gringo73 je napisao/la:Webber je zadnje četiri utrke vozio sa slomljenim ramenom.
Link
1.)uznemirujuće je da je to izjavio njegov
partner
2.)ovakvo što je scenarij u kojeg ne cjerujem,to je bol koja pod tim silama je nevjerovatna i kako su "pain killeri" zabranjeni jel usporavaju metabolizam ovo je zaista scenarij koji je po meni nemoguć.
3.)Jednom se oprašta,ali da dva puta komprimira svoje mjesto i novce uložene u njega svojim egzibicijama je neoprostivo i siguran sam da nebi vozio nagodinu,da ne kažem da RB nebi dopustio to,i da je tako nešto neprofesionalno,izrazito umišljeno i ponavljam,nemoguće
4.)Nijednom nije dao doznaku da ga išta boli,ramena,uz vrat su najgora područja radi točka koje zadržavaju tijelo u bolidu,i svako kočenje je ubojito bolno,svaki zavoj opterećenje,jeste da je moguće,no u današnjim uvijetim,brzinama i slama,ja ne vjerujem. u povijesti su mnogi vozili sa manjim frakturama itd,ali to je povijest,JPM je isto rame ozlijedio ne potrgao pa nije vozio nekoliko utrka,mislim da je daljnje što bezvezno razglabati,ako je to ikakav pokušaj PR-a onda je jako loš,da ne kažem da nije odavao znakove ikakve boli,Rossi je vozio sa slomljenom nogom,ali se vidjelo i po hodu,po kretanju,načinu vožnje i sveme da nije to onaj,bol je ogromna iako opterećenje nije ni upola kao u F1 na rame niti je te dužine bol koja je trajnost F1 trke,da ne spominjem da komisija pod nikakvim šansama nebi pustila njega da vozi ukoliko je zaista tako,opasnost je prevelika,kako za njega tako i za ostale,da još samo napomenem,na odom udarcu u zid,on bi smrskao kosti u ramenu do kraja,njemu nije bilo ništa,dakle notorna laž