Utrke 2011 - Arhiva-Komentari

Komentiranje utrka, kvalifikacija i ostalih događaja tijekom GP vikenda...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Zaključano
Igor18
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Schumachera

Re: 2010 FORMULA 1 SINGTEL SINGAPORE GRAND PRIX

Post Postao/la Igor18 »

A jebemu. Nadao sam se kiši, a ovako po suhom očekuje nas dosadna procesijska utrka.
Michael is faster than you!!
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la SRV »

Jedino da bude kakav SC, jedino tome se mozemo nadat.

Mozda se Massa zabije u zid za Alonsa. :D
Mansell
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Mansell »

F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Vec drugi put ove sezone Webber se zabija u Hamiltona, nastavlja voziti i prolazi bez kazne.
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Bravo webber. =D> Stvarno je "genijalac". J*bo te takvi vozači koji stalno nekog katapultiraju.
Krscho
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1HR TMNF Team

Post Postao/la Krscho »

Bravo za Alonsa, Hamilton peh
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Po meni jedina odgovarajuca kazna za Webbera (hahaha, kazna, a covjek je proglasen neduznim :lol:) je da su ga iskljucili iz ove utrke i zabranili voznju na iducoj. Isto je trebalo uraditi i Vettelu kad je izbacio Buttona.

Hamilton (niti Button, mada to nije nista novo) vise nije u borbi za titulu, sada to prelazi u troboj Alonso/Webber/Vettel.

@Krscho: ne slazem se da je to peh Hamiltona, peh je bio na prosloj utrci, ovo je bila namjerna kolizija koju je prouzrocio Webber.
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

F2004_the_best_ever je napisao/la:
Ferrari-BiH je napisao/la: Koji je btw. vjecno mlad i talentiran...

Nego mislim da Alonso u utrci ima velike sanse, sinoc sam sanjao da su se Hamilton i Vettel sudarili na ulazuu pit, a Webber se po navici lansirao u zrak (na onim pasicama koje Hamilton mrzi, odnosno ne zna odvest :p ) :biggrin:
Ja mislim da Vettel i Hamilton imaju mnogo veće šanse da se sudare na ulasku u prvi zavoj ili na izlasku iz box-a nego na ulasku u box, ali dobro ako si ti tako sanjao neću ti protivriječiti. :biggrin:
Inače po poslednjim prognozama očekuje se suha utrka.
Pogrijesio sam kacigu, ucinilo mi se da je Vettel, a ipak je bio Webber :biggrin:
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Tooooo, to je to! Bravo Webber! Već drugi puta u Hamiltona. Efektno ga je izbacio iz prvenstva! =D>
slika
elf
Ekipni prvak F1 kladionice 2010.
Ekipni prvak F1 kladionice 2010.
Navijam za: Lotus F1 team

Post Postao/la elf »

bravo Kubica malo uzbuđenja u završnici... Kovalainen lud defitivno... Alonso... nije đaba dvostruki prvak... želim mu uspješnu borbu za osvajanje trećeg naslova...
slika
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

I sad nek netko meni kaže da su suci dosljedni. Ako ovo webberovo sudaranje u hamiltona nije bilo za kaznu onda stvarno neznam. Katastrofa.
Inače utrka dobra, uzbudljiva. 8/10
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Za mene odlična utrka(još bi bolja bila da je i Webber odustao u onom sudaru,šalim se)

Alonso u drugom dijelu sezone pokazuje zašto je dvostruki svjetski prvak,odlična vožnja =D>
Vettel može žaliti za kvalifikacijama dojam je da je imao najbolji bolid ,danas odlična vožna al po njegovu žalost jedan je još bolje vozio :biggrin:
Hrabra Webberova taktika urodila plodom,iako sam navijao da dobije kaznu mislim da je ovako poštenije
Jedan vozač također zaslužuje sve čestitke a to je Kubica,par lijepih pretjecanja =D>
...put u raj nije posut ružama...
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Arai je napisao/la:Tooooo, to je to! Bravo Webber! Već drugi puta u Hamiltona. Efektno ga je izbacio iz prvenstva! =D>
Da, jako dobro se vidi i sa bolida Hamiltona da je Hamilton bio debelo ispred. Po meni je ovo za vrlo strogu kaznu (vec sam napisao sta mislim o tome), za kaznu kakva se inace ne primjenjuje u F1, a jedina stroza je potpuno oduzimanje bodova kakvu je MSC dobio 1997., a kad se pogleda radi se o istoj stvari.
Zadnja izmjena: SRV, dana/u 26 ruj 2010, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Lijepo je vidjeti da su pehovi i nepravda dosli na naplatu u kljucnom dijelu sezone. Iskreno, svaka cast Webberu na onom potezu jer je grizao i nije okretao dupe pred Hamiltonom, druga stvar je sto Hamilton i dan danas ne zna dovoljno prostora ostaviti da ne izazove sudar, te sto je McLaren kao od papira.

Jedva cekam slijedecu utrku :)
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Ricxpa je napisao/la:Lijepo je vidjeti da su pehovi i nepravda dosli na naplatu u kljucnom dijelu sezone. Iskreno, svaka cast Webberu na onom potezu jer je grizao i nije okretao dupe pred Hamiltonom, druga stvar je sto Hamilton i dan danas ne zna dovoljno prostora ostaviti da ne izazove sudar, te sto je McLaren kao od papira.

Zbilja se nadam da ce se Webber isto onako zabiti u Alonsa do kraja sezone, ali zbilja. Da mogu reci da mu Alonso nije ostavio prostora. ;)
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Ricxpa je napisao/la:Lijepo je vidjeti da su pehovi i nepravda dosli na naplatu u kljucnom dijelu sezone. Iskreno, svaka cast Webberu na onom potezu jer je grizao i nije okretao dupe pred Hamiltonom, druga stvar je sto Hamilton i dan danas ne zna dovoljno prostora ostaviti da ne izazove sudar, te sto je McLaren kao od papira.

Nezna ostaviti dovoljno prostora?? Ma, mislim stvarno... Webberov kotač je bio na pasici i prostora je bilo dovoljno, druga je stvar što Webber
nezna prikočiti kad treba dan danas. Vidjeli smo Australiju, a sad i ovo. Super! I najbitnije. Hamilton je bio debelo ispred Webber u zavoju.
A o pehovima mi ne trebaš govoriti, Hamiltonu su njegovi pehovi uzeli više maha nego li Alonsu!

EDIT: I neznam koji su k*r*c stavili takvu kameru sa Webberovog bolid. Što nisu stavili onu iznad air boxa pa da gledatelji nešto i vide...
Teški debilizam!
Zadnja izmjena: Arai, dana/u 26 ruj 2010, 16:35, ukupno mijenjano 1 put.
slika
Mika_bar
Početnik
Početnik

Post Postao/la Mika_bar »

E sad nek netko kaze da Hamiltonu suci ove godine gledaju kroz prste, vec drugi put se Webber namjerno zabija u Hamiltona i izbacuje ga iz utrke (ove i one za naslov) i ne dobiva nikakvu kaznu! Red bull uredno cjelu sezonu doslovno izbija Mclarene iz utrka i mislim da je to jedini nacin na koji mogu osvojit naslov, a ne brinite se Ferraristi, doci ce i Alonso Webberu na dnevni red!
Alonsu svaka cast na pobjedi, i volio bih iskreno da on osvoji naslov kad vec Mclaren ne može, samo da ova g..na na razbijackim krilima ne budu prvaci! A Webber bolje da se ide tuc sa Cro Copom !
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Sjecate se Monze 2008. i Hamiltonovog guranja sa staze Webbera?
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Mika_bar
Početnik
Početnik

Post Postao/la Mika_bar »

SRV je napisao/la:

Zbilja se nadam da ce se Webber isto onako zabiti u Alonsa do kraja sezone, ali zbilja. Da mogu reci da mu Alonso nije ostavio prostora. ;)
Do sad Red Bull nije Ferrari doživljavao kao ozbiljnu prijetnju, vec su se skoncentriali da izbacuju Mclarene, ali sada kad im Alonso puše za vrat, cim mu Webber bude bio blizu, desit ce se isto sto i Hamiltonu danas!
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
cross_that_line
Početnik
Početnik
Navijam za: F1 HR Trackmania Team

Post Postao/la cross_that_line »

Zanimljivi kriteriji sudaca,obicno za svaku sitnicu nekog kaznjavaju a danas 2 ciste situacije,pogotovo ona Webber-Hamilton i nista,veoma zanimljivo,sto li se to događa s FIA-om? Inace nisam ljubitelj Hamiltona ali mislim da je ova situacija danas jasna,Webber je morao prikocit imao je dovoljno mjesta,Hamilton je dakako ostecen u svakom smislu,trkacem i sudackom.
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Felipe Massa je napisao/la:Sjecate se Monze 2008. i Hamiltonovog guranja sa staze Webbera?
Ti si stvarno lud ko šiba!! Ajde da mi još i neke argumente ispiše... #-o #-o #-o #-o #-o
Neznam ko je u koga skrenuo!
slika
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Arai je napisao/la:
Felipe Massa je napisao/la:Sjecate se Monze 2008. i Hamiltonovog guranja sa staze Webbera?
Ti si stvarno lud ko šiba!! Ajde da mi još i neke argumente ispiše... #-o #-o #-o #-o #-o
Neznam ko je u koga skrenuo!
Aj se malo smiri ,jer ocigledno si dosao nadrkan.To sto imas frustracije je tvoj problem,ne moraju svi to djeliti sa tobom.
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Dobra utrka, naganjanje Alonsa i Vettela, te Webber i Kubica show.

Webber i Hamilton? Dvije rogonje to se može reći. Zanimljivo kako njih dvojica prednjače u "incidentima" na stazi. A kad se dva zlatoroga sretnu... :biggrin:
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Mika_bar je napisao/la: E sad nek netko kaze da Hamiltonu suci ove godine gledaju kroz prste, vec drugi put se Webber namjerno zabija u Hamiltona i izbacuje ga iz utrke (ove i one za naslov) i ne dobiva nikakvu kaznu! Red bull uredno cjelu sezonu doslovno izbija Mclarene iz utrka i mislim da je to jedini nacin na koji mogu osvojit naslov, a ne brinite se Ferraristi, doci ce i Alonso Webberu na dnevni red!
Alonsu svaka cast na pobjedi, i volio bih iskreno da on osvoji naslov kad vec Mclaren ne može, samo da ova g..na na razbijackim krilima ne budu prvaci! A Webber bolje da se ide tuc sa Cro Copom !
Ovo danas ne mjenja činjenicu da su LH-u ove sezone više puta suci gledali kroz prste
Isto tako vjerovatno su danas i Mclarenovi i Ferrarijevi navijači navijali za Webberovu kaznu,ali ona na žalost nije došla
Da su ga kaznili Alonso bi možda čak bio vodeći u prvenstvu ili bi bio još bliže webberu
...put u raj nije posut ružama...
bravof
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la bravof »

odlicna utrka...svaka cast za Alonsa,jos jednom je potvrdio zasto je najbolji trenutno u F1....Weber odlican,bas je lijepo katapultiro Hamiltona :) gume mu se pozlatile...je li se meni cinilo ili je ono LH malo bio i ljut na Webera :)

za svaku pohvalu je i Kubica....
slika
slika
slika
Ferrari ljubav nasa,a zavist Vasa.
Zaključano