nađi mi jednu jedinu njegovu izjavu s početka sezone kad mu bolid nije bio ni blizu najbrži gdje se žalio na ekipu, bolid ili kako već x utrka red bull nije ubrzao bolid, kako puno pričaju a ništa ne rade, gdje se žali kako ferrari ima najveći budžet i najviše para dobiva od FOM-a, kako mclaren ima fantastičnu infrastrukturuF1NAC je napisao/la:na ovo se mogu samo nasmijat . Lako je odavat priznanje ovo ono al come on . Pogledaj pilu koju vozi , da vozi bolid koji plese po zavojima ja mislim da bi sigurno i on kritizirao tim . Lako je šutjet kad ti je bolid uvjerljivo najbrzi na gridu ..vidc je napisao/la:lagano spuštanje Alonsu...i Hamiltonu
http://www.planetf1.com/driver/18227/82 ... ent-unfair" onclick="window.open(this.href);return false;
Dečko ima dovoljno samopouzdanja da jednostavno nema potrebe sebe izdizat medijima. Za sve je zaslužan tim kojeg između ostalog i on dio. Sto puta dokazano da bez pravog tima iza sebe ne možeš ništa ali moraš poštovati svoj tim i odati im priznanje. Konstantno kritiziranje tima ništa dobro ne nosi. Šuti i radi, rezultati će doći! Dokazano kroz primjere Schumachera i sad Vettela.
Sebastian Vettel [#5]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- vidc
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Re: Sebastian Vettel
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
1. RB8 ove sezone ni u jednoj utrci nije bio nevozljiv bolid....vidc je napisao/la: nađi mi jednu jedinu njegovu izjavu s početka sezone kad mu bolid nije bio ni blizu najbrži gdje se žalio na ekipu, bolid ili kako već x utrka red bull nije ubrzao bolid, kako puno pričaju a ništa ne rade, gdje se žali kako ferrari ima najveći budžet i najviše para dobiva od FOM-a, kako mclaren ima fantastičnu infrastrukturu
2. U Maleziji mu je "krastavac" unistavao utrku
3. U Red Bullu se nije desilo da nisu x utrka ubrzali bolid za razliku od nekih drugih ekipa, stoga da je tako nesta izjavio tek bi onda ispao budala...
McLaren u <3
- vidc
- Veteran
1. hoćeš reći da su mclaren i ferrari nevozljivi bolidi?McLewis je napisao/la:1. RB8 ove sezone ni u jednoj utrci nije bio nevozljiv bolid....vidc je napisao/la: nađi mi jednu jedinu njegovu izjavu s početka sezone kad mu bolid nije bio ni blizu najbrži gdje se žalio na ekipu, bolid ili kako već x utrka red bull nije ubrzao bolid, kako puno pričaju a ništa ne rade, gdje se žali kako ferrari ima najveći budžet i najviše para dobiva od FOM-a, kako mclaren ima fantastičnu infrastrukturu
3. U Red Bullu se nije desilo da nisu x utrka ubrzali bolid za razliku od nekih drugih ekipa, stoga da je tako nesta izjavio tek bi onda ispao budala...
2. u maleziji mu je "krastavac" nedvojbeno uništio utrku. neće valjda sebe ili svoj tim kriviti što mu je ovaj probušio gumu?
3. red bull jest ubrzavao bolid, isto koliko i mclaren i ferrari sve do VN singapura. tek nakon singapura, RB je značajno ubrzao bolid i napravio korak naprijed u odnosu na konkurenciju
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
od početka nisu napadali kao Mercedes i Lotus koji su kasnije izgubili svu brzinu al od polovice napred definitivno se nešto promjenilo na tom bolidu. Em zbog toga što je Vettel neuhvatljiv (znači bolid mu je posložen 101%) em zbog tog što ga više Webber ne može pratit. Dok je bolid kaskao u početku sezone za McL, Webber je prednjačio bodovno ispred Vettela dok se isti teže snalazio u tom bolidu. Čak bi se usudio reći da je na mjestu Vettela cijelo vrijeme bio Alonso ili Hamilton da bi suma bodova bila sada veća nego trenutno vodstvo Vettela.McLewis je napisao/la: 1. RB8 ove sezone ni u jednoj utrci nije bio nevozljiv bolid....

- vidc
- Veteran
do VN nagrade Europe, Vettel je prednjačio u bodovima. u valenciji je ispao dok je vodio i tad je webber pretekao ga bodovno, međutim u narednih par utrka vettel je opet preokrenuo prednost na svoju stranu...Ćale od Lewisa je napisao/la:od početka nisu napadali kao Mercedes i Lotus koji su kasnije izgubili svu brzinu al od polovice napred definitivno se nešto promjenilo na tom bolidu. Em zbog toga što je Vettel neuhvatljiv (znači bolid mu je posložen 101%) em zbog tog što ga više Webber ne može pratit. Dok je bolid kaskao u početku sezone za McL, Webber je prednjačio bodovno ispred Vettela dok se isti teže snalazio u tom bolidu. Čak bi se usudio reći da je na mjestu Vettela cijelo vrijeme bio Alonso ili Hamilton da bi suma bodova bila sada veća nego trenutno vodstvo Vettela.McLewis je napisao/la: 1. RB8 ove sezone ni u jednoj utrci nije bio nevozljiv bolid....
također, webber je imao više bodova još samo poslije VN malezije gdje je vettelu karthikeyan uništio utrku.
vrlo bitno je naglasiti da webber ima jedno odustajanje manje zbog kvara na bolidu. ukratko, vettel nije imao problema s webberom niti ove sezone
- F1NAC
- Moderator
ni blizu najbrzi ? pa bio je odmah iza McLarena po brzini i lotusavidc je napisao/la:nađi mi jednu jedinu njegovu izjavu s početka sezone kad mu bolid nije bio ni blizu najbrži gdje se žalio na ekipu, bolid ili kako već x utrka red bull nije ubrzao bolid, kako puno pričaju a ništa ne rade, gdje se žali kako ferrari ima najveći budžet i najviše para dobiva od FOM-a, kako mclaren ima fantastičnu infrastrukturuF1NAC je napisao/la:na ovo se mogu samo nasmijat . Lako je odavat priznanje ovo ono al come on . Pogledaj pilu koju vozi , da vozi bolid koji plese po zavojima ja mislim da bi sigurno i on kritizirao tim . Lako je šutjet kad ti je bolid uvjerljivo najbrzi na gridu ..vidc je napisao/la:lagano spuštanje Alonsu...i Hamiltonu
http://www.planetf1.com/driver/18227/82 ... ent-unfair" onclick="window.open(this.href);return false;
Dečko ima dovoljno samopouzdanja da jednostavno nema potrebe sebe izdizat medijima. Za sve je zaslužan tim kojeg između ostalog i on dio. Sto puta dokazano da bez pravog tima iza sebe ne možeš ništa ali moraš poštovati svoj tim i odati im priznanje. Konstantno kritiziranje tima ništa dobro ne nosi. Šuti i radi, rezultati će doći! Dokazano kroz primjere Schumachera i sad Vettela.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Početnik
- Navijam za: Alonsa
Vidc,ja ne zanam sta hoces da kaze?vidc je napisao/la:1. hoćeš reći da su mclaren i ferrari nevozljivi bolidi?McLewis je napisao/la:1. RB8 ove sezone ni u jednoj utrci nije bio nevozljiv bolid....vidc je napisao/la: nađi mi jednu jedinu njegovu izjavu s početka sezone kad mu bolid nije bio ni blizu najbrži gdje se žalio na ekipu, bolid ili kako već x utrka red bull nije ubrzao bolid, kako puno pričaju a ništa ne rade, gdje se žali kako ferrari ima najveći budžet i najviše para dobiva od FOM-a, kako mclaren ima fantastičnu infrastrukturu
2. u maleziji mu je "krastavac" nedvojbeno uništio utrku. neće valjda sebe ili svoj tim kriviti što mu je ovaj probušio gumu?
3. red bull jest ubrzavao bolid, isto koliko i mclaren i ferrari sve do VN singapura. tek nakon singapura, RB je značajno ubrzao bolid i napravio korak naprijed u odnosu na konkurenciju
Kao prvo, ferari jeste bio kanta u prvih par trka,cak je i lotus bio bolji bolid, drugo, red bull je tada,bio drugi bolid po brzini,iza Mc-a i uz nekoliko poboljsanja su uvek bili u vrhu, prvi ili drugi po brzini, zavisi od staze.
A, to sto je fetelu " krastavac" upropastio trku, pa ne vidim tu sta ima da se prica oko toga. I Alonso nije zavrsio dve trke zbog drugih vozaca.
Tek sredinom sezone ferari je bio na razini red bulla s pocetka sezone, i onda nakon letnje pauze, Newey odradi "domaci" i vidis rezultat.
I ja bi hvalio sve u timu i ceo tim,sto neko rece pa nije lud da ih kritikuje.
Vidi se da bas simpatiziras fetela, i da je dobar vozac, jeste dobar je vozac,ali mislim da nije na toj razini Hamiltona i Alonsa.
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
To definitivno nije točno.Webber je na dosta utrka imao kvar na bolidu zbog kojih nije mogao voziti maksimum kao i ovdje u Indijividc je napisao/la:
vrlo bitno je naglasiti da webber ima jedno odustajanje manje zbog kvara na bolidu.
A da odgovorim na ovo prije.Ma na šta se Vettel ima žaliti na momčad kad mu ta momčad već 3,5 godine dala najbolji i najbrži bolid!?A kad mu nije išlo po planu žalio je se on uostalom kao svi vozači pa mu je jednom kriv krastavac pa drugi put trkaći inžinjer što mu nije rekao da je Massa na stazi ispred njega(iako mu apsolutno Massa nije smetao) pa treći put kad je zapeo ne mogu se sjetiti iza koga proziva ih da učine nešto da ga pretekne...
A bome se nema pravo ni žaliti ni na FIA-u jer smiješno je da pobjedi on sa nelegalnim bolidom(bar su tako suci presudili) a da mu se bodovi ne oduzmu,a da ne govorim kako lišo prolazi i zbog štopanja u kvalifikaciujama u Suzuki i sada u Indiji za vožnju izvan staze čak tri puta u istom kvalifikacijskom krugu.
Javna tajna da je Berniev ljubimac pa ne čudi ovo sve
...put u raj nije posut ružama...
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Jedina utrka gdje je McM imao "dominantan" bolid je bila Spa ( kvale + utrka ). Jer jedino se bolid tada može nazivati dominantnim. Onu prednost iz kvala nisu više imali u utrci. Dapače bili su sporiji od nekih drugih ekipa.
Evo gdje je mclaren izgubio prednost:
"The car is suffering because their trick floor was taken away. They can't run the same rake they used to as a result and therefore the whole package is compromised. The higher nose would allow them to experiment with more rake again and if they don't try it they might as well resign themselves to having a bad season and start on next years car. The loss of the floor has had a domino effect because they are now struggling to produce enough rear downforce which is having a knock on effect on tyre wear. The extra flow under the car that the higher nose would provide would definately give them something to work with with a view to improving other areas of the car whereas at the moment they've hit a development cul de sac."
Naravno nekim drugim ekipama se progleda kroz prste. Nekima ne.
Yep, I’m afraid they did and they were told to change it earlier in the season.
As it is very difficult to manufacture a perfectly flat floor the technical regulations allow for up to 3mm worth of imperfections to account for manufacturing issues. Mclaren started the year with a floor that was deliberately designed to take advantage of the 3mm tolerance within the regulations. The floor essentially began to angle upwards 60cm back from the front lip of the bib splitter effectively enlarging the diffuser and creating rake without rake if you take my meaning. The team argued the floor was within the 3mm tolerance and was therefore legal whereas Charlie argued they were taking the urine and made them modify the car. The team were clearly aware of the contentious nature of the trick floor because they had a flat one ready to bolt on immediately should it be challenged.
Evo gdje je mclaren izgubio prednost:
"The car is suffering because their trick floor was taken away. They can't run the same rake they used to as a result and therefore the whole package is compromised. The higher nose would allow them to experiment with more rake again and if they don't try it they might as well resign themselves to having a bad season and start on next years car. The loss of the floor has had a domino effect because they are now struggling to produce enough rear downforce which is having a knock on effect on tyre wear. The extra flow under the car that the higher nose would provide would definately give them something to work with with a view to improving other areas of the car whereas at the moment they've hit a development cul de sac."
Naravno nekim drugim ekipama se progleda kroz prste. Nekima ne.
Yep, I’m afraid they did and they were told to change it earlier in the season.
As it is very difficult to manufacture a perfectly flat floor the technical regulations allow for up to 3mm worth of imperfections to account for manufacturing issues. Mclaren started the year with a floor that was deliberately designed to take advantage of the 3mm tolerance within the regulations. The floor essentially began to angle upwards 60cm back from the front lip of the bib splitter effectively enlarging the diffuser and creating rake without rake if you take my meaning. The team argued the floor was within the 3mm tolerance and was therefore legal whereas Charlie argued they were taking the urine and made them modify the car. The team were clearly aware of the contentious nature of the trick floor because they had a flat one ready to bolt on immediately should it be challenged.
Zadnja izmjena: Dani, dana/u 30 lis 2012, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- vidc
- Veteran
ok, ako tako gledamo stvari, zašto izdižete alonsa toliko kad mu je ferrari po ti kriterijima bio skoro pa najbrži bolid većinu sezone jer je drugi ili treći bolid po brzini??F1NAC je napisao/la: ni blizu najbrzi ? pa bio je odmah iza McLarena po brzini i lotusa
hoću da kažem da izgleda alonso i hamilton nisu toliko savršeni niti su bolji od vettela koliko i njih dvojica i vi mislite. formula 1 je timski sport i ukupno gledajući, najbolji tim formule 1 je red bull. tim čine ljudi i bez znanja i truda svih ljudi u timu se mogu imati ovakvi rezultati kakve ima red bull zadnje 3 godine. tvrditi da je red bull dobar samo zbog neweya je smiješno kao i tvrditi da je ferrari tu gdje jeste samo zbog alonsacanzve je napisao/la: Vidc,ja ne zanam sta hoces da kaze?
Kao prvo, ferari jeste bio kanta u prvih par trka,cak je i lotus bio bolji bolid, drugo, red bull je tada,bio drugi bolid po brzini,iza Mc-a i uz nekoliko poboljsanja su uvek bili u vrhu, prvi ili drugi po brzini, zavisi od staze.
A, to sto je fetelu " krastavac" upropastio trku, pa ne vidim tu sta ima da se prica oko toga. I Alonso nije zavrsio dve trke zbog drugih vozaca.
Tek sredinom sezone ferari je bio na razini red bulla s pocetka sezone, i onda nakon letnje pauze, Newey odradi "domaci" i vidis rezultat.
I ja bi hvalio sve u timu i ceo tim,sto neko rece pa nije lud da ih kritikuje.
Vidi se da bas simpatiziras fetela, i da je dobar vozac, jeste dobar je vozac,ali mislim da nije na toj razini Hamiltona i Alonsa.
što se tiče ovog s karthikeyanom, slažem se, nisam ja prvi spomenuo tu situaciju.
-
- Početnik
- Navijam za: Alonsa
hoću da kažem da izgleda alonso i hamilton nisu toliko savršeni niti su bolji od vettela koliko i njih dvojica i vi mislite. formula 1 je timski sport i ukupno gledajući, najbolji tim formule 1 je red bull. tim čine ljudi i bez znanja i truda svih ljudi u timu se mogu imati ovakvi rezultati kakve ima red bull zadnje 3 godine. tvrditi da je red bull dobar samo zbog neweya je smiješno kao i tvrditi da je ferrari tu gdje jeste samo zbog alonsa
što se tiče ovog s karthikeyanom, slažem se, nisam ja prvi spomenuo tu situaciju.[/quote]
Pa sto to odma ne kazes? I ja kazem da je F1 timski sport, ni Sumaher ne bi bio toliko dobar da nije imao ozbiljnu ekipu iza sebe.
Hocu da kazem da Fetel nije toliko dobar,kao sto ga neki predstavljaju, i da kada nema toliko dominantan bolid ne pobedjuje,sto se moglo videti pre letnje pauze a, mislim da je u bolidu u kojem je alonso, ne bi pokazao koliko i alonso. To je moje misljenje.
Naravno sve je do bolida i do ekipe koja ga sklapa, a u ovom trenutku, i poslenjih tri godine, red bull se pokazao ako bolja ekipa.
što se tiče ovog s karthikeyanom, slažem se, nisam ja prvi spomenuo tu situaciju.[/quote]
Pa sto to odma ne kazes? I ja kazem da je F1 timski sport, ni Sumaher ne bi bio toliko dobar da nije imao ozbiljnu ekipu iza sebe.
Hocu da kazem da Fetel nije toliko dobar,kao sto ga neki predstavljaju, i da kada nema toliko dominantan bolid ne pobedjuje,sto se moglo videti pre letnje pauze a, mislim da je u bolidu u kojem je alonso, ne bi pokazao koliko i alonso. To je moje misljenje.
Naravno sve je do bolida i do ekipe koja ga sklapa, a u ovom trenutku, i poslenjih tri godine, red bull se pokazao ako bolja ekipa.
- kowalski
- Rezervni vozač
Isti onaj Hamilton koji s dobrim dijelom najboljim autom ove sezone leži na 5. mjestu?Ćale od Lewisa je napisao/la:od početka nisu napadali kao Mercedes i Lotus koji su kasnije izgubili svu brzinu al od polovice napred definitivno se nešto promjenilo na tom bolidu. Em zbog toga što je Vettel neuhvatljiv (znači bolid mu je posložen 101%) em zbog tog što ga više Webber ne može pratit. Dok je bolid kaskao u početku sezone za McL, Webber je prednjačio bodovno ispred Vettela dok se isti teže snalazio u tom bolidu. Čak bi se usudio reći da je na mjestu Vettela cijelo vrijeme bio Alonso ili Hamilton da bi suma bodova bila sada veća nego trenutno vodstvo Vettela.McLewis je napisao/la: 1. RB8 ove sezone ni u jednoj utrci nije bio nevozljiv bolid....
I nemoj sad pričat o nekim pehovima, to su smiješne stvari.
Vetell je uspješno zadržao priključak dok nije imao najbolji auto. A sada zadaje smrtonosne udarce.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
- McLewis
- Veteran
ma da, hamilton je toliko tele od vozača da kad si je sam mijenjao gume u maleziji i bahreinu da ja bio toliko smotan pa se sam toliko zadrzao u boksu.... tako smotanog vozaca kao hamilton ja nisam vdio... zamisli covjek osvoji pole position u spanjolskoj ali si nije nalio dovoljno goriva, pa su ga diskvalificirali... aj zamisli budale... a tek u njemackoj... svi obilaze razbacane dijelove massinog ferraria na stazi ali ista ta budala hamilton prolazi direktno po tim djelovima i busi si gumu.... i da u belgiji je sigurno namjerno on napucao grosjeana da ovaj na kraju izbaci alonsa, to je sigurno tak bilo... i kud budala zaboravim da si je hamilton sigurno ubacio neki vijak ili nesta u mjenjac u singapuru da ga potrga, jer zasto bi pobjedio on, kada moze vettel....kowalski je napisao/la:Isti onaj Hamilton koji s dobrim dijelom najboljim autom ove sezone leži na 5. mjestu?Ćale od Lewisa je napisao/la:od početka nisu napadali kao Mercedes i Lotus koji su kasnije izgubili svu brzinu al od polovice napred definitivno se nešto promjenilo na tom bolidu. Em zbog toga što je Vettel neuhvatljiv (znači bolid mu je posložen 101%) em zbog tog što ga više Webber ne može pratit. Dok je bolid kaskao u početku sezone za McL, Webber je prednjačio bodovno ispred Vettela dok se isti teže snalazio u tom bolidu. Čak bi se usudio reći da je na mjestu Vettela cijelo vrijeme bio Alonso ili Hamilton da bi suma bodova bila sada veća nego trenutno vodstvo Vettela.McLewis je napisao/la: 1. RB8 ove sezone ni u jednoj utrci nije bio nevozljiv bolid....
I nemoj sad pričat o nekim pehovima, to su smiješne stvari.
Vetell je uspješno zadržao priključak dok nije imao najbolji auto. A sada zadaje smrtonosne udarce.
da nema peha uopce.... sve je lewis kriv....
McLaren u <3
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Naravno da Ferrari nije tu gdje jeste samo zbog Alonsa, ali je tu gdje jeste najviše zahvaljujući Alonsu. Isto tako naravno da vettel nije tu gdje jeste samo zbog Adriana Neweya ali je tu gdje jeste naviše zahvaljujući Adrianu Neweyu.
Vettel je kroz cijelu godinu osim u Monzi imao u najmanju ruku jednako brz bolid kao Ferrari, u najmanju ruku, s jednakim brojem odustajanja Alonso je bio 50-ak bodova ispred. Kraj rasprave
Vettel je kroz cijelu godinu osim u Monzi imao u najmanju ruku jednako brz bolid kao Ferrari, u najmanju ruku, s jednakim brojem odustajanja Alonso je bio 50-ak bodova ispred. Kraj rasprave
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
- vidc
- Veteran
bio bi kraj rasprave da znaš računati.Sanel je napisao/la:Naravno da Ferrari nije tu gdje jeste samo zbog Alonsa, ali je tu gdje jeste najviše zahvaljujući Alonsu. Isto tako naravno da vettel nije tu gdje jeste samo zbog Adriana Neweya ali je tu gdje jeste naviše zahvaljujući Adrianu Neweyu.
do trenutka kada nijedan nije imao odustajanje, bodovno stanje je bilo sljedeće:
Alonso 86 - Vettel 85
u trenutku kad su vettel i alonso imali po jedno odustajanje, nakon VN Belgije stanje je bilo sljedeće:
Alonso 164 - Vettel 140
kada su oba imali po dva odustanja,nakon Suzuke, stanje je bilo sljedeće:
Alonso 194 - Vettel 190
sve to uz naravno vettelovih 0 bodova u maleziji zbog probušene gume od strane karthikeyana gdje je totalno ispao iz utrke za bodove
- McLewis
- Veteran
ali mislim da se nemozemo ni usuditi smjetu usporediti RB08 i F2012 na prve 4 utrke....vidc je napisao/la:bio bi kraj rasprave da znaš računati.Sanel je napisao/la:Naravno da Ferrari nije tu gdje jeste samo zbog Alonsa, ali je tu gdje jeste najviše zahvaljujući Alonsu. Isto tako naravno da vettel nije tu gdje jeste samo zbog Adriana Neweya ali je tu gdje jeste naviše zahvaljujući Adrianu Neweyu.
do trenutka kada nijedan nije imao odustajanje, bodovno stanje je bilo sljedeće:
Alonso 86 - Vettel 85
u trenutku kad su vettel i alonso imali po jedno odustajanje, nakon VN Belgije stanje je bilo sljedeće:
Alonso 164 - Vettel 140
Alonso 194 - Vettel 190
sve to uz naravno vettelovih 0 bodova u maleziji zbog probušene gume od strane karthikeyana gdje je totalno ispao iz utrke za bodove
McLaren u <3
- vidc
- Veteran
dai? vettel je nakon prve 4 utrke imao 10 bodova više od Alonsa i pored nula bodova iz malezije. znači momak je vozio koliko bolid dao i vodio u prvenstvu nakon prve 4 utrke i pored toga što je faktički izbačen iz utrke u Maleziji od strane drugog vozača...McLewis je napisao/la:vidc je napisao/la:bio bi kraj rasprave da znaš računati.Sanel je napisao/la:Naravno da Ferrari nije tu gdje jeste samo zbog Alonsa, ali je tu gdje jeste najviše zahvaljujući Alonsu. Isto tako naravno da vettel nije tu gdje jeste samo zbog Adriana Neweya ali je tu gdje jeste naviše zahvaljujući Adrianu Neweyu.
Alonso 86 - Vettel 85
Alonso 164 - Vettel 140
Alonso 194 - Vettel 190
ali mislim da se nemozemo ni usuditi smjetu usporediti RB08 i F2012 na prve 4 utrke....
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
moje dame, cijelo vrijeme se vrtite oko istih stvari...
...uspoređujete stvari koje su neusporedive...ne voze jednake bolide i tvrditi da bi netko (Alonso ili Hamilton u ovom slučaju) imali 50, 60, 100 bodova više da im je u rukama RB su naivne i idu u komičnom smjeru ŠBBKBB...nitko ozbiljan ne bi smio tvrditi takve stvari...konstantno se omaložavaju titule u rukama Vettela a u nebesa se dižu titule(a) ostale dvojce i pritom se zaboravljaju kukavičluci i gluposti istih (molim ne lovite se za ovo ko pijani plota)...svaki od ove spomenute trojke je dobar koliko je njegov bolid dobar u tom trenutku - svi su oni dokazali da sa dobrim bolidom mogu biti prvaci ali neki su i "izgubili" svoje titule bez obzira na dobre bolide - Vettel to još nije učinio i do ga svrstava uz bok ove dvojce a ne iza njih...nije ovo ipak vrijeme Williamsa u kojem bih i ja bio prvak ili Schumachera koji je znao svoj dominantan bolid bez "potresa" dovesti do titula...
...uspoređujete stvari koje su neusporedive...ne voze jednake bolide i tvrditi da bi netko (Alonso ili Hamilton u ovom slučaju) imali 50, 60, 100 bodova više da im je u rukama RB su naivne i idu u komičnom smjeru ŠBBKBB...nitko ozbiljan ne bi smio tvrditi takve stvari...konstantno se omaložavaju titule u rukama Vettela a u nebesa se dižu titule(a) ostale dvojce i pritom se zaboravljaju kukavičluci i gluposti istih (molim ne lovite se za ovo ko pijani plota)...svaki od ove spomenute trojke je dobar koliko je njegov bolid dobar u tom trenutku - svi su oni dokazali da sa dobrim bolidom mogu biti prvaci ali neki su i "izgubili" svoje titule bez obzira na dobre bolide - Vettel to još nije učinio i do ga svrstava uz bok ove dvojce a ne iza njih...nije ovo ipak vrijeme Williamsa u kojem bih i ja bio prvak ili Schumachera koji je znao svoj dominantan bolid bez "potresa" dovesti do titula...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
-
- Legenda
Naravno. Mislim da svatko je svatko ozbiljan toga svjestan. Kada čujem: Hami i Alonso su najbolji, a Vettel je odmah iza njih ne znam šta nego se početi smijati.
Zaboravljamo i tko je jedinu povijesnu pobjedu donio nekonkurentnom Torro Rosso-u. Da ne spominjem u kojim godinama.
Osim same brzine (gdje je Vettel nesumljivo u samom vrhu) današnja formula postaje, nekako mi se čini, i nešto slično šahu. Inteligentna taktička igra. Alonso se tu odlično snalazi. Vettel je isto dobar.
Ne mislim samo na to kada ući u bokseve itd. Mislim na ono kada dva vozača imaju isto brze krugove, ali jedan uvijek dođe 2, 3 pozicije ispred. Male nijanse koje čine razliku. ubrzati, usporiti kada treba.
Zaboravljamo i tko je jedinu povijesnu pobjedu donio nekonkurentnom Torro Rosso-u. Da ne spominjem u kojim godinama.
Osim same brzine (gdje je Vettel nesumljivo u samom vrhu) današnja formula postaje, nekako mi se čini, i nešto slično šahu. Inteligentna taktička igra. Alonso se tu odlično snalazi. Vettel je isto dobar.
Ne mislim samo na to kada ući u bokseve itd. Mislim na ono kada dva vozača imaju isto brze krugove, ali jedan uvijek dođe 2, 3 pozicije ispred. Male nijanse koje čine razliku. ubrzati, usporiti kada treba.
Samo neka se trkaju.
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Pa baš i nije nekonkurentan,ako se dobro sjećam u kvalifikacijama je Bourdais osvojio 4.mjestodmarijon je napisao/la:.
...put u raj nije posut ružama...
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
Taj "nekonkurentni" Toro Rosso je na početku sezone dobio identičan bolid kao i RB, samo sa Ferrarijevim motorom. Taj isti "nekonkurentni" Toro Rosso je dobar dio sezone bio u rukama oba vozača bio brži od RB-a i na kraju završio ako se ne varam 2 ili 3 mjesta ispred RB-a u poretku.dmarijon je napisao/la:Zaboravljamo i tko je jedinu povijesnu pobjedu donio nekonkurentnom Torro Rosso-u. Da ne spominjem u kojim godinama
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
ni blizu najbrzi ? pa bio je odmah iza McLarena po brzini i lotusa[/quote]F1NAC je napisao/la: nađi mi jednu jedinu njegovu izjavu s početka sezone kad mu bolid nije bio ni blizu najbrži gdje se žalio na ekipu, bolid ili kako već x utrka red bull nije ubrzao bolid, kako puno pričaju a ništa ne rade, gdje se žali kako ferrari ima najveći budžet i najviše para dobiva od FOM-a, kako mclaren ima fantastičnu infrastrukturu
A kada je Ferrari 2, ili 3 po brzini kanta je?

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

-
- Legenda
nije se takmičio s red bullom (barem ja sada ne govorim o tome), nego s timovima u vrhu, prema kojima je bio više manje - NEKONKURENTAN.Cuky je napisao/la:Taj "nekonkurentni" Toro Rosso je na početku sezone dobio identičan bolid kao i RB, samo sa Ferrarijevim motorom. Taj isti "nekonkurentni" Toro Rosso je dobar dio sezone bio u rukama oba vozača bio brži od RB-a i na kraju završio ako se ne varam 2 ili 3 mjesta ispred RB-a u poretku.dmarijon je napisao/la:Zaboravljamo i tko je jedinu povijesnu pobjedu donio nekonkurentnom Torro Rosso-u. Da ne spominjem u kojim godinama
I monza je bila pred kraj sezone, kao i uvijek.
Samo neka se trkaju.
- vidc
- Veteran
kako ne razumiješ dmarijon?? red bull iz 2008. je dizajnirao newey i to je samim time bio svemirski brod. torro rosso je manje više isti bolid,s time da je 2008.započeo sa starim bolidom iz 2007.godine,ali kasnije u sezoni i vettel je vozio tu aerodinamičnu zvijer od bolida ali s jačim ferrarijevim bolidom. ma ustvari, torro rosso iz 2008. je bio dominantniji od F2004, samo vettel to nije znao iskoristiti...dmarijon je napisao/la:nije se takmičio s red bullom (barem ja sada ne govorim o tome), nego s timovima u vrhu, prema kojima je bio više manje - NEKONKURENTAN.Cuky je napisao/la:Taj "nekonkurentni" Toro Rosso je na početku sezone dobio identičan bolid kao i RB, samo sa Ferrarijevim motorom. Taj isti "nekonkurentni" Toro Rosso je dobar dio sezone bio u rukama oba vozača bio brži od RB-a i na kraju završio ako se ne varam 2 ili 3 mjesta ispred RB-a u poretku.dmarijon je napisao/la:Zaboravljamo i tko je jedinu povijesnu pobjedu donio nekonkurentnom Torro Rosso-u. Da ne spominjem u kojim godinama
I monza je bila pred kraj sezone, kao i uvijek.
eh sad, pošto je te godine naslov osvojio hamilton u mclarenu, koji je očito bio sporiji od red bulla,a pogotovo od torro rosso-a, te ako znamo da su hamilton i alonso za klasu bolji od svih ostalih vozača formule 1, onda možemo zaključiti da bi osim hamiltona jedino još alonso osvojio naslov u tako nekonkurentnom, od red bull-a, a pogotovo od torro rosso-a sporijem bolidu. jer sve vodi k tome da su hamilton i alonso bogovi formule 1!!
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
A, čuj sve dok nepređe u Ferrari, ili Mclaren neće bit nikaki vozač

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja