Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
prljavi harry
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la prljavi harry »

Čim se Felipe muči sa Takumom (pa bila to i Mađarska), i ne uspije ga prijeći na stazi, svaka daljnja rasprava je suvišna.
Čovjek mora biti svjestan svojih ograničenja.
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

jesi gledao utrku danas?Znas gdje su vozili?
slika
McLewis
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

pa bolji je kimi zbog puno toga!!!! neda mi se nabrajat
McLaren u <3
Scuderia
Moderator
Moderator

nadam se da se ovakve utrke nece ponavljati....
slika
muamert
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la muamert »

rindt je napisao/la:
muamert je napisao/la:
rindt je napisao/la:Massa nema pojma, jednostavno se nesmije dogodit prelaženje par krugova prije kraja, bez nesportskih poteza i držanje trkaće putanje u današnjoj f1 nema prelazaka znači alonso ga nije smio proći . A ako ko sumnja u to neka se prisjeti lanjskog Hungaroringa i Šumijeve vožnje koja je u zadnjem sintu taktički bila katastrofa ali vidjeli ste što znači voziti na nož i biti borac do zadnje .
Massa sigurno nije kvalitet Schumachera, ali reci za bilo kojeg vozaca u F1 da nema pojma je opca neupucenost u F1. Tako da to prijatelju ipak ne stoji.

Pozdrav
Moj Muamerte, kakav je Massa vozač danas je na ovom forumu odgovor dao Najveći među nama g. Mladen , a meni napisati da sam neupućen u F1 to je uvreda, pročitaj temu "kada ste počeli pratiti F1" , pa pročitaj moj post pa se onda ispričaj meni koji je već bio na utrkama F1, koji je ove godine bio u Monacu i ide u Monzu, pa ako bog da i dogodine bar 2 puta, i to sve o svom trošku.

A pošto vidim da si totalno neupućen u zbivanja u F1, sječaš li se isto jednog brazilca Pedra Diniza koji je vozio u F1, znaš zašto je vozio ? Samo zato što mu je tata plaćao mjesto , i to na način što mu je tata imao najveći lanac supermarketa u Brazilu, pa je PARMALAT kupio mjesto sinu u bolidu, a u tatinim supermarketima se prodavao isključivo Parmalat. Vozača kao massa ima more, niti smrde niti mirišu, Brazil je ogromno tržište i uvjek će biti staza u Brazilu i vozača iz Brazila .
Kao prvo postujem tvoje odkad pratis F1, takodjer postujem i tvoj entuzijazam oko ovoga sporta, ali jos me vise iznenadjuje, kada takav jedan covjek kaze za jednog F1 vozaca da nema pojma. Sto se tice Pedra Diniza, njega se itekako sjecam. Njemu jeste otac kupio mjesto u F1 timu, ali takodjer mislim da se mjesto moze kupiti u nekoj ekipi koja nije financijski stabilna, a ne u Ferrariju. Ok je, ja se slazem Massa nije vrhunski vozac, on je osrednji, ali reci da nema pojma ne stoji. Nikada nisam cuo niti najveceg od nas, kako ti rece, da je rekao da Massa nema pojma, on uvjek govori da je Massa dobar koliko i njegov bolid, znaci ako ima vrhunski bolid, one je vrhunski vozac. Ja se nadam da cu biti kao ti, da cu uzivati u ovom sportu i nakon 26 godina pracenja i jos vise, do kraja zivota, stavise sanjam da budem dio svega toga, pa barem da poliram bolide prije svake utrke. Eto toliko, uz duzno postovanje, ja se izvinjavam ako sam te nekako uvrijedio, nije mi bila namjera.

Pozdrav
"Aerodynamics are for people who can't build engines." Enzo Ferrari

"Never hate your enemies -- it effects your judgement." The Godfather III

"Now I'm happy and I don't think much about luck. If you work hard, you can get what you want." Kimi Raikkonen
ivana.zagreb
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la ivana.zagreb »

da baš...renault ove godine ima najjači, najbolji, najbrži bolid :roll: :roll: :roll:
ma kakav mclaren....nije im ni do koljena ove sezone :roll: :roll: :roll: :roll:
Ma ja sam Fisico-fan...
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
witch

Post Postao/la witch »

Mislim da je rasprava o 'dobrom vozaču' Massi jučer zapečaćena! Sa Ferrarijem ostati iza.....smiješno!!! :badgrin: :badgrin:
Tip nema pooojma!!!
Kimi!!!
Scuderia
Moderator
Moderator

ma bravo,svaka cast
slika
rindt

Post Postao/la rindt »

Pero Perilica je napisao/la:FELIPE MASSA je bolji vozač od kimija. to bu dokazal ove godine kad bu osvojil naslov prvaka i to bu dokazal još i danas kad bu završil ispred kimija. i nemojte pljuvati po njemu samo zato kaj jergović pljuje po njemu! :evil:
Jučer se pokazao, toliko je dobar bio da ni Tacumu nije uspio proći , što od neznanja što odabir krivr taktike.
slika
Scuderia
Moderator
Moderator

rindt je napisao/la:
Pero Perilica je napisao/la:FELIPE MASSA je bolji vozač od kimija. to bu dokazal ove godine kad bu osvojil naslov prvaka i to bu dokazal još i danas kad bu završil ispred kimija. i nemojte pljuvati po njemu samo zato kaj jergović pljuje po njemu! :evil:
Jučer se pokazao, toliko je dobar bio da ni Tacumu nije uspio proći , što od neznanja što odabir krivr taktike.
cuj,mislim da su se zenuli u odabiru taktike.
A usput vozili su u Madjarskoj ;)
slika
10dana

Post Postao/la 10dana »

ajmo razapnut massu kako nezna vozit kada kreće odzada, zanemarit da se radilo o mađarskoj, te zanemarit silvertone i australiju :roll:
Scuderia
Moderator
Moderator

ajmo :( :) ;)
slika
Hamilton
Test vozač
Test vozač
Kontakt:

Post Postao/la Hamilton »

bez obzira na sve kritike koje je dobio zbog ove utrke u Mađarskoj, ja mislim da je on i više nego sposoban da pobjedi na sljedećoj utrci u turskoj...
slika
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Hamilton je napisao/la:bez obzira na sve kritike koje je dobio zbog ove utrke u Mađarskoj, ja mislim da je on i više nego sposoban da pobjedi na sljedećoj utrci u turskoj...
Ja bih se u neku ruku čak i kladio na njega slijedeću utrku. Koja je ono kladionica, netko je spominjao, koja daje full dobre prognoze za utrku da se kladim u njoj? Sigurno će koeficijent na Massu biti jako dobar :lol:
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
Hamilton
Test vozač
Test vozač
Kontakt:

p@rtibrejker je napisao/la:
Hamilton je napisao/la:bez obzira na sve kritike koje je dobio zbog ove utrke u Mađarskoj, ja mislim da je on i više nego sposoban da pobjedi na sljedećoj utrci u turskoj...
Ja bih se u neku ruku čak i kladio na njega slijedeću utrku. Koja je ono kladionica, netko je spominjao, koja daje full dobre prognoze za utrku da se kladim u njoj? Sigurno će koeficijent na Massu biti jako dobar :lol:

ja navijam za Hamiltona, ali bi mi bilo jako drago da Massa pobjedi i ušutka sve one koji ga sve više kritiziraju...
a možda se budem i kladio na njega :D :D :D
slika
Tifosina
Početnik
Početnik

Post Postao/la Tifosina »

Mislim da će Massa na sljedećoj utrci biti jako nabrijan i sigurno će dati maximum..... :D
Inače što se tiče kritika o njegovoj nesposobnosti ne bih se složila.
Mislim da je Ferrari definitivno fulao u taktici.
Ne prepiri se s budalom- ljudi možda neće
uočiti razliku.
Scuderia
Moderator
Moderator

Hamilton je napisao/la:
p@rtibrejker je napisao/la:

ja navijam za Hamiltona, ali bi mi bilo jako drago da Massa pobjedi i ušutka sve one koji ga sve više kritiziraju...
svaka cast
slika
silnica

Post Postao/la silnica »

ma masa je loš vozač i inače.

Ustvari dobar je drugi vozač. zato ka je ferari i uzeo.
e sad, drugi je problem što ferarijev prvi vozač ima toliko šugavu sreću i toliko se teško prilagođava novim stvarima da se čak sada stvara privid da su jednake kvalitete.

Masa je dobar dobar vodonoša a kimi je jednostavno podbacio a i imao je pehova.
os-ferrari

Post Postao/la os-ferrari »

slazem se....
neka ta ekipa sjedne u formulu (ops, u ferrari) pa nek vozi bolje od masse..
:evil:
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Đuro je napisao/la:Massa je danas još jednom dokazao da nema mozga niti čak ni mrvicu sreće da ga izbavi iz sranja u koje se uvalio. On je ''đubre'' kao i Fisichella koji voze dobre bolide, a ne znaju sa njima napraviti nikakav dobar rezultat.
Neznam kakav je ovo način da tako nešto pišeš.
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Scuderia je napisao/la:
rindt je napisao/la:
Ako vi tvrdite da je on jedan od najboljh vozača što po meni nije pa onda se je treao probiti i u mađarskoj bar do 8 mjesta jer smo vidjeli kako se Alonso probio do 4 mjesta.
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Hamilton
Test vozač
Test vozač
Kontakt:

Đuro je napisao/la:Massa je danas još jednom dokazao da nema mozga niti čak ni mrvicu sreće da ga izbavi iz sranja u koje se uvalio. On je ''đubre'' kao i Fisichella koji voze dobre bolide, a ne znaju sa njima napraviti nikakav dobar rezultat.

o čem ti pričaš???daj počni gledat Formulu, pa onda komentiraj, a ako budeš i dalje komentiro ovako poštedi nas svojih komentara :thumbdown:
slika
witch

Post Postao/la witch »

Kenny je napisao/la:
Scuderia je napisao/la:
rindt je napisao/la: Jučer se pokazao, toliko je dobar bio da ni Tacumu nije uspio proći , što od neznanja što odabir krivr taktike.
Ako vi tvrdite da je on jedan od najboljh vozača što po meni nije pa onda se je treao probiti i u mađarskoj bar do 8 mjesta jer smo vidjeli kako se Alonso probio do 4 mjesta.
Bravo Kenny! =D> :zivili:
Kimi!!!
Scuderia
Moderator
Moderator

Kenny je napisao/la:
Scuderia je napisao/la:
rindt je napisao/la: Jučer se pokazao, toliko je dobar bio da ni Tacumu nije uspio proći , što od neznanja što odabir krivr taktike.
lako je bilo preteci kubicu i webera,a kada je dosao do ralfa nista(tek kroz bokseve) a da ne govorim o heidfeldu tako da :roll: :-#
slika
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Scuderia je napisao/la:
Kenny je napisao/la:
Scuderia je napisao/la: cuj,mislim da su se zenuli u odabiru taktike.
lako je bilo preteci kubicu i webera,a kada je dosao do ralfa nista(tek kroz bokseve) a da ne govorim o heidfeldu tako da :roll: :-#
priznajem da je madjarska staza na kojoj se tesko pretjece ali sigurno je lakse proc sata u super aguriju nego kubicu u bmw-u!!! kimi se u monacu probio do osmog mjesta!!!!
McLaren u <3
Odgovori