Sebastian Vettel [#5]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- elder
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Lewis Hamilton
Re: Sebastian Vettel
U kako mi je ovo ulepsalo vecer. @McLewis bas to kaj si rekel da ga vidimo u takvoj situaciji
Darkness rises when silence dies
- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
Znači ipak ima nade za Alonsa, sad Vettel ima šanse da pokaže kakvog je kalibra.
- Matt_77
- Početnik
- Navijam za: McLaren
ajde dobro ima pravde...iako je jadno uzimati nekome mjesto u kvalama zbog takvih razloga, kao i Lewisu u Španjolskoj...ipak, pravila su jasno napisana i vidimo da možda nisu u McLarenu najveći idioti na gridu, ima ih i drugdje 

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
yeeeeeeeeees,thats what im talking about...ima pravde na ovome svijetu pa cak i u F1...
Alonsista hasta la muerte..
- Ferarist
- Navijam za: Alonso i Ferrari
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
ne kužim kako zamišljaš da je ovo namješteno...Armanini je napisao/la:kao nije namjesteno ovo .. nemoze me vise nis razuvjerit da nije sezona dirigirana stapicem..
poremetilo se na spa sve i sad kad je zavrsnica bila izvjesna, vrlo jednostavan nacin da se zakuha na kraju.. koji sprd..
al ajd.. veselim se i ja kad je to jedino preostalo..
bernie im je naredio da mu namjerno stave manje goriva? il su oni sami došli na tu ideju da bi bilo zanimljivije? il su mu ovi iz fie nekako namjestili kvar?
pojasni malo.

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Krivo mi je zbog Bernie što su kaznili Vettela, a sa druge strane drago mi je što je FIA ovaj put bila dosljedna kada su u pitanju pravila, kada su kaznili Hamiltona u Barceloni zašto sada ne bi kaznili Vettela.
- elder
- Svjetski prvak
ili ti ringggggg digiiiii dingggg hahahaAlonso-champ je napisao/la:yeeeeeeeeees,thats what im talking about...ima pravde na ovome svijetu pa cak i u F1...

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Imam neki osjećaj da će ipak i nakon ove utrke ostati vodeći u poretku, Alonsove loše kvalifikacije tek sad dolaze do izražaja. Ovo je bila prilika za preokret, ali loše kvalifikacije bi mogle upropastiti ovu jedinstvenu priliku
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Zanima me je li sada može Vettel uzeti 9. motor bez kazne kad već starta zadnji ?
...put u raj nije posut ružama...
- Dero
- Profesionalni vozač
Može, uzeti ce i novi motor i novi mjenjač. I krece iz bokseva a ne sa 24. pozicijeChuck Norris je napisao/la:Zanima me je li sada može Vettel uzeti 9. motor bez kazne kad već starta zadnji ?
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Otkud to?Dero je napisao/la:
Može, uzeti ce i novi motor i novi mjenjač. I krece iz bokseva a ne sa 24. pozicije
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- pinkdpanter
- Rezervni vozač
- Navijam za: kimi raikkonen
Aauuu sutra bu ludnica
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
- elder
- Svjetski prvak
Mislim da sam negde cital,, al nisam tocno siguran. Ako startas iz boxsa mozes raditi promjene na bolidu koje oces.Slash je napisao/la:Otkud to?Dero je napisao/la:
Može, uzeti ce i novi motor i novi mjenjač. I krece iz bokseva a ne sa 24. pozicije
- Armanini
- Svjetski prvak
K1M1 je napisao/la:ne kužim kako zamišljaš da je ovo namješteno...Armanini je napisao/la:kao nije namjesteno ovo .. nemoze me vise nis razuvjerit da nije sezona dirigirana stapicem..
poremetilo se na spa sve i sad kad je zavrsnica bila izvjesna, vrlo jednostavan nacin da se zakuha na kraju.. koji sprd..
al ajd.. veselim se i ja kad je to jedino preostalo..
bernie im je naredio da mu namjerno stave manje goriva? il su oni sami došli na tu ideju da bi bilo zanimljivije? il su mu ovi iz fie nekako namjestili kvar?
pojasni malo.
pa korporacija bernie naravno.. svi oni dobivaju pare na racun zainteresiranosti svekolikog pucanstva = sto je napetije i zanimljivije to je i kesa punija..
ili da vjerujem da su se odjednom nakon cijele sezone prejebali za manje od litru i riskirali sut na zacelje grida na stazi na kojoj je pretjecanje znanstvena fantastika?
kad bi to povjerovao mogli bi mi odmah doc jehovi svjedoci doma i oni sto prodaju one usisavace i ine pizdarije - sve bi mi uspjeli prodat..
- Dero
- Profesionalni vozač
Pa DQ iz kvala znaci da nije ostvario nikakav plasman -> start iz pitlanea.Slash je napisao/la:Otkud to?Dero je napisao/la:
Auto automatski prestaje biti u parc fermeu i doslovno sve mogu promjeniti jer ne može popiti daljnju kaznu.
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
- Cuky
- Moderator
9. motor ne može uzeti. Ako se ne varam, kaznu od 10 mjesta se dobije na svakoj utrci na kojoj se koristi motor koji nije unutar onih 8 predviđenih pravilima
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Armanini
- Svjetski prvak
znaci startao bi 34 onda?Cuky je napisao/la:9. motor ne može uzeti. Ako se ne varam, kaznu od 10 mjesta se dobije na svakoj utrci na kojoj se koristi motor koji nije unutar onih 8 predviđenih pravilima

i ostale utrke bi imao kaznu ili?
- elder
- Svjetski prvak
- Cuky
- Moderator
Sutra bi startao 24. jer je to najniže moguće. Ali bi na slijedećim utrkama (ovaj dio naravno, ako sam dobro shvatio pravilo) isto dobivao po 10 mjesta kazneArmanini je napisao/la:znaci startao bi 34 onda?Cuky je napisao/la:9. motor ne može uzeti. Ako se ne varam, kaznu od 10 mjesta se dobije na svakoj utrci na kojoj se koristi motor koji nije unutar onih 8 predviđenih pravilima
i ostale utrke bi imao kaznu ili?

- Dero
- Profesionalni vozač
Pa onda znaci mogu iskoristiti 9. motor ovdje jer vecu kaznu ne mogu popiti a 8. motor sacuvat za zadnje dvije utrke.Cuky je napisao/la:9. motor ne može uzeti. Ako se ne varam, kaznu od 10 mjesta se dobije na svakoj utrci na kojoj se koristi motor koji nije unutar onih 8 predviđenih pravilima
- Cuky
- Moderator
Ako je motor korišten u FP3, Q ili utrci nakon što ga se izvadi više ga se ne može korisiti za utrke. Ista situacija je kod Alonsa. Motor koji je bio u bolidu na startu utrke u Spa je tada prvi put stavljen u bolid. Za Monzu je stavljen novi, a taj iz Spa više ne mogu koristiti za subotu i nedjelju

- elder
- Svjetski prvak
Ali to ako je tako je blesavo, da dobis za svaku trku. Ja bi rekel da se kazna odnosi na trku u kojoj si promjenio motor i za svaki sljedeci motor je kazna 10 mjesta, a ne za svaku trkuCuky je napisao/la: Sutra bi startao 24. jer je to najniže moguće. Ali bi na slijedećim utrkama (ovaj dio naravno, ako sam dobro shvatio pravilo) isto dobivao po 10 mjesta kazne