Vrlo bitno...Schumy.d je napisao/la: Ovo ne kužim...
Pa čovjek ima najviše najbržih krugova u ovoj sezoni od svih vozača!
On vozio šarf kad Massa i Hamilton već imaju toliko prednosti, da štede gume i motor...
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Vrlo bitno...Schumy.d je napisao/la: Ovo ne kužim...
E pa onda ima brzinu ako je vozio najbrže krugove!sepulctor je napisao/la:Vrlo bitno...Schumy.d je napisao/la: Ovo ne kužim...
On vozio šarf kad Massa i Hamilton već imaju toliko prednosti, da štede gume i motor...
Pa ima on brzinu, ali nema mozak da upotrijebi tu brzinu onda kad treba.Schumy.d je napisao/la:E pa onda ima brzinu ako je vozio najbrže krugove!sepulctor je napisao/la:Vrlo bitno...Schumy.d je napisao/la: Ovo ne kužim...
ovo je jedna od pametnijih izjava.kimi je tak glup da nezna kad treba brzo vozit,zapravo on uopće ne vozi brzo nikad,tak je glup da uključi limitator za boks pa tako kruži stazom,i onda pretkraj utrke skuži da mu je upaljen pa ga isključi i odveze par najbržih krugova...Jackie Stewart je napisao/la:
Pa ima on brzinu, ali nema mozak da upotrijebi tu brzinu onda kad treba.
A onda po nekoj logici bi 2010. trebo bit prvi, makar je to parna godinaramonche je napisao/la:prema keexxovom opažanju izračunala sam da će ove godine Kimi biti treći(7-5-3),a sljedeće opet prvi(2-2-1-1).
(dobro si to primjetio:-)
*mislim da je netko bacio urok na njega kad je počeo vozit za McM.
Ante sexy je napisao/la:On je imao pravo kolko znam prema postojećem ugovoru ako bude svjetski prvak produžiti ugovor
prema tome neznači da bi to i napravili u Ferrariju da nisu morali
Antiša je u pravu, Kimi je imao tu opciju, i sam ju je aktivirao. Tko zna kako bi stvari sada stajale da prošle godine nije osvojio naslov...Ima još sljedeću godinu da se dokaže, a ako ju prokocka bojim se da je njegovo vrijeme u Ferrariju došlo kraju.ViKi je napisao/la:Odakle si to izvukao?
Što želiš reći,da su u Ferrariju bili prisiljeni sklopiti ugovor s Kimijem?
Mislim da je ovo prvi ugovor o radu u kojem posloprimac diktira uvjete.? Malo morgen
Ja se bojim da si u krivuIcy je napisao/la: Antiša je u pravu, Kimi je imao tu opciju, i sam ju je aktivirao. Tko zna kako bi stvari sada stajale da prošle godine nije osvojio naslov...Ima još sljedeću godinu da se dokaže, a ako ju prokocka bojim se da je njegovo vrijeme u Ferrariju došlo kraju.
schuey je napisao/la: Ja se bojim da si u krivu![]()
![]()
MAssi jedino može odzvonit,jer Kimi je nagodinu prvak
![]()
![]()
Scuderia je napisao/la:
E jesi me nasmijao....![]()
Pogle ovo: http://forum.f1-hr.com/viewtopic.php?f=5&t=1903
ako mu ugovor to omogućuje........imao je klauzulu ako postane prvak da može samostalno produžiti ugovor, to je i učinio jer je shvatio da ljudima mora dokazati da nije zaboravio voziti, on se jako muči s ferrarijem, ali da njemu taj bolid "sjedne" kao lewisu mclaren nitko nebi imao šanse protiv njega, definitivno najbrži čovjek na gridu (nažalost samo za jedan krug, "minute man" hehe)ViKi je napisao/la:Ante sexy je napisao/la:On je imao pravo kolko znam prema postojećem ugovoru ako bude svjetski prvak produžiti ugovor
prema tome neznači da bi to i napravili u Ferrariju da nisu morali
Odakle si to izvukao?
Što želiš reći,da su u Ferrariju bili prisiljeni sklopiti ugovor s Kimijem?
Mislim da je ovo prvi ugovor o radu u kojem posloprimac diktira uvjete.? Malo morgen
Ali , najjači je Alonso i Kubica dali su šampanjac mehaničarima , ali Kimi ne - on sve svoje sa sobom nosiCool Finn je napisao/la:Naravno, aleluja da se napokon probudio ili bar na pola s jednim otvorenim okom!![]()
Ma sve u svemu odlično je to danas odvozio...odlično je napadao Kubicu, ali nažalost nije bilo previše uspješno, zapravo vidio je da nema izgleda s obzirom da su mu gume bile previše istrošene,pa nije htio riskirat da mu se ne ponovi Belgija...no nema veze, glavno da je završio na postolju, i u bodovima naravno (kako je samo čvrsto držao onaj šampanjac, a i dosta se raspričao uz gestikulaciju na pressici![]()
)
Vidlo se je da je jako malo špricao s njim, još majne otpio i vjerojatno se bojao ako ga baci da se ne razbije pa im je dao poslije.Ferrari4ever je napisao/la:Ali , najjači je Alonso i Kubica dali su šampanjac mehaničarima , ali Kimi ne - on sve svoje sa sobom nosiCool Finn je napisao/la:Naravno, aleluja da se napokon probudio ili bar na pola s jednim otvorenim okom!![]()
Ma sve u svemu odlično je to danas odvozio...odlično je napadao Kubicu, ali nažalost nije bilo previše uspješno, zapravo vidio je da nema izgleda s obzirom da su mu gume bile previše istrošene,pa nije htio riskirat da mu se ne ponovi Belgija...no nema veze, glavno da je završio na postolju, i u bodovima naravno (kako je samo čvrsto držao onaj šampanjac, a i dosta se raspričao uz gestikulaciju na pressici![]()
)
prejak lik
Ah čuj...pošto je on vozio bolid valjda onda on najbolje zna tko ga je udario...nebi bezveze okrivio nekog za udaranje!mkomlj38 je napisao/la:on je reko da su ga udarila oba mclarena.da mi je znat kad ga je to lewis udario
aha, tnx! jer je pisalo da su njih trojica pod istragom, a nisam vidio da kimi ide u boks..Ham-F1-McM je napisao/la:kimi nije bio kaznjen