Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Vuksa_KC
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Formula 1 team - McLaren
A Hamiltonu su ga obećali za naslov, ali ga nije dobil.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Ako osvoji 3 naslova dobiva f1 u trkaćoj boji McLarena.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Vuksa_KC
- Veteran
A baš su skromni sa zahtjevom, kraj današnje konkurencije:)Dani je napisao/la:Ako osvoji 3 naslova dobiva f1 u trkaćoj boji McLarena.
- Dani
- Legenda
Ovo je taj LM

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Pa dobio ga je !Vuksa_KC je napisao/la:A Hamiltonu su ga obećali za naslov, ali ga nije dobil.

- Vuksa_KC
- Veteran
Tiff ga je vozil i dok su obarali rekord na Nardu.Dani je napisao/la:Ovo je taj LM
http://www.youtube.com/watch?v=wrZ-AQ0QXV0" onclick="window.open(this.href);return false;
A ovo sa Dennisom nisam videl

- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Konačno jedne pristojne kvalifikacije za McLaren. Sa zaostatkom sam i više nego zadovoljan, a i mjesta na gridu su solidna.
Nije mi jasno zašto Button nije završio posljednji krug (?) Možda je bio sporiji nego u onom prethodnom krugu...
Ako se zadržala brzina u utrci sutra su realne šanse za pobjedu, i možda dvostruki podij.
Nije mi jasno zašto Button nije završio posljednji krug (?) Možda je bio sporiji nego u onom prethodnom krugu...

Ako se zadržala brzina u utrci sutra su realne šanse za pobjedu, i možda dvostruki podij.

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
I ja mislim. Čak mislim da Hamilton nije imo grešku u srednjem sektoru da bi bio na pole-u.Arai je napisao/la:Konačno jedne pristojne kvalifikacije za McLaren. Sa zaostatkom sam i više nego zadovoljan, a i mjesta na gridu su solidna.
Nije mi jasno zašto Button nije završio posljednji krug (?) Možda je bio sporiji nego u onom prethodnom krugu...![]()
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Sutra najveci favorit za pobjedu ce biti Hamilton, svi znamo da u utrci McLaren punooo bolje stoji nego Red Bull, a ako Hamilton uspije na startu prestici Webbera, pobjeda je neupitna.
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Mislim da Button nije zbog šumaherovog izleta odvozil svoj krug do kraja jer su bile žute zastave u srednjem sektoru onda.
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Tako je...King iCool je napisao/la:Mislim da Button nije zbog šumaherovog izleta odvozil svoj krug do kraja jer su bile žute zastave u srednjem sektoru onda.
Zadnje dvije rečenice su jako zabrinjavajuće. A to je možda jedan od razolga zašto su tako brzi bili danas.McLaren driver Jenson Button: "Fourth is not too bad but the last lap was frustrating. Being the last car is sometimes a good thing but there's more chance of someone going off ahead and Michael Schumacher went off in front me, I saw the yellow flag and decided to come in. We are a lot closer to Red Bull than I expected. My biggest problem is Turn Eight and I think we've run the car too low. We'll have a lot of fuel on board for tomorrow so it will be tough on Turn Eight."

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Šteta zbo Buttona mogao je do 3. mjesta ali sad je kasno. NIje niti ovo loše. Jedino sam već sad malo zabrinut zbog starta sutra. Oba 2 vozača su na prljavoj strani i mislim da budu teško osvojili pozicije na startu. Bolje da se više koncentriraju prema iza,a onda nakon starta u utrci bi mogli biti možda čak i brži od bikova - možda...Bit će u svakom slučaju zanimljivo. GO McLaren! 

- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Slažem se da treba paziti na startu da se ne izgube pozicije. Pojanviše se Hamilton treba čuvati Vettela. Whitmarsh veli da su i dalje uvjerljivoKing iCool je napisao/la:Šteta zbo Buttona mogao je do 3. mjesta ali sad je kasno. NIje niti ovo loše. Jedino sam već sad malo zabrinut zbog starta sutra. Oba 2 vozača su na prljavoj strani i mislim da budu teško osvojili pozicije na startu. Bolje da se više koncentriraju prema iza,a onda nakon starta u utrci bi mogli biti možda čak i brži od bikova - možda...Bit će u svakom slučaju zanimljivo. GO McLaren!
dobri u utrci, ali s druge strane Webber će također opušteno i uvjerljivo "ući " u utrku.
Red Bull's Mark Webber: "It hasn't been the smoothest of weekends for us in terms of getting the running in. Getting ready for qually things started to get a little bit better. I was little bit on the back foot going in to be honest but I knew if I dug deep it could be OK. And it worked out for us. I'm a little bit more confident for tomorrow to be honest."

- Barry
- Test vozač
nisu mi omiljena momccad ali u ovom trenutku ko god uspije da ugrozi RB mi se svidda
danas jako dobar posao.. ko zna sutra... McM ima dobar race pace.. moglo bi biti problema oko potrossnje guma no... ostaje da se vidi 

Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
u mojoj glavi se roje misli da bi "najlakše" bilo sačuvati pozicije ako Button uspije na startu koliko toliko "pritisnuti" Vettela pa da "mali" više čuva svoju nego napada...no problem će biti strana staze...u svakom slučaju treba timski to odigrati...Arai je napisao/la:
Slažem se da treba paziti na startu da se ne izgube pozicije. Pojanviše se Hamilton treba čuvati Vettela. Whitmarsh veli da su i dalje uvjerljivo
dobri u utrci, ali s druge strane Webber će također opušteno i uvjerljivo "ući " u utrku.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Schumy.d
- Legenda
Čestitam na pobjedi. 
Ni krivi ni dužni uzeli 1-2.
Iako, baš im ne ide u prilog manjak goriva... Još jedan mali propust.

Ni krivi ni dužni uzeli 1-2.

Iako, baš im ne ide u prilog manjak goriva... Još jedan mali propust.
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Cestitke na pobijedi.Uz srecu sve se moze....

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Barry
- Test vozač
McM cestitke.. sjajan posao na bolidu.. idu pravom smijeru...
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Čestitke McLarenu na 1-2.
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Svaka čast obojici, odlična vožnja danas
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
- Dani
- Legenda
Ne bih se složio za sreću. Sreća nije bila prisutna kod starta . Niti kada su dopustili da Vettel prođe Hamiltona kroz bokseve. Da je ušao krug ranije kada i Vettel mogao je doći puno lakše do pobjede. Ali napredak je vidljiv.

-
- Test vozač
- Navijam za: Michaela Schumachera
Najviše su napredovali! i mogli bi okrenuti situaciju u prvenstvu imaju vozače i logistiku za to.
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...Ako je suditi po ovome danas red bull više nije nedodirljiv i to je najveća pobjeda.to me raduje više nego 1 i 2...razvoj i poboljšanja su bila u pravom smjeru, apsolutno isplativo korištenje resursa i mogu nastaviti tako dalje...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Kisele face nakon trke, zna li se zašto?!
Onaj dvoboj njih dvojice podsjeća na najbolje dane Mclarena i dvoboje Prosta i Senne.
Onaj dvoboj njih dvojice podsjeća na najbolje dane Mclarena i dvoboje Prosta i Senne.
- Schumy.d
- Legenda
Vjerojatno zbog naredbe da se ne bore za prvo mjesto.Walter je napisao/la:Kisele face nakon trke, zna li se zašto?!