Upravni odbor Daimlera (Mercedesa) nije oduševljen Michaelovim angažmanom link ... to je bila Rossova ideja...pospani gad je napisao/la:...
Njemu je netko iz Suttgarta ponudio ono što iz Marrenalla nisu mogli bez obzira na Fernanda. Čak, štoviše.... mislim da Michaela Ferrari više nije toliko motivirao ( ovo se može pisati i pod navodnicima - "motiviran" = plaćen, ali to ne koristim u ovome svome mišljenju ).
Kako misliš "ne stoji"? Pa zar ono: "Ne bih rekao!" nakon toga nije dovoljno jasno izrazilo moje mišljenje?pospani gad je napisao/la:...
Ne stoji tvoj zapis.... da je trebao tražiti mjesto u novom timu odbivši Ferrari ili Mercedes.... on to nikada ne bi napravio - to čak ne želi niti njegov braco Ralf...
...evo citiram pa reci jeli izvučeno iz konteksta:pospani gad je napisao/la:...
Ja nigdje ne podcjenjujem mlade i dokazane talente formule 1 - citiraj me ako jesam. Dapače, počinjem već sada davati pluseve Lewisu ( za mene je Lewis antipatičan )..... jer Michael ne zna što mali može na stazi..... Moje mišljenje je da će Lewis imati najbolji paket uz Mercedes GP i da će parirati Michaelu po svemu, jer je vrlo sličan njegovu "odvratnu" karakteru.
Mogu se složiti da je dosadio i vragu i bogu (osim svojim navijačima) ali pogledaj po čemu je bila "zanimljiva" formula nakon njegovog odlaska. Po aferama van staze!!!! To baš i nije ono što mene zanima u formuli 1! Ono šta me zanima su utrke kao što je bila njegova u Brazilu 2006-te ... pa tip je gadno popravio statistiku preticanja u sezoni samo jednom utrkom u kojoj nije imao šta izgubiti, a mogao je puno dobiti.pospani gad je napisao/la:...
Međutim, Michael neće imati takvoga takmaca za suparnika. Niti će mu biti teško kao što je bilo teško vratiti se Niki Laudi, pa i Nigelu Mansellu u neku ruku.
I još jedan mali osvrt ali ne na tvoj post već na komentar njegovog sadašnjeg timskog kolege Rosberga nakon 2009 Brazila i "kontraverznih" poteza vozača (Weber, Kobayashi, Barichello) i da se razumijemo - nisam ni prije to odobravao, ne odobravam ni sada ali tako etiketirati nekoga nije korektno: link ... valjda mu tata nije pričao da je toga bilo i prije npr
NHF Pospani... sad tek vidim koliko je moj post "napadački" ... ja se samo baš i ne slažem sa tvojim mišljenjem...