cekam ako Bog da,da se to dogodi...
niko od nas i Felipea sretniji...zivim za taj trenutak...i da fax vise zavrsim...
- Ferrari4ever
- Test vozač
- Navijam za: Ferrari - Massa
Zamisli da si nas sve nabrojio postu nikad kraja , ali moraš priznat da smo bili rjetki na početku sezone , ja tad nisam još bila registrirana na forumu , ali me muž uvijek zezao da od mog Masice ništa da je on samo Kimijev vodonoša ... ipak pokazalo se suprotnoedo je napisao/la:Ficho,Ivana,Krscho i ja...vjerujemo u Felipea...a znam da on vjeruje u sebe i da gori od

Jeste mu ubrali onaj mot rukom , prejak je !
... Forza Massa ...
- Scuderia
- Moderator
edo je napisao/la:Ficho,Ivana,Krscho i ja...vjerujemo u Felipea...a znam da on vjeruje u sebe i da gori od
i to bas mene

- edo
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
eto vidis,lapsus...soryyy...Scuderia je napisao/la:edo je napisao/la:Ficho,Ivana,Krscho i ja...vjerujemo u Felipea...a znam da on vjeruje u sebe i da gori od
i to bas meneI ja sam jedan od rijetkih ovdje koji je vjerovao da ce uspjeti.

- Scuderia
- Moderator