Ma dajte ljudi, vec ste profrknuli, svaka godina mu je izleda zadnja moguca za osvajanje prvenstva, isto ste rekli i za 2007. kao kad se kimi naviko na ferrari i jos se TC ukida da ce razbit massu iako smo svi vidili kako je zavrsilo.....evo, opet je podcijenjen, ja mislim, a vjerojatno se i vise njih nakon ove sezone slaze da on nije nikakav srednji vozac nego u rangu Hamiltona, Raikkonena i Alonsa (Kubicu da ne zaboravim), mozda nije najkompletniji ko Alonso, ali za razliku od svih njih ocito ima najvece srce.
A vidimo i kako iz sezone u sezonu napreduje, 2006. prva pobijeda, 2007. se skoro borio za naslov (opet ferrarijevi problemi s nepouzdanoscu) i 2008. za 1 bod izgubio naslov koji je itekako zasluzio.
E, pa sta ce sad bit 2009. ako nastavi ovako napredovat sljedece godine ce bit prvak, ne da mu je ovo vjerojatno bila zadnja sansa da osvoji prvenstvo, nego, ja mislim, to je samo moje misljenje je da ce sljedece godine bit prvak, jer sad je vjerojatno jos zeljniji toga nakon ove utrke, a i sami znate kakvo srce ima.
(Edo, navijam i ja za Massu

)