Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
puba
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la puba »

Scuderia je napisao/la:
Kenny je napisao/la:
Scuderia je napisao/la: cuj,mislim da su se zenuli u odabiru taktike.
A usput vozili su u Madjarskoj ;)
Ako vi tvrdite da je on jedan od najboljh vozača što po meni nije pa onda se je treao probiti i u mađarskoj bar do 8 mjesta jer smo vidjeli kako se Alonso probio do 4 mjesta.
lako je bilo preteci kubicu i webera,a kada je dosao do ralfa nista(tek kroz bokseve) a da ne govorim o heidfeldu tako da :roll: :-#
Što hoćeš reći da je teško sa Ferrarijem preteći Super Aguri? Bez obzira dali si prazan ili pun!?
McLewis
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Scuderia je napisao/la:ne bih se zelio svadjat,no da upitam navijace McLarena
Da li bi Hamilton nesto napravio da krece s npr 10 mjesta?
Stalno pljujete po Massi,a covjek ima najvise pobijeda u ovoj sezoni
evo malo sam prolazio kroz temu od pocetka i vidim ovaj post!!!
nurburgring krenuo 10. nakon 3. zavoja bio je 4.
McLaren u <3
ivana.zagreb
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la ivana.zagreb »

*silberpfeil je napisao/la:
Scuderia je napisao/la:
Kenny je napisao/la: Ako vi tvrdite da je on jedan od najboljh vozača što po meni nije pa onda se je treao probiti i u mađarskoj bar do 8 mjesta jer smo vidjeli kako se Alonso probio do 4 mjesta.
lako je bilo preteci kubicu i webera,a kada je dosao do ralfa nista(tek kroz bokseve) a da ne govorim o heidfeldu tako da :roll: :-#
priznajem da je madjarska staza na kojoj se tesko pretjece ali sigurno je lakse proc sata u super aguriju nego kubicu u bmw-u!!! kimi se u monacu probio do osmog mjesta!!!!
ljudi moji
koliko je na mađarskoj u prvom stintu imao fernando goriva a koliko massa?
koliko ja znam i količina goriva tu igra ulogu u pretjecanju

fernando je imao puno manje goriva kad je pretjecao kubicu i webera nego massa kad je vozio iza dotičnih
Ma ja sam Fisico-fan...
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

puba je napisao/la:
Scuderia je napisao/la:
Kenny je napisao/la: Ako vi tvrdite da je on jedan od najboljh vozača što po meni nije pa onda se je treao probiti i u mađarskoj bar do 8 mjesta jer smo vidjeli kako se Alonso probio do 4 mjesta.

Što hoćeš reći da je teško sa Ferrarijem preteći Super Aguri? Bez obzira dali si prazan ili pun!?
evo jedan od clanova ti je fino objasnio....
Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 07 kol 2007, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
slika
10dana

Post Postao/la 10dana »

massa je ušao prvi put u box u 35 krugu, znači na polovini trke. što je po meni glup izbor strategije, no što ćeš.
Magic Alonso
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Fernanda

Post Postao/la Magic Alonso »

mislim da je massa opet pokazao da on pobjeđuje kad ima praznu stazu ispred sebe...
možda bi on i napravio nešto više, ali ovo je ipak bio hungaroring, tako da...
"Together, we have made a dream come true." Fernando Alonso
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Scuderia je napisao/la:
puba je napisao/la:
Scuderia je napisao/la:

evo jedan od clanova ti je fino objasnio....
Pa u toj situaciji sa takvim Ferrarijem bi prestigli Super Aguri Alonso, Kimi, Kubica, Heifeld, Hamilton.
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
witch
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la witch »

Sad mi nešto pade napamet...što mislite bili Massa što napravio da je u Mađarskoj bio Šumi kao do sad pa da mu je dao koji savjet, sve mi se čini da mali bez njega ne zna ni prdnut (sorry na izrazu :oops: ).
Kimi!!!
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Schumachera

Post Postao/la majstor iz maranella »

witch je napisao/la:Sad mi nešto pade napamet...što mislite bili Massa što napravio da je u Mađarskoj bio Šumi kao do sad pa da mu je dao koji savjet, sve mi se čini da mali bez njega ne zna ni prdnut (sorry na izrazu :oops: ).
Sumnjam da je stvar u Schumiu. Massa je pobjedio u Bahreinu bez Schumija.
Hamilton
Test vozač
Test vozač
Kontakt:

Post Postao/la Hamilton »

witch je napisao/la:Sad mi nešto pade napamet...što mislite bili Massa što napravio da je u Mađarskoj bio Šumi kao do sad pa da mu je dao koji savjet, sve mi se čini da mali bez njega ne zna ni prdnut (sorry na izrazu :oops: ).

mislim da taj loš rezultat nema veze sa Schumijemm već Massa jedostavno nije imao dovoljno sreće...
slika
refer

Post Postao/la refer »

Massa će to već sve ispreviti u Turskoj, starta će u prvom startnom redu i gotovo
Heikki Kovalainen is one.
Scuderia
Moderator
Moderator

kakve veze ima Schumacher sa Massom? :shock:
Daj molim te
slika
Blesava_ KoKoš^

Post Postao/la Blesava_ KoKoš^ »

Hamilton je napisao/la:

mislim da taj loš rezultat nema veze sa Schumijemm već Massa jedostavno nije imao dovoljno sreće...
Samo sreće??? Hmmm....mislim da Massi fali malo više toga! ;)
Hamilton
Test vozač
Test vozač
Kontakt:

Post Postao/la Hamilton »

Blesava_ KoKoš^ je napisao/la:
Hamilton je napisao/la:

Samo sreće??? Hmmm....mislim da Massi fali malo više toga! ;)

a dobro mogao bi se i sa time donekle složit, al ja i dalje mislim da je on vrlo dobar vozač... ;)
slika
gattuso87
Početnik
Početnik
Navijam za: Jarna Trullija i Ferrari

e,pero

Post Postao/la gattuso87 »

Pero Perilica je napisao/la:FELIPE MASSA je bolji vozač od kimija. to bu dokazal ove godine kad bu osvojil naslov prvaka i to bu dokazal još i danas kad bu završil ispred kimija. i nemojte pljuvati po njemu samo zato kaj jergović pljuje po njemu! :evil:
filipe je jedan prosječan vozač u jednom jako dobrom auto
imao je šansu na početku sezone kad se kimi još privikavao na novonastalu situaciju ,ali sada te šanse više nema...
znam da je jako teško komparirati vozače u formuli jedan ali ja mislim da filipe ne ulazi u 10 najboljih u prvenstvu(govorim o vozačkim sposobnostima),tj.mislim da bi webber,trulli i društvo da voze njegov automobil imali dvadesetak bodova više od njega u ovom trenutku...
BRAVO JARNO!
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Schumachera

Re: e,pero

Post Postao/la majstor iz maranella »

gattuso87 je napisao/la:
Pero Perilica je napisao/la:FELIPE MASSA je bolji vozač od kimija. to bu dokazal ove godine kad bu osvojil naslov prvaka i to bu dokazal još i danas kad bu završil ispred kimija. i nemojte pljuvati po njemu samo zato kaj jergović pljuje po njemu! :evil:
filipe je jedan prosječan vozač u jednom jako dobrom auto
imao je šansu na početku sezone kad se kimi još privikavao na novonastalu situaciju ,ali sada te šanse više nema...
znam da je jako teško komparirati vozače u formuli jedan ali ja mislim da filipe ne ulazi u 10 najboljih u prvenstvu(govorim o vozačkim sposobnostima),tj.mislim da bi webber,trulli i društvo da voze njegov automobil imali dvadesetak bodova više od njega u ovom trenutku...
Khm...
kiby

Post Postao/la kiby »

massa nije top vozac. To se vidi i po tome da je kimi osvojio vise bodova od njega, a dosao je kasnije u ferrari i imao je vise kvarova od njega. Massi nije mjesto u ferrariju i tocka.
McM fun
Scuderia
Moderator
Moderator

daj ponovno procitaj svoj tekst.
slika
Pero Perilica
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la Pero Perilica »

oni koji blate massu neznaju niš o F1! Massa- svjetski prvak 2007!
Anything you can do, I can do better!
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Pero Perilica je napisao/la:oni koji blate massu neznaju niš o F1! Massa- svjetski prvak 2007!
mladen jergovic nezna nis o formuli 1? ja mislim da on jos puno zganaca mora jest da bi bio ove god prvak
McLaren u <3
witch

Post Postao/la witch »

*silberpfeil je napisao/la:
Pero Perilica je napisao/la:oni koji blate massu neznaju niš o F1! Massa- svjetski prvak 2007!
mladen jergovic nezna nis o formuli 1? ja mislim da on jos puno zganaca mora jest da bi bio ove god prvak
Ove? Ma neće taj biti niti jedne, nema on ono nešto, zna pobijediti jedino ako kreće prvi, a i to mu se ponekad izjalovi.
Kimi!!!
Pero Perilica
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la Pero Perilica »

Vidjet ćemo mi!!!
ahahhahaahh

Felipe Masssa=najbrži vozač F1!
Anything you can do, I can do better!
škare

Post Postao/la škare »

ma massa,po mome,nezna voziti,pogotovo po kiši.trenutno najbolji vozač u f1 je robert kubica i njega triba dovesti u ferrari.ako su pametni,to će i napraviti.

FORZA FERRARI
MICHAEL SCHUMACHER 4ever
os-ferrari

Post Postao/la os-ferrari »

e sorry, al ajd mal promisli prije ovakvih izjava..
massa ne zna voziti?!?!
pa kak onda vozi u ferrariju??
kak onda uopce vozi u formuli????
????????????????
:k.o:
škare

Post Postao/la škare »

dobra momčad mora imat dobrog vozača a massa nije za ferrari.on nije vozač u kojeg se možeš pouzdati.jedino zna pobjediti ako starta 1 šta nije dobro.a tek kad mu dođe kiša,da ni ne govorin.vozač nije dobar ako nije dobar na kiši.zamislite vodi u prvenstvu i to s malon prednošću i dođe mu jedna kišna utrka-GOTOVO.i opet ponavljan triba ferrari dovest kubicu.
FORZA FERRARI
MICHAEL SCHUMACHER 4ever
slika slika
Odgovori