TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OVO JE PREZAKON, PREZAKON, SCHUMI PONOVNO U BOLIDU F1, nakon 3 godine...
kako sam uzbuđen ne mogu vam opisat, jednostavno ne mogu, već sam napisao, ovo je spektakl sada, spektakl, kimi-schumi vozačka postava ferrarija...da mi je to netko rekao poslao bih ga u mentalnu ustanovu, da vidimo majstora kako će se snać u ovakvom slabijem bolidu, naravno i dalje navijam za kimija i ovu utrku, ali punu podršku dajem schumiju...ajme kako mi je uljepšan dan, a mislim i svima vama zato što smo očekivali da će utrka u valenciji bit dosadna, e sad samim tim što će vozit michael utrka dobiva puno puno na zanimljivosti, a možda nam majstor i pokaže kakav potez neko preticanje pa bilo ono i za 14.mjesto...sigurno da ne očekujem nekakvu spektakularnu vožnju, ako budu bodovi bit će perfektno, ali prvenstveno navijamo za kimija jer je i ovo staza koja bi trebala odgovarat ovogodišnjemu ferrarijevom f60, tako da i od njega možemo očekivat dobru utrku, odlično, odlično, ne mogu dočekat valenciju...
Armanini je napisao/la:ma nema veze pozicija.. uopce..
jos uvijek ne mogu vjerovat..
ovisi kako on to sve dozivi..
jos je jedna stvar sad jako interesantna.. a to je kimi..
ukoliko ne pogine sad u finskoj ovo mu je prilika i pol da se dokaze na najbolji moguci nacin.. da u tim trkama dok budu zajedno u timu napravi bolje rezultate (sto je naravno moguce posto su shumiju "nepoznanica" novi bolidi) ostanak mu je prakticki zagarantiran..
pregrizi jezik

bit će zanimljivo, nadam se da će bit tako kako ti kažeš, možda schumi budući da nema pritiska bude vozio vabank, preticanja, spektakl...bit će zanimljivo i ovo sa lewisom, rubensu se negdje crni pred očima

ali kimi, kimi me najvišeeee zanima, hebeno neobična situacija...