pospani gad je napisao/la: 07 tra 2018, 20:22Hahahahahahaha...... gagagagaga...... Cuky ideš u rang zonelska ( ništa osobno.... OK? ) ..... niti on ne vjeruje u Hondu.....
Nakon zimskih testova bio sam jako optimističan u vezi njih... i onda je došla Australija gdje nisu imali ni brzine ni pouzdanosti, pa eto mislio sam da je to samo kombinacija uvjeta na testovima koja je omogućila da izgledaju ok.
Onboard krug za pole
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”
znači ide se vjerojatno na jedan stop (supersoft-soft ili soft-supersoft, ovisno na kojima se starta) ili ako nije to moguće onda na dva stopa (supersoft-supersoft-soft)
Čisto sumnjam da će itko koristiti medium danas, iako koliko sam puta u procjenama bio u krivu ovog vikenda nebi me čudilo da se danas svi odluče na supersoft-medium kombinaciju
S tim da Hamilton ima praktički jedan novi SS
U Q2 je u drugom laufu izašao na stazu sa SS, napravio dobra prva dva sektora, i kad su skužili da mu ne treba vrijeme jer ostali nisu bili tolko brzi se parkirao u garažu
Bas ce bit fora ako hamilton pobjedi i onda bude svo svrsvanje kako je on Bog i sve to.
Bas me zanima prvi stint na softu vs ostali na ssu.
Inace usporedba Bottas-Vettel ako se ne varam sa mini sektorima. I ovdje je Ferrari na ravnici pustio Mecku. Bit ce zanimljivo u trci. I dalje mislim da ve Merc imat bolji race pace. Pogotovo zato jer jednostavno nemoguce da su u razmaku od 2 tjedna uspjeli u Ferrariju nac sekundu
F1NAC je napisao/la: 08 tra 2018, 12:40Pogotovo zato jer jednostavno nemoguce da su u razmaku od 2 tjedna uspjeli u Ferrariju nac sekundu
Teško je suditi nakon dva vikenda na dvije potpuno različite staze. No moje je mišljenje više da je Ferrari u Australiji kiksao i putem izgubio sekundu koju su imali nego da su tamo bili toliko spori pa odjednom ubrzali bolid.
Zna li netko gdje i kada mogu pogledat snimku utrke večeras? Ne mogu uživo pogledat, a tražio sam po netu, samo nisam našao nigdje...
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...
luka_kimi je napisao/la: 08 tra 2018, 13:52
Zna li netko gdje i kada mogu pogledat snimku utrke večeras? Ne mogu uživo pogledat, a tražio sam po netu, samo nisam našao nigdje...
Trazi malo prije utrke na redditu. Tocnije reddit motorsportsstreams
F1NAC je napisao/la: 08 tra 2018, 12:40Pogotovo zato jer jednostavno nemoguce da su u razmaku od 2 tjedna uspjeli u Ferrariju nac sekundu
Teško je suditi nakon dva vikenda na dvije potpuno različite staze. No moje je mišljenje više da je Ferrari u Australiji kiksao i putem izgubio sekundu koju su imali nego da su tamo bili toliko spori pa odjednom ubrzali bolid.
Ma znam ali opet mercedes bar onaj Hamiltonov u cistom zraku je imao brutalan race pace.
nema Verstappena blizu da ih pomete oba u T1 tako da bih se čak i složio sa tobom oko pobjednika. Al mislim da će Hamilton biti definitivno na postolju
BUMP:
Razlika u vremenima po momčadima u odnosu na prošlu sezonu, od onog tko je najviše napredovao, do onog koji je najmanje. Minus označava brže vrijeme, plus sporije:
1. McLaren -1.842
2. Force India -1.810
3. Toro Rosso -1.594
4. Haas -1.405
5. Ferrari -1.289
6. Red Bull -1.147
7. Renault -0.655
8. Mercedes -0.645
9. Sauber -0.351
10. Williams +1.340
Dakle Williams ne da je jedini koji nije uspio napraviti napredak nego su čak unazadili za skoro jednu i pol sekundu!!! I to na bržim gumama i sa snažnijim motorom nego prošle sezone
luka_kimi je napisao/la: 08 tra 2018, 13:52
Cuky je napisao/la: 08 tra 2018, 14:49
Jedan od razloga možda zašto je Hartley bio neuspješan u ulasku u Q3... u toku kvalifikacija imao je bliski susret sa pticom