Jenson Button

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
spacedoc
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Za kog ove godine navijat

Re: Jenson Button

Post Postao/la spacedoc »

misli da ce gumbek sljedece godine imati prednost jer ce mu gume moci duže trajati nego drugima a kad si do ćepa natankan onda je stvarno bitno koliko ce ti gume trajati jer zbog goriva neceš morati ici u boks pa ako sacuva duže gume mogao bi biti na pred ulazak u boks biti brži od ostalih i imao bi vecu mogucnost ici manje puta po nove gume
a novost ce biti da ce se sad biti još jedna opcija za peticanje kroz boksove a to je odi npr 3 kruga ranije nego naj ispred tebe i na svježim gumama postavi par brizih krugova sam što postoje 2 provlema
1. promet iza
2. imat ceš 3 kruga starije gume
slika
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

spacedoc je napisao/la:misli da ce gumbek sljedece godine imati prednost jer ce mu gume moci duže trajati nego drugima a kad si do ćepa natankan onda je stvarno bitno koliko ce ti gume trajati jer zbog goriva neceš morati ici u boks pa ako sacuva duže gume mogao bi biti na pred ulazak u boks biti brži od ostalih i imao bi vecu mogucnost ici manje puta po nove gume
a novost ce biti da ce se sad biti još jedna opcija za peticanje kroz boksove a to je odi npr 3 kruga ranije nego naj ispred tebe i na svježim gumama postavi par brizih krugova sam što postoje 2 provlema
1. promet iza
2. imat ceš 3 kruga starije gume

button definitivno ima nježan stil vožnje i blag je sa gumama, to naravno ništa ne jamči, ali svakako mu nije otegotna okolnost....
130R
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: sve i nikog

Post Postao/la 130R »

Naišao sam slučajno na jednu temu u kojoj je prije odprilike dvije godine sepulcator rekao da bi Button još mogao postati svjetski prvak, a schuey je rekao ako se to dogodi da on prestaje gledat formulu. :biggrin:
Pogledajte zadnji post. KLIK
slika
"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
Mansell
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Mansell »

130R je napisao/la:Naišao sam slučajno na jednu temu u kojoj je prije odprilike dvije godine sepulcator rekao da bi Button još mogao postati svjetski prvak, a schuey je rekao ako se to dogodi da on prestaje gledat formulu. :biggrin:
Hehehe... dobar, schuey zao mi je ali nema vise formule za tebe od 2010 xD... :biggrin: =D>
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Mansell je napisao/la:
130R je napisao/la:Naišao sam slučajno na jednu temu u kojoj je prije odprilike dvije godine sepulcator rekao da bi Button još mogao postati svjetski prvak, a schuey je rekao ako se to dogodi da on prestaje gledat formulu. :biggrin:
Hehehe... dobar, schuey zao mi je ali nema vise formule za tebe od 2010 xD... :biggrin: =D>
Hahahaha.
Javi se schuey, da te vidimo. :)
Evo, ja se dobrovoljno javljam da ti preko PP prenosim utrke, kvale i ostalo. :biggrin:

Što se tiče prelaska Buttona u McLaren, ne, mislim da bi ipak moglo biti svašta i da bi se ljudi mogli iznenaditi.
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

pa bome ni nema smisla gledat :biggrin:
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Evo sta kaze trenutni prvak o mogucem povratku gazde.
KLIK

Strah ili?
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Scuderia je napisao/la:Evo sta kaze trenutni prvak o mogucem povratku gazde.
KLIK

Strah ili?
Ma o kakvom on ugrožavanju reputacije govori?? Pa to je čovjek koji je 7 puta bio najbolji vozač u nekoj sezoni, zar on može uopće ugroziti svoju reputaciju?
Bilo bi bolje Jensonu da se brine za svoju reputaciju u Mclarenu, a manje neka se brine sa Michaelom.
Lotus
Navijam za: sebe

Post Postao/la Lotus »

Schumy.d je napisao/la: Ma o kakvom on ugrožavanju reputacije govori?? Pa to je čovjek koji je 7 puta bio najbolji vozač u nekoj sezoni, zar on može uopće ugroziti svoju reputaciju?
Bilo bi bolje Jensonu da se brine za svoju reputaciju u Mclarenu, a manje neka se brine sa Michaelom.
Dakako da može ugroziti svoju reputaciju.Nije on svemoguć,čovjek je stariji 3 godine nego prije,druga momčad je u pitanju,dosta drukčija pravila nego prije.Nitko mu neće osporavati prijašnje uspjehe...no ako ga budu dobijali svi sadašnji "klinci" (Hamilton,Vettel,Alonso,Kubica...) ili čak njegov timski kolega Rosberg svi će reći zašto mu je ovo trebalo.
Primjer iz drugog sporta je recimo M.Jordan...otišao je kao najbolji iz Chicaga da bi nakon par godina došao u novu sredinu,novi klub...nije to bilo to a bili su tu i ti neki novi klinci sporta s kojima jednostavno nije više bio na toj razini.
Znaci poanta moja je....najbolji si bio u svoje vrijeme i biti ces dugo vremena najbolji....cemu se gurati u sadasnjost.

Sto se tice Buttona,zasto taj momak ne bi smio prokomentirati situaciju.Prvak je,sjedit ce u dobroj momcadi,pun je samopouzdanja...bilo je i puno netaktičnijih.
Lotus

Post Postao/la Lotus »

Butt-kicker je napisao/la:"Šumaherov povratak je rizik" ...očigledno svoj prelazak u McLaren ne smatra nikakvim rizikom !
Izgleda da je mali Hamilton nayebao :biggrin:
Jesi ti svjestan kakve gluposti pričaš?
Da J.Button je prvak...ali i za njega vrijede neke stvari kao i za Schumachera ako se vrati.
Nova momčad u kojoj je Hamilton broj 1 bez obzira na to što će na bolidu biti broj 2.Tu je i novi bolid ,koji ne mora biti nuzno najbolji na gridu kao ove godine Brawn.
Naravno ako bolid bude na razini 2007. i 2008. onda ce biti i rezultata i sigurno dosta problema za Hamiltona.U svim ostalim scenarijima ne vidim nikakvu mogucnost da JB obrani naslov.
Lotus

Post Postao/la Lotus »

Koju sam glupost rekao?
Hamilton nije imao podređen položaj u McLarenu ni kao najobičniji rookie protiv dvostrukog svjetskog i tada aktualnog prvaka a ne da ce sad nakon 3 godine u momčadi i osvojenog naslova prvaka pa makar vozio i protiv aktualnog prvaka.

JB - 10 godina u F1,170 utrka,7 pobjeda,24 postolja,327 bodova,1 naslov
LH - 3 godine u F1,52 utrke,11 pobjeda,27 postolja,256 bodova,1 naslov
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Lotus je napisao/la: Dakako da može ugroziti svoju reputaciju.Nije on svemoguć,čovjek je stariji 3 godine nego prije,druga momčad je u pitanju,dosta drukčija pravila nego prije.Nitko mu neće osporavati prijašnje uspjehe...no ako ga budu dobijali svi sadašnji "klinci" (Hamilton,Vettel,Alonso,Kubica...) ili čak njegov timski kolega Rosberg svi će reći zašto mu je ovo trebalo.
Primjer iz drugog sporta je recimo M.Jordan...otišao je kao najbolji iz Chicaga da bi nakon par godina došao u novu sredinu,novi klub...nije to bilo to a bili su tu i ti neki novi klinci sporta s kojima jednostavno nije više bio na toj razini.Znaci poanta moja je....najbolji si bio u svoje vrijeme i biti ces dugo vremena najbolji....cemu se gurati u sadasnjost.
Sto se tice Buttona,zasto taj momak ne bi smio prokomentirati situaciju.Prvak je,sjedit ce u dobroj momcadi,pun je samopouzdanja...bilo je i puno netaktičnijih.
M. Jordan primjer čega?! Što je on izgubio na svojoj reputaciji najboljeg?!
"Ono njemačko govno" ne volim niti ću ga ikad voljeti ali mu nikakve egzibicije ni povratak ne mogu ugroziti ono što je učinio, a učinio je mnogo...JB bi bilo bolje da se bavi svojim stvarima i svojoj momčadi a da bivšu pusti na miru.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Lotus

Post Postao/la Lotus »

Toon Army je napisao/la:
Lotus je napisao/la: Dakako da može ugroziti svoju reputaciju.Nije on svemoguć,čovjek je stariji 3 godine nego prije,druga momčad je u pitanju,dosta drukčija pravila nego prije.Nitko mu neće osporavati prijašnje uspjehe...no ako ga budu dobijali svi sadašnji "klinci" (Hamilton,Vettel,Alonso,Kubica...) ili čak njegov timski kolega Rosberg svi će reći zašto mu je ovo trebalo.
Primjer iz drugog sporta je recimo M.Jordan...otišao je kao najbolji iz Chicaga da bi nakon par godina došao u novu sredinu,novi klub...nije to bilo to a bili su tu i ti neki novi klinci sporta s kojima jednostavno nije više bio na toj razini.Znaci poanta moja je....najbolji si bio u svoje vrijeme i biti ces dugo vremena najbolji....cemu se gurati u sadasnjost.
"Ono njemačko govno" ne volim niti ću ga ikad voljeti ali mu nikakve egzibicije ni povratak ne mogu ugroziti ono što je učinio, a učinio je mnogo...JB bi bilo bolje da se bavi svojim stvarima i svojoj momčadi a da bivšu pusti na miru.
Pomijesao si reputaciju i uspjehe.Uspjehe mu nitko ne moze osporiti,covjek ce jos dugo biti na vrhu u svim mogucim listama.Covjek je najbolji vozac u zadnjih 20 godina.
Pa ne mozes mi reci da je M.Jordan bio isti igrač u Washingtonu i Chicagu?
Ili odlasci nekih nogometnih zvijezda u Qatar,Bahrein i slicne destinacije da nije padanje reputacije.Zar nije bolje kad jednom kazes dosta je da je to tako...
Sto sad Schumacheru treba npr. da bude 6-7-8 na gridu...naravno u slucaju da se takva situacija dogodi.To je sve What If scenariji...dakle ne tvrdim ja da ce on biti dobar ili los...uglavnom jos nije ni objavljeno hoce li se vratiti.
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Lotus je napisao/la: Pomijesao si reputaciju i uspjehe.Uspjehe mu nitko ne moze osporiti,covjek ce jos dugo biti na vrhu u svim mogucim listama.Covjek je najbolji vozac u zadnjih 20 godina.
Ili odlasci nekih nogometnih zvijezda u Qatar,Bahrein i slicne destinacije da nije padanje reputacije.Zar nije bolje kad jednom kazes dosta je da je to tako...
Sto sad Schumacheru treba npr. da bude 6-7-8 na gridu...naravno u slucaju da se takva situacija dogodi.To je sve What If scenariji...dakle ne tvrdim ja da ce on biti dobar ili los...uglavnom jos nije ni objavljeno hoce li se vratiti.
Tema je Jenson Gumbek pa da ne zatrpavamo temu "našim kretenizmima" samo još ovo... M.Jordan nije bio isti igrač ni nakon što se prvi put povukao pa vratio ali nije izgubio ništa od svog imena ni u D.C. ni nigdje - niti reputaciju niti svoje uspjehe... ako (veliki ako) se fuj, bljak Schumacher vrati NEĆE izgubiti ništa od svojeg imena (nazovi to kako želiš),a vrijeme i događaji će pokazati tko od nas dvoje je bliži "istini"...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
zagor
Početnik
Početnik
Navijam za: Iceman

Post Postao/la zagor »

Lotus je napisao/la:
Toon Army je napisao/la:
Pomijesao si reputaciju i uspjehe.Uspjehe mu nitko ne moze osporiti,covjek ce jos dugo biti na vrhu u svim mogucim listama.Covjek je najbolji vozac u zadnjih 20 godina.
Jordan je sa 40 godina znao pobijediti T-Maca, Bryanta, Cartera i ostale mlade zvijezde... Cinjenica je da su Wizardsi bili jako slabi... Sa 40 godina je znao zabijati preko 50 godina, tako da se on nije osramotio, niti izgubio reputaciju, jer je jedini igrac s toliko godina koji je bio toliko dominantan...
Kaj se tice Buttona, on po meni nema sanse protiv Lewisa, a da je Schumacher bil slucajno prosle sezone u Brawnu, vjerojatno bi par utrka prije bil odlucen naslov prvaka...
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Ja isto mislim da će Jensonu biti teško protiv Lewisa ili recimo ovako: bit će mu teže nego protiv Rubensa. Ali je Mclaren napravil dobar potez dovođenjem JB-a ne samo iz marketinških razloga nego zato jer nam trebaju 2 konkurentna vozača u borbi za titule.
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Evo sto Irvine kaze za Buttona o njegovoj sansi protiv Lewisa
http://www.planetf1.com/story/0,18954,3 ... 46,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

bibi_Alonso 4ever je napisao/la:Evo sto Irvine kaze za Buttona o njegovoj sansi protiv Lewisa
http://www.planetf1.com/story/0,18954,3 ... 46,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
tipično irvinevo laprdanje.....
dady16
Navijam za: Felipe Massa

Post Postao/la dady16 »

Irvine ipak malo podcjenjuje Buttona,ne kažem da će pobijedit Hamiltona ali ne vjerujem da će se tako lako predati.Iako je Mclaren vjerujem više naklonjen Haminju,Button bi mogao uzeti jednu ili dvije pobjede.
130R
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: sve i nikog

Post Postao/la 130R »

Button će biti bliže Hamiltonu nego što večina misli, zna se da je on među boljima kad treba držati konstantnu brzinu i pritom štedjeti gume, a ove godine bez nadolijevanja to će biti jako važno. Puno će naravno ovisiti i o bolidu, kako bude trošio gume, dali će biti skloniji podupravljanju i preupravljanju itd. jer vidilo se u Ferrariju i BMW-u 2007. i 2008. koliko je važno da bolid bude prilagođen pojedinom vozaču.
slika
"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

130R je napisao/la:Button će biti bliže Hamiltonu nego što večina misli, zna se da je on među boljima kad treba držati konstantnu brzinu i pritom štedjeti gume, a ove godine bez nadolijevanja to će biti jako važno. Puno će naravno ovisiti i o bolidu, kako bude trošio gume, dali će biti skloniji podupravljanju i preupravljanju itd. jer vidilo se u Ferrariju i BMW-u 2007. i 2008. koliko je važno da bolid bude prilagođen pojedinom vozaču.
Slazem se sa tobom kolega. Jos bih Buttonu dao prednost u stednji goriva. Poznato je da Lewis vozi "do daske" i na noz, a sa takvim stilom voznje tesko da ce moci sacuvati dovoljno goriva da zavrsi utrku.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

bibi_Alonso 4ever je napisao/la:Evo sto Irvine kaze za Buttona o njegovoj sansi protiv Lewisa
Neće ga Lewis baš ubiti u vozačkom smislu ali biti će brži sigurno.
Bibi
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Button odgovara Irvinu i ostalima
http://en.espnf1.com/mclaren/motorsport/story/6237.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Fernando Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

Možda bude ovakva

slika
kakav potpis staviti???
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Maestro je napisao/la:Možda bude ovakva

http://img218.imageshack.us/img218/4505 ... didit2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
:shock:
Ovo predobro izgleda. Da bi barem imal takak šljem. :biggrin:
Odgovori