Pa i ne baš, tad nije bilo konstruktorskog prvenstva tak da im je ovo prvi naslov ikad.elder je napisao/la:Cestitke Mercedesu na konstruktorskom naslovu prvom od 1950

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Pa i ne baš, tad nije bilo konstruktorskog prvenstva tak da im je ovo prvi naslov ikad.elder je napisao/la:Cestitke Mercedesu na konstruktorskom naslovu prvom od 1950
Pa šta je čovjek krivo reko? do 1950 nije ni postojala F1Domi je napisao/la:Pa i ne baš, tad nije bilo konstruktorskog prvenstva tak da im je ovo prvi naslov ikad.elder je napisao/la:Cestitke Mercedesu na konstruktorskom naslovu prvom od 1950
NO moj zajeb ajde razapnite me sadKenny je napisao/la:Pa šta je čovjek krivo reko? do 1950 nije ni postojala F1Domi je napisao/la:Pa i ne baš, tad nije bilo konstruktorskog prvenstva tak da im je ovo prvi naslov ikad.elder je napisao/la:Cestitke Mercedesu na konstruktorskom naslovu prvom od 1950
Pa ja mislim da rijesavanjem problema pogonske jedinice (govorim za vodeće) je vec 60,65% prednost Mercedesa smanjenaĆale od Lewisa je napisao/la:Danas je obavljen vrhunski posao Mercedesovih bolida, jedan napred vozi lagano i čuva PU (pa i gume bi lako na sljedećoj utrci iskoristio) drugi vozi brže i stigne do 2. mjesta s tim da je zajebo sve strategije ostalih i samog Pirellia s njihovim procjenama za ovu stazu.
Sad jesu li na Rosbergovom bolidu otvorili sve do kraja postavke da se vrati do 2. mjesta neznam, ali bolid sigurno ima veliki potencijal.
Imam osjećaj kao da u kvalama merc ne ide punim potencijalom, u trci čine čudo što se guma tiče i potrebne brzine.
Sljedeće godine očekujem Merc opet najbržim, teško da se može nešto drastično promjenit jer neki su obustavili razvoj ovogodišnjeg bolida dok mercedes ovako gledano ima bolid za ovu i isti već za sljedeću sezonu, što znači ako ostanu s ovim bolidom bez da išta kemijaju, drugi moraju napravit min pola sek brži bolid od ovogodišnjeg da bi im konkurirali (sama pogonska jedinica to sigurno neće nadoknadit)
Pa ja mislim da rijesavanjem problema pogonske jedinice (govorim za vodeće) je vec 60,65% prednost Mercedesa smanjenaĆale od Lewisa je napisao/la:Danas je obavljen vrhunski posao Mercedesovih bolida, jedan napred vozi lagano i čuva PU (pa i gume bi lako na sljedećoj utrci iskoristio) drugi vozi brže i stigne do 2. mjesta s tim da je zajebo sve strategije ostalih i samog Pirellia s njihovim procjenama za ovu stazu.
Sad jesu li na Rosbergovom bolidu otvorili sve do kraja postavke da se vrati do 2. mjesta neznam, ali bolid sigurno ima veliki potencijal.
Imam osjećaj kao da u kvalama merc ne ide punim potencijalom, u trci čine čudo što se guma tiče i potrebne brzine.
Sljedeće godine očekujem Merc opet najbržim, teško da se može nešto drastično promjenit jer neki su obustavili razvoj ovogodišnjeg bolida dok mercedes ovako gledano ima bolid za ovu i isti već za sljedeću sezonu, što znači ako ostanu s ovim bolidom bez da išta kemijaju, drugi moraju napravit min pola sek brži bolid od ovogodišnjeg da bi im konkurirali (sama pogonska jedinica to sigurno neće nadoknadit)
neznam baš da će to bit dovoljno, jer Mercedes (matična momčad) nije na svim stazama do sad imao najveći top-speed. Što znači da bi i oni mogli ić na tu kartu da otvaraju bolid za veće brzine al očito im paše drugačije naštiman bolid ,da je vjerojatno poprilično brz i nježan prema gumama istovremeno (nešto slično kao što je ranije bio RB dok su bile one gnjile gume koje su samo oni razumjeli). Ako je to što ja mislim, onda drugi imaju dosta skrbi, jer treba pogodit šasiju a međuubrzanje s boljom PU kako kažeš može donest nešto sitno jer i sada postoje momčadi s istim PU pa im ne ide baš.F1NAC je napisao/la: Pa ja mislim da rijesavanjem problema pogonske jedinice (govorim za vodeće) je vec 60,65% prednost Mercedesa smanjena
Domi je napisao/la:Sjetimo se McLarena prošle godine, 2012. su završili s najbržim bolidom kojeg nisu skoro ni trebali pipnuti za 2013. pa svi znamo kak je to završilo
Je, my fault.vidc je napisao/la:2012.-2013. promjene pravila su bile minorne...
Giorgio Piola says Mercedes & Bosch have developed a new direct injection that will operate at 500 bar which is a huge improvement because this years system operated at barely half that. Piola says this alone will give an increase of roughly 40 horsepower. Looks like the new Mercedes PU106 A is going to be better than this years.