Mark Webber

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Re: Mark Webber

Post Postao/la Arai »

Schumy.d je napisao/la:
gringo73 je napisao/la:Jel ovaj čovjek vozio danas?! Pa ni jedan pokušaj napada na Alonsa... totalno bezbojna trka.
A treba ga i razumijeti. Možeš si misliti kako mu je bilo kad je pao na 16. mjesto.
Ali praktiči cijelo vrijeme, ili ajde, najmanje 70% utrke proveo je iza Alonsa nakon bokseva. Ni jedno otvaranje, ni jedan pokušaja napada na
njega, a još ih je i kočio Petrov. Razočaro me danas, očekivao sam da će barem probati proći, a ne ovako... Razumijem da je napravio grešku,
ali to nije izgovor za ovo. Ovakvim vožnjama se ne osvaja naslov.
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Alguersuari ga je za*ebao pa je završili iza Alonsa nakon boxeva. Da ga je odma propustil Webber bi bio ispred ferdija 100% jer čim ga je prošao Webber je u prvom sektoru odvozil daleko najbolje vrijeme do onda mislim za više od 0.8sec brže od ostalih.
spacedoc
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Za kog ove godine navijat

Post Postao/la spacedoc »

webber je čist ok vozač a ova forma koju je imao u ovoj sezoni je koliko se meni čini znanje vožne sa bolidom do čepa kojeg je često pokazivao dok je bio s DC-om u ekipi
slika
nered

Post Postao/la nered »

Arai je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la:
gringo73 je napisao/la:Jel ovaj čovjek vozio danas?! Pa ni jedan pokušaj napada na Alonsa... totalno bezbojna trka.
A treba ga i razumijeti. Možeš si misliti kako mu je bilo kad je pao na 16. mjesto.
Ali praktiči cijelo vrijeme, ili ajde, najmanje 70% utrke proveo je iza Alonsa nakon bokseva. Ni jedno otvaranje, ni jedan pokušaja napada na
njega, a još ih je i kočio Petrov. Razočaro me danas, očekivao sam da će barem probati proći, a ne ovako... Razumijem da je napravio grešku,
ali to nije izgovor za ovo. Ovakvim vožnjama se ne osvaja naslov.
možda nije htio pomoc vettelu u osvajanju naslova....?
jer vjrojatno je razocaran svime ove godine, i ne bi se cudia da ga rb potjera iz momčadi...
pinkdpanter
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: kimi raikkonen

Post Postao/la pinkdpanter »

na zadnjoj utrci webber se ponio poput nekog papčića, valjda mu je nakon starta bilo odma kristalno jasno da od naslova ništa i potonuo je i na kraj pameti m nije bilo pokušat preć alonsa i probat pomoć vettelu. Katastrofa od vozača, nikad ga nisam volio uvjek je kukao i kako. Nadam se da ide ča iz RB, pa makar i kimi došo na njegovo mjesto jer vettel je jedini vozač sa kim se kimi družio

doviđenja Markić i sretno :biggrin:
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
fankiđoe
Početnik
Početnik
Navijam za: KR SV

Post Postao/la fankiđoe »

Može bit da nije htio pomoći Vettelu, iako je pitanje je li stvarno mogao prestići Alonsa.
Opet, nije ga uopće pratio iz blizine, da je, vjerojatno je mogao iskoristiti neku Alonsovu grešku.
A to što je odvozio loše... Mislim da većina vozača radi greške u nekom dijelu sezone, samo
što one greške na zadnjoj utrci (zadnjim utrkama) zapamtimo. Tako recimo za Vettela najgore što možemo reći
je da je radio glupe greške tokom sezone, a da nije, mogao je osvojiti naslov prvaka puno ranije.
Za Webbera ćemo rađe reći da je zbog vlastitih grešaka izgubio naslov prvaka.
Tu se automatski zaboravlja tko je imao više grašaka i koliko su te greške bile velike.
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

pinkdpanter je napisao/la:vettel je jedini vozač sa kim se kimi družio
Neznam od kuda ti ova "insajderska" informacija, ali dobro, nek ti bude. Svejedno Mark nece dobiti nogu. :biggrin:

fankiđoe je napisao/la:Može bit da nije htio pomoći Vettelu, iako je pitanje je li stvarno mogao prestići Alonsa.
Opet, nije ga uopće pratio iz blizine, da je, vjerojatno je mogao iskoristiti neku Alonsovu grešku.
A to što je odvozio loše... Mislim da većina vozača radi greške u nekom dijelu sezone, samo
što one greške na zadnjoj utrci (zadnjim utrkama) zapamtimo. Tako recimo za Vettela najgore što možemo reći
je da je radio glupe greške tokom sezone, a da nije, mogao je osvojiti naslov prvaka puno ranije.
Za Webbera ćemo rađe reći da je zbog vlastitih grešaka izgubio naslov prvaka.
Tu se automatski zaboravlja tko je imao više grašaka i koliko su te greške bile velike.
Dobar post. ;)
Bolja usporedba bi bila Webber-Alonso (jer je rezultat isti - neosvajanje naslova), ali poanta je dobra. ;)

Jako mi je zanimljiva jedna stvar: da je Webber odvozio relativno losu sezonu i bio tek vodonosa Vettelu, Vettel bi vjerojatno jos ranije osigurao naslov, a svi strucnjaci bi smatrali da su Webber i Vettel savrsen par i nebi bilo uopce govora o tome da bi Webber trebao dobiti otkaz.
Ali ne, Webber je odvozio sezonu zivota, vodio je u dosta velikom dijelu prvenstva, ali nije dao da ga se degradira u poziciju vodonose i zbog toga mu je pozicija klimavija nego da se odvio prvi "scenarij". :roll:

Istina, zasluzio je neke kritike (kao i svi ostali ovogodisnji pretendenti na naslov), ali zasluzio je i veliki pljesak za odlicne voznje ove sezone. =D>
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Webber je zadnje četiri utrke vozio sa slomljenim ramenom. Link
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

gringo73 je napisao/la:Webber je zadnje četiri utrke vozio sa slomljenim ramenom. Link
1.)uznemirujuće je da je to izjavio njegov partner
2.)ovakvo što je scenarij u kojeg ne cjerujem,to je bol koja pod tim silama je nevjerovatna i kako su "pain killeri" zabranjeni jel usporavaju metabolizam ovo je zaista scenarij koji je po meni nemoguć.
3.)Jednom se oprašta,ali da dva puta komprimira svoje mjesto i novce uložene u njega svojim egzibicijama je neoprostivo i siguran sam da nebi vozio nagodinu,da ne kažem da RB nebi dopustio to,i da je tako nešto neprofesionalno,izrazito umišljeno i ponavljam,nemoguće
4.)Nijednom nije dao doznaku da ga išta boli,ramena,uz vrat su najgora područja radi točka koje zadržavaju tijelo u bolidu,i svako kočenje je ubojito bolno,svaki zavoj opterećenje,jeste da je moguće,no u današnjim uvijetim,brzinama i slama,ja ne vjerujem. u povijesti su mnogi vozili sa manjim frakturama itd,ali to je povijest,JPM je isto rame ozlijedio ne potrgao pa nije vozio nekoliko utrka,mislim da je daljnje što bezvezno razglabati,ako je to ikakav pokušaj PR-a onda je jako loš,da ne kažem da nije odavao znakove ikakve boli,Rossi je vozio sa slomljenom nogom,ali se vidjelo i po hodu,po kretanju,načinu vožnje i sveme da nije to onaj,bol je ogromna iako opterećenje nije ni upola kao u F1 na rame niti je te dužine bol koja je trajnost F1 trke,da ne spominjem da komisija pod nikakvim šansama nebi pustila njega da vozi ukoliko je zaista tako,opasnost je prevelika,kako za njega tako i za ostale,da još samo napomenem,na odom udarcu u zid,on bi smrskao kosti u ramenu do kraja,njemu nije bilo ništa,dakle notorna laž
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

schuey je napisao/la: 1.)uznemirujuće je da je to izjavio njegov partner
2.)ovakvo što je scenarij u kojeg ne cjerujem,to je bol koja pod tim silama je nevjerovatna i kako su "pain killeri" zabranjeni jel usporavaju metabolizam ovo je zaista scenarij koji je po meni nemoguć.
3.)Jednom se oprašta,ali da dva puta komprimira svoje mjesto i novce uložene u njega svojim egzibicijama je neoprostivo i siguran sam da nebi vozio nagodinu,da ne kažem da RB nebi dopustio to,i da je tako nešto neprofesionalno,izrazito umišljeno i ponavljam,nemoguće
4.)Nijednom nije dao doznaku da ga išta boli,ramena,uz vrat su najgora područja radi točka koje zadržavaju tijelo u bolidu,i svako kočenje je ubojito bolno,svaki zavoj opterećenje,jeste da je moguće,no u današnjim uvijetim,brzinama i slama,ja ne vjerujem. u povijesti su mnogi vozili sa manjim frakturama itd,ali to je povijest,JPM je isto rame ozlijedio ne potrgao pa nije vozio nekoliko utrka,mislim da je daljnje što bezvezno razglabati,ako je to ikakav pokušaj PR-a onda je jako loš,da ne kažem da nije odavao znakove ikakve boli,Rossi je vozio sa slomljenom nogom,ali se vidjelo i po hodu,po kretanju,načinu vožnje i sveme da nije to onaj,bol je ogromna iako opterećenje nije ni upola kao u F1 na rame niti je te dužine bol koja je trajnost F1 trke,da ne spominjem da komisija pod nikakvim šansama nebi pustila njega da vozi ukoliko je zaista tako,opasnost je prevelika,kako za njega tako i za ostale,da još samo napomenem,na odom udarcu u zid,on bi smrskao kosti u ramenu do kraja,njemu nije bilo ništa,dakle notorna laž
Ali to je (životna) partnerica, Ann Neal ;)
Vjerodostojnost mogu "jedino" potvrditi njegov fiziotearpeut Roger Cleary i FIA-in doktor Gary Hartstein. Ja mislim čak da FIA-in doktor daje zeleno svjetlo za utrku?! Barem je takva situacija kod MotoGP-a, u četvrtak vozač zna smije li ili ne smije sudjelovati u GP vikendu.
Jel sad vidiš zašto McLaren ne da svojim vozačima da sudjeluju svugdje ;) Iako se ova stvar može dogoditi svakome i svugdje. Evo danas je momak (Wilairot) iz Moto2 kao suvozač na motociklu imao saobraćajku i jedva izvukao živ. Nema tu pravila...
slika
kimi&pablo.u.bmw
Početnik
Početnik

Post Postao/la kimi&pablo.u.bmw »

schuey je napisao/la: 4.)Nijednom nije dao doznaku da ga išta boli,ramena,uz vrat su najgora područja radi točka koje zadržavaju tijelo u bolidu,i svako kočenje je ubojito bolno,svaki zavoj opterećenje,jeste da je moguće,no u današnjim uvijetim,brzinama i slama,ja ne vjerujem. u povijesti su mnogi vozili sa manjim frakturama itd,ali to je povijest,JPM je isto rame ozlijedio ne potrgao pa nije vozio nekoliko utrka,mislim da je daljnje što bezvezno razglabati,ako je to ikakav pokušaj PR-a onda je jako loš,da ne kažem da nije odavao znakove ikakve boli,Rossi je vozio sa slomljenom nogom,ali se vidjelo i po hodu,po kretanju,načinu vožnje i sveme da nije to onaj,bol je ogromna iako opterećenje nije ni upola kao u F1 na rame niti je te dužine bol koja je trajnost F1 trke,da ne spominjem da komisija pod nikakvim šansama nebi pustila njega da vozi ukoliko je zaista tako,opasnost je prevelika,kako za njega tako i za ostale,da još samo napomenem,na odom udarcu u zid,on bi smrskao kosti u ramenu do kraja,njemu nije bilo ništa,dakle notorna laž
zavisi od povrede a ako je ovo povreda za koju ja mislim da je mark zadobio (kidanje klavikule) obzirom da je preleteo preko upravljaca onda je moguce sve ovo sto pise u clanku tj da se odvezu 4 trke bez da iko spolja primeti povredu
problem je dan,dva dok se povreda ne stabilizuje a kao sto on kaze imao je srece pa se u suzuki nije vozilo u subotu a nekon toga 'cortisone injections in Japan and Korea helped the six-time grand prix-winner to overcome the pain barrier'
znam sta pricam jer sam i sam padom sa bicikla zadobio povredu kidanja klavikule ;)
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: VETTEL I SCHUMI

Post Postao/la V3GI »

HORNER JE RAZOČARAN
http://gol.hr/clanak/rubrika/automoto/s ... ljaza.html" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
kimi&pablo.u.bmw
Početnik
Početnik

on razocaran? pih
izem ti takvog sefa kad nije video da mu vozac ima ozbiljnu povredu ramena!!!
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

cuj bio je zaokupljen vettelom :) haha
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

gringo73 je napisao/la:
schuey je napisao/la: 1.)uznemirujuće je da je to izjavio njegov partner
Ali to je (životna) partnerica, Ann Neal ;)
Vjerodostojnost mogu "jedino" potvrditi njegov fiziotearpeut Roger Cleary i FIA-in doktor Gary Hartstein. Ja mislim čak da FIA-in doktor daje zeleno svjetlo za utrku?! Barem je takva situacija kod MotoGP-a, u četvrtak vozač zna smije li ili ne smije sudjelovati u GP vikendu.
Jel sad vidiš zašto McLaren ne da svojim vozačima da sudjeluju svugdje ;) Iako se ova stvar može dogoditi svakome i svugdje. Evo danas je momak (Wilairot) iz Moto2 kao suvozač na motociklu imao saobraćajku i jedva izvukao živ. Nema tu pravila...
Znam da je partnerica,to je poanta ;) niti glasnogovornik,niti neko iz tima,niti on,nego kao najbliža osoba ;) bijedan pokušaj izvlačenja po meni,zaista očajan. i da,FIA-in doktor daje svijetlo za trku,to je milijun posto,ako on kaže da ne možeš onda nema šanse,da si Isus,sad se ne mogu sjetiti ali jednog vozača relativno nedavno su vratili i nisu mu dali da nastupi
kimi&pablo.u.bmw je napisao/la:
schuey je napisao/la: 4.)Nijednom nije dao doznaku da ga išta boli,ramena,uz vrat su najgora područja radi točka koje zadržavaju tijelo u bolidu,i svako kočenje je ubojito bolno,svaki zavoj opterećenje,jeste da je moguće,no u današnjim uvijetim,brzinama i slama,ja ne vjerujem. u povijesti su mnogi vozili sa manjim frakturama itd,ali to je povijest,JPM je isto rame ozlijedio ne potrgao pa nije vozio nekoliko utrka,mislim da je daljnje što bezvezno razglabati,ako je to ikakav pokušaj PR-a onda je jako loš,da ne kažem da nije odavao znakove ikakve boli,Rossi je vozio sa slomljenom nogom,ali se vidjelo i po hodu,po kretanju,načinu vožnje i sveme da nije to onaj,bol je ogromna iako opterećenje nije ni upola kao u F1 na rame niti je te dužine bol koja je trajnost F1 trke,da ne spominjem da komisija pod nikakvim šansama nebi pustila njega da vozi ukoliko je zaista tako,opasnost je prevelika,kako za njega tako i za ostale,da još samo napomenem,na odom udarcu u zid,on bi smrskao kosti u ramenu do kraja,njemu nije bilo ništa,dakle notorna laž
zavisi od povrede a ako je ovo povreda za koju ja mislim da je mark zadobio (kidanje klavikule) obzirom da je preleteo preko upravljaca onda je moguce sve ovo sto pise u clanku tj da se odvezu 4 trke bez da iko spolja primeti povredu
problem je dan,dva dok se povreda ne stabilizuje a kao sto on kaze imao je srece pa se u suzuki nije vozilo u subotu a nekon toga 'cortisone injections in Japan and Korea helped the six-time grand prix-winner to overcome the pain barrier'
znam sta pricam jer sam i sam padom sa bicikla zadobio povredu kidanja klavikule ;)
Onakav udarac u zid bi i mini frakturu napravio u lom kostiju poput koštanog brašna,tako da nema šanse da je on ikaj ozlijedio,pnavljam,bijedna izlika za katastrofalne nastupe
vegi696 je napisao/la:HORNER JE RAZOČARAN
http://gol.hr/clanak/rubrika/automoto/s ... ljaza.html" onclick="window.open(this.href);return false;
i pokrivanje Webbera sada,kaj drugo da kaže,ja bih mu otkaz dao!!! sramota,nepoštovanje,laž,užas
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
kimi&pablo.u.bmw
Početnik
Početnik

schuey je napisao/la: Onakav udarac u zid bi i mini frakturu napravio u lom kostiju poput koštanog brašna,tako da nema šanse da je on ikaj ozlijedio,pnavljam,bijedna izlika za katastrofalne nastupe
mozda, ali kao sto rekoh, ako je u pitanju povreda za koju ja mislim da je u pitanju onda nikakve frakture kostiju nema vec su u pitanju samo pokidani ligamenti izmedju klavikule i ramenog zgloba (sory ako lose objasnjavam) i koji prouzrokuju samo bol i otezano pokretanje ruke neko vreme
e sad, da li je laz ili istina vrlo lako se moze videti golim okom obzirom da weber nije isao pod noz da sanira problem
znam sta prisam jer se i meni vidi lose srasla klavikula :biggrin:
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Webber "priča" kako nema više nikakvih problema između njega i Vettela...pun je pomirljivih riječi i vjeruje kako će zajedno uspješno i dalje surađivati i "graditi" nove pobjede za tim...usput malo priča o odnosima tokom sezone i razlozima takvih odnosa - vrijedi pročitati prije svega jer sada hladne glave je realnije proanalizirao cijelu sezonu i neka događanja u njoj...
KLIK
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la V3GI »

Briatore: Webber se nije trebao izvlačiti na povredu ramena
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Vuksa_KC »

U Red Bullu, a posebice i Renaultu nisu vjerojatno oduševljeni ovakvim reklamiranjem Porschea od strane Webbera.:)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7jc_34-I ... dded#at=44[/youtube]
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Kriza je, mora čovjek zaradit koji euro :D
Michael is faster than you!!
kimi&pablo.u.bmw
Početnik
Početnik

ma jok, vozice klia ili megana???
peki
Navijam za: ferrari

Post Postao/la peki »

pa sigurno u ugovoru klauzula po kojoj to smije radit , jer inače sam sigran nebi mu palo na pamet
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la V3GI »

Webber je protiv umjetne kiše, prva pametna od nekoga u zadnje vrijeme.

U intervjuu kojeg je dao BBC-u na temu treba li Formula 1 tako radikalna rješenja

Webber je rekao: "Ne i još jednom ne."

"To ne bi bio najsofisticiraniji način da show postane zabavniji."

Prema Webberovom shvaćanju, neizvjesnost oko vremenskih uvjeta utrkama Formule 1 već sada donosi dovoljno intrige.

"Može biti interesantno uz promjenjive vremenske uvjete, ali to već imamo. Samo se sjetite Jimmya Clarka, Jackiea Stewarta, Senne i ostalih koji su briljirali na kiši."

"Jackie je još uvijek ovdje, ali druga dvojica bi se okretala u grobu kad bi čula da imamo raspršivače vode na stazama."
slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Webber: I'll end my career with Red bull
Mark Webber wants to end his Formula One career with Red Bull Racing and he has no intention of that being at the end of this season.
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la V3GI »

Webber nesretan: Rastavit ćemo bolid da vidimo što nije u redu!!

http://gol.hr/clanak/rubrika/automoto/w ... -redu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
Odgovori