Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
tomidix
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la tomidix »

29. sekunda je kljucna... Mislim da Kubica nije ostavio prostora i prakticki je usao u Alonsa... Sto je ok s vozacke i trkace strane... Ali isto tako je Fernando 1. usao u zavoj i po meni je ovaj incident trebao proci nekaznjeno... Ali eto, mozda ovo prelomi neke stvari u Ferrariju pa se okrenu sljedecoj sezoni.. Nadam se da hoce...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la goran007 »

gringo73 je napisao/la:Da sucima nije trebalo punih 10 krugova da odredi Alonsu kaznu, sve bi bilo drugačije...ali bez obzira na brzinu sudačke odluke, nije mi jasno zašto Alonso nije pustio poziciju nazad?! :roll:
jedino se s tim slazem da je mogao pustit poziciju nazad...ovo sve dalje je cista lakrdija...deset puta manji prekrsaj nego onaj Hamiltona u borbi s Petrovim,prestizanja SC pa su bile opomene...ocito vrijedi ona iz zivotinjske farme-"SVE SU ZIVOTINJE JEDNAKE,SAMO SU NEKE JEDNAKIJE OD DRUGIH"...uglavnom,sudackim odlukama smanjili smo pretendente za naslov s 5 na 4...
I da,ne vidim kak sad ljudi nazivaju Kubicu placljivkom jer je zicao kaznu za Alonsa ko proslu trku kad se radilo o Fernandu...samo da kazem da ja ne mislim da je placljivko,ko ni Alonso samo zato jer su trazili da se reagira u slucajevima kad su smatrali da im je nanesena nepravda...al na ovom forumu cim vidis neciji nick i avatar znas kakav ce post napisati jer je sve na razini idolopoklonstva,a ne zelje za dobrom F1...
Gringo,ovo sve nejde tebe...tebe sam citirao samo zbog ovog prvog
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Ima li ko informaciju šta se desilo na startu sa Alonsom :?: , jeli imao problema sa bolidom ili je zaspao na startu, ako je zaspao na startu :evil: onda je ovo treća utrka gdje starta kao neki početnik, startovi mu nisu ni na nivou Luce Badoera.
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

FIA jedan veliki =D> =D> , koja tragikomedija, bas me zanima kako nisko mogu pasti

Jel ima igdje pravilo koje zabranjuje odrađivanje kazne kada SC izađe, jako zanimljivo kako su sada suci razmisljali o tome kako bi Alonso mogao profitirati ako odradi kaznu prilikom SC. Koja evolucija naspram Valencije
dino_alonso
Navijam za: Fernando Alonso i Renault

Post Postao/la dino_alonso »

ma katastrofa, treba otjerat sve te iz FIA-e
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Avanti FER, Avanti!!!
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Kakve gluposti opet neki ljudi pišeju. Hamilton je 2008. u Spa vratio poziciju pa pretekao Kimija i dobil kaznu, a Alonso danas sijeće šikanu ne vrati poziciju, pravi se mutav i još veli da ga je Kubica istisnuo na travu a s vanjske strane je prestizal. Kazna je potpuno opravdana i suci nisu pogriješili iako im je opet jako dugo trebalo da je dodjele.
tomidix
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la tomidix »

S koje vanjske strane??? Jesi ti pogledao o cemu se radi... Sjekao je unutarnji zavoj i bio je mrvicu ispred dok je jos bio na stazi...
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Ajde tišina... Alonso je napravio prekršaj i za to je kažnjen. Da je vratio poziciju nitko mu ništa nebi rekao. I sam je znao da ga je
pretekao nepropisno. Hamilton je bio kažnjen čak i kad je vratio poziciju u Belgiji, zato tišina. Za kaznu im je trebalo više od 10 krugova,
a ni to nije brzo. SC incident nemožete uspoređivati s ovim. Za ono nema nikakve predviđene kazne, a za ovo se zna što će se dobiti.
I da ne govorim da je tamo bila graška FIA-e i bilo je pitanje centimetara. To što je Alonso Massi sjebao utrku nitko ne komentira...
Bitno ga je opravdavati a vidi se da je napravio prekršaj.
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

tomidix je napisao/la:S koje vanjske strane??? Jesi ti pogledao o cemu se radi... Sjekao je unutarnji zavoj i bio je mrvicu ispred dok je jos bio na stazi...
Ja jesam ti očito nisi...Sjekao je šikanu jer je bio u lošijoj poziciji bio je s vanjske strane na onom ravnom djelu a to znači da je sljedeći zavoj Kubičin jedino ti si to naravno vidio potpuno drugačije...
zagor
Početnik
Početnik
Navijam za: Iceman

Post Postao/la zagor »

Kazna je zasluzena, moral je vratiti poziciju, makar ovi iz FIA-e stvarno sporo rade... Lose je startal i sam se dopeljal u takvu situaciju iza Kubice...
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
tomidix
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la tomidix »

slika
Ako je ovo trenutak prije nego Alonso sijece zavoj, objasni mi molim te kako je onda s vanjske strane... (BTW slijedeci zavoj je DESNI, njima desni...)
Zadnja izmjena: tomidix, dana/u 11 srp 2010, 16:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Sanel »

Dođe mi da prestanem pratit formulu, meni koji od kad znam za sebe je obožavam i gledam, mogu mislit s kolko volje onda gledaju oni koji nisu tolko zagriženi.
Možda najbolje da mu kažu da ga ne žele u formuli i veselo veče, bar bi znali na čemu smo
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Arai je napisao/la:Ajde tišina... Alonso je napravio prekršaj i za to je kažnjen. Da je vratio poziciju nitko mu ništa nebi rekao. I sam je znao da ga je
pretekao nepropisno. Hamilton je bio kažnjen čak i kad je vratio poziciju u Belgiji, zato tišina. Za kaznu im je trebalo više od 10 krugova,
a ni to nije brzo. SC incident nemožete uspoređivati s ovim. Za ono nema nikakve predviđene kazne, a za ovo se zna što će se dobiti.
I da ne govorim da je tamo bila graška FIA-e i bilo je pitanje centimetara. To što je Alonso Massi sjebao utrku nitko ne komentira...
Ovo je forum, tako da svako govori ono što mu je na duši. Nemaš ni ti ni ja pravo ušutkavati nekog.
Avanti FER, Avanti!!!
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Sanel je napisao/la:Dođe mi da prestanem pratit formulu, meni koji od kad znam za sebe je obožavam i gledam, mogu mislit s kolko volje onda gledaju oni koji nisu tolko zagriženi.
Možda najbolje da mu kažu da ga ne žele u formuli i veselo veče, bar bi znali na čemu smo
Ma o čemu ti? Jel ga pretekao nedozvoljeno, sječenjem staze? Je. Jel mu mogao odmah vratit poziciju i izbjec kaznu? Je.
Uopce mi nije jasno zbog čega tolko kukanja alonsovih fanova, znam da ste isfrustrirani, al sve je jasno i čisto.
slika
dino_alonso
Navijam za: Fernando Alonso i Renault

Post Postao/la dino_alonso »

Arai je napisao/la:Ajde tišina... Alonso je napravio prekršaj i za to je kažnjen. Da je vratio poziciju nitko mu ništa nebi rekao. I sam je znao da ga je
odakle tebi pravo da nekoga usutkavas? da se hamilton nasao u ovoj situaciji kako bi reagirao? gledaj malo objektivno ne subjektivno
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

dino_alonso je napisao/la:
odakle tebi pravo da nekoga usutkavas? da se hamilton nasao u ovoj situaciji kako bi reagirao? gledaj malo objektivno ne subjektivno
Hamilton se već našao u ovoj situaciji, i on je nepravedno stečenu poziciju vratio istog trenutka. I još su ga tada kaznili zato što je
prošao Kimija već u sljedećem zavoju. Kasnije, u Monzi, uveli su pravilo da u takvim situacijama vozač iza nesmije napadati u sljedećem
zavoju. Praktički je kažnjen po pravilima koja nisu postojala... Što se tiče ušutkvanja, duboko se ispričavam svima koji su se našli
uvrijeđeni, ono je bilo rečeno figurativno. Da i hoću, nemogu vas ušutkati.
Zadnja izmjena: Arai, dana/u 11 srp 2010, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
slika
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

K1M1 je napisao/la:
Sanel je napisao/la:Dođe mi da prestanem pratit formulu, meni koji od kad znam za sebe je obožavam i gledam, mogu mislit s kolko volje onda gledaju oni koji nisu tolko zagriženi.
Ma o čemu ti? Jel ga pretekao nedozvoljeno, sječenjem staze? Je. Jel mu mogao odmah vratit poziciju i izbjec kaznu? Je.
Uopce mi nije jasno zbog čega tolko kukanja alonsovih fanova, znam da ste isfrustrirani, al sve je jasno i čisto.
Napravio je prekršaj... svaka čast, trebalo ga je kaznit'. Da su kazne konzistentne za neke stvari, niko se ne bi bunio. Samo, kakvih je prekršaja bilo (koji su prošli nekažnjeno), ovo se moglo komotno pustit'. A naročito zato što je Kubica odustao.
Avanti FER, Avanti!!!
Senna
Veteran
Veteran
Navijam za: Minardi _ Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Senna »

Kubica je imao svoju putanju na kojoj je bio siguran, nije bio dužan nikoga pustit, odigrao je mudro jer je na taj način ostao siguran, vjerujem da je Kubica razmišljao i o tome da ako ga Alonso pretekne sječenjem će ga morat propustit ;) Kad sam vidio da je presjekao zavoj očekivao sam da će propustit Kubicu, međutim nije i nije me iznenadila kazna, iznenadila me malo duže odlučivanje sudaca ;)
Pa ljudi moji šta vam je?, pa ne možeš nekog preteć sjećenjem i da to bude u redu! :idea:
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Kakve veze ima da li je Kubica odustao ili nije? Prošao je na isti način kao i Hamilton u Francuskoj 2008. Trebao je dobiti kaznu propuštanja i to bi bilo to. Ovako izgleda kao žrtveni janje, a nije.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
pantera
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Schumacher Ferrari

Post Postao/la pantera »

The Greatest je napisao/la:Napravio je prekršaj... svaka čast, trebalo ga je kaznit'. Da su kazne konzistentne za neke stvari, niko se ne bi bunio. Samo, kakvih je prekršaja bilo (koji su prošli nekažnjeno), ovo se moglo komotno pustit'. A naročito zato što je Kubica odustao.
nema veze dal je Kubica odustao ili ne. alonso ga nje pustio natrag i zbog toga je kažnjen. ali općenito te sudačke odluke dolaze prekasno, mislim da se to može i brže dosuđivat. jednostavn nije imao sreće sa SC-om.
'cause everything is possible for those who believe..
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

tko pod drugim jamu kopa na kraju sam u nju pada...
McLaren u <3
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Alonso je danas zasluženo kažnjen a isto tako i Hamilton je zaslužio kaznu u Belgiji.
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Mene samo zanima zasto Alonsu nije bilo dozvoljeno da odradi penalty u krugu kada je izasao SC, ocito je postojala namjera ali su mu suci zabranili.
Mislim da li postoji opravdani razlog ili najbolje sto mogu ponudiiti je da kazna onda ne bi bila dovoljno efikasna...
tomidix
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la tomidix »

Po meni je kudikamo veci prekrsaj (puno opasnije + obranio poziciju koju bi mu petrov 99% oteo) Hamiltonovo vrludanje u Maleziji pa je pokupio samo upozorenje... S tog stajalista Alonso nije trebao biti kaznjen... Sve ostalo stoji... Presjekao je sikanu neka onda i bude kaznjen... Al nek Fia pokaze dosljednost u tom kaznjavanju... A alonsu je bolje da se drugi put sudari nego da ovako kruzi i dobija kazne jer se povlaci...
Odgovori