pa kad je šokantnoFelipe Massa je napisao/la:ahahah paz ovog?? Cak je Massa 3 ...curumo je napisao/la:Drugi trening obećava. Čak je i Masa 3. Dakle bolid je spreman
Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Alonso
Re: Fernando Alonso
- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
massa 3.Felipe Massa je napisao/la:ahahah paz ovog?? Cak je Massa 3 ...curumo je napisao/la:Drugi trening obećava. Čak je i Masa 3. Dakle bolid je spreman

-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
I ja nest kontam... Reakcija je takva kao da se di Grassi plasirao na 3. mjesto...curumo je napisao/la:pa kad je šokantnoFelipe Massa je napisao/la:ahahah paz ovog?? Cak je Massa 3 ...curumo je napisao/la:Drugi trening obećava. Čak je i Masa 3. Dakle bolid je spreman

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Bravo Fernando!!
Ajmo sutra po pobjedu.

- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Po mogućnosti dvostruku.Schumy.d je napisao/la:Bravo Fernando!!Ajmo sutra po pobjedu.
Avanti FER, Avanti!!!
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Wuhu, samo 2 tisućinke, to je zanemarivo, trebali bi startati poravnati 
Odličan Ferrari općenito danas, a briljantni Alonso kao i Vettel, danas bili svijet za sebe. S obzirom da je do sada bilo pravilo da je Ferrari bolji u trci nego na kvalama sutra očekujem pobjedu i nadam se bez sudačkih ekscesa.
Forza Fernando!!!

Odličan Ferrari općenito danas, a briljantni Alonso kao i Vettel, danas bili svijet za sebe. S obzirom da je do sada bilo pravilo da je Ferrari bolji u trci nego na kvalama sutra očekujem pobjedu i nadam se bez sudačkih ekscesa.
Forza Fernando!!!
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
E ja se molim da Fernando i Kubica prezive 1. zavoj... Kubica je 7. pa bi trebalo to lakse proc... Al Fernando bi se mogao naci u sendvicu izmedu Seba i Masse... Proganjaju me trenutno te 2 tisucinke...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
- Barry
- Test vozač
0.002 ? xD moze li neko da mi objasni koliko je to
nando lud si
samo se sine cuvaj maFIA-e xD

Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- EdijanH
- Navijam za: Fernando Alonso
To je to... Sreća je neopisiva, već sam pomalo bio zaboravio kako je ovo doživjeti, moja navijačka sreća je neopisiva, a Fernandnovu sreću nemogu ni zamisliti, uz race pace koji imaju očekujem sutra napokon pobjedu... Danas sam priželjkivao pole, ali ni u ko slučaju nisam nezadovoljan, štaviše, prezadovoljan sam, samo treba paziti na startu, ali mislim da je sada u elementu i da se greške neće desiti... Sudije neću da spominjem, nezanima me u osnovi ništa drugo, Fernando drugi, Ferrari drugi i treći, bolid brz, race pace vrhunski... Kamen mi je pao sa srca, do sada je vikend odličan...
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Konacno prave kvale za Alonsa!E sad prvi zavoj...bit ce svega... 

Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- l3n00x
- Navijam za: alonso
odlične kvale za alonsa i masu....tako treba
- McLarenMercedes
- Navijam za: Alonsa
+0.002
Videli smo da je Red Bul bez te famozne elektronske mape rada motora sporiji od Ferarija i to ne baš malo. Pribojavam se starta sutra jer Alonso ove godine na žalost slabo startuje i još je sada sa prljave strane. Najviše me plaši da Massa u želji da dokaže da je ravnopravan sa Alonsom ne napravi neku glupost.

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
[quote="McLarenMercedes"]+0.002
Videli smo da je Red Bul bez te famozne elektronske mape rada motora sporiji od Ferarija i to ne baš malo. Pribojavam se starta sutra jer Alonso ove godine na žalost slabo startuje i još je sada sa prljave strane. Najviše me plaši da Massa u želji da dokaže da je ravnopravan sa Alonsom ne napravi neku glupost.[/quote]
Što se tiče Masse, Alonso ne treba da se njega plaši na startu, vjerujem da će u Ferrari-ju reći da Massa ne pravi Alonsu probleme na startu, naravno pod uslovom da Alonso starta OK, jedino ako opet bude imao problema sa kvačilom na startu ili da zaspi na startu.

Što se tiče Masse, Alonso ne treba da se njega plaši na startu, vjerujem da će u Ferrari-ju reći da Massa ne pravi Alonsu probleme na startu, naravno pod uslovom da Alonso starta OK, jedino ako opet bude imao problema sa kvačilom na startu ili da zaspi na startu.
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Da, doista, uz svo dužno poštovanje prema Massi mislim da je vrijeme da se podredi Alonsu u ovoj sezoni i da bi morao braniti leđa Alonsu prvih par zavoja i ne dopustiti McLarenovcima proboj.
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Bit će vatre sutra na startu. Odlično.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- McLarenMercedes
- Navijam za: Alonsa
Potpuno se slažem i valjda je to jasno i Ferrarijevoj ekipi sa pit walla. Vettel je sklon lošim potezima na startu tako da šansa za pobedu postoji, samo je treba iskoristiti. Ako bi Massa bio drugi a Alonso treći i ako bude situacija sličnih u Australiji kada je Massa zadržavao bržeg Alonsa ne može se doći do pobede sutra.Sanel je napisao/la:Da, doista, uz svo dužno poštovanje prema Massi mislim da je vrijeme da se podredi Alonsu u ovoj sezoni i da bi morao braniti leđa Alonsu prvih par zavoja i ne dopustiti McLarenovcima proboj.
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Cestitke Fernandu na drugoj poziciji.
Ako sutra Alonso ne pobjedi zna se ko je kriv... Felipe Massa
Ako sutra Alonso ne pobjedi zna se ko je kriv... Felipe Massa

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Alonsova izjava nakon kvala.
LINK
LINK
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Ovo mi je zanimljivo
Q. (Ottavio Daviddi - Tuttosport) To both Ferrari drivers, considering the situation of the championship is it better for you to achieve some points tomorrow or to take all the risks and try to win?
FA: I think we need to win the race, that's the best thing for the championship, and I think we really have the possibility here to win the race because we are competitive. We had the possibility in Bahrain, we took it. I think we had the possibility in Canada. We didn't manage to do it and tomorrow maybe we have another opportunity, so hopefully tomorrow we can do it. We will take the risk that we think is necessary. Obviously we want the points. We both have to finish on the podium if possible but at the same time – and I'm sure that Felipe agrees with me – we want to finish in the first two positions on the podium and we will try to do that, for sure.
...put u raj nije posut ružama...
- Schumy.d
- Legenda
Slažem se. Pobjeda bi definitivno puno značila za cijelu momčad i podigla moral vozačima.
A o obojici na podiju da ne govorim. Međutim neću se zaletavati još do sutra.
A o obojici na podiju da ne govorim. Međutim neću se zaletavati još do sutra.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
I ja se toga bojim, u protekle dvije utrke Vettel je imao dva incidenta na startu, u Valenciji sa Hamiltonom na Silverstonu sa Webberom, najbolje bi bilo kad bi mu se ugasio bolid na startukimiraikkonen1 je napisao/la:bojim se vettela i njegovih poteza dok se brani

Ako ne bude kiše i posle prvog kruga redoslijed vozača bude kao na startu onda će se čekati box-evi i vjerujem da je tu Ferrarijeva šansa. Gume su soft i hard, startuju svi na soft, mislim na vodeće, Alonso ne smije ići prije Vettela u box već posle njega 1-2 kruga, vjerujem da će će Alonso imati race pace dobar i da će pratiti Vettela u stopu, F10 i Alonso čuvaju bolje gume od RB6 i Vettela moraju čekati da Vettel ode u box i onda odvesti 2-3 kruga brza, Vettel neće moći odmah iskoristiti nove gume jer su to hard a ne medim gume i treba će mu 2-3 kruga da bi počeo ostvarivati bolja vremena od Alonsa. Ja mislim, što se tiče borbe kroz box, da je ovo Ferrari-jeva šansa, e sad šta misle ljudi na Ferrari-jevom pitwall, to niko nezna.

Edit: Inače ova staza ne odgovara Alonsu, jeste da je 2005 pobjedio jer je Kimi odustao, jer je na ovoj stazi Alonso gubijo od svojih momčadskih kolega.
- Barry
- Test vozač
lagano ccu na ovo samo da stavim potpis...F2004_the_best_ever je napisao/la:I ja se toga bojim, u protekle dvije utrke Vettel je imao dva incidenta na startu, u Valenciji sa Hamiltonom na Silverstonu sa Webberom, najbolje bi bilo kad bi mu se ugasio bolid na startukimiraikkonen1 je napisao/la:bojim se vettela i njegovih poteza dok se brani, tako bi olakšao posao Alonsu i Massi.
Ako ne bude kiše i posle prvog kruga redoslijed vozača bude kao na startu onda će se čekati box-evi i vjerujem da je tu Ferrarijeva šansa. Gume su soft i hard, startuju svi na soft, mislim na vodeće, Alonso ne smije ići prije Vettela u box već posle njega 1-2 kruga, vjerujem da će će Alonso imati race pace dobar i da će pratiti Vettela u stopu, F10 i Alonso čuvaju bolje gume od RB6 i Vettela moraju čekati da Vettel ode u box i onda odvesti 2-3 kruga brza, Vettel neće moći odmah iskoristiti nove gume jer su to hard a ne medim gume i treba će mu 2-3 kruga da bi počeo ostvarivati bolja vremena od Alonsa. Ja mislim, što se tiče borbe kroz box, da je ovo Ferrari-jeva šansa, e sad šta misle ljudi na Ferrari-jevom pitwall, to niko nezna.
Edit: Inače ova staza ne odgovara Alonsu, jeste da je 2005 pobjedio jer je Kimi odustao, jer je na ovoj stazi Alonso gubijo od svojih momčadskih kolega.

Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- FerrariF1
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
Uzece ga Alonso odmah nadam se
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
-
- Navijam za: Alonso
Sve po planu. Alonso će na startu izgubit par pozicija, Massa vozi za sebe i neće ga pustit i još će se Alonso u prvom krugu sudarit s nekim, jer će bit ljut što cijelu godinu na startu gubi pozicije neovisno s koje pozicije starta. Ovo nije moje mišljenje, tako govori Nostradamus, 4 kvatren ,3 ditiramb i 8 pjevanje. A tko ne viruje, vidit će 21.12.2012. kad dođe smak svita. 

Nediljko Matijaš