Kimi Raikkonen [#7]

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozač

Re: Kimi Raikkonen

Post Postao/la kowalski »

hahahaha

yes yes yes, im doing it all the time!

koji car :)
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Majstoreeeeeeeeeeeeee, koliko smo ovo čekali =D> :D
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Svaka čast Kimiju, odlično je odvezao, bez greške.
slika
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Kimi the King :)
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
kimi&pablo.u.bmw
Početnik
Početnik

Post Postao/la kimi&pablo.u.bmw »

objasnio
i na stazi i preko radia :biggrin:
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Previše se malo qurčio tijekom utrke. Šta god mu inžinjer veli ovaj se radi pametnjaković i evo sad opet na postolju je "pametan"... :thumbdown:
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

King iCool je napisao/la:Previše se malo qurčio tijekom utrke. Šta god mu inžinjer veli ovaj se radi pametnjaković i evo sad opet na postolju je "pametan"... :thumbdown:
i meni se to ne svidja,dobar vozac i sve to al jbg...
Alonsista hasta la muerte..
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Čestitke Kimiju na pobjedi.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Alonso-champ je napisao/la:
King iCool je napisao/la:Previše se malo qurčio tijekom utrke. Šta god mu inžinjer veli ovaj se radi pametnjaković i evo sad opet na postolju je "pametan"... :thumbdown:
i meni se to ne svidja,dobar vozac i sve to al jbg...
Svejedno će gomile obožavatelja lučit svoje izlučevine na svaku njegovu riječ, češkanje, pokret...
Svejedno bi bilo šteta da mu je SC naškodio nakon svega. Čestitke!
slika
fenomeno
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la fenomeno »

Napokon!! nakon 3 godine...19.pobjeda u karijeri...čestitke Kimi
wolfman
HNL kladionica super velemajstor
HNL kladionica super velemajstor
Navijam za: Vettel

Post Postao/la wolfman »

odlična trka =D> kolko je ovo preseravanje,a kolko je to on ne možemo znat,al je lijepo ćut :lol:
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

odlična vožnja. mrvicu bahato ponašanje, al to je kimi :D
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

koji majstor :D malo je falilo al opet konacno smo i to docekali :D izvrstan start bravo kimii!! :)
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Čestitke Kimiu jako mi je drago zbog njega,zaslužio je.Ne sviđa mi se njegova komunikacija sa inžinjerem
...put u raj nije posut ružama...
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

apsolutno savršena komunikacija s inžinjerima. iskrena.
malo mu je možda bilo nepotrebno ono - da nije ništa posebno sretan jer je pobijedio. iz poštovanja prema cijeloj ekipi, mogao je taj dio malo uljepšati
Samo neka se trkaju.
padobranac
Početnik
Početnik

Post Postao/la padobranac »

ma kako nije sretan... to se on malo sprda sa svima, jer ga svi napadaju zbog toga. pa ne bi onoliko mahao rukom da nije sretan
pa evo:
"We'll try to do the same again and sure we'll have a good party today and tomorrow when we feel bad after a long night we will remember what we felt like now."
a ovo:
"Hopefully this gives a bit more belief, not just for the guys doing all the work but also the guys who own it.

he he, "the guys who own it" malo podhebava gazde u hladnoj ciničnoj maniri, još to nisam čuo od nikog
Zadnja izmjena: padobranac, dana/u 04 stu 2012, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Čestitke Icemanu i njegovim navijačima, zbilja mi je bilo drago vidjeti ga napokon na najvišoj stepenici, mada mi je žao što zadnji krug-dva nisu on i Alonso malo se kvalitetnije 'potrkali' :)
padobranac
Početnik
Početnik

Post Postao/la padobranac »

Q. (Leonid Novozhilov - F1 Live) Kimi Raikkonen, how and with whom and how many days will you celebrate this win?

KR: I have almost two weeks. As long as I manage to get myself to the next race I think the team is happy. I try to get home at some point.

Q. (Kate Walker - Girl Racer) Kimi, one of the highlights of the race was your radio messages, the ones that you were giving to the team. How distracting is it when you're fighting behind the safety car or whatever, to have them reminding you to warm-up your wheels?

KR: It's a normal thing. It's the same with all the teams. For sure, they are just trying to help but if you keep saying the same things two times a minute, I'm not so stupid that I cannot remember what I'm doing. It's a normal thing, they are just trying to help. I know what I'm doing. I will ask for help if I need it. It's not the first time and it won't be the last time. It's been many times with other teams also but they are all there to help you and try to put you in the best position. Different people like different things.

Q. (Khodr Rawi - F1 Arab) Kimi, how special is it to be the first driver to win for Lotus since Ayrton Senna in 1987

KR: It's a long time for them, I guess. I don't think there are any (of the same) people in the team any more. It's a name. It's the same team and it has been since Fernando was there, just a different name. It's a great name for us, good past but you know I race for the team whatever the name is, I don't really care so it's just for the guys who do all the work. Maybe it looks good in somebody's eyes but for me it really makes no difference.
zizi
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la zizi »

Chuck Norris je napisao/la:Čestitke Kimiu jako mi je drago zbog njega,zaslužio je.Ne sviđa mi se njegova komunikacija sa inžinjerem

nije li jedared rekao preko radija : "dont talk to me in the middle of the corner" :biggrin:

(neka malezija čini mi se)
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH

You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
spacedoc
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Za kog ove godine navijat

Post Postao/la spacedoc »

niti je kimi loš a ni lotus nije kanta ali je "tek" dovoljno za 3 mjesto u poretku za kimija
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

Kod: Označi sve

Q. (Khodr Rawi - F1 Arab) Kimi, how special is it to be the first driver to win for Lotus since Ayrton Senna in 1987

KR: It's a long time for them, I guess. I don't think there are any (of the same) people in the team any more. It's a name. It's the same team and it has been since Fernando was there, just a different name. It's a great name for us, good past but you know I race for the team whatever the name is, I don't really care so it's just for the guys who do all the work. Maybe it looks good in somebody's eyes but for me it really makes no difference.
respekt do neba za ovo!!
rFactor F1 HR server Info
slika
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

Kimi je uspio pobijediti u prvoj sezoni otkako se ponovno vratio u F1. I sad se pitam se, zašto to nije uspjelo i Michaelu Schumacheru u ove tri godine..... :-k ??
Je, Kimi je jučer "dobio" priliku zbog Lewisovog kvara. I iskoristio je tu priliku. A Michael Schumacher, uspio je ubosti, ono postolje ove godine u Valenciji, i PP u Monacu. Vrlo skromno od njemačkog asa, za ove tri godine. :-k

Drago mi je da je Kimi dobio utrku, ali krivo mi je što se Fernando Alonso nije ranije trgnuo. Da je to učinio bar 5 krugova ranije, dobio bi Kimija, koliko god Kimi bio nabrijan ( a bio je vraški nabrijan ). Ovako, ode mast u propast. Seb Vettel ima titulu u džepu. #-o

E moj Alonso, ne ide to tako,.... :facepalm:
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

pospani gad je napisao/la:Kimi je uspio pobijediti u prvoj sezoni otkako se ponovno vratio u F1. I sad se pitam se, zašto to nije uspjelo i Michaelu Schumacheru u ove tri godine..... :-k ??
Je, Kimi je jučer "dobio" priliku zbog Lewisovog kvara. I iskoristio je tu priliku. A Michael Schumacher, uspio je ubosti, ono postolje ove godine u Valenciji, i PP u Monacu. Vrlo skromno od njemačkog asa, za ove tri godine. :-k

Drago mi je da je Kimi dobio utrku, ali krivo mi je što se Fernando Alonso nije ranije trgnuo. Da je to učinio bar 5 krugova ranije, dobio bi Kimija, koliko god Kimi bio nabrijan ( a bio je vraški nabrijan ). Ovako, ode mast u propast. Seb Vettel ima titulu u džepu. #-o

E moj Alonso, ne ide to tako,.... :facepalm:
raikkonen ima 33 godine, schumacher 43... lotus je bolji bolid od bilo kojeg mercedesa u zadnje tri godine. a i mercedes kad je imao šansu boriti se za postolja, schumacherov je redovno imao kvarove.
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

vidc je napisao/la: raikkonen ima 33 godine, schumacher 43... lotus je bolji bolid od bilo kojeg mercedesa u zadnje tri godine. a i mercedes kad je imao šansu boriti se za postolja, schumacherov je redovno imao kvarove.
Čovječe, al' ti nahvali Lotus. Ispada da ljudi koji su vozili prošle godine za njih ( Heidfield, Petrov,.... Brunu tu neću ubrajati ), da ne znaju svoj posao.
Isto tako, ispada, da je Mećava tako loša,..... pogotovo su trebali biti dobri 2010., nakon osvajanja titula 2009. ( Brawn GP ).

Znam, braniš Schumachera. To je OK. ;)
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

pospani gad je napisao/la:
vidc je napisao/la: raikkonen ima 33 godine, schumacher 43... lotus je bolji bolid od bilo kojeg mercedesa u zadnje tri godine. a i mercedes kad je imao šansu boriti se za postolja, schumacherov je redovno imao kvarove.
Čovječe, al' ti nahvali Lotus. Ispada da ljudi koji su vozili prošle godine za njih ( Heidfield, Petrov,.... Brunu tu neću ubrajati ), da ne znaju svoj posao.
Isto tako, ispada, da je Mećava tako loša,..... pogotovo su trebali biti dobri 2010., nakon osvajanja titula 2009. ( Brawn GP ).

Znam, braniš Schumachera. To je OK. ;)
mislio sam na ovogodišnji lotus, ne ove od prije. što je najžalosnije, titula 2009. je osvojena zbog DD-a koji čak nije bio ideja ljudi koji su tad radili za hondu nego inženjera iz super aguria. toliko je taj tim bio jak. naravno, naredne godine ih nije bilo nigdje jer nisu imali kreativnosti. a pouzdanost bolida im je ispod razine HRT-a, bukvalno
Odgovori