Sebastian Vettel [#5]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Početnik
Re: Sebastian Vettel
2008 je STR bio 6., a RBR 7. u poretku. konkurentan nema što.
u tom istom autu Vettel je bio 8. (bolji od trojice sa boljim bolidima od njegovog), a bourdais je bio 17. (lošiji od petorice sa lošijim bolidom od njegovog
u tom istom autu Vettel je bio 8. (bolji od trojice sa boljim bolidima od njegovog), a bourdais je bio 17. (lošiji od petorice sa lošijim bolidom od njegovog
- elder
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Lewis Hamilton
ovo je p24 nadam se 
Kako FIA moze biti objektivna, kad sad covjek iz fie koji gleda vettelov bolid pije red bull. Doslovno se vidilo

Kako FIA moze biti objektivna, kad sad covjek iz fie koji gleda vettelov bolid pije red bull. Doslovno se vidilo

Darkness rises when silence dies
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
Za mene je bilo šokantno kad sam vidio 2008 posle kvalifikacija, mislim u Maleziji, kako Massa piucka Red Bull.elder je napisao/la:Kako FIA moze biti objektivna, kad sad covjek iz fie koji gleda vettelov bolid pije red bull. Doslovno se vidilo
- Cuky
- Moderator
Red bull have been changing the fluid levels in the cars between qualifying and the race.
It is legal to do so, but only in the event of imminent failure.
Apparently, they have been doing so the last 3/4 races.
Ferrari have asked the FIA for clarification.
And the FIA have it outlined, it MUST be in the event of IMMINENT failure.
I think Red bull have pulled Vettel over to add a bit of drama to something they want to change... Like the fluid levels.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
To bi bilo izrugavanje FIA-i,ne zelim vjerovati.
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Ah šta reći.
Pa dovoljno je da se zna s kim Bernie ljetuje. A zna se i tko određuje pravila igre u F1.
Pa dovoljno je da se zna s kim Bernie ljetuje. A zna se i tko određuje pravila igre u F1.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Barry
- Test vozač
pa to ti je to od jutros cuky http://www.as.com/motor/articulo/ferrar ... smot_9/Tes" onclick="window.open(this.href);return false; muljatori teskiCuky je napisao/la:Red bull have been changing the fluid levels in the cars between qualifying and the race.
It is legal to do so, but only in the event of imminent failure.
Apparently, they have been doing so the last 3/4 races.
Ferrari have asked the FIA for clarification.
And the FIA have it outlined, it MUST be in the event of IMMINENT failure.
I think Red bull have pulled Vettel over to add a bit of drama to something they want to change... Like the fluid levels.
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Pa i Berniu bi bilo i interesu da se prvenstvo ne odluci prije Brazila,ne? 

-
- Navijam za: Nikoga
Iskren ću biti svima navijam za Hamiltona i Mcm, ali u borbi za naslov prvaka sam više nekako naklonjen Fernandu i Ferrariu, tako da se potajno nadam da će možda neka kazna stići za Vettela, jer nije došao do boksa, a sjećam se da su to govorili poslje kvala da bolid mora stići do boksa, sjećam se kad je Ham kažnjen ove godine u Cataluny-i.
Jednom McLaren uvijek McLaren!!!!!!!
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
http://www.gp1.hr/rasplet-slucaja-o-vet ... lida-live/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pocelo je
Pocelo je

- Caldor
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Zašto toliko dugo treba za kaznu?
- Dero
- Profesionalni vozač
Čekaj malo ako je Hamilton popio penalty jer se nije dovezao na vlastiti pogon do bokseva zašto Vettel nije danas popio DQ?
I kako da ja sada ozbiljno shvacam ovaj njegov naslov?
I kako da ja sada ozbiljno shvacam ovaj njegov naslov?
- Matt_77
- Početnik
Ajmoooooooooooooooo, di je kazna....
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Tension has risen as Yas Marina, as Sebastian Vettel could be demoted to the back of the grid ahead of Sunday’s Abu Dhabi Grand Prix. After qualifying third, the championship leader stopped on-track and the team has now verified that this was because of a fuel-related issue.
In Saturday’s final practice session which took place before qualifying, Vettel enjoyed only five minutes of competitive running time because of brake problems. As he stopped under the Yas Hotel crossover at the end of qualifying, most in the paddock expected a similar issue.
At almost 9pm local time (GMT +4) and three hours after the end of qualifying, Team Principal Christian Horner confirmed to BBC Sport’s Gary Anderson that the problem is ‘fuel-related’. If there is not enough fuel remaining in the car for an FIA sample, Vettel will be demoted to the back of the grid - just as pole-sitter Lewis Hamilton was in Barcelona.
The investigation is believed to have been delayed as FIA technical delegate Charlie Whiting is taking time out to dine. Stay tuned to GPUpdate.net for the latest.
...put u raj nije posut ružama...
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
vjerovatno ce se na toj veceri promjenit pravila i bolidi ce moc stat na stazi kad zavrse kvaleChuck Norris je napisao/la:Tension has risen as Yas Marina, as Sebastian Vettel could be demoted to the back of the grid ahead of Sunday’s Abu Dhabi Grand Prix. After qualifying third, the championship leader stopped on-track and the team has now verified that this was because of a fuel-related issue.
In Saturday’s final practice session which took place before qualifying, Vettel enjoyed only five minutes of competitive running time because of brake problems. As he stopped under the Yas Hotel crossover at the end of qualifying, most in the paddock expected a similar issue.
At almost 9pm local time (GMT +4) and three hours after the end of qualifying, Team Principal Christian Horner confirmed to BBC Sport’s Gary Anderson that the problem is ‘fuel-related’. If there is not enough fuel remaining in the car for an FIA sample, Vettel will be demoted to the back of the grid - just as pole-sitter Lewis Hamilton was in Barcelona.
The investigation is believed to have been delayed as FIA technical delegate Charlie Whiting is taking time out to dine. Stay tuned to GPUpdate.net for the latest.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
SEBASTIAN VETTEL EXCLUDED FROM QUALIFYING!
Kao i Hamilton u Barceloni, startat će s kraja grida.....EDIT: ili iz boksa čak!?
Kao i Hamilton u Barceloni, startat će s kraja grida.....EDIT: ili iz boksa čak!?

- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
HAHahahhahahhahahah evo ga!!!!!! 

Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
- Cuky
- Moderator
- Vuksa_KC
- Veteran
Hehe prstiću, kolko je to ostalo u rezervaru, 2 prsta? 

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
I iskreno se nadam da će zapeti iza Petrova.
Koja bi to ironija bila.
btw. nije mi nikako jasno kako su mu mogli premalo goriva stavit, il barem zašto mu to nisu javili u vrijeme vožnje, sad bi startao 10., stvarno panjevi. Ajd da jednom i njega ekipa shebe...

btw. nije mi nikako jasno kako su mu mogli premalo goriva stavit, il barem zašto mu to nisu javili u vrijeme vožnje, sad bi startao 10., stvarno panjevi. Ajd da jednom i njega ekipa shebe...

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
Evo ima sansu... ima sansu razuvjerit me.... razuvjerit me ono sta ja pricam... ima sjajan auto, gume nece izgleda bit faktor i neka pokaze sta zna....
McLaren u <3
- Armanini
- Svjetski prvak
kao nije namjesteno ovo .. nemoze me vise nis razuvjerit da nije sezona dirigirana stapicem..
poremetilo se na spa sve i sad kad je zavrsnica bila izvjesna, vrlo jednostavan nacin da se zakuha na kraju.. koji sprd..
al ajd.. veselim se i ja kad je to jedino preostalo..
poremetilo se na spa sve i sad kad je zavrsnica bila izvjesna, vrlo jednostavan nacin da se zakuha na kraju.. koji sprd..
al ajd.. veselim se i ja kad je to jedino preostalo..