sad kad sam bila u Slovackoj,jedan dan smo isli u Poljsku,u shoping....
cjeli dan sam isla okolo i govorila kak sam ja sad u zemlji Roberta Kubice...ljudima sam isla strasno na zivce,al nisam si mogla pomoc!

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
sepulctor je napisao/la:FAN Club, a ne Fun Club!-Briatore- je napisao/la:Nisam nigdje našao temu u čast ovog po meni sjajnog momka i što je također važno, sjajnog pilota F1.
Prošle godine sam ja bila u Vadovicama i bio jedan birc imena 'Pit Lane' cijeli po uzoru na Formulu 1. Na ulazu Kubičin poster u prirodnoj veličini i neki stihovi na poljskom jeziku.hamiltongirl je napisao/la:Lik je dobar vozac! znala sam ja to jos i prosle sezone....
sad kad sam bila u Slovackoj,jedan dan smo isli u Poljsku,u shoping....
cjeli dan sam isla okolo i govorila kak sam ja sad u zemlji Roberta Kubice...ljudima sam isla strasno na zivce,al nisam si mogla pomoc!
Jes' da si blesava kokoš, al si potpuno u pravu.Blesava_ KoKoš^ je napisao/la:Kubica je jbna faca! Strašno simpatičan dečko,odličnog karaktera!
Brijem da je F1 predan dušom i tijelom.
Njegovi me rezultati uopće ne iznenađuju...sjetite se...mnogi poznavaoci ovog sporta najavljivali su ga kao vrhunskog talenta,što on sada i dokazuje.
Bilo mi je teško poslje Šumijevog odlaska odlučiti za koga ću navijati,al mislim da mi Kubica ipak olakšava taj izbor.
..a kaj ste se svi uhvatili njegovog izgleda, pa meni izgleda u najmanju ruku solidno:M Power je napisao/la: O koji prigovaraju izgledu Kubice, trebali bi znati, da formula 1 nije izbor za miss. Ni Janica nije ljepotica, ali je jedna od najboljih sportašica uopće.
Hebiga tema je o kubici.Izgleda da je svima draži kubica od heidfelda.Red Beast je napisao/la:a sta ste se uhvatili njega samo kao da heidfeld ne postoji.ja sam također navijač BMW-a ali za mene je heidfeld kompletniji vozac od kubice ali to je moje misljenje jer vidim da ode nicka nitko ne spominje
Heidfeld je odličan vozač, poštujem ga kao i Kubicu , jer su obojica veliki radnici, puno testiraju bolid i zato je BMW tako pouzdan. Heidfeld je na početku karijere vozio za loše momčadi, npr. Prost i tek sada je došao do izražaja, ali Heidfeld je tip vozača kao npr. Berger, dobar, pouzdan, uporan, ali nisam siguran da će ikada biti svjetski prvak. S druge strane Kubica ima ono nešto, što od aktivnih vozeča imaju još samo Raikonnen i Alonso ima onu crtu koju imaju svjetski prvaci i zato mislim da će Kubica jednog dana biti svjetski prvak.Red Beast je napisao/la:a sta ste se uhvatili njega samo kao da heidfeld ne postoji.ja sam također navijač BMW-a ali za mene je heidfeld kompletniji vozac od kubice ali to je moje misljenje jer vidim da ode nicka nitko ne spominje
Jel to onaj isti lik koji je najavljivo dosadnu sezonu?M Power je napisao/la:http://www.autosport.hr/content/view/7864/381/
Bit će ovakvih izjava sve više.
KIMI'sFAN je napisao/la:ne ove godinePredator je napisao/la:Svaka čast Kubici, sve mi se više sviđa kak vozi i nadam se da će se uskoro moći boriti za naslov!
M Power je napisao/la:Kubica je odličan vozač, a mislim da će u budućnosti biti još i bolji. Do sada su u formuli 1 uglavnom vozili vozači iz bogatih zapadnih zemalja ili bogati južnoamerikanci. Kubica je prvi vozač iz nekadašnjeg istočnog bloka, onda znate koliko mora biti dobar, da bi ga BMW uzeo za vozača, uz sve one Nijemce u Formuli 1 (ima ih šest).
Ako bude imao konkurentan i pouzdan bolid može se već ove godine uključiti u borbu za naslov prvaka. Za mladog vozača vrlo je konstantan i mudar.
Mislim da je uz Raikonnena i Alonsa već sad treći najbolji vozač.
Cijenim i Heidfelda koji je odličan vozač i od kojeg Kubica može još dosta naučiti.
O koji prigovaraju izgledu Kubice, trebali bi znati, da formula 1 nije izbor za miss. Ni Janica nije ljepotica, ali je jedna od najboljih sportašica uopće.