Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Re: Felipe Massa, KOLIKO JE STVARNO DOBAR?

Post Postao/la Scuderia »

Evo sta je rekao Schumi nakon utrke za Massu
Felipe iz ove utrke može izaći uzdignute glave, jer je njome razuvjerio i one posljednje koji su sumnjali u njega. I sljedeće će sezone sigurno napadati - kazao je Schumacher.
A nista. Imat ce Schumi posla, ali mislim da mu nece biti tesko :biggrin: . Pa ipak su oni veliki prijatelji.
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Ne znam dal je ovo istina, jer ipak je ovo index, ali piše da su prenjeli ovo iz nekog brazilsog portala.
Ja osobno ne vjerujem da se ovo dogodilo, ali, ne znam, nebi valjda izmislili, u svakom slučaju možda nije bilo baš tako kako oni pišu, al gdje ima dima ima i vatre...
Ali ako je stvarno ovo pjevao svom 'velikom prijatelju' šumiju onda nemam riječi.
Kažem, uvjeren sam da ovo nije istina... al nikad se ne zna...
http://www.index.hr/sport/clanak/pijani ... 08604.aspx
slika
Scuderia
Moderator
Moderator

Ne vjerujem u to jer kako je moguce da nakon 3 dana od zavrsetka prvenstva bas sada to idu objaviti? Hm... i sta radi Rubens na proslavi, kada on ne vozi vise za Ferrari.

Po meni teska izmisljotina
slika
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

I da jeste pa sta,i ja kad se nacugam,ne bih prepoznao bijelca u odnosu na crnca...
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

Još nisam stigla, pa evo tek sad čestitam Massi na fenomenalnoj vožnji na domaćoj stazi. Zadržao je hladnu glavu i koncentrirano odvozio cijelu utrku, svaka mu čast. Meni osobno je ovo jedna od njegovih najboljih pobjeda i zaista je šteta da nije osvojio titulu, ali bit će više sreće drugi put.

Što se tiče toga da li će Massa imati još prilika za naslov, ja mislim da hoće. Zašto? Ako se sjećate početka prošle godine (2007.) - svi su govorili da je Massi ovo jedina šansa za naslov jer je Kimi tek došao u momčad i da se treba priviknuti na sve novosti. Nakon što je Kimi osvojio naslov prošle godine, si su mislili da je Massa svoju šasnu za naslov prokockao i govorili da će ga Kimi razbit, pogoto bez TC-a. Ali desilo se upravo suprotno - Massa je bio bolji od Kimija, i sve do zadnje utrke se borio za naslov. Tako da ja mislim da će i sljedeće godine biti u igri i nadam se da će se još poboljšat u segmentima gdje je ovo godine znao zakazati. ;)

EDIT: Što se tiče ovog članka iznad, ja sam čula da je Barrichello sam to pjevao i nagovarao Massu, ali ovaj nije htio i da mu je bilo neugodno zbog cijele situacije.

ps: i nebrem vjerovat da ste mene zaboravili... [-( :p
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
Scuderia
Moderator
Moderator

Tko ce drugi nego Rubens. A i nema smisla da Massa ide pljuvat po MS-u kada jos od njega moze svasta nauciti.
slika
GT-R
Početnik
Početnik
Navijam za: Schumacher i Massa

Post Postao/la GT-R »

Ja sam isto čuo na početku sezone, da će Massa jako teško voziti bez Traction Controla, no baš se suprotno dokazalo.
Nevjerujem da bi Massa tako zvao Schumija, i da bi ga zvao tako, sigurno nebi trijezan.
slika
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Schumy.d je napisao/la:@ keexx:
a ne znam baš da Massa neć biti u prilici za osvajanje naslova jer se vidi njegov napredak iz sezone u sezonu i zato mislim da ga se ne smije otpisivati. ;)
K tome, još u rukama ima Ferrari...
Mislim da će iduće sezone biti još bolji i jači nego ove sezone.
Da nastavimo mini-diskusiju... ;)
Da definitivno se vidi njegov napredak iz sezone u sezonu, i da bolidi ostaju ovakvi, tj. da se nastavi razvijat bolid prema sadašnjem, smatrao bi ga jednim od favorita za naslov. Ali, kako se bolidi drastično mijenjaju, mislim da će imat više problema s prilagodbom od ostalih favorita... Takav sam dojam stekao o Massi, znači, da mu treba više vremena da se prilagodi bolidu, i da pokaže sav potencijal bolida...
Da argumentiram ;)... Kada je došao u Ferrari, trebalo mu je točno pola sezone da se prilagodi i počne vozit bolje i u skladu s potencijalom bolida. Njegov napredak se onda polako nastavio kroz cijelu 2007 godinu, i do polovice ove sezone, kad je pokazao da se apsolutno prilagodio bolidu (i uz to, poboljšao je svoje vozačke sposobnosti), i od onda je počeo doslovno rasturat (osim na nekim kišnim utrkama...)
Kako mu je trebalo dosta vremena da dođe na sadašnju razinu, mislim da će mu trebat više vremena za prilagodbu na ovaj novi bolid, i zbog toga bi mogao ostat malo po strani na početku sezone, ali vidjet ćemo, možda me iznenadi i bude bolji od svih već na prvoj utrci... ;)

A što se tiče ovih vrijeđanja na nekom partyu, mislim da je to još jedna od gluposti koje se svako malo pojavljuju za svakakve vozače... :roll:
slika slika
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

King iCool je napisao/la:
nikolaa je napisao/la:
Sto se tice timova:
Ferrari i McLaren-standardno
BMW-poslije ovako dobre 2 sezone,3 bi trebala biti jos bolja
To im je bila 3. sezona.
mislio sam DOBRE 2 sezone(u kojima su krenuli ka vrhu)...
Naravno da im je 3..2006,2007,2008( 2005 su jos bili sa Wiliamsom)...
FORZA FERRARI!!!
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

rap_boy je napisao/la:Ja sam isto čuo na početku sezone, da će Massa jako teško voziti bez Traction Controla, no baš se suprotno dokazalo.
Nevjerujem da bi Massa tako zvao Schumija, i da bi ga zvao tako, sigurno nebi trijezan.
Jos jedan Massa fan,dobro dosao u klub!!! =D>
Scuderia
Moderator
Moderator

edo je napisao/la: Jos jedan Massa fan,dobro dosao u klub!!! =D>
Sve nas je vise.... Tko bi rekao to prije godinu dana? :)
Icy je napisao/la:
ps: i nebrem vjerovat da ste mene zaboravili... [-( :p

Ma nismo. :shock: :biggrin:
slika
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Icy , tko tebe može izostavit , već sam se zabrinula di si nestala :peace: Šta se tiče ovog članka , šta kaže edo kad se neko narolja ni bijelu mačku ne vidi pred nosom , iako mi ovo što je napisala Icy zvuči realnije .
Mislim da nas Massa može iznenadit sa novim bolidom i da mu to bude upravo još jedan plus , a najjača njegova strana je što je teamski radnik .Naime ove godine je postigao veliki korak u Ferrariju od vodonoše do potencijalnog prvaka , postigao je rejting i dobit će puno veću podršku i slobodu u teamu , tako da su njegove 2009 i 2010 god , a poslije tko zna :-k
... Forza Massa ...
Scuderia
Moderator
Moderator

Ferrari4ever je napisao/la: i dobit će puno veću podršku i slobodu u teamu , tako da su njegove 2009 i 2010 god , a poslije tko zna :-k

Nitko sretniji od mene ako se to desi. Samo nek on vjezba na testiranjima.
slika
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač

Scuderia je napisao/la:
Ferrari4ever je napisao/la: i dobit će puno veću podršku i slobodu u teamu , tako da su njegove 2009 i 2010 god , a poslije tko zna :-k

Nitko sretniji od mene ako se to desi. Samo nek on vjezba na testiranjima.
Mislim da je to realno , je da mi je trenutno najdraži vozač ,ali ovo što sam navela nije previše bajkovito . Ja bi mu samo zalivala pistu 3 puta na dan , tako da dogodine zatvori usta skepticima [-X koji tvrde da nije dostojan biti prvak , nezna vozit po kiši i sl. :roll:
... Forza Massa ...
Nedja
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la Nedja »

Bre ja kada nekog ortaka vidim na ulicu ne kazem mu de si Nemanja, NIkola itd, nego de si siso, de si pederchino itd, i josh milion ljudi isto tako oslovljava prijatelje, barem od onih koje znam. A oni ako su f1 vozaci nisu van zemaljci znaju i oni za zajebanciju.
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač

Nedja je napisao/la:Bre ja kada nekog ortaka vidim na ulicu ne kazem mu de si Nemanja, NIkola itd, nego de si siso, de si pederchino itd, i josh milion ljudi isto tako oslovljava prijatelje, barem od onih koje znam. A oni ako su f1 vozaci nisu van zemaljci znaju i oni za zajebanciju.
Blago tvojim prijateljima osjećaju se cijenjeni :lol: Šala mala , ali činjenica je da često u zezanju psujemo ili pogrdno zovemo ekipu bez loše ili zle namjere , a ovdje su to novinari iskoristili da opljuju Massu i Barrichella , klasika :roll:
... Forza Massa ...
roberta
Navijam za: ferrari

Post Postao/la roberta »

Dobro jutro svima!
Ne znam, čitam malo po forumu za Massu....lik je zakon...pratim F1 10 godina i nijednu utrku nisam propustila, čak sam i ležeći u bolnici bježala u borabak da slučajno ne propustim nešto.....memojte tako o Massi....dečko je duša a što se tiče Hamiltona, mali prgacav i po ničemu mi se ne sviđa i definitvo nije zaslužio da bude prvak ove godine, trebao bi ljubiti i ruke i noge Njemcu...
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Whitmarsh je u ime McLarena odao priznanje Massi: "Felipe Massa drove brilliantly to win the Brazilian Grand Prix.
I'd like to take this opportunity to pay tribute to the quality of his driving throughout the season and the impressively sportsmanlike way he handled the disappointment of finding out at the last minute that he hadn't won the drivers' world championship."

Link
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

gringo73 je napisao/la:Whitmarsh je u ime McLarena odao priznanje Massi: "Felipe Massa drove brilliantly to win the Brazilian Grand Prix.
I'd like to take this opportunity to pay tribute to the quality of his driving throughout the season and the impressively sportsmanlike way he handled the disappointment of finding out at the last minute that he hadn't won the drivers' world championship."

Link
Lijepo od njega!! =D>
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Fernando Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

Evo jedne lijepe slike Alonsa i Masse. Deraši :D
slika
kakav potpis staviti???
Vettel fan
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la Vettel fan »

Mclaren hvali Massu
Šef McLarena Martin Whitmars je u Wokingu na prošlom okupljanju, pohvalio svojeg "protivnika" Filipea Massu.
" Filipe Massa je utrku u brazilu odvozio briljantno. Ovu priliku želim iskoristiti zato da pohvalim kvalitetu njegove vožnje kroz cijelu sezonu i kako je na sportski način primio poraz u kojem mu je naslov svjetskog prvaka u zadnjem trenutku izčeznuo kroz prste", izjavio je Whitmars.
MONZA 14. RUJNA 2008. ZVIJEZDA JE ROĐENA.
Zvijezda je u mirovini.
Preem Palver
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la Preem Palver »

Vettel fan je napisao/la:Mclaren hvali Massu
Šef McLarena Martin Whitmars je u Wokingu na prošlom okupljanju, pohvalio svojeg "protivnika" Filipea Massu.
" Filipe Massa je utrku u brazilu odvozio briljantno. Ovu priliku želim iskoristiti zato da pohvalim kvalitetu njegove vožnje kroz cijelu sezonu i kako je na sportski način primio poraz u kojem mu je naslov svjetskog prvaka u zadnjem trenutku izčeznuo kroz prste", izjavio je Whitmars.
Da, ali ona je bila na engleskom... a ovako mogu saznat sta je whitmarsh rekao i oni koji neznaju engleski. (ne spadam u te, ali ipak....)
Vettel fan
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la Vettel fan »

Samo dva posta iznad postana je ista vijest ;) Malo bolje čitati forum prije postanja ;)[/quote]

Uopće mi se ne čitaju postovi na engleskom jeziku jer ovo je hrvatski forum koji bi trebao biti na hrvatskom jeziku, čudi me kako do sada nisu bili postovi i na japanskom, talijanskom, španjolskom itd. Ono što sam postao sam preveo i napisao, tako bi to trebali raditi svi a ako ima jako puno za prevesti ili ti se neda prevesti, dovoljno smo valjda svi pametni da donesemo sami zaključke o čemu se radi. Da želim čitati postove na engleskom jeziku, onda bi bio na nekom drugom forumu a ne na Hrvatskom forumu.

Neznam zašto se odjednom hvali Massa iz McLarenovog tabora, možda ga žele umjesto Kovalainena?. Nemojte me odmah napadati ali možda...
MONZA 14. RUJNA 2008. ZVIJEZDA JE ROĐENA.
Zvijezda je u mirovini.
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Maestro je napisao/la:Evo jedne lijepe slike Alonsa i Masse. Deraši :D
slika
E volio bih ih zajedno u Ferrariju vidjeti...
McLarem
Test vozač
Test vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la McLarem »

ako je stvarno istina taj clanak o Massi i Barikelu sto su pjani pricali
za Sumuja onda je to svarno sramota.
Barikela mogu donekle razumiti covjek je za pemzije (i najverovatnije otjeran iz honde),
ali Masu NE, ja ga nisam nesto gotivio ali poslje ovakvih
napada ga MRZIM, Sumi je ipak legenda f1 sporta
svidalo se to dugim timovima (to jest meni ili ne)
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
Odgovori