Kimi Raikkonen [#7]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Početnik
Re: Kimi Raikkonen
lotus je po onome to sam ja vidio napravio nekoliko grešaka.
očito je npr bilo da je GRO bio brži na Softu dok je RAI bio brži na mediumu
1 da je kimi propustio romaina prije nego je otišo u box krug dva ranije možda bi romain bio u boljoj situaciju nakon prvih stopova
2 isto tako da je romain propustio kimija krug dva ranije možda bi ovaj uspio napasti vettela
3 krive taktike sa gumama. ako su išli po 3 x u box, romain je trebao biti taj koji je u zadnjem stintu na softu, a kimi na mediumu jer je kimi bio brz na mediumu a romain na softu, a oni učine obrnuto. dakle trebali su kimija prvog pozvati u box na medium, vettel bi pratio krug iza, ali raik je bio brži na mediumu i duže su mu gume trajale po stintovimoa i od grosjeana i vettela
ugl mislim da su od svih mogućih opcija napravili onu koja ima najmanje smisla
4 kimi je reko nakon utrke da su mu gume ok isplatilo se riskirati po meni
očito je npr bilo da je GRO bio brži na Softu dok je RAI bio brži na mediumu
1 da je kimi propustio romaina prije nego je otišo u box krug dva ranije možda bi romain bio u boljoj situaciju nakon prvih stopova
2 isto tako da je romain propustio kimija krug dva ranije možda bi ovaj uspio napasti vettela
3 krive taktike sa gumama. ako su išli po 3 x u box, romain je trebao biti taj koji je u zadnjem stintu na softu, a kimi na mediumu jer je kimi bio brz na mediumu a romain na softu, a oni učine obrnuto. dakle trebali su kimija prvog pozvati u box na medium, vettel bi pratio krug iza, ali raik je bio brži na mediumu i duže su mu gume trajale po stintovimoa i od grosjeana i vettela
ugl mislim da su od svih mogućih opcija napravili onu koja ima najmanje smisla
4 kimi je reko nakon utrke da su mu gume ok isplatilo se riskirati po meni
- F1NAC
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
lako je to govorit, a što da mu se desila kina 2012. cliff i te stvari?

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Navodno ga zivcira cekanje isplate kod Lotusa, i zbog toga bi se mogao preseliti kod VettelaDenn Kimi ist von seinem finanziell angeschlagenen Rennstall Lotus schwer genervt, musste wie schon 2012 auch dieses Jahr auf sein Millionen-Gehalt warten.
Boullier je potvrdio da kasne sa isplatom, ali su ga ipak isplatili ( prosle sezone je takodjer bio slucaj ), no da li ce to Raikkonenu biti dovoljno, ostaje za vidjeti.

- F1NAC
- Moderator
otic ce on u Red Bull ako mu ponude vise para. To je sigurno sto posto, mogu se kladit.

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
U posljednje vrijeme ima sve više "ispada" koji ga polako pretvaraju od jednog fantastičnog "kul tipa" u ipak nešto drugo...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Raikkonen na putu da ne odvozi sve utrke za Lotus do kraja sezone
Pa bome, ne bih se čudio da ga vidim i ponovo u Ferrariju
Pa bome, ne bih se čudio da ga vidim i ponovo u Ferrariju

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
-
- Navijam za: Fernando Alonso
- vidc
- Veteran
spominje se da je ferrari poslao ponudu Raikkonenu za sljedeću godinu... Alonso vs Kimi, to bi bio megagigatera duel 

- Barry
- Test vozač
- Navijam za: Ferrari
da da. evo bild o tome pise. http://www.bild.de/sport/motorsport/fer ... .bild.htmlvidc je napisao/la:spominje se da je ferrari poslao ponudu Raikkonenu za sljedeću godinu... Alonso vs Kimi, to bi bio megagigatera duel
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
- FerrariF1
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
Kimi se nikad nebi trebao vratiti u Ferrari jer je otisao silom zbog potpisa sa ALO. RedBull uzmi ili nista
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
- Armanini
- Svjetski prvak
da.. stvarno je ruzan rastanak bio..
nije bio ni blizu f1 i bio 2. najplaceniji vozac te godine.. hm.. stvarno los deal..
nije bio ni blizu f1 i bio 2. najplaceniji vozac te godine.. hm.. stvarno los deal..
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
- Vuksa_KC
- Veteran
A neka, on ionako ne voli simulatore, pa mora negdi vozit:)
-
- Legenda
Ne znam baš. Sve su glasnije vijesti da će voziti u Ferrariju-uz Alonsa. A to, što je i kako bilo prije 5 godina... lako.FerrariF1 je napisao/la:Kimi se nikad nebi trebao vratiti u Ferrari jer je otisao silom zbog potpisa sa ALO. RedBull uzmi ili nista
Samo neka se trkaju.
- F1NAC
- Moderator
Kimi is not going to Red Bull", Kimi´s manager Steve Robertson has confirmed to Turun Sanomat/Heikki Kulta. "Our negotiations with Red Bull did not end up making a deal and they ended a while ago. But Kimi continues in F1 with 99,999% certainty. No deal has been done so far.", Robertson says

-
- Legenda
Koliko pratim, to s Red Bullom je gotovo sigurno otpalo? Koliko vidim, Ricciardo je navodno tu. O Kimiju i Ferrariju se sve više priča. Već ovaj vikend bi mogli sve znati.
Samo neka se trkaju.
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Za Ferrari sam poprilično siguran da do Monze neće ništa reć, hmh Kimi i Alonso u Ferrariju, mislim da to Alonso nikako nebi htjeodmarijon je napisao/la:Koliko pratim, to s Red Bullom je gotovo sigurno otpalo? Koliko vidim, Ricciardo je navodno tu. O Kimiju i Ferrariju se sve više priča. Već ovaj vikend bi mogli sve znati.

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

-
- Legenda
Da, Monza. Spa teško. Moj lapsus. Ali tada bi trebali saznati.
Samo neka se trkaju.
- F1NAC
- Moderator
hm mislim da je Raikkonen osoba koja će bit u Ferrariju druge godine. Baš sad gledam Ferrarijevu stranicu i vidim Kimijevu sliku na naslovnici.. Slučajnost ?
http://formula1.ferrari.com/news/big-na ... ns-belgium" onclick="window.open(this.href);return false;
http://formula1.ferrari.com/news/big-na ... ns-belgium" onclick="window.open(this.href);return false;

-
- Legenda
a ja taman čitam ovu vijest. dodatno potvrđuje tu mogućnost: http://www.gp1.hr/propali-raikkonenovi- ... ed-bullom/" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo neka se trkaju.
- F1NAC
- Moderator
neznam dal se sjećate al u jednom intervjuu uoči nastavka karijere rekao je da će mozda donest glupu odluku al da se nada da će ga razumit navijači, u tom smislu nešto. Mene to indicira na moguć prelazak u Ferrari.

- Ferrari-BiH
- Veteran
A zasto je odlazak u Ferrari glupa odluka? Po meni je gluplja odluka ostanak u Lotusu u kojem nema love niti nekih od vodećih ljudi u timu.F1NAC je napisao/la:neznam dal se sjećate al u jednom intervjuu uoči nastavka karijere rekao je da će mozda donest glupu odluku al da se nada da će ga razumit navijači, u tom smislu nešto. Mene to indicira na moguć prelazak u Ferrari.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Cuky
- Moderator
možda njemu, meni, tebi i još 20 ljudi to nije glupo...ali znaš ove novinare, dežurne moraliste...pričat će kako je glup jer se vraća tamo odakle su ga potjerali.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”