A nista. Imat ce Schumi posla, ali mislim da mu nece biti teskoFelipe iz ove utrke može izaći uzdignute glave, jer je njome razuvjerio i one posljednje koji su sumnjali u njega. I sljedeće će sezone sigurno napadati - kazao je Schumacher.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
A nista. Imat ce Schumi posla, ali mislim da mu nece biti teskoFelipe iz ove utrke može izaći uzdignute glave, jer je njome razuvjerio i one posljednje koji su sumnjali u njega. I sljedeće će sezone sigurno napadati - kazao je Schumacher.
Da nastavimo mini-diskusiju...Schumy.d je napisao/la:@ keexx:
a ne znam baš da Massa neć biti u prilici za osvajanje naslova jer se vidi njegov napredak iz sezone u sezonu i zato mislim da ga se ne smije otpisivati.![]()
K tome, još u rukama ima Ferrari...
Mislim da će iduće sezone biti još bolji i jači nego ove sezone.
mislio sam DOBRE 2 sezone(u kojima su krenuli ka vrhu)...King iCool je napisao/la:To im je bila 3. sezona.nikolaa je napisao/la:
Sto se tice timova:
Ferrari i McLaren-standardno
BMW-poslije ovako dobre 2 sezone,3 bi trebala biti jos bolja
Jos jedan Massa fan,dobro dosao u klub!!!rap_boy je napisao/la:Ja sam isto čuo na početku sezone, da će Massa jako teško voziti bez Traction Controla, no baš se suprotno dokazalo.
Nevjerujem da bi Massa tako zvao Schumija, i da bi ga zvao tako, sigurno nebi trijezan.
Sve nas je vise.... Tko bi rekao to prije godinu dana?edo je napisao/la: Jos jedan Massa fan,dobro dosao u klub!!!
Icy je napisao/la:
ps: i nebrem vjerovat da ste mene zaboravili...![]()
Ferrari4ever je napisao/la: i dobit će puno veću podršku i slobodu u teamu , tako da su njegove 2009 i 2010 god , a poslije tko zna
Mislim da je to realno , je da mi je trenutno najdraži vozač ,ali ovo što sam navela nije previše bajkovito . Ja bi mu samo zalivala pistu 3 puta na dan , tako da dogodine zatvori usta skepticimaScuderia je napisao/la:Ferrari4ever je napisao/la: i dobit će puno veću podršku i slobodu u teamu , tako da su njegove 2009 i 2010 god , a poslije tko zna
Nitko sretniji od mene ako se to desi. Samo nek on vjezba na testiranjima.
Blago tvojim prijateljima osjećaju se cijenjeniNedja je napisao/la:Bre ja kada nekog ortaka vidim na ulicu ne kazem mu de si Nemanja, NIkola itd, nego de si siso, de si pederchino itd, i josh milion ljudi isto tako oslovljava prijatelje, barem od onih koje znam. A oni ako su f1 vozaci nisu van zemaljci znaju i oni za zajebanciju.
Lijepo od njega!!gringo73 je napisao/la:Whitmarsh je u ime McLarena odao priznanje Massi: "Felipe Massa drove brilliantly to win the Brazilian Grand Prix.
I'd like to take this opportunity to pay tribute to the quality of his driving throughout the season and the impressively sportsmanlike way he handled the disappointment of finding out at the last minute that he hadn't won the drivers' world championship."
Link
Da, ali ona je bila na engleskom... a ovako mogu saznat sta je whitmarsh rekao i oni koji neznaju engleski. (ne spadam u te, ali ipak....)Vettel fan je napisao/la:Mclaren hvali Massu
Šef McLarena Martin Whitmars je u Wokingu na prošlom okupljanju, pohvalio svojeg "protivnika" Filipea Massu.
" Filipe Massa je utrku u brazilu odvozio briljantno. Ovu priliku želim iskoristiti zato da pohvalim kvalitetu njegove vožnje kroz cijelu sezonu i kako je na sportski način primio poraz u kojem mu je naslov svjetskog prvaka u zadnjem trenutku izčeznuo kroz prste", izjavio je Whitmars.
E volio bih ih zajedno u Ferrariju vidjeti...Maestro je napisao/la:Evo jedne lijepe slike Alonsa i Masse. Deraši![]()