Pitanja članova u vezi funkcioniranja foruma

Izrazite svoje prijedloge i kritike o našoj web stranici, pitajte što vam nije jasno...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Hamilton
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Hamilton »

Molly je napisao/la:
LeoZGB je napisao/la:Jel se to meni forum blesira ili imamo brdo novih moderatora jer su meni tex, schuey, icegirl zeleni mozda ih ima jos al se nemrem sjetit.
Vi ljudi uopće ne čitate sve po redu. Lijepo vam je Sale par postova gore objasnio što se događa s tim "novim moderatorima".

Daj čitajte prvo, onda postavljajte pitanja :roll:

da, stvarno, moje isprike nisam uopće primjetio taj post.... :oops:

my bad, my bad...
slika
legolas
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernanda Alonsa

Post Postao/la legolas »

Hamilton je napisao/la:
LeoZGB je napisao/la:Jel se to meni forum blesira ili imamo brdo novih moderatora jer su meni tex, schuey, icegirl zeleni mozda ih ima jos al se nemrem sjetit.

ovo se i meni dešava... gotovo polovica forumaša su mi zeleni(modovi), jel to neka greška ili?
Imate odgovor na osvoj stranici pri vrhu. ;)

EDIT: Nisam vidio ove postove iznad. :oops:
Zadnja izmjena: legolas, dana/u 17 svi 2008, 12:58, ukupno mijenjano 1 put.
slikaslika
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

kad se klikne na online mene zanima kako gost može biti u reputaciji ili pak postanju jer to kolio znam gostima to nije dopušteno?
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

schuey je napisao/la:kad se klikne na online mene zanima kako gost može biti u reputaciji ili pak postanju jer to kolio znam gostima to nije dopušteno?
Koliko ja vidim, kad se klikne na "OnLine" tu se nalazi popis članova i lokacija na forumu gdje se trenutno nalaze. Kakva reputacija sad?
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

p@rtibrejker je napisao/la:
schuey je napisao/la:kad se klikne na online mene zanima kako gost može biti u reputaciji ili pak postanju jer to kolio znam gostima to nije dopušteno?
Koliko ja vidim, kad se klikne na "OnLine" tu se nalazi popis članova i lokacija na forumu gdje se trenutno nalaze. Kakva reputacija sad?
neki gosti piše da se nalaze u reptaciji a neki postaju,to se mjenja svako malo ovisno di je...al me zanima kako je to moguće
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

schuey je napisao/la:
p@rtibrejker je napisao/la:
neki gosti piše da se nalaze u reptaciji a neki postaju,to se mjenja svako malo ovisno di je...al me zanima kako je to moguće
da to sam i ja primjetila i nije mi bilo jasno...kad se ja zaboravim loginirati i idem gledat reputaciju piše mi da gostima nije dozvoljeno gledati povijest reputacije..a sad maloprije kliknem online i ovo mi izbaci:
slika
:?:
Zadnja izmjena: Icy, dana/u 17 svi 2008, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
p@rtibrejker
Veteran
Veteran

schuey je napisao/la:neki gosti piše da se nalaze u reptaciji a neki postaju,to se mjenja svako malo ovisno di je...al me zanima kako je to moguće
Nisam dosad primjetio da se gosti nalaze u reputaciji ili da postaju. Meni je uvijek izlistan (neki drugi) dio foruma gdje se nalaze. Tj kako bi trebalo biti...

Za post iznad: možda se vodi kao pokušaj gledanja reputacije, ili pokušaj postanja, ili baza ne osvježava ove podatke ažurno pa se neko tko je na stranicu naletio kao gost i u međuvremenu loginirao i postao i dalje vodi kao gost?

Sale će znati više...
- Oviedon Ihmisohjus -
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
red_devil
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumacher - Ferrari

Post Postao/la red_devil »

Ja sam to isto primjetio.

Vjerojatno kliknu reputaciju, pa tako forum to registrira. Isto je i sa PP ;)
.
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

red_devil je napisao/la:Ja sam to isto primjetio.

Vjerojatno kliknu reputaciju, pa tako forum to registrira. Isto je i sa PP ;)
nije 100 % točan,recimo ja kliknem online i izlista mi da sam se nalazio u profilu a profil nisam diro ni sam ne znam koliko,malo je glupo da registrira jedan klik koliko doslovno traje taj ulazak u reputaciju ili pp il nekaj treće,makar je to najvjerovatnija opcija dok sale ne dođe
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

evo i na ovo sam isto naletila...
slika

stvarno mi nije jasno kak gost može postat :? :?:
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
p@rtibrejker
Veteran
Veteran

icegirl_no1 je napisao/la:evo i na ovo sam isto naletila...
slika

stvarno mi nije jasno kak gost može postat :? :?:
Kada si na forumu kao gost i klikneš za odgovaranje posta prebacuje te na login ekran, ali mislim da je lako moguće da sam forum taj klik registrira kao postanje.
- Oviedon Ihmisohjus -
sale
Site Admin
Site Admin
Navijam za: F1
Kontakt:

Post Postao/la sale »

Mislim da je p@rtibrejker u pravo. Forum jednostavno lošije registrira "šetanje" gostiju po forumu ;)
$@Ł€: Tražite prije postanja slika
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Fernando Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

Zašto se meni potpis i minute u minutu mjenja. Trenutak je ogroman, pa je sljedeći trenutak premalen, pa onda normalan i tako non-stop? Ne kužim.
kakav potpis staviti???
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Maestro je napisao/la:Zašto se meni potpis i minute u minutu mjenja. Trenutak je ogroman, pa je sljedeći trenutak premalen, pa onda normalan i tako non-stop? Ne kužim.
Meni je tvoj potpis uvijek isti!! :?
Nema nikakve razlike, bar kod mene...
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

ni kod mene,to ti buncaš od gladi :smijeh:
LeoZGB
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la LeoZGB »

Molly je napisao/la:
Vi ljudi uopće ne čitate sve po redu. Lijepo vam je Sale par postova gore objasnio što se događa s tim "novim moderatorima".

Daj čitajte prvo, onda postavljajte pitanja :roll:
Jel problem normalno odgovorit na normalno pitanje, ok nisam vidio i šta sad kaj mi treba zbog toga oči iskopat!?!?!
Sex is like hacking...U go In..U go out...and U pray that U didn´t left something behind

Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.
slika
sale
Site Admin
Site Admin
Navijam za: F1
Kontakt:

Post Postao/la sale »

Maestro je napisao/la:Zašto se meni potpis i minute u minutu mjenja. Trenutak je ogroman, pa je sljedeći trenutak premalen, pa onda normalan i tako non-stop? Ne kužim.
Probaj sliku prebaciti na neki drugi server (npr. imageshack.us), možda se na trenutnom serveru nešto zbiva ;)
$@Ł€: Tražite prije postanja slika
LeoZGB
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la LeoZGB »

Molly je napisao/la:
LeoZGB je napisao/la:
Jel problem normalno odgovorit na normalno pitanje, ok nisam vidio i šta sad kaj mi treba zbog toga oči iskopat!?!?!
Pa mislim da nije potrebno svakom članu posebno odgovoriti na isto pitane. Ne bih ništa rekla da je odgovor tri stranice prije tvog pitanja. Ali brate mili, dva posta iznad :roll: Zar je to tako teško za pročitati ili vidjeti.
Oprosti ako sam te uvrijedila, nije mi to bila namjera, ali nisi ti jedni koji radi takve stvari ;)
Šta god da sad napišem će ispast da se hoću svađat, prepirat ili šta ti ja znam šta, ali samo hoću reći da se na moje pitanje moglo odgovorit i na način na koji je legolas odgovorio dva posta nakon tebe iliti na pristojan način, a to je uputit forumaša na njegovu grešku bez okretanja očima, kategoriziranja i živčanih ispada.
Sex is like hacking...U go In..U go out...and U pray that U didn´t left something behind

Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.
slika
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Fernando Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

sale je napisao/la:
Probaj sliku prebaciti na neki drugi server (npr. imageshack.us), možda se na trenutnom serveru nešto zbiva ;)

Sad je sve O.K. Tnx ;)
kakav potpis staviti???
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Kako mogu promjeniti svoj nick na forumu??
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

Keith je napisao/la:Kako mogu promjeniti svoj nick na forumu??
A daj, pa schuey te samo zaje*avao...bas ti je dobar nick ;-)
p.s. drago nam je da smo te upoznali (icy i meni) i steta da nisi i vozio...
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Piquet20 je napisao/la:
A daj, pa schuey te samo zaje*avao...bas ti je dobar nick ;-)
p.s. drago nam je da smo te upoznali (icy i meni) i steta da nisi i vozio...
nemoj tako,sad bum ja ispo kriv za sve zlo na ovom forumu :D

@Keith ja sam protiv mjenjanja tvog nicka,mislim da je odličan i da bi ga trebo zadržat,sad jedino ak ti misliš drugačije ;)
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

schuey je napisao/la:@Keith ja sam protiv mjenjanja tvog nicka,mislim da je odličan i da bi ga trebo zadržat,sad jedino ak ti misliš drugačije ;)
Slazem se. ;-)

schuey je napisao/la:nemoj tako,sad bum ja ispo kriv za sve zlo na ovom forumu :D
Bez brige, Icy je dezurni krivac za sve na ovom forumu. :lol: :lol: :lol:
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Najbolje ga ne mijenjati jer će opet nastati pomutnja!! Već smo se navikli na Keith!! ;) Šta mu fali??
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Dr. DJ »

Po meni ako neko već jaako dugo ima isti nick bolje da ga nemjenja...Jer teško je i ovako popamtiti tko je tko...A di još kad neko promjeni nick...
1982 UCV 1919
Odgovori