Naravno da je zaslužio, šta da je massa osvojio reko bi 'nije zaslužio Hamilton naslov'? Nikad neću zaboravit one crvendaće debele kako su već počeli urlat i skakat po boxu pa im je jedan reko pogledajte monitore...Lewis je prvak! a za slikove se ti ne sekiraj Hamiltonovom stilu vožnje će više odgovarat slikovi nego ikom. Slikovi kad se zagriju drže ko ljepilo, s njima će Hamilton lakše forsirat kasna kočenja.Krscho je napisao/la:
Sta se tice Luisa, eto zasluzio je naslov, pitanje je svega dal ce slijedece godien se opet borit za naslov, sta ce sve tehnickas pravila donjet, govoril ose da massa nemre vozit bez TC-a pa eto vidjeli smo sta je bilo...
Treba vidjet kako ce se luis na slickovima snac
Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Mercedes
Re: LEWIS HAMILTON

-
- Rezervni vozač
Mislim ovo je fakat bezveze. Zasto bi njemu vise slikovi odgovarali nego bilo kome drugome? Da moze kasnije kocit? Pa ne utrkuje se on protiv nekih ljevih tamo luzera. Njemu ce sigurno sljedece godine biti tesko jer je danas vozacka konkurencija u F1 strasno jaka a razlike izmedju bolida nisu jako velike. To je pokazala i ova sezona, a ja ocekujem da ce sljedece biti jos zesce.Ćale od Lewisa je napisao/la:a za slikove se ti ne sekiraj Hamiltonovom stilu vožnje će više odgovarat slikovi nego ikom. Slikovi kad se zagriju drže ko ljepilo, s njima će Hamilton lakše forsirat kasna kočenja.
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
Znam da je utrka prošla, ali evo kratki filmić/reportaža o Hamiltonu nakon kvalifikacija za utrku... Govori o kvalama i o utrci...

- Krscho
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1HR TMNF Team
Ne, po meni su ga oba zasluzila a na kraju ga je osvojio više spretniji i sretniji tokom cijele sezone, LuisNaravno da je zaslužio, šta da je massa osvojio reko bi 'nije zaslužio Hamilton naslov'?

Ovo za lsickove ima tu istine jer je luis ubijo na slickovima u manjim kategorijama, ALI ovo je F1 i to po meni usporedivat nemozes i trebat ce vremena da se svi na slickove priviknu, čak i Luis, jer imat 800konja na slickovima niej isto ko imat gp2 bolide s manje konja na slikovima.

- MP4don
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren - Mercedes
U F1racingu je na početku sezone pisalo da će dobit auto samo ako ove godine osvoje oba naslova, vozački i konstruktorski...Lucky je napisao/la:Ništa još od autića vrijednog 8 miliona dolara za Hamiltona!
Iako se na početku sezone pričalo da će ako osvoji naslov Hamilton dobiti ključeve od McLaren LM naranđaste pile koji mu je obećao Ron,dogovor je zapravo tri naslova prvaka.

...::: // Hamilton United \\ :::...
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
- garx
- Početnik
a ako dodje do 3. naslova, onda ce biti 5, pa 7, pa 8....
ipak taj kojeg mu je obecao nije jedan o 5(!) obicnih LM-ova, nego prototip koji stoji u Paragonu, i nikad nije niti bio ponudjen na prodaju
ipak taj kojeg mu je obecao nije jedan o 5(!) obicnih LM-ova, nego prototip koji stoji u Paragonu, i nikad nije niti bio ponudjen na prodaju
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Vidjet cemo hoce li tako pricat kad osvoji jos dvije. 

- LEWIS HAMILTON McM
- Početnik
- Navijam za: Lewis Hamilton McLaren
ma šta dvije hamilton če pretć schumija po broju naslova,lewis je legenda
- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Schumachera
Vidim da je neko svoju prvu f1 utrku gledo tek ove sezoneLEWIS HAMILTON McM je napisao/la:ma šta dvije hamilton če pretć schumija po broju naslova,lewis je legenda

- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Ono što je napravio Schumacher(pet osvojenih naslova zaredom)niko nikad neće ponoviti!LEWIS HAMILTON McM je napisao/la:ma šta dvije hamilton če pretć schumija po broju naslova,lewis je legenda
- super_didi
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Lewisa Hamiltona
Eddie Irvine, championship runner-up of 1999, has urged Lewis Hamilton to consider switching to Ferrari someday.
The 42-year-old Ulsterman drove for the British-based Jordan team in 1995 before accepting an offer to be Michael Schumacher's Ferrari number two.
"He may win a couple more with McLaren and he's loyal to Ron Dennis but he's got to move to Ferrari at some point," Irvine told Virgin Media.
"Having been there, I've seen what it's like and it's a different situation to being with any other team," he said.
Hamilton is contracted to McLaren Mercedes until the end of the 2012 season.
..za sada je to znanstvena fantastika...
The 42-year-old Ulsterman drove for the British-based Jordan team in 1995 before accepting an offer to be Michael Schumacher's Ferrari number two.
"He may win a couple more with McLaren and he's loyal to Ron Dennis but he's got to move to Ferrari at some point," Irvine told Virgin Media.
"Having been there, I've seen what it's like and it's a different situation to being with any other team," he said.
Hamilton is contracted to McLaren Mercedes until the end of the 2012 season.
..za sada je to znanstvena fantastika...

˝Demokracija je stalna sumnja da je više od polovice ljudi u pravu više od polovice vremena!˝
- E. B. WHITE
- E. B. WHITE
- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
Oslobodi Bože. Ne bih volio da se to dogodi.
- MP4don
- Profesionalni vozač
TO ĆE SE DESIT JEDINO AKO MCLAREN I MERCEDES IZAĐU IZ F1... A VJEROJATNOST ZA TO JE 0.00001%...
LOL
LOL
- super_didi
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Lewisa Hamiltona
Odmah strah i zgražanje...majstor iz maranella je napisao/la:Oslobodi Bože. Ne bih volio da se to dogodi.

Kao što rekoh znanstvena fantastika!!! (Al ipak si stavio jedinicu na kraju...MP4don je napisao/la:TO ĆE SE DESIT JEDINO AKO MCLAREN I MERCEDES IZAĐU IZ F1... A VJEROJATNOST ZA TO JE 0.00001%...

Čovjek u svakom slučaju ima pravo na svoje mišljenje, ja samo prenosim..., a pročitala sam negdje izjavu Lewisa da bi volio do kraja svoje karijere vozit za McM!
˝Demokracija je stalna sumnja da je više od polovice ljudi u pravu više od polovice vremena!˝
- E. B. WHITE
- E. B. WHITE
- MP4don
- Profesionalni vozač
Otići iz tima u kojem želiš biti od malena... kad kao klinac imaš muda prići šefu momčadi i reći mu da želiš voziti za njih i osvojiti naslov, kad si u momčadi svog mentaliteta, što znači da je komunikacija odlična... no way... stvarno znanstvena fantastika... a kao što veliš, svatko može pričati što hoće, pa takvi se komentari i očekuju za najmlađeg svjetskog prvaka u povijesti F1... sad je u centru "motorsport" svemira... 

LOL
LOL
- LEWIS HAMILTON McM
- Početnik
za tvoju informaciju f1 pratim 10 godina , zašto lewis nebi dostigo schumija po broju naslova,samo mu mclaren treba napravit dobar bolid,je schumacher je bo toliko dominantan samo zahvaljujuči bolidu koji je bio dominantan u odnosu na druge,dok je hamilton ove sezone pobjedio ferrari koji je imao bolji bolid i fia-u na svojoj stranimajstor iz maranella je napisao/la:Vidim da je neko svoju prvu f1 utrku gledo tek ove sezoneLEWIS HAMILTON McM je napisao/la:ma šta dvije hamilton če pretć schumija po broju naslova,lewis je legenda
- Schumy.d
- Legenda
Hebla vas više ta FIA...LEWIS HAMILTON McM je napisao/la:za tvoju informaciju f1 pratim 10 godina , zašto lewis nebi dostigo schumija po broju naslova,samo mu mclaren treba napravit dobar bolid,je schumacher je bo toliko dominantan samo zahvaljujuči bolidu koji je bio dominantan u odnosu na druge,dok je hamilton ove sezone pobjedio ferrari koji je imao bolji bolid i fia-u na svojoj stranimajstor iz maranella je napisao/la:Vidim da je neko svoju prvu f1 utrku gledo tek ove sezoneLEWIS HAMILTON McM je napisao/la:ma šta dvije hamilton če pretć schumija po broju naslova,lewis je legenda

- MP4don
- Profesionalni vozač
Lako je to sad reći s tvoje pozicije... Ali nemožeš poreći da je najviše kumovala s Ferrarijem... kad su se momčadi pobunile oko FIA-e, Ferrari je jedini stao uz njih... naravno da je čudno...Schumy.d je napisao/la:
Hebla vas više ta FIA...

LOL
LOL
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Da je rekao da hoće onda bi opet bio bahat,bezobrazan,gad itd...Schumy.d je napisao/la:HAMILTON: Nikad neću dostići Schumachera!!
Ako će imativiše godina bolid sposoban za pobjediti kakvog je i Miška imal sve je moguće.
- Schumy.d
- Legenda
Jesam ja uopće nešto rekao o njemu u svom postu??King iCool je napisao/la:Da je rekao da hoće onda bi opet bio bahat,bezobrazan,gad itd...Schumy.d je napisao/la:HAMILTON: Nikad neću dostići Schumachera!!

Samo sam prenio informaciju šta je LEWIS rekao...

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
A jesam ja rekao nešto tebi?Ne. Općenito govorim.Schumy.d je napisao/la:Jesam ja uopće nešto rekao o njemu u svom postu??King iCool je napisao/la:Da je rekao da hoće onda bi opet bio bahat,bezobrazan,gad itd...Schumy.d je napisao/la:HAMILTON: Nikad neću dostići Schumachera!!![]()
Samo sam prenio informaciju šta je LEWIS rekao...
- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
Upravo je taj isti Schumacher zaslužen svojim radom i odricanjem što je ferrari bio dominantan. Imam F1 racing za 12 mjesec od pretprošle godine i bilo bi dobro da ga i ti pročitašLEWIS HAMILTON McM je napisao/la:za tvoju informaciju f1 pratim 10 godina , zašto lewis nebi dostigo schumija po broju naslova,samo mu mclaren treba napravit dobar bolid,je schumacher je bo toliko dominantan samo zahvaljujuči bolidu koji je bio dominantan u odnosu na druge,dok je hamilton ove sezone pobjedio ferrari koji je imao bolji bolid i fia-u na svojoj stranimajstor iz maranella je napisao/la:Vidim da je neko svoju prvu f1 utrku gledo tek ove sezoneLEWIS HAMILTON McM je napisao/la:ma šta dvije hamilton če pretć schumija po broju naslova,lewis je legenda

- LEWIS HAMILTON McM
- Početnik
Upravo je taj isti Schumacher zaslužen svojim radom i odricanjem što je ferrari bio dominantan. Imam F1 racing za 12 mjesec od pretprošle godine i bilo bi dobro da ga i ti pročitaš
[/quote]
ali da nije imao takav auto nikad nebi on osvojio 5 naslova za redom

ali da nije imao takav auto nikad nebi on osvojio 5 naslova za redom
- Chaotic
- Početnik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
majstor iz maranella želi reći da je upravo Schumacher jedan od glavnih razloga što je Ferrari bio toliko dominantan. Ne vidim ništa loše u tome da dominiraš u bolidu koji si sam pomogao stvoriti.
S obzirom da smo u temi o Lewisu Hamiltonu, čestitam njemu i njegovim navijačima na osvojenoj vozačkoj tituli.
S obzirom da smo u temi o Lewisu Hamiltonu, čestitam njemu i njegovim navijačima na osvojenoj vozačkoj tituli.