De CesarisKing iCool je napisao/la:Ko je to na 11. pitanju??

SUUUUUUPER KVIZ!!!

Morat ćemo mi, po uzoru na FIA-u, kazniti Jackieja da učinimo prvenstvo zanimljivijim.Senna je napisao/la:"Izgubljeni u prijevodu"Jackie Stewart je napisao/la:Dosta teški kviz! Nisam sve znal, ali dobro da je tak teški!
Jackie Stewart
Znao sam skoro sve, malo mi je krivo šta neću imat sve točne, ali ipak ću pobijedit!
malo šale
ukupno 12almeida je napisao/la:
@uprava kviza:koliko nas je bilo
rezultati će biti danas tokom dana,vjerovatno do navečer,no zamolio bih te da postavljaš sva pitanja u jednom postu a ne svaki post novo pitanjealmeida je napisao/la:kada će rezultati
he he jesam vrajžischuey je napisao/la:da odmah vas obavijestim da je Snna kaznu odradio 1 minutu prije vremena tako da sad mu sve normalno danas teče
ne razmem skroz,ali to je unutar vremena,da je u 51 bio bi problem bilo bi kazne,dok da si ti predo bio bi DSQ zbog tada služeče kazneSenna je napisao/la:
nisam nikad pitao šta ako netko preda u npr danas 16.50dali se to sankcionira ili se sve to prihvaća kao unutar 20 min
ne dok netko posta a da je na pp-u minuta slanja 50-a onda se uvažava kao odgovoro,jer kviz prestaje bit valjan sa istekom 20-e minuteSenna je napisao/la:ma to za 51 i kaznu je OK, nego mislim da netko preda točno u 50, dakle u 20 minuti, dali se to sankcioniraschuey je napisao/la:ne razmem skroz,ali to je unutar vremena,da je u 51 bio bi problem bilo bi kazne,dok da si ti predo bio bi DSQ zbog tada služeče kazne
a da piquet20 i piquet nisu iste osobeIcy je napisao/la:Isuse, 30/30??![]()
Svaka čast, piquet!
![]()
![]()
Čestitke i ostalima, vidim da nas se danas dosta skupilo.Odličan kviz, težak, ali ne pretežak, s puno slika, baš kak se meni sviđa. Zadovoljna sam rezultatom, pogotovo kad vidim kakva je bila konkurencija.
@piquet: Evo, sad mi se dragi naljutio jer sam mu rekla da znaš više od njega, pa je rekao da te izaziva na dvoboj.Jesi za?
Možda koristim na Tyrrellu traction control ili....Piquet20 je napisao/la:Morat ćemo mi, po uzoru na FIA-u, kazniti Jackieja da učinimo prvenstvo zanimljivijim.Senna je napisao/la:"Izgubljeni u prijevodu"Jackie Stewart je napisao/la:Dosta teški kviz! Nisam sve znal, ali dobro da je tak teški!
Jackie Stewart
Znao sam skoro sve, malo mi je krivo šta neću imat sve točne, ali ipak ću pobijedit!
malo šale![]()
Nisam bas to doslovno rekao, ali uvijek sam spreman za dvoboj u vezi F1.piquet je napisao/la:s čime?Icy je napisao/la:Evo, sad mi se dragi naljutio jer sam mu rekla da znaš više od njega, pa je rekao da te izaziva na dvoboj.Jesi za?
mačevi ili pištolji??
This was supposed to be a surprisePiquet20 je napisao/la:Icy, jel vec sastavljas pitanja?
Senna je napisao/la:...mada je onaj prošli bio teži...
almeida je napisao/la:...Težak kviz mada je prošli bio meni teži...
Stvarno!schuey je napisao/la:p.s. samo se nadam da zvjerko zbog kazne nije odlučio bojkotirat ovaj kviz![]()
![]()
Podsjetit cemo te drugi put putem pp-a.Scuderia je napisao/la:Nisam sudjelovao, a imao sam namjeru+ jos sam bio tu dok je poceo, ali problem je bio sta sam mislio da je kasnije.
Nema veze, valjda cu na drugom sudjelovat.
Super! Ajde da napokon i mi iskusimo kako je to natjecati se na kvizu.Icy je napisao/la:Da, već se intenzivno radi na tome.