Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren

Re: Formula 1 team - McLaren

Post Postao/la Caldor »

Kenny je napisao/la: Isto je i to sranje kad su njega izgurali, a Schumacher ga nije izguro sa staze ;)
Je, odmah nakon prvog-drugog zavoja mi se cini je Hami ostao sa vanjske I schumacher ga je namjerno sitsnuo preko pasice na šljunak.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ne vidi se baš dobro.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

King iCool je napisao/la: Pa za to je Vettel kriv jer nije ostavio uopće prostora Hamiltonu da bi na izlasku bio u prednosti.
On mu ne mora ostaviti prostora ako neće. ;)
Prolazak kroz boksove je planiran za širinu jednog vozila.
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Evo sto Whitmarsh misli o kazni:"I don't think so, I think in these conditions, both drivers release at the same time, I think it was slippery... I think we will be okay. Who knows."

izvor:Autosport
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Caldor je napisao/la:
Kenny je napisao/la: Isto je i to sranje kad su njega izgurali, a Schumacher ga nije izguro sa staze ;)
Je, odmah nakon prvog-drugog zavoja mi se cini je Hami ostao sa vanjske I schumacher ga je namjerno sitsnuo preko pasice na šljunak.
Da, o tome ja govorim. Kad ga je Lewis prelazio s vanjske strane, Schumi ga je previše pritisnuo i ovaje je morao van sa staze...
Ništa dramatično, ali kad se sjetim koliko se buke diglo u Monzi 2008 za skoro identičnu stvar (Glock - Hamilton - trava)
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

što se tiče kažnjavanja, ja bi prije kaznio ulazak u boks nego izlazak. Ako se one bjele linije nesmiju prelazit pri izlasku na stazu zašto se smije preko njih ić na ulasku. A očite su kao dan i nema mjesta za dva bolida skupa na ulazu. Alonso i Hamilton su tamo preticali i to je jedino što bi se moglo kaznit.
slika
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Nije isto, montoya i raikkonen su poravnati... Ovdje je Vettel bio vidljivo ispred... Osim toga Kimi je isao gotovo do ruba ove crvene linije, Hami je debelo gazio po plavoj danas...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

ako nekoga treba kazniti onda je to momčad. momčad je hamiltona pustila iz pita. ako ne postoje jasna pravila dali vozač u boksu mora voziti između bijelih linija, onda ham nije kriv.
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Arai je napisao/la:
Caldor je napisao/la:
Da, o tome ja govorim. Kad ga je Lewis prelazio s vanjske strane, Schumi ga je previše pritisnuo i ovaje je morao van sa staze...
Ništa dramatično, ali kad se sjetim koliko se buke diglo u Monzi 2008 za skoro identičnu stvar (Glock - Hamilton - trava)
Hamilton - Vettel, i Webber - Hamilton na monzi 2008. puno je to sranja bilo za jednu trku
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

01 Jenson Button 60
02 Nico Rosberg 50
03 Fernando Alonso 49
04 Lewis Hamilton 49
05 Sebastian Vettel 45
06 Felipe Massa 41
07 Robert Kubica 40
08 Mark Webber 28
09 Adrian Sutil 10
10 Michael Schumacher 10

01 McLaren-Mercedes 109
02 Ferrari 90
03 RBR-Renault 73
04 Mercedes GP 60
05 Renault 46
06 Force India-Mercedes 18
07 Williams-Cosworth 6
08 STR-Ferrari 2
09 BMW Sauber-Ferrari 0
10 Lotus-Cosworth 0
:D :D :D
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

F2004_the_best_ever je napisao/la:Čestitke McLarenu na 1-2.
+1
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Ma mogu nas suci kažnjavati kako god žele...McLaren je danas bio najbolji i "pomeo" konkufrenciju :D...i to je to!!!
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Sanel »

¸Moje mišljenje je da semalo previše pušta tom Hamiltonu, a on to sve više iskorištava i počinje podsjećati na Schumija i njegovu prgavost.
Prvo u prošloj trci ono sa Petrovom je bilo za debelu kaznu, odavno je uvedeno pravilo samo jedne promjene smjera a on po stazi ko janica na sljemenu. Sada ga puste prerano iz boksa pa dođe u onakvu stuaciju sa vettelom, da ne govorimo o pretjecanju Webberaprije startno ciljne ravnine kad je izašao SC. Šta je previše previše je
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
gradski
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la gradski »

nikad nije dobro previše kažnjavati. uostalom da nema hamiltona ko bi nas sve uveseljavao...

nego sad malo čitam po netu i razmišljam, koliko me ovih prvih 4 utrke podsjećaju na jednu drugu davnu borbu unutar McL. ima tome i 20 godina, jedan je bio brz i atraktivan, definitvno brži u jednom krugu, dok je drugi bi staložen i proračunat te skupljao bodove...

jel se to samo meni čini?
Senna Lotus Renault 1985 i jedan kišni Portugal. Bila je to ljubav na prvi pogled.
Prva pobjeda, a svi ostali jedan ili vise krugova zaostali!
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

gradski je napisao/la: nego sad malo čitam po netu i razmišljam, koliko me ovih prvih 4 utrke podsjećaju na jednu drugu davnu borbu unutar McL. ima tome i 20 godina, jedan je bio brz i atraktivan, definitvno brži u jednom krugu, dok je drugi bi staložen i proračunat te skupljao bodove...

uh, kako je to lijepo bilo gledati...možda si u pravu no prerano je još to uspoređivati a i "onaj" staložen i proračunat je imao koji naslov prvaka više i malo "zasluženiji"...no pratit ćemo...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

gradski je napisao/la:nikad nije dobro previše kažnjavati. uostalom da nema hamiltona ko bi nas sve uveseljavao...

nego sad malo čitam po netu i razmišljam, koliko me ovih prvih 4 utrke podsjećaju na jednu drugu davnu borbu unutar McL. ima tome i 20 godina, jedan je bio brz i atraktivan, definitvno brži u jednom krugu, dok je drugi bi staložen i proračunat te skupljao bodove...

Mene samo podsjećaju. Premda upravo navijam za Hamiltona zbog njegove agresivnosti koju mnogi kritiziraju.

slika
Tommy
Početnik
Početnik

Post Postao/la Tommy »

=D> =D> =D> =D>
Wooohooo, kakve dvi razlicite majstorske voznje. Napokon mozemo racunati na dva vozaca da skupljaju bodove i pobjede, a ne dok smo imali onu trubu od vozaca.
padobranac
Početnik
Početnik

Post Postao/la padobranac »

gradski je napisao/la:nikad nije dobro previše kažnjavati. uostalom da nema hamiltona ko bi nas sve uveseljavao...

na tren mi je pala ista stvar na pamet, tamo pred kraj utrke, nije isto, ali podsjeća
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Samo da ne padne forma kao prošle godine dok mu nije bio idealan bolid.

slika
130R
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: sve i nikog

Post Postao/la 130R »

Podsjeća malo i na njih, ali mene više na jednu postavu Lotusa iz 1973. Peterson jako brz i atraktivan, ali i sklon ekscesima, a Fittipaldi pametno vozi i skuplja bodove, te uopče ne griješi. Na kraju je bio bod razlike među njima u korist Fittipaldija iako se Petersona smatralo boljim vozačem. Tako bi mogao Button ove godine iznenaditi, Hamilton će vjerovatno biti brži i bolji u "normalnim" utrkama, ali Button će koristiti sve prilike i uzimati bodove kad Hamilton negdje pogriješi. Ja ne mislim da će Button na kraju sezone stvarno i biti bodovno bolji od Hamiltona, ali nikad se ne zna.
slika
"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
brg
Navijam za: JB

Post Postao/la brg »

Hamilton trenutno gubi i u kvalifikacijama ,treba mu tri zaredom da preokrene ,malo vjerojatno !
Morate shvatiti da je Buttonov stil vožnje oprečan Hamiltonovom i kao takav ima prednost po
svim zakonima fizike, uz to manje troši gume i gorivo ...naravno ako usporedimo dvije besprijekorne
izvedbe tih stilova vožnje.
Hamilton može ispred Buttona samo kad ovaj zajebe ,a to će se događati sve rijeđe i rijeđe jer
ovaj zajebe samo kad mu auto nije idealno podešen ,a McLaren je ispred svih u developingu tijekom sezone
tako daaaaaaa sa žaljenjem moram konstatirati kako ćete pojesti svoje riječi glede Buttona
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

brg je napisao/la:Hamilton trenutno gubi i u kvalifikacijama ,treba mu tri zaredom da preokrene ,malo vjerojatno !
Morate shvatiti da je Buttonov stil vožnje oprečan Hamiltonovom i kao takav ima prednost po
svim zakonima fizike, uz to manje troši gume i gorivo ...naravno ako usporedimo dvije besprijekorne
Hamilton može ispred Buttona samo kad ovaj zajebe ,a to će se događati sve rijeđe i rijeđe jer
ovaj zajebe samo kad mu auto nije idealno podešen ,a McLaren je ispred svih u developingu tijekom sezone
tako daaaaaaa sa žaljenjem moram konstatirati kako ćete pojesti svoje riječi glede Buttona
Najbrži krugovi.
Kina:
Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 13 15:29:13 192.273 1:42.061
Jenson Button McLaren-Mercedes 14 15:30:12 190.731 1:42.886
Malezija:
Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 32 16:58:04 204.151 1:37.745
Jenson Button McLaren-Mercedes 49 17:26:18 202.584 1:38.501
Australija:
Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 47 18:21:05 215.700 1:28.506
Jenson Button McLaren-Mercedes 52 18:28:11 213.804 1:29.291
Bahrein:
Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 42 16:30:07 189.665 1:59.560
Jenson Button McLaren-Mercedes 45 16:36:33 189.017 1:59.970

Button u svim utrkama sporiji. Morat će još barem pola utrka biti kaotično da bi Button bio ispred. Prva sljedeća normalna utrka dati će nam odgovore.

slika
prekro

Post Postao/la prekro »

brg je napisao/la:Hamilton trenutno gubi i u kvalifikacijama ,treba mu tri zaredom da preokrene ,malo vjerojatno !
hmmmmm...kolko se meni čini, situacija je obrnuta - button može ispred hamiltona samo kad on zajebe (tj. u ovakvim "ludim" situacijama gdje treba pogodit pravu strategiju)! inače mi se hamilton čini dosta jači u utrci, pogotovo kad se nađu u sitaciji da treba proći nekog i napredovat kroz poredak...

no, nebi želio ulaziti u neke velike prognoze...manje-više mi je svejedno tko pobjeđuje, dok je to mclarenov vozač (možda više navijam za lewisa jer volim takav agresivan stil vožnje)
brg

Post Postao/la brg »

Dani je napisao/la: Kina:
Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 13 15:29:13 192.273 1:42.061
Jenson Button McLaren-Mercedes 14 15:30:12 190.731 1:42.886
Malezija:
Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 32 16:58:04 204.151 1:37.745
Jenson Button McLaren-Mercedes 49 17:26:18 202.584 1:38.501
Australija:
Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 47 18:21:05 215.700 1:28.506
Jenson Button McLaren-Mercedes 52 18:28:11 213.804 1:29.291
Bahrein:
Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 42 16:30:07 189.665 1:59.560
Jenson Button McLaren-Mercedes 45 16:36:33 189.017 1:59.970

Button u svim utrkama sporiji. Morat će još barem pola utrka biti kaotično da bi Button bio ispred. Prva sljedeća normalna utrka dati će nam odgovore.
Šta si time dokazao osim da Hamilton cijepa gume i odveze brži krug u utrci !
Kada treba odvesti brz krug u kvalifikacijama nema ga nigdje.
Kada ti 4 utrke nisu dale nikakav odgovor bojim se da neće ni ova jedna koju čekaš :biggrin:
brg

Post Postao/la brg »

prekro je napisao/la:
hmmmmm...kolko se meni čini, situacija je obrnuta - button može ispred hamiltona samo kad on zajebe (tj. u ovakvim "ludim" situacijama gdje treba pogodit pravu strategiju)! inače mi se hamilton čini dosta jači u utrci, pogotovo kad se nađu u sitaciji da treba proći nekog i napredovat kroz poredak...

no, nebi želio ulaziti u neke velike prognoze...manje-više mi je svejedno tko pobjeđuje, dok je to mclarenov vozač (možda više navijam za lewisa jer volim takav agresivan stil vožnje)
pa šta ga danas nije pretekao nego vozio 10 krugova iza njega,nije jer je Button radio brže krugove
0,1-0,2 sec
Odgovori