Kritike na rad moderatora

Izrazite svoje prijedloge i kritike o našoj web stranici, pitajte što vam nije jasno...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
sale
Site Admin
Site Admin
Ja sam: Vozač
Navijam za: F1
Kontakt:

Re: Kritike na rad moderatora

Post Postao/la sale »

Chaotic je napisao/la:Meni je jako zanimljivo koliko su ljudi na ovom forumu nezadovoljni. Prvo se prigovara da je preveliki nered i da svi rade što god žele. Nakon toga imamo situaciju da se ljude posluša, angažiraju se dodatni moderatori, uvede se koliko toliko red na forum. Što se dobiva? Pa u stvari ništa... osim što ljudi više ne prigovaraju da je preveliki nered već da je uvedena cenzura.

U zadnje su vrijeme upravo cenzura, nemogućnost pisanja off-topica i odlaska u širinu prilikom rasprave među popularnijim temama na forumu.

Zar je toliko teško otvoriti novu temu i ne "zagađivati" postojeće s postovima koji s njom nemaju nikakve ili imaju veoma malo veze? Otvaranje nove teme se na svu sreću ne naplaćuje, dostupno je svim članovima i jednostavno je za izvesti. Sve što je potrebno je koliko toliko normalan uvodni post.

Off-topic je veoma nezgodna stvar ako ga se ne drži pod nadzorom.

P.S. Koliko je vas uopće upoznato s nekom vrstom Netiquettea za forume?
Amen my brother!
Namjerno sam citirao cijeli post da ga oni koji upravo čitaju moje riječi pročitaju još jednom.

Naime, teme postoje da bi se rasprave mogle kategorizirati, a ne da se u njima raspravljalo o svemu i svačemu bez nekakvih pravila. To je isto kao da dođete u učionicu i s nekoliko profesora istovremeno slušate nekoliko različitih predavanja - raspravljat će se o svemu i svačemu, a onaj koga zanima određena tema, neće ju moći pratiti jer ostali raspravljaju o nečemu trećem.

Što se tiče cenzure, mi cenzuriramo samo proste riječi. Brisanje nezdravih prepucavanja između navijača različitih strana ne bih svrstao u tu kategoriju jer takve "rasprave" zapravo ne vode nigdje, podižu tenzije između članova i uništavaju smisao foruma - civilizirano i kulturno raspravljanje na zadanu temu.
MP4don je napisao/la:Već neznam po koji put kažem, ali ne bi bilo loše da su modovi malo objektivniji... čast izuzecima, ali večinom se odluke donose na temelju subjektivnih procjena modova... tako da se briše sve i svašta... ;) U zadnje vrijeme sam primjetio da ima promjena na bolje po tome pitanju, ali sustavno se treba raditi na održavanju zdrave objektivnosti... jedno od riješenja tog problema jest da se modovi manje upleću u rasprave, a da sankcioniraju baš sve što je bukvalno protivno pravilima (znači strogi Off i osobno vrijeđanje), a ne što on u tom trenutku sam misli i kosi se s njegovom mišlju... ;) Ako želi djelovati baš osobno na svaki post, onda je najbolje da se odrekne tako zahtjevne pozicije kao što je moderiranje... EOD
Objektivnost moderatora na ovom forumu je na zavidnoj razini, ako se mene pita. Prije nego što se krene se čiščenjem neke teme, moderatori se uvijek međusobno konzultiraju i razmijene mišljenja (osim ako se radi o strogom kršenju pravila, onda se problem riješava bez prethodnog dogovaranja).
Jako sam se nasmijao kad sam pročitao crveno označeni dio citiranog posta :D Iskreno, nemam pojma kako si došao do tog zaključka, osobito zato jer sam već dosta puta naglasio da moderatori ne brišu što ih je prohtje (nego pitaju ostale modove što misle o određenoj temi/postu).
tex je napisao/la:samo da velim, da se slažem sa njime. u potpunosti je u pravu. istina je da je bilo bolje kad nije bilo modova, ali onda nas nije bilo previše. prošla su i do 4 puna dana tokom tjedna da nije bilo ni jednog novog posta. onda je sale delal reda, pa kako se forum proširivao počelu su padato novi moderatori, a prvi je bil senna ako me pamčenje služe
istina je da se sve cenzurira, više se nemože normalno raspravljati, niti malo preći u širinu tokom razgovora, već se sve briše čim se malo pređe u širinu. čovjek više nemože previše raspravljati, a da se ne umiješa neko i počne se igrati boga.
Mislim da je besmisleno uspoređivati današnje stanje na forumu kad je aktivno 10+ puta više članova. Da se nekadašnja politika održavanja foruma održala do danas, ovaj forum bi bio u tolalnom rasulu ;)
$@Ł€: Tražite prije postanja slika
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

Hm, do nekog eventualnog poboljšanja neće doći ako će se odgovarati na način da jači odmah poklopi slabijeg, baci par protupitanja u kojima se jasno iščitava dominacija bez namjere promjene i onog što se napisalo pod kritiku... baci se pod tepih i idemo dalje... imam dojam da postoji velika doza samohvale, pa mi smo najobjektivniji, što ti znaš, tu smo jako dugo, itd... kritike se pišu s razlogom da se forum poboljša, a ne da se samo vegetira čitajući postove... to se može i bez registracije... tako da ja svaku kritiku koju ovdje pročitam smatram korisnom i uvijek treba težiti boljem... bez ljutnje... pozzz
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

MP4don je napisao/la:Hm, do nekog eventualnog poboljšanja neće doći ako će se odgovarati na način da jači odmah poklopi slabijeg, baci par protupitanja u kojima se jasno iščitava dominacija bez namjere promjene i onog što se napisalo pod kritiku... baci se pod tepih i idemo dalje... imam dojam da postoji velika doza samohvale, pa mi smo najobjektivniji, što ti znaš, tu smo jako dugo, itd... kritike se pišu s razlogom da se forum poboljša, a ne da se samo vegetira čitajući postove... to se može i bez registracije... tako da ja svaku kritiku koju ovdje pročitam smatram korisnom i uvijek treba težiti boljem... bez ljutnje... pozzz

ja se slažem,kritike se pišu s razlogom al navedi primjer,baš kako je 47 rekao i kako sam napisao snte sexyu,bez primjera je samo trabunjanje u prazno,ja tebi mogu dat primjer di ja tražim li bilo ko od nas potvrdu dali je ovo za brisanje ili pak za opomenu ili ne znam kaj,dok ti meni nemaš taj podatak... velim već stoti put,nitko se neće naljutit na kritiku,al da bi ona bila konstruktivna mora biti i potpuna,jer pazi svatko griješi,normalno osim mene :biggrin:

p.s.e,da ne znam za ostale i dal smo svi zajedno al ja jesam najobjektivniji :lol: :lol: :lol:
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

A kamo bi ovaj forum otišao da nema moderatora?? Ima dana u kojima obrišu po 3,4 cijele stranice "smeća" i to je potpuno opravdano, stvarno, gdje bi bio kraj takvim raspravama da njih nema? Svaki dan 3,4 stranice postova koji nemaju neke veze sa temom i tako sutra pa prekosutra i tako iz dana u dan. Pa za tjedan dana bi na forumu bila aktivna 3,4 člana.
E upravo zato postoje moderatori da uvedu neki red u teme i postove i da koliko toliko uspijevaju održati forum preglednim i čitkim.

Evo, samo na kraju bih želio citirati ovo jako dobro pravilo:
Razmislite prije nego li napišete bilo što. Morate imati valjan razlog za pisanje poruke i poruka mora biti smislena!
Da se ovoga svi više pridržavamo, nebi bilo toliko kritika na moderatore! ;)
Prvo počnite sa kritiziranjem sebe i svojih postova, a onda ako vidite da nemate kritiku za sebe, onda kritizirajte modove!
FICHO
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
Kontakt:

Post Postao/la FICHO »

Evo ide mi već 3. godina ovdje pa ću si uzeti za pravo da napišem riječ-dvije...

Također potječem iz tex-ovog doba foruma kada nije bilo toliko članova i rasprava tako da ga u potpunosti razumijem. Meni osobno fale članovi iz tog vremena, kao npr. Gogy, ferrariboy, Buxer, Magic Alonso, p@rtibrejker itd...ovo su samo neki od nickova kojih se sjećam. Ne znam zašto su otišli, ali pretpostavljam razloge odlaska. Rasprave sa njima su uvijek bile na nivou, iako se nisam uvijek slagao s njima poštivao sam mišljenje jer su postovi sadržavali ono najbitnije - stav potkrijepljen argumentima. Danas forum ima puno više članova i atmosfera je skroz drugačija. Postovi se svode na flejmanje, izjave "Cig*n jedan, ko je njega učio vozit, ja mu nebi dao ni romobil", "Kako taj xy ne zna vozit, ja bi to bolje od odvezao a gledao sam samo clipove na YouTubeu", "Moj vozač je bolji od tvog vozača jer...jer...ne znam ni ja zašto, ali pišem tek toliko da nešto napišem" itd. itd.
Mene više smetaju takvi postovi koji su u okviru teme, nego 2-3 normalna koja nemaju veze s temom a proizašla su iz dosjetke nekog člana ili slično.
Došlo je i dosta novih članova, neki su se iskristalizirali u konstruktivne s kojima se da raspravljati, a ima i onih od kojih mi se diže želudac samo kad nickname vidim. Izražavanje i kultura na nivou kromanjonca, bahato uletavanje sa kočijaškim vokabularom starijim članovima, spammanje...
Što se tiče samih moderatora, nemam nikakvih kritika na njihov račun jer i sam znam da moderatorski posao nije lak. slika

My two cents.
slika
>>>>>>>>>>> Forza Ferrari! ~ Sempre Ferrari! <<<<<<<<<<
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Chaotic je napisao/la:Meni je jako zanimljivo koliko su ljudi na ovom forumu nezadovoljni. Prvo se prigovara da je preveliki nered i da svi rade što god žele. Nakon toga imamo situaciju da se ljude posluša, angažiraju se dodatni moderatori, uvede se koliko toliko red na forum. Što se dobiva? Pa u stvari ništa... osim što ljudi više ne prigovaraju da je preveliki nered već da je uvedena cenzura.

U zadnje su vrijeme upravo cenzura, nemogućnost pisanja off-topica i odlaska u širinu prilikom rasprave među popularnijim temama na forumu.

Zar je toliko teško otvoriti novu temu i ne "zagađivati" postojeće s postovima koji s njom nemaju nikakve ili imaju veoma malo veze? Otvaranje nove teme se na svu sreću ne naplaćuje, dostupno je svim članovima i jednostavno je za izvesti. Sve što je potrebno je koliko toliko normalan uvodni post.

Off-topic je veoma nezgodna stvar ako ga se ne drži pod nadzorom.

P.S. Koliko je vas uopće upoznato s nekom vrstom Netiquettea za forume?
Pa moze ti u drzavi bit 5 milijuna policajaca i dali moras bit zadovoljan s njima ? :doubt:

Primjer sa kruskama i jabukama nije valjan. Stvar je samo dal jedna osoba kupuje kruske i jabuke :D
Moja poanta je da(npr.) tema je odnos Alonso-Hamilton i ako on pocne pricat o odnosu Senna-Prost gleda se dal je kontekst pisanja povezan sa prvotnom temom. Zamolio bi modove da na to pripaze.
ivana.zagreb
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica

Post Postao/la ivana.zagreb »

Scuderia je napisao/la: I htio sam doci opet tu, i kad vidim poruku: Iskljuceni ste na 3 dana zbog offtopica. Sta sam htio reci? Pa evo upravo ovo: Da se to prije malo teze kaznjavalo, a danas kad odes u OT postovi se brisu( jedino ako si stvarno uporan, i dalje radis po svom, onda i dobijes malo odmora).
ja sam bila 3 dana na hlađenju zato kaj sam "previše" citirala

forum je po meni sjajno funkcionirao dok se na forumu nije pojavio mladen jergović (nemam ništa stvarno protiv čovjeka da se nebi mislilo) i njegov dio foruma. nedugo nakon toga na forum se registriralo masa ljudi i na forumu je nastao kaos.

istina da su se ljudi bunili da navodno moderatori ne rade svoj posao kak spada ili da ih je malo i da te ljude treba nekako "kontrolirati" jer se radilo kaj se htjelo .sada se oped prigovara zato kaj je puno moderatora ali sad se sve kažnjava i ljudi više neznaju kaj smiju kaj ne smiju.
mislim da se tu po pitanju moderatora ide iz jedne krajnosti u drugu (iz jedne ajmo tako reći flegma situacije u jedno prestrogo kažnjavanje)

e sad ak je ovo već neko spomenuo nemojte zamjeriti jer nisam dalje čitala komentare jer me nema baš na forumu (hehe možda i predpostavljate zakaj :biggrin: a i tex vam je sve objasnil 8) )
tex je napisao/la:čujte, mi staroji članovi koji smi više od tri godine ovdje i kad smo normalno mogli raspravljati bez provokacije. naravno da je bilo padobranaca i takvih stvari, ali oni nisu se dugo zadržali. i to nam fali, i naravno da smo nezadovolji u vezi svega. tu si nemogu pomoći, ipak mi stari ne volimo promjene i samo budemo kukali.

istina je da neki od moderatora čine pravi posel u vezi odžavanja foruma i svaka im čast =D> =D> ali opet se izgubila draž komentirati i raspravljati o stvarima. i kad malo pogledaš, mi stariji članovi koji su bili ovdje dok je forum imal 11 članova u jednom danu, imamo svoje teme u kojima se zadržavamo i više previše ne komentiramo.
tex :thumbup:
Ma ja sam Fisico-fan...
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
Biba
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Biba »

ok... sada ste se svi okomili na moderatore i pamtite im svaku pogrešku... ali tko radi taj i griješi tako da je to sasvim nebitno... prvo da svatko od nas ima imalo kulture do ovoga nebi dolazilo... jer sjetite se samo koliko ste puta vrijeđali druge vozače, a pak ne volite kad drugi vrijeđaju vaše vozače... i šta se događa??? masovne prepirke oko toga tko je bolji umjesto da se normalno priča o tome tko je kako vozio... a to tko je bolji je sasvim nebitno jer svatko brani svoje.... zato pamet u glavu i ne radite ono šta ne volite da drugi vama rade... i kad se dovedete vi u red sve će biti bolje.. jer moderatori i neka pravila vas ne mogu dovesti u red... znači stanje na forumu ovisi o nama, a ne o njima... i još nešto.... ako vam je tako stalo do reda na forumu zašto sami radite gluposti???
sale
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la sale »

Mala obavijest svim članovima foruma,

kao što ste vjerojatno već vidjeli, protresli smo moderatorsku postavu (CLICK). Neki su dobili veće, neki manje ovlasti, a neki su ostali na istome - samo radi učinkovitijeg održavanja foruma. Da odmah napomenem, novi raspored moderatora se može, ali i ne mora još malo izmijeniti.
ivana.zagreb
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica

Post Postao/la ivana.zagreb »

Biba je napisao/la:ok... sada ste se svi okomili na moderatore i pamtite im svaku pogrešku... ali tko radi taj i griješi tako da je to sasvim nebitno... prvo da svatko od nas ima imalo kulture do ovoga nebi dolazilo... jer sjetite se samo koliko ste puta vrijeđali druge vozače, a pak ne volite kad drugi vrijeđaju vaše vozače... i šta se događa??? masovne prepirke oko toga tko je bolji umjesto da se normalno priča o tome tko je kako vozio... a to tko je bolji je sasvim nebitno jer svatko brani svoje.... zato pamet u glavu i ne radite ono šta ne volite da drugi vama rade... i kad se dovedete vi u red sve će biti bolje.. jer moderatori i neka pravila vas ne mogu dovesti u red... znači stanje na forumu ovisi o nama, a ne o njima... i još nešto.... ako vam je tako stalo do reda na forumu zašto sami radite gluposti???
e da nekaj razjasnimo, što se mog komentara tiče
ja se nisam okomila na moderatore, nego sam samo komentirala postojeće stanje na forumu i kakvo je bilo prije godinu-dvije

biba dobro si napisala, da netko ima malo kulture (ovo što se sad događa je rat između mclearenovih i ferrarijevi fanova) do nekih stvari na forumu nebi dolazilo i moderatori nebi morali raditi to što rade
Ma ja sam Fisico-fan...
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

mene zanima zakaj u TM podforumu postoje čak 3 teme o serveru i jedna chat tema,gdje se toliko stvari duplo opet napravi,a sve se može izbjeć jednostavnim editiranjem teme servera npr.?

zahvaljujem na odgovoru
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
sale
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la sale »

schuey je napisao/la:mene zanima zakaj u TM podforumu postoje čak 3 teme o serveru i jedna chat tema,gdje se toliko stvari duplo opet napravi,a sve se može izbjeć jednostavnim editiranjem teme servera npr.?

zahvaljujem na odgovoru
Dvije teme su spojene u jednu (ista tematika), te su sada ostale dvije teme --> jedna u kojoj se raspravlja o plaćanju hostanog servera (koja će biti obrisana nakon što se donese odluka) i druga u kojoj prijavljujemo greške i postavljamo pitanja vezana uz naš vlastiti server.

Nema na čemu ;)
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

čitat treba,sale je već riješio taj problem,samo treba bacit oko,btw i pazi da ti nebi se netko petljo u posel ;)

član Uprave kviza :biggrin: :biggrin: :biggrin:
Krscho
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1HR TMNF Team

Post Postao/la Krscho »

Tema server je tema o svim informacijama o serveru sta su gore i sta trebaju da budu, tema o placanju servera nije vezana uz server nego uz placanje i smaim time je posebna, ona ce s ezatvoiti i izbrisati kada se rijese stvari oko uplata
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

JA sam zadovoljan sa gobalnim moderatorima. Al ne kuzim npr. kako clan Almeida moze bit mod? Zbog navijacke ravnopravnost ili sta? Ja nemam nista protiv njega al smatram da po postovima nije uvjek dovoljno objektivan da bude mod. Ne zelim da netko skuzi da ja pricam da bi bolje obavljao poso od njega ili tako nesto jel vjerujem da nebi al po meni nije jos se etabliro da se moze tocno prosudit o tome....
Schumy.d
Legenda
Legenda

Adriana Lima fan je napisao/la:JA sam zadovoljan sa gobalnim moderatorima. Al ne kuzim npr. kako clan Almeida moze bit mod? Zbog navijacke ravnopravnost ili sta? Ja nemam nista protiv njega al smatram da po postovima nije uvjek dovoljno objektivan da bude mod. Ne zelim da netko skuzi da ja pricam da bi bolje obavljao poso od njega ili tako nesto jel vjerujem da nebi al po meni nije jos se etabliro da se moze tocno prosudit o tome....
Pa mislim da se varaš...
On je moderator u temo Ostali sportovi. Tamo je često i neka je dobio tu dužnost, jer ovako i onako modovi imaju dosta posla, a osim Schueya, baš nitko ne posjećuje tu temu.
A i zbog vođenja kladionice je Almeida dobio tu zadaću! ;)
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Adriana Lima fan je napisao/la:JA sam zadovoljan sa gobalnim moderatorima. Al ne kuzim npr. kako clan Almeida moze bit mod? Zbog navijacke ravnopravnost ili sta? Ja nemam nista protiv njega al smatram da po postovima nije uvjek dovoljno objektivan da bude mod. Ne zelim da netko skuzi da ja pricam da bi bolje obavljao poso od njega ili tako nesto jel vjerujem da nebi al po meni nije jos se etabliro da se moze tocno prosudit o tome....
Sto se tice almeide, on je dobio posao da bude tamo, jer..... vidjet ces i sam 22.2 pod Ostalim sportovima.
slika
sale
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la sale »

tex je napisao/la:ako se ne varam, on je mod samo radi ordžavanja kladioni, i ništa više. u detalje ipak nisam upučen, šef bude sve objasnio
Mislim da nemam što objašnjavati, tex je rekao razlog :)
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

sale je napisao/la:Mala obavijest svim članovima foruma,

kao što ste vjerojatno već vidjeli, protresli smo moderatorsku postavu (CLICK). Neki su dobili veće, neki manje ovlasti, a neki su ostali na istome - samo radi učinkovitijeg održavanja foruma. Da odmah napomenem, novi raspored moderatora se može, ali i ne mora još malo izmijeniti.
Evo, ocito je problem ipak bio u nekim novim modovima i sada kada smo ih se napokon rijesili ce na forumu zavladati mir i blagostanje. :roll: Necu nista dalje govoriti samo cu citirati mojeg dragog prijatelja schueya:
ne znam,nisam radi dokazivanja tu,nisam radi nikoga doli da imam s kim pričat o f1,onda te postave da pomogneš održavat i kad najvise radis te maknu :(
schuey nadam se da se ne ljutis sto te bez pitanja citiram
slika
sale
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la sale »

Ja bih samo napomenuo, ono što zam zaboravio prvi put, a to je da ni Icy ni Schuey nisu izgubili većinu moderatorskih ovlasti zbog obavljanja lošeg posla. Odluka je donesena zbog neslaganja između moderatora. U detalje ne želim ulaziti jer nemam namjeru cijeli forum pretvoriti u nekakvu porotu.
almeida
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Za ulizivanje..
Kontakt:

Post Postao/la almeida »

mislim da sada znaš zašto sam ja lokalni mod ;)
ako tebi smeta moja pozicija u ostalim sportovima nega me sale makne boli me briga meni pozicija na forumu nije bitna tako da ;)
aj pogledaj svoju objektivnost na forumu pa se meni javi ;)

p.s. uloga moda u ostalim sportovima jako velika posla preko glave pa ne znam našto se možeš žaliti na moj rad.Ja znam da sam dobio ovu titulu samo i isključivo zbog kladare i držat ču se striktno poslova kladionice tako da ti neću smetat :biggrin:
slika
"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

almeida je napisao/la:
mislim da sada znaš zašto sam ja lokalni mod ;)
ako tebi smeta moja pozicija u ostalim sportovima nega me sale makne boli me briga meni pozicija na forumu nije bitna tako da ;)
aj pogledaj svoju objektivnost na forumu pa se meni javi ;)

p.s. uloga moda u ostalim sportovima jako velika posla preko glave pa ne znam našto se možeš žaliti na moj rad.Ja znam da sam dobio ovu titulu samo i isključivo zbog kladare i držat ču se striktno poslova kladionice tako da ti neću smetat :biggrin:
To nisam pretio di si ti mod. tako da je moja greska. A uz to nemoras se tu izvjestavat o objektivnosti mojih postova ja mislim da sam ja napisao u svome postu o tome i da to vise zanci neg kad neki Ferrarijevac spomene tako da ne moras tu nes piskarat bezveze. I striktno napisem da se ovo shvati na pravi nacin i onda mi pocne nesto pricat. Ne ti zbilja nisi mod za ostatak foruma jel kad vidim da nemozes jedan naputak u psotu pravilno shvatit onda o tvojoj objektivnosti nemamo ni sta pisat.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Adriana Lima fan je napisao/la: To nisam pretio di si ti mod. tako da je moja greska. A uz to nemoras se tu izvjestavat o objektivnosti mojih postova ja mislim da sam ja napisao u svome postu o tome i da to vise zanci neg kad neki Ferrarijevac spomene tako da ne moras tu nes piskarat bezveze. I striktno napisem da se ovo shvati na pravi nacin i onda mi pocne nesto pricat. Ne ti zbilja nisi mod za ostatak foruma jel kad vidim da nemozes jedan naputak u psotu pravilno shvatit onda o tvojoj objektivnosti nemamo ni sta pisat.
Šta si ti tolko zapeo za njega? Moderator je u Ostalim sportovima u kojima ti nisi napisao niti jedan komentar, a sad se prvi tu buniš... Ako se ne bunimo mi koji tamo raspravljamo, ne znam zašto se ti buniš. :roll:
I k tome je već naveden glavni razlog postavljanja Almeide za moderatora.
I :amen:
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

br. 1. alemida je jako dobar dečko koji iznimno dobro obavlja svoj posao ;) mod je zbog kladionice koja uskoro počinje ali i zbog raspodjele da se ima jedan stalni mod koji bi uređivao i brinuo se o podforumu jer ima svoje stalne članove i bolju posjećenost od nekih drugih podforuma,samim time treba osoba koja bi to sve držala na oku,ja sam mogao kolko sam mogao a sada prepuštam sve njemu,on je moj nasljednik i nek se drži :thumbup: nije bitna funkcija samo,nego po meni kolko se doprinosi,a ako ima dobru ideju i želju samo naprijed ;) jedna briga manje za mene jer znam da će dobro raditi tamo ;)

Vostalo-ja sam prestrukturiranjem zatražio da samo ostanem na kvizu kao i prije,dalje ćemo vidjet ;)
almeida
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Za ulizivanje..
Kontakt:

Post Postao/la almeida »

Adriana Lima fan je napisao/la:

To nisam pretio di si ti mod. tako da je moja greska. A uz to nemoras se tu izvjestavat o objektivnosti mojih postova ja mislim da sam ja napisao u svome postu o tome i da to vise zanci neg kad neki Ferrarijevac spomene tako da ne moras tu nes piskarat bezveze. I striktno napisem da se ovo shvati na pravi nacin i onda mi pocne nesto pricat. Ne ti zbilja nisi mod za ostatak foruma jel kad vidim da nemozes jedan naputak u psotu pravilno shvatit onda o tvojoj objektivnosti nemamo ni sta pisat.
a ja sam vidio puno tvojih postova u ostalim sportovima cijela jedna stranica visiš cijeli dan tamo zbog čeg ti je onda zasmetalo niti si ti prisutan niti postaš :roll:
slika
"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
Odgovori