yes yes yes, im doing it all the time!
koji car

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
i meni se to ne svidja,dobar vozac i sve to al jbg...King iCool je napisao/la:Previše se malo qurčio tijekom utrke. Šta god mu inžinjer veli ovaj se radi pametnjaković i evo sad opet na postolju je "pametan"...
Svejedno će gomile obožavatelja lučit svoje izlučevine na svaku njegovu riječ, češkanje, pokret...Alonso-champ je napisao/la:i meni se to ne svidja,dobar vozac i sve to al jbg...King iCool je napisao/la:Previše se malo qurčio tijekom utrke. Šta god mu inžinjer veli ovaj se radi pametnjaković i evo sad opet na postolju je "pametan"...
Chuck Norris je napisao/la:Čestitke Kimiu jako mi je drago zbog njega,zaslužio je.Ne sviđa mi se njegova komunikacija sa inžinjerem
Kod: Označi sve
Q. (Khodr Rawi - F1 Arab) Kimi, how special is it to be the first driver to win for Lotus since Ayrton Senna in 1987
KR: It's a long time for them, I guess. I don't think there are any (of the same) people in the team any more. It's a name. It's the same team and it has been since Fernando was there, just a different name. It's a great name for us, good past but you know I race for the team whatever the name is, I don't really care so it's just for the guys who do all the work. Maybe it looks good in somebody's eyes but for me it really makes no difference.
raikkonen ima 33 godine, schumacher 43... lotus je bolji bolid od bilo kojeg mercedesa u zadnje tri godine. a i mercedes kad je imao šansu boriti se za postolja, schumacherov je redovno imao kvarove.pospani gad je napisao/la:Kimi je uspio pobijediti u prvoj sezoni otkako se ponovno vratio u F1. I sad se pitam se, zašto to nije uspjelo i Michaelu Schumacheru u ove tri godine.....??
Je, Kimi je jučer "dobio" priliku zbog Lewisovog kvara. I iskoristio je tu priliku. A Michael Schumacher, uspio je ubosti, ono postolje ove godine u Valenciji, i PP u Monacu. Vrlo skromno od njemačkog asa, za ove tri godine.![]()
Drago mi je da je Kimi dobio utrku, ali krivo mi je što se Fernando Alonso nije ranije trgnuo. Da je to učinio bar 5 krugova ranije, dobio bi Kimija, koliko god Kimi bio nabrijan ( a bio je vraški nabrijan ). Ovako, ode mast u propast. Seb Vettel ima titulu u džepu.![]()
E moj Alonso, ne ide to tako,.... :facepalm:
Čovječe, al' ti nahvali Lotus. Ispada da ljudi koji su vozili prošle godine za njih ( Heidfield, Petrov,.... Brunu tu neću ubrajati ), da ne znaju svoj posao.vidc je napisao/la: raikkonen ima 33 godine, schumacher 43... lotus je bolji bolid od bilo kojeg mercedesa u zadnje tri godine. a i mercedes kad je imao šansu boriti se za postolja, schumacherov je redovno imao kvarove.
mislio sam na ovogodišnji lotus, ne ove od prije. što je najžalosnije, titula 2009. je osvojena zbog DD-a koji čak nije bio ideja ljudi koji su tad radili za hondu nego inženjera iz super aguria. toliko je taj tim bio jak. naravno, naredne godine ih nije bilo nigdje jer nisu imali kreativnosti. a pouzdanost bolida im je ispod razine HRT-a, bukvalnopospani gad je napisao/la:Čovječe, al' ti nahvali Lotus. Ispada da ljudi koji su vozili prošle godine za njih ( Heidfield, Petrov,.... Brunu tu neću ubrajati ), da ne znaju svoj posao.vidc je napisao/la: raikkonen ima 33 godine, schumacher 43... lotus je bolji bolid od bilo kojeg mercedesa u zadnje tri godine. a i mercedes kad je imao šansu boriti se za postolja, schumacherov je redovno imao kvarove.
Isto tako, ispada, da je Mećava tako loša,..... pogotovo su trebali biti dobri 2010., nakon osvajanja titula 2009. ( Brawn GP ).
Znam, braniš Schumachera. To je OK.