Ayrton Senna da Silva
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- BrunoS
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: F1 HR TrackMania Team
Re: Ayrton Senna da Silva
...para sempre Ayrton...

The yellow helmet has gone now, All that remains are the tyre marks on the asphalt A void in our hearts and the memories

- bugatti1001
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Safety Car
- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi

Sam Bog zna koliko bi toga bilo drugačije da je još sa nama.

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- bugatti1001
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Safety Car
- gradski
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
...
Senna Lotus Renault 1985 i jedan kišni Portugal. Bila je to ljubav na prvi pogled.
Prva pobjeda, a svi ostali jedan ili vise krugova zaostali!
Prva pobjeda, a svi ostali jedan ili vise krugova zaostali!
- T0MI5L4V
- Navijam za: Fernando Alonso
Ayrtone hvala ti za sve,uvijek ćeš biti dio nas
- Vuksa_KC
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Danas je na TV kalendaru poslije Dnevnika bilo samo onak kratko, nije bil cijeli prilog..

- A.Senna
- Početnik
Moj naklon sampionu,ma gdje sada bio,ovo je taj prilogVuksa_KC je napisao/la:Danas je na TV kalendaru poslije Dnevnika bilo samo onak kratko, nije bil cijeli prilog..
http://www.youtube.com/watch?v=ADZuD-gZtkU" onclick="window.open(this.href);return false;
Biti drugi znaci biti prvi medju gubitnicima....A.Senna
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Nikad vise ovakvog sampiona ,a ni covjeka.
U F1 bilo je i bice jos dosta vozaca,ali samo jedan ce ostati upamcen kao najveci(bar za mene).
Tuznih 16 godina je proslo od kad nas je sampion napustio.
Ayrtone nek ti je vjecna slava i hvala...

U F1 bilo je i bice jos dosta vozaca,ali samo jedan ce ostati upamcen kao najveci(bar za mene).

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- A.Senna
- Početnik
Ma sto reci,njegova uramljena slika visi mi na zidu spavace sobe.Felipe Massa je napisao/la:Nikad vise ovakvog sampiona ,a ni covjeka.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- A.Senna
- Početnik
Fantastican prilog htva o kralju Monaca,koji je bio prikazan lani na 15tu objetnicu
-
- Svjetski prvak
Kako ovo ubija covjeka.... Neponovljiv 

- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
http://www.jamesallenonf1.com/2010/07/s ... is-autumn/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
Odličan 5 !
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-P0ST3-3 ... 2rU4V6KChw[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=M_sRDlYU ... 3spCdyIZ7U[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-P0ST3-3 ... 2rU4V6KChw[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=M_sRDlYU ... 3spCdyIZ7U[/youtube]

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Uh opet trnci dok sam gledao ova dva videa.
Evo jedan samo o vožnji po kiši:
Od 19 utrka po kiši u 12 je pobjedio, jednom bio drugi, 4 puta odustao zbog kvara.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pvGi5gZ6 ... v4K6wvNJlo[/youtube]
Evo jedan samo o vožnji po kiši:
Od 19 utrka po kiši u 12 je pobjedio, jednom bio drugi, 4 puta odustao zbog kvara.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pvGi5gZ6 ... v4K6wvNJlo[/youtube]
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Dani
- Legenda
Ovaj sam dosta dugo tražio. Njegova zadnja pobjeda , na VN Brazila ( na 4:57 videa počinje). Kod kuće. Slavlje je neopisivo. Nikada više nisam vidio takvoga slavlja u f1.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YHxcDy2n ... re=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YHxcDy2n ... re=related[/youtube]

- BrunoS
- Navijam za: F1 HR TrackMania Team
Mislis zadnja pobjeda u Brazilu ili u karijeri.Dani je napisao/la:Ovaj sam dosta dugo tražio. Njegova zadnja pobjeda , na VN Brazila ( na 4:57 videa počinje). Kod kuće. Slavlje je neopisivo. Nikada više nisam vidio takvoga slavlja u f1.
I video je odličan

The yellow helmet has gone now, All that remains are the tyre marks on the asphalt A void in our hearts and the memories

- Dani
- Legenda
Da, zadnja u rodnome Brazilu. Kad pogledaš on je te 93. u daleko inferiornijem bolidu bio drugi u prvenstvu ( McLaren koristi generaciju starije motore nego Benetton )sa 5 pobjeda, 2 druga mjesta i 4 odustajanja u 16 utrka. Završio je sa 4 boda više od Damona Hilla koji je vozio, pa možda i najdominantniji bolid u povijesti f1. I vukao je tim do 2. mjesta u konstruktorima ispred Benettona ( timski kolege sakupili ukupno 11 bodova ). I onda netko veli da ne bi sljedeće godine bio prvak. Na to se mogu samo nasmijati.

- kowalski
- Rezervni vozač
Jednako ste smiješni ti i oniDani je napisao/la:Da, zadnja u rodnome Brazilu. Kad pogledaš on je te 93. u daleko inferiornijem bolidu bio drugi u prvenstvu ( McLaren koristi generaciju starije motore nego Benetton )sa 5 pobjeda, 2 druga mjesta i 4 odustajanja u 16 utrka. Završio je sa 4 boda više od Damona Hilla koji je vozio, pa možda i najdominantniji bolid u povijesti f1. I vukao je tim do 2. mjesta u konstruktorima ispred Benettona ( timski kolege sakupili ukupno 11 bodova ). I onda netko veli da ne bi sljedeće godine bio prvak. Na to se mogu samo nasmijati.

"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
-
- Svjetski prvak
Upravo to,nakon 2. utrke njega su neki otpisali,sto je meni smjesno.Na sve 3. utrke u kvalifikacijama je bio prvi,ali zbog okolnosti nije zavrsavao kako je trebao.Dani je napisao/la:Da, zadnja u rodnome Brazilu. Kad pogledaš on je te 93. u daleko inferiornijem bolidu bio drugi u prvenstvu ( McLaren koristi generaciju starije motore nego Benetton )sa 5 pobjeda, 2 druga mjesta i 4 odustajanja u 16 utrka. Završio je sa 4 boda više od Damona Hilla koji je vozio, pa možda i najdominantniji bolid u povijesti f1. I vukao je tim do 2. mjesta u konstruktorima ispred Benettona ( timski kolege sakupili ukupno 11 bodova ). I onda netko veli da ne bi sljedeće godine bio prvak. Na to se mogu samo nasmijati.
Na kraju krajeva Hill je te godine za samo bod izubio prvenstvo,a on i Senna se ne mogu porediti.
Ali nazalost to je sad samo sjecanje i nista vise.

- Dani
- Legenda
A koji si sada pak ti Kowalski? Imaš na netu snimke utrka, i objašnjen daljni razvoj sezone, pa ti možda bude jasnije.
Uostalom vidjeli smo kakav je benetton bio bolid nakon otkrića ilegalne podnice, ilegalnog sustava za nadolijevanje goriva i launch controla. Pozrav. 

- kowalski
- Rezervni vozač
Kakav benneton? Promašio si bit moga posta. Ne vidim što je smiješno u izjavama ljudi da bi Schumacher '94 osvojio naslov i da je Senna vozio.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
- kowalski
- Rezervni vozač
Koje su to okolnosti? Brazil - Schumacher ga prolazi kroz boks, kasnije se izvrtio i ugasio motor. 2. trka, nagužen u prvome zavoju. 3. - znamo kako je završilo. Ne bi pobijedio svakako, jer je Schu, ostavljao konkurenciju na + 1 min, s tim da je pritiskao samo u 1. trećini utrke.Felipe Massa je napisao/la:Upravo to,nakon 2. utrke njega su neki otpisali,sto je meni smjesno.Na sve 3. utrke u kvalifikacijama je bio prvi,ali zbog okolnosti nije zavrsavao kako je trebao.Dani je napisao/la:Da, zadnja u rodnome Brazilu. Kad pogledaš on je te 93. u daleko inferiornijem bolidu bio drugi u prvenstvu ( McLaren koristi generaciju starije motore nego Benetton )sa 5 pobjeda, 2 druga mjesta i 4 odustajanja u 16 utrka. Završio je sa 4 boda više od Damona Hilla koji je vozio, pa možda i najdominantniji bolid u povijesti f1. I vukao je tim do 2. mjesta u konstruktorima ispred Benettona ( timski kolege sakupili ukupno 11 bodova ). I onda netko veli da ne bi sljedeće godine bio prvak. Na to se mogu samo nasmijati.
Na kraju krajeva Hill je te godine za samo bod izubio prvenstvo,a on i Senna se ne mogu porediti.
Hill nije izgubio naslov, on ga nikada nije ni imao. Taj 1 bod je samo na papiru, bilo je tu realnih 40-ak bodova razlike.
- Dani
- Legenda
A ti si promašio bit moga posta. Zaboravljaš koliki je utjecaj imao Senna na razvoj bolida. I zaboravljaš najvažniju stvar. Senna je bio vozač koji je radio razliku, a to Hill definitivno nije bio.kowalski je napisao/la:Kakav benneton? Promašio si bit moga posta. Ne vidim što je smiješno u izjavama ljudi da bi Schumacher '94 osvojio naslov i da je Senna vozio.

-
- Svjetski prvak
Po cemu je to bilo realnih 40 bodova?kowalski je napisao/la:Koje su to okolnosti? Brazil - Schumacher ga prolazi kroz boks, kasnije se izvrtio i ugasio motor. 2. trka, nagužen u prvome zavoju. 3. - znamo kako je završilo. Ne bi pobijedio svakako, jer je Schu, ostavljao konkurenciju na + 1 min, s tim da je pritiskao samo u 1. trećini utrke.Felipe Massa je napisao/la:Upravo to,nakon 2. utrke njega su neki otpisali,sto je meni smjesno.Na sve 3. utrke u kvalifikacijama je bio prvi,ali zbog okolnosti nije zavrsavao kako je trebao.Dani je napisao/la:Da, zadnja u rodnome Brazilu. Kad pogledaš on je te 93. u daleko inferiornijem bolidu bio drugi u prvenstvu ( McLaren koristi generaciju starije motore nego Benetton )sa 5 pobjeda, 2 druga mjesta i 4 odustajanja u 16 utrka. Završio je sa 4 boda više od Damona Hilla koji je vozio, pa možda i najdominantniji bolid u povijesti f1. I vukao je tim do 2. mjesta u konstruktorima ispred Benettona ( timski kolege sakupili ukupno 11 bodova ). I onda netko veli da ne bi sljedeće godine bio prvak. Na to se mogu samo nasmijati.
Hill nije izgubio naslov, on ga nikada nije ni imao. Taj 1 bod je samo na papiru, bilo je tu realnih 40-ak bodova razlike.
Zna se sta se desilo te godine sa Bennetonom i uvjeren sam da ako je Hill bio iza MS za samo 1 bod ,da bi Senna bio ispred njega za najmanje 20.
Toliko od mene za ovu raspravu ,ne volim pisati o tome sta bi bilo kad bi bilo ....