Što hoćeš reći da je teško sa Ferrarijem preteći Super Aguri? Bez obzira dali si prazan ili pun!?Scuderia je napisao/la:lako je bilo preteci kubicu i webera,a kada je dosao do ralfa nista(tek kroz bokseve) a da ne govorim o heidfeldu tako daKenny je napisao/la:Ako vi tvrdite da je on jedan od najboljh vozača što po meni nije pa onda se je treao probiti i u mađarskoj bar do 8 mjesta jer smo vidjeli kako se Alonso probio do 4 mjesta.Scuderia je napisao/la: cuj,mislim da su se zenuli u odabiru taktike.
A usput vozili su u Madjarskoj![]()
Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Rezervni vozač
- McLewis
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren i Mercedes
evo malo sam prolazio kroz temu od pocetka i vidim ovaj post!!!Scuderia je napisao/la:ne bih se zelio svadjat,no da upitam navijace McLarena
Da li bi Hamilton nesto napravio da krece s npr 10 mjesta?
Stalno pljujete po Massi,a covjek ima najvise pobijeda u ovoj sezoni
nurburgring krenuo 10. nakon 3. zavoja bio je 4.
McLaren u <3
-
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari
ljudi moji*silberpfeil je napisao/la:priznajem da je madjarska staza na kojoj se tesko pretjece ali sigurno je lakse proc sata u super aguriju nego kubicu u bmw-u!!! kimi se u monacu probio do osmog mjesta!!!!Scuderia je napisao/la:lako je bilo preteci kubicu i webera,a kada je dosao do ralfa nista(tek kroz bokseve) a da ne govorim o heidfeldu tako daKenny je napisao/la: Ako vi tvrdite da je on jedan od najboljh vozača što po meni nije pa onda se je treao probiti i u mađarskoj bar do 8 mjesta jer smo vidjeli kako se Alonso probio do 4 mjesta.![]()
koliko je na mađarskoj u prvom stintu imao fernando goriva a koliko massa?
koliko ja znam i količina goriva tu igra ulogu u pretjecanju
fernando je imao puno manje goriva kad je pretjecao kubicu i webera nego massa kad je vozio iza dotičnih
Ma ja sam Fisico-fan...
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
evo jedan od clanova ti je fino objasnio....puba je napisao/la:Što hoćeš reći da je teško sa Ferrarijem preteći Super Aguri? Bez obzira dali si prazan ili pun!?Scuderia je napisao/la:Kenny je napisao/la: Ako vi tvrdite da je on jedan od najboljh vozača što po meni nije pa onda se je treao probiti i u mađarskoj bar do 8 mjesta jer smo vidjeli kako se Alonso probio do 4 mjesta.
lako je bilo preteci kubicu i webera,a kada je dosao do ralfa nista(tek kroz bokseve) a da ne govorim o heidfeldu tako da![]()
Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 07 kol 2007, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.

- Magic Alonso
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Fernanda
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Pa u toj situaciji sa takvim Ferrarijem bi prestigli Super Aguri Alonso, Kimi, Kubica, Heifeld, Hamilton.Scuderia je napisao/la:evo jedan od clanova ti je fino objasnio....puba je napisao/la:Što hoćeš reći da je teško sa Ferrarijem preteći Super Aguri? Bez obzira dali si prazan ili pun!?Scuderia je napisao/la:
lako je bilo preteci kubicu i webera,a kada je dosao do ralfa nista(tek kroz bokseve) a da ne govorim o heidfeldu tako da![]()

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Schumachera
- Hamilton
- Test vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
witch je napisao/la:Sad mi nešto pade napamet...što mislite bili Massa što napravio da je u Mađarskoj bio Šumi kao do sad pa da mu je dao koji savjet, sve mi se čini da mali bez njega ne zna ni prdnut (sorry na izrazu).
mislim da taj loš rezultat nema veze sa Schumijemm već Massa jedostavno nije imao dovoljno sreće...

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- Blesava_ KoKoš^
Samo sreće??? Hmmm....mislim da Massi fali malo više toga!Hamilton je napisao/la:witch je napisao/la:Sad mi nešto pade napamet...što mislite bili Massa što napravio da je u Mađarskoj bio Šumi kao do sad pa da mu je dao koji savjet, sve mi se čini da mali bez njega ne zna ni prdnut (sorry na izrazu).
mislim da taj loš rezultat nema veze sa Schumijemm već Massa jedostavno nije imao dovoljno sreće...

- Hamilton
- Test vozač
- Kontakt:
Blesava_ KoKoš^ je napisao/la:Samo sreće??? Hmmm....mislim da Massi fali malo više toga!Hamilton je napisao/la:witch je napisao/la:Sad mi nešto pade napamet...što mislite bili Massa što napravio da je u Mađarskoj bio Šumi kao do sad pa da mu je dao koji savjet, sve mi se čini da mali bez njega ne zna ni prdnut (sorry na izrazu).
a dobro mogao bi se i sa time donekle složit, al ja i dalje mislim da je on vrlo dobar vozač...

-
- Početnik
- Navijam za: Jarna Trullija i Ferrari
e,pero
filipe je jedan prosječan vozač u jednom jako dobrom autoPero Perilica je napisao/la:FELIPE MASSA je bolji vozač od kimija. to bu dokazal ove godine kad bu osvojil naslov prvaka i to bu dokazal još i danas kad bu završil ispred kimija. i nemojte pljuvati po njemu samo zato kaj jergović pljuje po njemu!
imao je šansu na početku sezone kad se kimi još privikavao na novonastalu situaciju ,ali sada te šanse više nema...
znam da je jako teško komparirati vozače u formuli jedan ali ja mislim da filipe ne ulazi u 10 najboljih u prvenstvu(govorim o vozačkim sposobnostima),tj.mislim da bi webber,trulli i društvo da voze njegov automobil imali dvadesetak bodova više od njega u ovom trenutku...
BRAVO JARNO!
- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Schumachera
Re: e,pero
Khm...gattuso87 je napisao/la:filipe je jedan prosječan vozač u jednom jako dobrom autoPero Perilica je napisao/la:FELIPE MASSA je bolji vozač od kimija. to bu dokazal ove godine kad bu osvojil naslov prvaka i to bu dokazal još i danas kad bu završil ispred kimija. i nemojte pljuvati po njemu samo zato kaj jergović pljuje po njemu!
imao je šansu na početku sezone kad se kimi još privikavao na novonastalu situaciju ,ali sada te šanse više nema...
znam da je jako teško komparirati vozače u formuli jedan ali ja mislim da filipe ne ulazi u 10 najboljih u prvenstvu(govorim o vozačkim sposobnostima),tj.mislim da bi webber,trulli i društvo da voze njegov automobil imali dvadesetak bodova više od njega u ovom trenutku...
- Pero Perilica
- Rezervni vozač
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
- witch
Ove? Ma neće taj biti niti jedne, nema on ono nešto, zna pobijediti jedino ako kreće prvi, a i to mu se ponekad izjalovi.*silberpfeil je napisao/la:mladen jergovic nezna nis o formuli 1? ja mislim da on jos puno zganaca mora jest da bi bio ove god prvakPero Perilica je napisao/la:oni koji blate massu neznaju niš o F1! Massa- svjetski prvak 2007!
Kimi!!!
- Pero Perilica
- Rezervni vozač
- os-ferrari
- škare
dobra momčad mora imat dobrog vozača a massa nije za ferrari.on nije vozač u kojeg se možeš pouzdati.jedino zna pobjediti ako starta 1 šta nije dobro.a tek kad mu dođe kiša,da ni ne govorin.vozač nije dobar ako nije dobar na kiši.zamislite vodi u prvenstvu i to s malon prednošću i dođe mu jedna kišna utrka-GOTOVO.i opet ponavljan triba ferrari dovest kubicu.